- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.121
hadi yaaa valla bendemi alsam sana dr mu söledi bu ilacı pekiii bende dr sorayım benim kızda huysuzluk ediyor eskisi gibi pırtlamıyor bide kaka sorunumuz yine hortladı dünden beri resmen ıkınıp sıkılıyor ve azcık misket gibi 2 defa yaptı resmen kabız çocuk valla mahvoldu yavru kuşum 3 gündür zeytin yağı veriyorum ama nafilee
edacım teşekür ederim canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn:smiley-cool:, sence duygunun paşa uykudan kalkınca kusmazmı çocuk bir içişte 0,25 kg süt içiyor tabiki fazlalığını kusacak napsın çocuk içinde tutup patlasınmı kus tosuncum kussss bu günlerde geçecek.cokacimcoook
Kızlar neredesiniz yaww.
Selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum.Kızlar ya sütüm çok azaldı ne yapsam sütü bol olan arkadaşlar ne yapıyosanız bizede söyleyinmirmirmirmir kızlar bide elektrikli sağma makinesi aldım daha gelmedi ama. sağarsam çoğalır mı?Depresyona giriyorum bu süt yüzünden.[/QUOT
canım kelin ilacı olsa kafasına sürermişşş bende depresyondayımmm azalmaya başladı çünkü neden azalıyor yasenağlama
:roflol::roflol:
derya canım,dün tvde söylemişler ayva çok güzel süt yapıyormuş bir dene bakalım,birde ben çok sağlıklı beslenmem et sebze vs.. yemem.. bir gün et yemeye kalktımm çıkardım hemen...
öğünlerim hep sabah kahvaltı akşam da tavuktur ve sütüm var maşallah
tavuk süt yapıyor özellikle tavuk suyu..
biirde sütlü tatlılarr...........
Selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum.Kızlar ya sütüm çok azaldı ne yapsam sütü bol olan arkadaşlar ne yapıyosanız bizede söyleyinmirmirmirmir kızlar bide elektrikli sağma makinesi aldım daha gelmedi ama. sağarsam çoğalır mı?Depresyona giriyorum bu süt yüzünden.[/QUOT
canım kelin ilacı olsa kafasına sürermişşş bende depresyondayımmm azalmaya başladı çünkü neden azalıyor yasenağlama
ya ayten ya napalım kız işte çareler arıyoruz.Seninde mi azaldı bilmem ki niye zaten benim gürül gürül akan bi sütüm olmadı ama yinede mama takviyeli idare ediyoduk.
canım bi deneyeyim bakalım ayvayı bende tavuk sevmiyorum ya ama kızım için çiğ tavuk bile yerim onuda deneyecem canım saol.Mesela bir günde nasıl basleniyosun bi anlatır mısın?
kızlar ayva işe yarıyooo
dün gece bir ayva yedim sabah pedler ve üstüm sırılsıklam olmuştu uzun zaman sonra ilk defa.
ama ayvayı yemek çok zor oluyo bugün hoşap yaptım onu içcem ayvadan
Selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum.Kızlar ya sütüm çok azaldı ne yapsam sütü bol olan arkadaşlar ne yapıyosanız bizede söyleyinmirmirmirmir kızlar bide elektrikli sağma makinesi aldım daha gelmedi ama. sağarsam çoğalır mı?Depresyona giriyorum bu süt yüzünden.
canım mesela dün; sabah kahvaltıda labne,bir bardak çayy(açık),domates ve 3-4 tane etimek, öğlen 2 dilim tiramusu, akşam 2 adet tavuk pirzola közlenmiş domates,biber akşamdan sonrada kuruyemiş yatarken de bir bardak süt içmiştimm
bugünde kahvaltı yine aynı, arada 13:00 gibi bir bardak süt , 10 dakika önce yine tavuk pirzolaa akşama da abur cubur yada doymadım aperatif bir şeyler
dediğim gibi hiç sağlıklı beslenmiyorumm yediklerim tek çeşitt ama söylemek istediğim bu şekilde beslendiğim halde sütüm varr..
annem,ablam hatta dr. bile şaşırıyorr
bizimkilerr bana delinin değirmenini yel dönderirmiş kaydirigubbakcemile2 diyorlar ama şaka maka bir yana tavuğun süt yaptığını bir kaç yerden duymuştumm
bu arada kızlar biz yarın 4 ayımızı dolduruyorzzz maşallahhh ama yememiz az yahuu napıcam bilmiyorum merak ediyorum kaç kilo diye bizim evde hassas tartı var gerçi arada üzerine oturtur gibi yapıp bakıyorum kilosuna ama üstündekileri çıkarıp tartmadım hiççç zaten doğru dürüst tartılmıyor onla :roflol:
sizinkiler nasıl yiyorrr mama verenler kaç saatte ne veriyorsunuzzz kaç cc benim kız 4-5 saat beklemiyorr acıkıp ağlıyor ama 2 saatte bir verince 60 cc yiyor genelde ama hergün mutlaka 2 öğünde şaşırtıyor bizi yemiyorrr yada 20-30 cc içip gerisini içimiyor gecede uyuyunca 5-6 saat aç kalıyor ama sabah verincede 90 cc den fazla yemiyorr günlük hesaplıyorum yani 600 bilemedin 650 cc mama yiyor
derya ; sütün artar inşAllah bol bol gelir ve bebişini sütünle beslemeye devam edersin inşAllah..
ben düzenli beslenme artı bol su içmeme borçlu olduğumu düşünüyorum sütümün, bayaa iştahlı olan bebişime yetmesini..:ecrin_bebek: bir de gün içinde mutlaka süt yoğurt tüketiyorum..sütün miktarını kalitesini gerçekten arttırıyor süt- yoğurt..
bol sütlü günler olsun hepimize :teselli:
Merhabalar arkadaşlarr...
Duygu canım maşallah egeye, çook tatlııı,büyük adam olmuş resmen...
Mervecimm iyi ki görmüşsün,kesinlikle ya uyar yada gereken mercilere söyle canım ki bir daha yaşanmasınn
Ayten canım,Allah sabrını arttırsın..
Bizde dr.dan geliyoruz kusmalarımız fazlalaştı ve gündüzleri meme istemiyor,kilo alımımızda azalmış..Şu anda çişini yapmasını bekliyorumm laboratuara götüreceğimm
Ya dişten yada idrarda iltihaptan kaynaklanabilir dedi..
Duygu canım ege uykudan kalkıp kusuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?