- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.081
duygucum ben göremiyorum bebeişinin resmini
olur mu hiç canımm yaa
Maşalalhh EGE ye de ne güzel çıkmış..
Duygu sana da soruyorlar mı 6 aylık mı diye?? laelaelaelaelaeBana ne zaman dışarı çıksam 6 aylık değil mi diyorlar? -tatlicadiarzu-Bazan nazar değmesin diye hı hı diyorum..
Pamuk oğlan tam bembeyaz yakışıklı kuzu
deryacım yukarda ıkı tane koymustum sabah..
cansucum ay demezlermı hatta kontrolde doktoru bıle 8 aylık kılosu 7 aylık boyu dedıgüdük yani bıraz:roflol ısarda banada dıyorlar bende yok 4 aylık dıyorum:bbo:ama artık demıcem bende
o meseleyi çözmüştük kedi gidecekti ama hala duruyorrrrr artık sizin içinizi kurutmamak için bahsetmiyorum o da beni çok yıpratan konuardan biri neyse annem geliyor 10 gün sonraa uzun bir süre kalıcak o yüzden takmamaya çalışıyorum.:1no2:
kızar ben bu rep nedir hala bilmiyom hee.....
bilmem ki duygucum bende gözükmedi neden acaba ?
herkese merhaba a.s.
çok iyisinizdir umarım..
Derya doğum günün kutlu olsun, mutlu sağlıklı upuzun bi ömür versin rabbim..
Duygucum oyy bu ne bööyle tombişimiz ege, yanaklarından öp benim için şeniz
herkese sevgiler.. :hooray:
NİCE YILLARA Derya
duru , eşin ve tüm sevdiklerinle beraber mutlu sağlıklı huzurlu güzel bir yıl olsun:teytey::teytey:
derya bir sorum olacak sana, buradasın sanırım..
biz multi-tabs kullanıyoruz bebişe, geçen gün eşime aldırmıştım , son kullanma tarihi neredeyse 1 yıl geçmiş ürünü vermiş adam..ben de bakmadan 1 pipet verdim dün akşam vitamin old. için bi yan etki yapmadı sanırım..ben bu eczacıya napiyim şimdi ?? kötükedihüso
derya bir sorum olacak sana, buradasın sanırım..
biz multi-tabs kullanıyoruz bebişe, geçen gün eşime aldırmıştım , son kullanma tarihi neredeyse 1 yıl geçmiş ürünü vermiş adam..ben de bakmadan 1 pipet verdim dün akşam vitamin old. için bi yan etki yapmadı sanırım..ben bu eczacıya napiyim şimdi ?? kötükedihüso
kızlaaaaaaaaaaaaaar
nabersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz:teytey::teytey::teytey::teytey:
derya doğum günun kutlu olsun canım nıce senelere bebişinle ve eşinle...
Deryacııım ailemizin eczacısııı
Doğum günün kutlu olsun kardiiiiişşşş..
Ayça ellerinden ben gözlerinden öperiim..
Ayten kedi gitmedi mi lan niye demiyon,içimizi kuruturmuş desene baştan :mymeka:
ben satanistim gelip bi çırpıda keserdim hayvanı...kötükedihüsoaaaaa tutmayın beni lan:1ninca:
Selam Merv ecim;
Canım bu multitabs ilacı ne için? Bizde öyle bişey yok ki. Bi sağlık ocağından kan ilacı ve D vitaminimiz var.
O dedğin ilaç ne için verildi?
Bu arada deryacım doğum günün kutlu olsun..... Nice mutlu seneler....:lepi::lepi::lepi:
emin misin canım?üretim tarihi olmasın o?bazen basım kayıyor iyice bak istersen...bebeğe zararı olmaz ama yararı da olmaz...çok hırs yaptıysan eczacı odasına şikayet edebilirsin... ya da sağlık grup başkanlığına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?