- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.061
ayy kızlar bu gece tam bi kabustu ama benim için.bebiş gece 2 de uyandı..beşiğinde kendi kendine uyuyo,gülücükler atıyo,sesler çıkarıyo flan..emzirdim bende..ama sonra uyumadı..sabah 5:30 a hadar oynadı,güldü valla..ama beni sormayın hiç..nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam..5 buçukta zorla uyuttum..8 de geri uyandı,yine ağlama yok gülücükler filan..beşiği sallıya sallıya uyuttum zorla yine..10 da geri kalkmış babası almış beşikten..ay huymu değiştiriyo acaba? Ya alışırsa..ya hergece uyanırsa böyle(
günaydın güzel anneler
duygucum duaların için teşekkürler Allah razı olsun
cansucum inşallah kontrolunuz çok iyi geçer canım gelince yazarsın bizlere de
sana da günaydın mevlüdecim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız Alp berk iyi mi biraz daha
Oğlumu beğenmediniz galıbasenağlamasenağlama
günaydııınnnn bende geldimmm....
deryacım doğum günün müydü?nice mutlu senelere bebişinle eşinle sevdiklerinle inşallah adaşım....yeni yaşın yeniden yine yeniden yenilesin seniii.....
Oğlumu beğenmediniz galıbasenağlamasenağlama
ben işten ayrılıp çocuğuma bakmak istiyorum yaaaaaa benden uzak büyüyor çok üzülüyorum, aslında çalışan binlerce anne var diyorum tek sen değilsin diyorum ama içim kabul etmiyor kendimi kötü hiisediyorum çok her sabah hazırla evden çıkar bebeği akşam tekrar evine getir o kadar üzülüyorum ki..................
beğendik maşalla dedik ya lan,zorla tokat istiyon alll:mymeka:
aytencim ya bu ne böyle önce bi maşallah demek lazım sana hem herşeyi yetiştiriyorsun üstüne bir de laf yemişsin valla ne sabırlısın kız maşallah
tamammmmm tamammmm :)))
beğendik maşalla dedik ya lan,zorla tokat istiyon alll:mymeka:
aytencim ben senin eve kayınvaliden gelmeyi kabul etti sanmıştım..kediyi ne yaptınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?