Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımcım canancım bu avar-tardaki resim ne öyle, yazmı geldi ya huuukafamçokkarıştı

canımcım içim yaz gelsin istiyor ya.şöyle yaz resimleri koyayımda moralim gelsin şu kapalı soğuk havalarda dedim.
bu arada şu bakma konusunda sana katılıyorum.ben de şimdi çalışmaya başlayacam.aynı duygular ben de olmuyor değil.gerçi bu duygular anneme karşı olmuyor da.....Anla yanii.sana katılıyorum şekerçim.-tatlicadiarzu-

edacım merhaba sanada ne oldu idrarı götürdünmü sonuç çıktı mı? inşallah bşeysi yoktur

canım bebeğin sürekli huzursuz mu ağlıyor mu dişin belirtisi nelermiş benimki hep ağladı bugün ve dün hiç bişeyden memnun olmuyor ya

ayteeeeeeeen sen iştenmi yazıyosun evdenmi kaçta çıkıyorsun canım

işteyim halaaaaaaaa çıkış varrr tırın gitmesini bekliyorum aynı zamandaa evrak hazırlıyorum aynı zamanda size laf yetiştiryorum 7 7:30 gibi evde oluyorum canım bazen de 6:30 da evde oluyorum özel sektör işteeee bir öğretmen olamadım.:smiley-cool:

anladım ben onu aynen bende öyleyim işte, seninkine kim bakacak canım, valla başlarda çok daha zor oluyor sonradan biraz daha alışıyosun ama genedeeeee için perişan oluyor amaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy açmıyayım gene ağzımı

anladım canım özel sektörü bilirim ben de bugüne kadar hep özelde çalıştım ne ev bilirler ne aile ne de çocuk 1 yıldır çalışmıyorum ben çalıştığım zamanlar senin gibi 6 ya 7 ye kadardı hep....

ben de deim hep bi öğretmen olamadım diye ama desem ne olacak iş işten geçti artık

Kızlar elektrikli süt pompası aldım ne kadar sürede sağacam (ay benimde sütüm çokmuş gibi bide pompa aldım) okula başlayacam ya onun için kaç saatte bir sağıyosunuz?

Ayyyyyytennnn kaç saatte bir sağıyosun bacım.

ben aytenin sekreteriyim. cevaplayayım hemen. delikafadulden. sana önerim bebeğin seni emerken diğer göğsünü sağ.çoook çıkıyor.gerçekten kıvançım emmeyi bırakınca süt diğer göğsümde de duruyor.valla öle sağarsan 100 c yi geçer diyeyim.yarım saat önce boza iç canım.sonra sağmadan önce memişlere masaj.özellikle uçlarını tut.bir ileri bir geri.sağa sola falan çevir.bu uyarılmayı artırıyor ve sütü artırıyor.5dk, 15 dk, fala uğraş.bazen hemen gelmiyor.bir 5 dk. sonra birden gelmeye başlıyor.biraz uğraşcan gerekirse.bir de akşamları sağma derim ben.sabahları gögüsler çok dolu oluyor.o zamn sağ.gece bir göğsünü emzirme.o emzirmediğinden bak göreceksin ne çook çıkacak.

aytene sormuşsun ama ben onun yerine cevapladım canım.aytenin yönetici sekreteri oldum ben..heheedelikafaduldenşakkıdı-tatlicadiarzu-

Kızlar elektrikli süt pompası aldım ne kadar sürede sağacam (ay benimde sütüm çokmuş gibi bide pompa aldım) okula başlayacam ya onun için kaç saatte bir sağıyosunuz?

ben 4-5 saatte bir sağıyorum canım ama vaktin varsa 3 satte 4 saattee bir sağ hihoyyyt

allah kolaylık versin tüm çalışan ve çalışmayan anneler..

Son düzenleme:

aynen öyleeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

saol canım ya aytenin sekreteride olur ya bozayı nereden alıyosunuz ben bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…