Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam nuraycım..
acd vitamini içeren bi multivitamin.. multi-tabs..
dr. bizr d vit. yerine bunu önerdi canım...kaydirigubbakcemile5

bana da ilk başta dokturumuz multi tabs vermişti şimdiye kadar yalnızca onu kullndık dün sağlık ocağından isteyince d-3 vermişler....şimdi onu kullanıcaz

canım allah bağışlasın çok tatlı maşallah. sarı şeker

hayırlı cumalar hepiciniğinize! a.s.
derya cnm doğum gününün güzel geçmesini dilerim nice yılların olsun kızınla....
merve cnm büşra kızımıza demek tarihi geçmiş ilaç verdiler he git şikayet et bence..öyle şey mi olur bebek ilacı bu nasıl önemsemezler...kötükedihüso
duygu;bebeğinde her zaman ki gibi ton ton maviş .yesin onu teyzesi...Şeniz

of ya ben okuyorum okuyorum bi türlü yazamıyorum onur hiç durmuyo artık çok değişti herşeyi ağzına sokuyo dişlerini kaşındırıyo hep ağlıyo zar zor birkaç dakika oyalarsak susuyor sonra hemen sıkılıyor ne çabuk sıkılıyo bu bücürler ya hayret valla şimdiden bisürü oyuncağı var hepsini attırıveriyor oynamıyor

sancı son diye bişey duydunuz mu kızlar
dün aldım eczaneden,gaz için bitkisel damla...

sancı son diye bişey duydunuz mu kızlar
dün aldım eczaneden,gaz için bitkisel damla...
canım bende gazason diye bi damla kullanmıştım. masaj yapılıyo. bizimki 2.5 aylıkkken kendiliğinden geçti artık olmuyo. ama o süre içinde ne denediysek faydası olmadı.

deryacım biraz geç oldu ama yeni öğrendim idare ediver.
doğum günün kutlu olsun. bebişinle ailenle hep mutlu sağlıklı huzurlu ol inşallah
a.s.a.s.a.s.

herkese selam arkadaşlar.benim internet bozuk olduğu için bir haftadır giremedim.bayaaaaa bi yazmışsınız valla anca son sayfalara bakabildim.
derya arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
bebişler diş çıkarıcak sanırım benim kızın da huyu acayip değişti.çok az uyuyo.eline ne geçerse ağzına götürüyo artık dezenfekte etmekten vazgeçtim ben de valla baş edemiyom.mikroplara da alışsın napıyım.

Merhabalar arkadaşlarr...
Duygu canım maşallah egeye, çook tatlııı,büyük adam olmuş resmen...
Mervecimm iyi ki görmüşsün,kesinlikle ya uyar yada gereken mercilere söyle canım ki bir daha yaşanmasınn
Ayten canım,Allah sabrını arttırsın..

Bizde dr.dan geliyoruz kusmalarımız fazlalaştı ve gündüzleri meme istemiyor,kilo alımımızda azalmış..Şu anda çişini yapmasını bekliyorumm laboratuara götüreceğimm
Ya dişten yada idrarda iltihaptan kaynaklanabilir dedi..

Duygu canım ege uykudan kalkıp kusuyor mu ?

edacım teşekür ederim canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn:smiley-cool:, sence duygunun paşa uykudan kalkınca kusmazmı çocuk bir içişte 0,25 kg süt içiyor tabiki fazlalığını kusacak napsın çocuk içinde tutup patlasınmı kus tosuncum kussss bu günlerde geçecek.cokacimcoook

kızlar benim bebişimde elini sürekli ağzına götürüyor ve çok su akıyor ağzından çekiyorum elini tekrar götürüyor bir de güçlü oluyolarki maşallah...acaba diş yüzünden mi ama daha çok minikler

sağol nuraycım..........mult vitamin canımo....banada izmirde götürdüüm doktor vermişti...duru tükürdühep içmedi..buradki doktorum gerek yok d vite devam dedi...

bende ceylinime multıtabs kullanıyorummm başka vitamini yok sadece onu veriyoruzzz bakalım bu defa dr ne diyecek bizee

aynen valla benim kızda eline geçirdiğini ağzına götürmeye çalışıyor olmadı eli komple ağzına sığdırmaya çalışıyorr oda yetmiyor yeleğini hırkasını çekip çekip ağzına götürüyorr bende günde en az 4 defa ellerini yüzünü yıkıyorumm

İşe yarıyor Hicrancım
gece rahat uyudu ve kakaya da çıkmasına yardımcı oluyor sanırım 2 gündür beline kadar valla.

İşe yarıyor Hicrancım
gece rahat uyudu ve kakaya da çıkmasına yardımcı oluyor sanırım 2 gündür beline kadar valla.

hadi yaaa valla bendemi alsam sana dr mu söledi bu ilacı pekiii bende dr sorayım benim kızda huysuzluk ediyor eskisi gibi pırtlamıyor bide kaka sorunumuz yine hortladı dünden beri resmen ıkınıp sıkılıyor ve azcık misket gibi 2 defa yaptı resmen kabız çocuk valla mahvoldu yavru kuşum 3 gündür zeytin yağı veriyorum ama nafilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…