Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum ben göremiyorum bebeişinin resmini

deryacım yukarda ıkı tane koymustum sabah..

cansucum ay demezlermı hatta kontrolde doktoru bıle 8 aylık kılosu 7 aylık boyu dedıgüdük yani bıraz:roflolısarda banada dıyorlar bende yok 4 aylık dıyorum:bbo:ama artık demıcem bende

Ayten kedi gitmedi mi lan niye demiyon,içimizi kuruturmuş desene baştan :mymeka:
ben satanistim gelip bi çırpıda keserdim hayvanı...kötükedihüsoaaaaa tutmayın beni lan
:1ninca:

Deme canım.. Ben bazen diyorum yok 4 aylık diye hemen yaşlı teyzeler uyarıyorlar söyleme öyle diye.. Nazar değermiş.. kimsenin kötü bakıp nazar değdiriceğini sanmıyorum ama ne olur ne olmaz.. kaydirigubbakcemile3

nası iştir yaa hala kediyi tutuyolar mı
benimde kedim vardı çok seviyodum 7 aylık hamileyken gönderdik ağlaya ağlaya.
neyse annen geliyomuş senin içinde iyi olur evin işlerine de yardımcı olur bebeğine de iyi bakar sende rahat edersin azcık :)

kızar ben bu rep nedir hala bilmiyom hee.....

bak canım ben sana açıklayiim
şimdi benim yazılarımın üstünde terazi varya oraya tıklican sonra oraya ,övgü dolu şeyler yazacan
ne bilim,saçların muhteşem,çok havalısın,gözlerin çok anlamlı bakıyor,çok seksisin felan gibi sonra yolluyorsun bana puanlar geliyooor
anladın mı şekeriim
lülülülülülü

sağol canım sana da rep verecektim istirahate alındım...yarın artık...

emin misin canım?üretim tarihi olmasın o?bazen basım kayıyor iyice bak istersen...bebeğe zararı olmaz ama yararı da olmaz...çok hırs yaptıysan eczacı odasına şikayet edebilirsin... ya da sağlık grup başkanlığına...

inanmıyorum yaaa git o eczacıyı payla valla benimde başıma bir olay gelmişti bana dr alerjilerimi bildiği için ilaçlarımı çok dikkat ederek içindeki maddelerin bana alerji yapmayacağını bildiği ilaçları yazardı hep sağolsun birgün yine bağırsak spazmı nedeni ile gittim dahiliye doktoruma ve ilaç yazdı bende aldım ilk gün heryerim şişti ellerim dudaklarım morardı ateşim çıktı zor yetiştim hastaneye acilde baktılarki eczacı bana yanlış ilaç vermişşş bende dikkat etmedim tabii reçeteler zaten okunmuyorr anlamıyorumm sen git bana alakasız bir ilaç ver ve ben zehirlenmiştimm o ilaç beni mahvetmişti 1 gün hastanede kalmıştımm allah göstermesin ya böyle hata yapılırmı vitaminde olsa günü geçince belki bir tesriri oluyordurr kime güveneceğiz biz yaaa

Selam Merv ecim;
Canım bu multitabs ilacı ne için? Bizde öyle bişey yok ki. Bi sağlık ocağından kan ilacı ve D vitaminimiz var.
O dedğin ilaç ne için verildi?

Bu arada deryacım doğum günün kutlu olsun..... Nice mutlu seneler....:lepi::lepi::lepi:

Ayten kedi gitmedi mi lan niye demiyon,içimizi kuruturmuş desene baştan :mymeka:
ben satanistim gelip bi çırpıda keserdim hayvanı...kötükedihüsoaaaaa tutmayın beni lan
:1ninca:

yok kız günah öyle olsa yani günah olmasa ben kesicem, ama bebeğin odasına girmiyomuş her hafta sonu biri alacak diyolar alan eden yok beni oyalıyolar :1no2:

sağol nuraycım..........mult vitamin canımo....banada izmirde götürdüüm doktor vermişti...duru tükürdühep içmedi..buradki doktorum gerek yok d vite devam dedi...

eminim canım ya üretim tarihi 03.06
son kullanma tarihi 03.08
kötükedihüso şimdi gidiyorum veren kişiye :mymeka: haddini bildiricem süprizzzzz
küçük bebişlere verilen birşey bu ya böyle sorumsuzluk olur mu kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…