Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu arada kızlar biz yarın 4 ayımızı dolduruyorzzz maşallahhh ama yememiz az yahuu napıcam bilmiyorum merak ediyorum kaç kilo diye bizim evde hassas tartı var gerçi arada üzerine oturtur gibi yapıp bakıyorum kilosuna ama üstündekileri çıkarıp tartmadım hiççç zaten doğru dürüst tartılmıyor onla :roflol:

sizinkiler nasıl yiyorrr mama verenler kaç saatte ne veriyorsunuzzz kaç cc benim kız 4-5 saat beklemiyorr acıkıp ağlıyor ama 2 saatte bir verince 60 cc yiyor genelde ama hergün mutlaka 2 öğünde şaşırtıyor bizi yemiyorrr yada 20-30 cc içip gerisini içimiyor gecede uyuyunca 5-6 saat aç kalıyor ama sabah verincede 90 cc den fazla yemiyorr günlük hesaplıyorum yani 600 bilemedin 650 cc mama yiyor

adı neymiş onun kızar kaçırdım ben onu... zinco bizde gaz yapmıştı belki bunun faydası olur..

Selam arkadaşlar kaç gündür giremiyorum.Kızlar ya sütüm çok azaldı ne yapsam sütü bol olan arkadaşlar ne yapıyosanız bizede söyleyinmirmirmirmir kızlar bide elektrikli sağma makinesi aldım daha gelmedi ama. sağarsam çoğalır mı?Depresyona giriyorum bu süt yüzünden.

:roflol::roflol:

Kızlar neredesiniz yaww.

derya canım,dün tvde söylemişler ayva çok güzel süt yapıyormuş bir dene bakalım,birde ben çok sağlıklı beslenmem et sebze vs.. yemem.. bir gün et yemeye kalktımm çıkardım hemen...
öğünlerim hep sabah kahvaltı akşam da tavuktur ve sütüm var maşallah
tavuk süt yapıyor özellikle tavuk suyu..
biirde sütlü tatlılarr...........

canım bi deneyeyim bakalım ayvayı bende tavuk sevmiyorum ya ama kızım için çiğ tavuk bile yerim onuda deneyecem canım saol.Mesela bir günde nasıl basleniyosun bi anlatır mısın?

canım bi deneyeyim bakalım ayvayı bende tavuk sevmiyorum ya ama kızım için çiğ tavuk bile yerim onuda deneyecem canım saol.Mesela bir günde nasıl basleniyosun bi anlatır mısın?

canım mesela dün; sabah kahvaltıda labne,bir bardak çayy(açık),domates ve 3-4 tane etimek, öğlen 2 dilim tiramusu, akşam 2 adet tavuk pirzola közlenmiş domates,biber akşamdan sonrada kuruyemiş yatarken de bir bardak süt içmiştimm
bugünde kahvaltı yine aynı, arada 13:00 gibi bir bardak süt , 10 dakika önce yine tavuk pirzolaa akşama da abur cubur yada doymadım aperatif bir şeyler
dediğim gibi hiç sağlıklı beslenmiyorumm yediklerim tek çeşitt ama söylemek istediğim bu şekilde beslendiğim halde sütüm varr..
annem,ablam hatta dr. bile şaşırıyorr
bizimkilerr bana delinin değirmenini yel dönderirmiş kaydirigubbakcemile2 diyorlar ama şaka maka bir yana tavuğun süt yaptığını bir kaç yerden duymuştumm

Selam arkadaşlar bende çok hastayım ya..Acayip boğaz ağrısı burun akıntısı var..Galiba oğlumada geçti oda hapşuruyor ne yapsam ki? KEndinize ve bebişlere iyi bakın...İyi haftasonları

kızlar ayva işe yarıyooo
dün gece bir ayva yedim sabah pedler ve üstüm sırılsıklam olmuştu uzun zaman sonra ilk defa.
ama ayvayı yemek çok zor oluyo bugün hoşap yaptım onu içcem ayvadan

kızlar ayva işe yarıyooo
dün gece bir ayva yedim sabah pedler ve üstüm sırılsıklam olmuştu uzun zaman sonra ilk defa.
ama ayvayı yemek çok zor oluyo bugün hoşap yaptım onu içcem ayvadan

gerçektenmiii ayy bende giderken alayımmm çok sağol gözdecim yaaaadelikafadulden

derya ; sütün artar inşAllah bol bol gelir ve bebişini sütünle beslemeye devam edersin inşAllah..
ben düzenli beslenme artı bol su içmeme borçlu olduğumu düşünüyorum sütümün, bayaa iştahlı olan bebişime yetmesini..:ecrin_bebek: bir de gün içinde mutlaka süt yoğurt tüketiyorum..sütün miktarını kalitesini gerçekten arttırıyor süt- yoğurt..
bol sütlü günler olsun hepimize
:teselli:

canım bende sabah kahvaltıda peynir, zeytin, yumurta ve açık bir bardak çay içiyorum.Sonra ara öğün 1 muz yiyorum sonra akşam yemeğimi erken hazırlayıp saat 2 gibi yiyorum akşam yemek yiyorum yer fıstığı yiyoru (o biraz süt yapıyo gibi) meyveyiyorum.günde 1 litre meyve suyu içiyorum 1-1.5 litra su içiyorum ama yok işte bacım yok.

benimkide canım seninkine yakın 2 satte bir 80 cc falan içiyor toplamı bizmkininde 650-700 cc ancaktır. kilo alımı önceleri çok iyi idi sonra yemesi azalınca kilo alımıda yavaşladı ama bizimm bir tanıdığımız bana kabızmı dedi evet dedim ondandır dedi şimdilerde bir şurup kullanmıştık duphalac o düzene soktu gibi bakalım belki iştahıda düzelir.kaydirigubbakcemile

canım saol ya duaların için Allah herkese bolsüt nasip etsin.Ben hamileyken günde 1 litre süt içiyodum canım o güzden şimdi süt içmek istemiyorum ama ayran içiyorum bide sütlü tatlılardan yiyorum.

edacım geçmiş olsun tahlili temiz çıkar inşAllah diştendir hepsi..
gidip uyardım canım yenisi ile değiştirdiler hemen, defalarca özür dileyerek :mymeka:
bizim kız da çok kusuyor belki biliyorsundur, ama geceleri uyku sersemi çok içemediği
için kusmuyor, eskiden gece gündüzdü..benneyaptımki şimdiki halimize çok şükür Bora geceleri de mi kusuyor ??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 17 kişi varrrrrrrrrrrrrrrrrr maaşalllhh bugün burası tenhaydı akşam olunca herkesler gelmiş nereledeydinizzzzz

ben valla hiç bişeyi ayırt etmeden yerim.. :1closedeyes:şükür allahıma bol bol geliyo sütüm en çokta sütlü tatlıları yapıyorum...cokacimcoookmuhallebi..sütlaç..vs gibi bayağı oluyor..kıslar bide şu domates şeklinde hurma varya ha bide o çok süper getiriyo bide aşuredelikafadulden

selam kızlar ..ben de yeni geldim.2,5 aylık bebeişleri olan arkadaşıma gittim.görseniz bebeişler küçüçük.zaten çok erken doğmuşlardı.benimki onlrın yanında kocaman duruyor.çok tatlılar ya.aynı küçük oyuncak bebek gibiler..ama iki tane çook zor be..allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…