Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benimki şu saat oldu 30 cc mama ile duruyor bide emdi işte hiç bişey yemiyo iki gündür 1 aylıkken budan iyiydi 60 cc yi içiyodu hemen.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Bugün zor geçti biraz,nefes daralmam çok yordu beni.Bakalım zaman ne gösterecek.

Slm.herkese umarım çoookkk iyisinizdir,benim oğlanında huyu değişiyo galiba gündüzleri pek uyumuyo artık zaten sürekli bi huzursuzluk devamlı eli ağzında salyaları çok sıklaştı bilemiyorum dişmi çıkartacak ben 4,5 aylıkken çıkartmışım bana çektiyse olabilir...
Derya doğum günün kutlu olsun canım ne tesadüfki bugün eşiminde doğum günü oğlaklar çok inatçı oluyolar sende öylemisin bilmiyorum ama eşim öyle umarım hayat sana hep güzellikler getirir nice yıllara...
Derya289 inşallah sütün bian önce artar ben arada boza falan içiyorum bol su iç bide canım,süt ve yoğur bebeğime gaz yaptığı için onları tüketemiyorum malesef,sıkıntı yapma hiçbişeye umarım düzelir...

canım saol ya duaların için Allah herkese bolsüt nasip etsin.Ben hamileyken günde 1 litre süt içiyodum canım o güzden şimdi süt içmek istemiyorum ama ayran içiyorum bide sütlü tatlılardan yiyorum.

yoğurt ye canım ben de sütten çok yoğurdu tercih ediyorum..
bir de suyu 2- 2,5 lt içiyorum en az.. kaydirigubbakcemile2

canımcım canancım bu avar-tardaki resim ne öyle, yazmı geldi ya huuukafamçokkarıştı

arkadaşlar deniz 2-3 gündür diliyle alt damağını kaşır gibi haraketler yapıyo yani dilini çıkarıyo alt damağına sürüyo çok komik gözüküyo sizinkilerde yapıyor mu?
bir de hiç eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo akıl edemiyo herhalde daha :) sadece emziğini ağzından alıp yere fırlatıyo bi de yalanıp duruyo ellerini yiyor :)

mervecim sanırım eczacıyı affettin vicdanlı arkadaşım benim.

evet canım çok özür dilediler gözden kaçmış vs..dediler ben de inandım tabii hemen gerçi şikayet etsem bi işe yarayacak mıydı bebişim zehirlenmiş olsa Allah korusun o da ayrı konu Çok üzgünüm çoook

Canım benimki şu saat oldu 30 cc mama ile duruyor bide emdi işte hiç bişey yemiyo iki gündür 1 aylıkken budan iyiydi 60 cc yi içiyodu hemen.

deryacım seninkide kabızmı seninkindede mi iştah sorunu varrrr, aynen benimkide ilk aylar ağzına ver ne verisen ver tüketiyodu sonradan oldu böyle, çok değişiyolar yaaaa ben artık şu şöyle demiyorum çünküü artık iyice anladım ertesi gün değişme ihtimali var. kafamçokkarıştı

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Bugün zor geçti biraz,nefes daralmam çok yordu beni.Bakalım zaman ne gösterecek.

ah canım ya allah şifa versin sana bitanem romatizma hastalığını çok iyi bilirim
çünkü annemde iltihaplı romatizma yaşıyo bekarken çok baktım anneme eklem yerleri şişerdi gece uyuyamazdı...şükür tedavi oldu biraz da olsa azaldı ağrıları.. iyi bir dr bulduk allah razı olsun iyi etti annemi.. kortizonlu çok ilaçlar aldı.. rabbim yardımcın olsun cnm
istersen sana da o dr. adını özelden yada msn den yazarım:uhm:
bebeğin nasıl pekmez içircektin verdin mi? iyi geldi mi? bugün nasıl?:1hug:

canım benimkide öyle biberonun emziğiyle dişini kaşıyor bibe bir parmağını felan ağzına sokmuyor 4 parmağıda ağzının içindedelikafadulden

akıl ediyodur annesi deniz niye öyle diyosun sadece mikrop falan bulaşır diye düşünüyodur çocummmm niyeee iftira ediyosun kuzumaaaaaaaaaa

Evet canım 2-3 günde bir kaka yapıyo.Ay bazen canı saolsunda yemesin diyorum napalım dediğin gibi cabuk huy değiştiriyolar.Benimki 4 gündür anne sütünü almak istemiyordu geceleri ve uyurken veriyodum bugün alıyor şükürler olsun.

gülşahcım hoşgeldin, yolculuğun yorgunluğunu atabildin mi :1hug:
büşra da öyle canım sürekli tükürük atıyo sağa sola her yeri ıslak, battaniye benim elim oyuncak ne bulursa yemek istiyo kel kafalı bebek aldım bugün ısırsın istediği kadar yaramaz .. dişlerini de kolayca çıkarsalar Allahın izniyle rahatlasalar yavrucaklar ...

gözde canım benimkide oyuncaklara anca bakıyo uzanıp elime alıyım demiyo. ben bazen eline tutuşturuyorum dediğin gibi bakıyo ağzına filan götürmüyo daha bilemiyo herhalde. ama emziğini tutup ağzından çıkarıp tekrar ağzına götürebiliyo.

daha aşure yapmadık ne canımızı istetiyorsun canım yaw kaydirigubbakcemile
o hurmanın tadını pek sevmiyorum ben, ama deniycem çoğaltıyormuş madem sağol canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…