E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.101
Selam Merv ecim;
Canım bu multitabs ilacı ne için? Bizde öyle bişey yok ki. Bi sağlık ocağından kan ilacı ve D vitaminimiz var.
O dedğin ilaç ne için verildi?
Bu arada deryacım doğum günün kutlu olsun..... Nice mutlu seneler....:lepi::lepi::lepi:
Çalışan fedakar arkadaşlarım allah yardımcınız olsun..Hiç üzülmeyın siz sonucta evlatlarınız için çalışıyorsunuz..Eminim onlarda hayırlı bırer evlat olup annecıklerıne bu fedekarlıkların karsılıgını hayırlı bırer evlat olarak ödücekler..
Hicrancım allah sendende razı olsun..a.s.
Cansucum umarım hersey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz.
Bugun sankı herkes cok duygusalmıs gıbı hıssettım.Bende oyleyım.Egecığin bıraz once bır fotosunu cekteyım dedım anakucagına koydum cızgı fılm actım:)seyrederken teyzelerıde gorsun ıstedım bakalım begencekmısınıza.s.
canım bende gazason diye bi damla kullanmıştım. masaj yapılıyo. bizimki 2.5 aylıkkken kendiliğinden geçti artık olmuyo. ama o süre içinde ne denediysek faydası olmadı.sancı son diye bişey duydunuz mu kızlar
dün aldım eczaneden,gaz için bitkisel damla...
Merhabalar arkadaşlarr...
Duygu canım maşallah egeye, çook tatlııı,büyük adam olmuş resmen...
Mervecimm iyi ki görmüşsün,kesinlikle ya uyar yada gereken mercilere söyle canım ki bir daha yaşanmasınn
Ayten canım,Allah sabrını arttırsın..
Bizde dr.dan geliyoruz kusmalarımız fazlalaştı ve gündüzleri meme istemiyor,kilo alımımızda azalmış..Şu anda çişini yapmasını bekliyorumm laboratuara götüreceğimm
Ya dişten yada idrarda iltihaptan kaynaklanabilir dedi..
Duygu canım ege uykudan kalkıp kusuyor mu ?
sağol nuraycım..........mult vitamin canımo....banada izmirde götürdüüm doktor vermişti...duru tükürdühep içmedi..buradki doktorum gerek yok d vite devam dedi...
sancı son diye bişey duydunuz mu kızlar
dün aldım eczaneden,gaz için bitkisel damla...
herkese selam arkadaşlar.benim internet bozuk olduğu için bir haftadır giremedim.bayaaaaa bi yazmışsınız valla anca son sayfalara bakabildim.
derya arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
bebişler diş çıkarıcak sanırım benim kızın da huyu acayip değişti.çok az uyuyo.eline ne geçerse ağzına götürüyo artık dezenfekte etmekten vazgeçtim ben de valla baş edemiyom.mikroplara da alışsın napıyım.
betülcüm nerlerde ya hiç uğramadı bugün gül yüzünü göremedik.
İşe yarıyor Hicrancım
gece rahat uyudu ve kakaya da çıkmasına yardımcı oluyor sanırım 2 gündür beline kadar valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?