- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.161
canımcım canancım bu avar-tardaki resim ne öyle, yazmı geldi ya huuukafamçokkarıştı
daha aşure yapmadık ne canımızı istetiyorsun canım yaw kaydirigubbakcemile
o hurmanın tadını pek sevmiyorum ben, ama deniycem çoğaltıyormuş madem sağol canım Şeniz
Merhabalar arkadaşlarr...
Duygu canım maşallah egeye, çook tatlııı,büyük adam olmuş resmen...
Mervecimm iyi ki görmüşsün,kesinlikle ya uyar yada gereken mercilere söyle canım ki bir daha yaşanmasınn
Ayten canım,Allah sabrını arttırsın..
Bizde dr.dan geliyoruz kusmalarımız fazlalaştı ve gündüzleri meme istemiyor,kilo alımımızda azalmış..Şu anda çişini yapmasını bekliyorumm laboratuara götüreceğimm
Ya dişten yada idrarda iltihaptan kaynaklanabilir dedi..
Duygu canım ege uykudan kalkıp kusuyor mu ?
ayteeeeeeeen sen iştenmi yazıyosun evdenmi kaçta çıkıyorsun canım
canım ben şimdi komşulara gittim çıkıştım niye aşure yapmıyosunuz yaw diye benimde canım istedi kız napacaz
bana gelin kızlar bugün yaptım aşure ben hep birlikte yiyekkk
canımcım içim yaz gelsin istiyor ya.şöyle yaz resimleri koyayımda moralim gelsin şu kapalı soğuk havalarda dedim.
bu arada şu bakma konusunda sana katılıyorum.ben de şimdi çalışmaya başlayacam.aynı duygular ben de olmuyor değil.gerçi bu duygular anneme karşı olmuyor da.....Anla yanii.sana katılıyorum şekerçim.-tatlicadiarzu-
bana gelin kızlar bugün yaptım aşure ben hep birlikte yiyekkk
işteyim halaaaaaaaa çıkış varrr tırın gitmesini bekliyorum aynı zamandaa evrak hazırlıyorum aynı zamanda size laf yetiştiryorum 7 7:30 gibi evde oluyorum canım bazen de 6:30 da evde oluyorum özel sektör işteeee bir öğretmen olamadım.:smiley-cool:
Ayyyyyytennnn kaç saatte bir sağıyosun bacım.
Kızlar elektrikli süt pompası aldım ne kadar sürede sağacam (ay benimde sütüm çokmuş gibi bide pompa aldım) okula başlayacam ya onun için kaç saatte bir sağıyosunuz?
anladım ben onu aynen bende öyleyim işte, seninkine kim bakacak canım, valla başlarda çok daha zor oluyor sonradan biraz daha alışıyosun ama genedeeeee için perişan oluyor amaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy açmıyayım gene ağzımı
ben aytenin sekreteriyim. cevaplayayım hemen. delikafadulden. sana önerim bebeğin seni emerken diğer göğsünü sağ.çoook çıkıyor.gerçekten kıvançım emmeyi bırakınca süt diğer göğsümde de duruyor.valla öle sağarsan 100 c yi geçer diyeyim.yarım saat önce boza iç canım.sonra sağmadan önce memişlere masaj.özellikle uçlarını tut.bir ileri bir geri.sağa sola falan çevir.bu uyarılmayı artırıyor ve sütü artırıyor.5dk, 15 dk, fala uğraş.bazen hemen gelmiyor.bir 5 dk. sonra birden gelmeye başlıyor.biraz uğraşcan gerekirse.bir de akşamları sağma derim ben.sabahları gögüsler çok dolu oluyor.o zamn sağ.gece bir göğsünü emzirme.o emzirmediğinden bak göreceksin ne çook çıkacak.
aytene sormuşsun ama ben onun yerine cevapladım canım.aytenin yönetici sekreteri oldum ben..heheedelikafaduldenşakkıdı-tatlicadiarzu-
ben aytenin sekreteriyim. cevaplayayım hemen. delikafadulden. sana önerim bebeğin seni emerken diğer göğsünü sağ.çoook çıkıyor.gerçekten kıvançım emmeyi bırakınca süt diğer göğsümde de duruyor.valla öle sağarsan 100 c yi geçer diyeyim.yarım saat önce boza iç canım.sonra sağmadan önce memişlere masaj.özellikle uçlarını tut.bir ileri bir geri.sağa sola falan çevir.bu uyarılmayı artırıyor ve sütü artırıyor.5dk, 15 dk, fala uğraş.bazen hemen gelmiyor.bir 5 dk. sonra birden gelmeye başlıyor.biraz uğraşcan gerekirse.bir de akşamları sağma derim ben.sabahları gögüsler çok dolu oluyor.o zamn sağ.gece bir göğsünü emzirme.o emzirmediğinden bak göreceksin ne çook çıkacak.
aytene sormuşsun ama ben onun yerine cevapladım canım.aytenin yönetici sekreteri oldum ben..heheedelikafaduldenşakkıdı-tatlicadiarzu-
saol canım ya aytenin sekreteride olur ya bozayı nereden alıyosunuz ben bulamıyorum.
saol canım ya aytenin sekreteride olur ya bozayı nereden alıyosunuz ben bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?