- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.141
benimkide canım seninkine yakın 2 satte bir 80 cc falan içiyor toplamı bizmkininde 650-700 cc ancaktır. kilo alımı önceleri çok iyi idi sonra yemesi azalınca kilo alımıda yavaşladı ama bizimm bir tanıdığımız bana kabızmı dedi evet dedim ondandır dedi şimdilerde bir şurup kullanmıştık duphalac o düzene soktu gibi bakalım belki iştahıda düzelir.kaydirigubbakcemile
canım saol ya duaların için Allah herkese bolsüt nasip etsin.Ben hamileyken günde 1 litre süt içiyodum canım o güzden şimdi süt içmek istemiyorum ama ayran içiyorum bide sütlü tatlılardan yiyorum.
umut özel msjların kapalı acarmısın cnm
selam kızlar ..ben de yeni geldim.2,5 aylık bebeişleri olan arkadaşıma gittim.görseniz bebeişler küçüçük.zaten çok erken doğmuşlardı.benimki onlrın yanında kocaman duruyor.çok tatlılar ya.aynı küçük oyuncak bebek gibiler..ama iki tane çook zor be..allah kolaylık versin.
mervecim sanırım eczacıyı affettin vicdanlı arkadaşım benim.
Canım benimki şu saat oldu 30 cc mama ile duruyor bide emdi işte hiç bişey yemiyo iki gündür 1 aylıkken budan iyiydi 60 cc yi içiyodu hemen.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Bugün zor geçti biraz,nefes daralmam çok yordu beni.Bakalım zaman ne gösterecek.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Bugün zor geçti biraz,nefes daralmam çok yordu beni.Bakalım zaman ne gösterecek.
arkadaşlar deniz 2-3 gündür diliyle alt damağını kaşır gibi haraketler yapıyo yani dilini çıkarıyo alt damağına sürüyo çok komik gözüküyo sizinkilerde yapıyor mu?
bir de hiç eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo akıl edemiyo herhalde daha :) sadece emziğini ağzından alıp yere fırlatıyo bi de yalanıp duruyo ellerini yiyor :)
arkadaşlar deniz 2-3 gündür diliyle alt damağını kaşır gibi haraketler yapıyo yani dilini çıkarıyo alt damağına sürüyo çok komik gözüküyo sizinkilerde yapıyor mu?
bir de hiç eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo akıl edemiyo herhalde daha :) sadece emziğini ağzından alıp yere fırlatıyo bi de yalanıp duruyo ellerini yiyor :)
deryacım seninkide kabızmı seninkindede mi iştah sorunu varrrr, aynen benimkide ilk aylar ağzına ver ne verisen ver tüketiyodu sonradan oldu böyle, çok değişiyolar yaaaa ben artık şu şöyle demiyorum çünküü artık iyice anladım ertesi gün değişme ihtimali var. kafamçokkarıştı
Slm.herkese umarım çoookkk iyisinizdir,benim oğlanında huyu değişiyo galiba gündüzleri pek uyumuyo artık zaten sürekli bi huzursuzluk devamlı eli ağzında salyaları çok sıklaştı bilemiyorum dişmi çıkartacak ben 4,5 aylıkken çıkartmışım bana çektiyse olabilir...
Derya doğum günün kutlu olsun canım ne tesadüfki bugün eşiminde doğum günü oğlaklar çok inatçı oluyolar sende öylemisin bilmiyorum ama eşim öyle umarım hayat sana hep güzellikler getirir nice yıllara...
Derya289 inşallah sütün bian önce artar ben arada boza falan içiyorum bol su iç bide canım,süt ve yoğur bebeğime gaz yaptığı için onları tüketemiyorum malesef,sıkıntı yapma hiçbişeye umarım düzelir...
ben valla hiç bişeyi ayırt etmeden yerim.. :1closedeyes:şükür allahıma bol bol geliyo sütüm en çokta sütlü tatlıları yapıyorum...cokacimcoookmuhallebi..sütlaç..vs gibi bayağı oluyor..kıslar bide şu domates şeklinde hurma varya ha bide o çok süper getiriyo bide aşuredelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?