Doğum yapmış olan anneler buraya....

NİCE YILLARA Derya
duru , eşin ve tüm sevdiklerinle beraber mutlu sağlıklı huzurlu güzel bir yıl olsun:teytey::teytey:

ah canım ahh tüm bebişler bu ara huy değiştiriyor sanırım benim kızda değişti uyumak istemiyor bir sıkıntısı olsa ağlar oda yokk seninkide öle olmuş sanırım

saol canım daha iyi ilaçları bitmek üzere sen nasılsın onur nasıl?

derya bir sorum olacak sana, buradasın sanırım..
biz multi-tabs kullanıyoruz bebişe, geçen gün eşime aldırmıştım , son kullanma tarihi neredeyse 1 yıl geçmiş ürünü vermiş adam..ben de bakmadan 1 pipet verdim dün akşam vitamin old. için bi yan etki yapmadı sanırım..ben bu eczacıya napiyim şimdi ?? kötükedihüso

Deryacııım ailemizin eczacısııı
Doğum günün kutlu olsun kardiiiiişşşş..
Ayça ellerinden ben gözlerinden öperiim..

günaydııınnnn bende geldimmm....

deryacım doğum günün müydü?nice mutlu senelere bebişinle eşinle sevdiklerinle inşallah adaşım....yeni yaşın yeniden yine yeniden yenilesin seniii.....

teşekkür ederim csnım sağol...doğum günümğ kutlayanlara rep vereyim dedim..ama siz vermişim daha önce izin yokmuş...

aytencim ben senin eve kayınvaliden gelmeyi kabul etti sanmıştım..kediyi ne yaptınz?

aytencim ya bu ne böyle önce bi maşallah demek lazım sana hem herşeyi yetiştiriyorsun üstüne bir de laf yemişsin valla ne sabırlısın kız maşallah

canım öyle valla ama dün bulaşıklara dokunmadı mutfak öyle duruyor bugünde dokunmıycam hiçbişey yapmıycam artık evi m. götürsünde görsünn insanlara iyilik yaramıyor , bende çalışıyorum bende yoruluyorum ama yapılması gereken ne varsa evde yetiştiriyorum ama yok artık bende salıcam ne olursa olsun bıktım

tamammmmm tamammmm :)))

olur mu hiç canımm yaa
Maşalalhh EGE ye de ne güzel çıkmış..

Duygu sana da soruyorlar mı 6 aylık mı diye?? laelaelaelaelaeBana ne zaman dışarı çıksam 6 aylık değil mi diyorlar? -tatlicadiarzu-Bazan nazar değmesin diye hı hı diyorum..
Pamuk oğlan tam bembeyaz yakışıklı kuzu

aytencim ben senin eve kayınvaliden gelmeyi kabul etti sanmıştım..kediyi ne yaptınz?

o meseleyi çözmüştük kedi gidecekti ama hala duruyorrrrr artık sizin içinizi kurutmamak için bahsetmiyorum o da beni çok yıpratan konuardan biri neyse annem geliyor 10 gün sonraa uzun bir süre kalıcak o yüzden takmamaya çalışıyorum.:1no2:

Alem duruşuma,yollar gidişime hasta ayteen...
yeffruuum,gel ilacın bende.... ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…