- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.181
her markette var canım ya ben alıyorum.hiiç evimden eksik etmiyorum valla ben çok etkisini gördüm.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar slm bu gün giremedım hiç okudum biraz bırazınıda bıraktım benım bıcırık şimdi uyuyo bende bir bakayım dedım.alp berk bu gün 15ml elma suyu içti iyimi sizce daha önce 1 çay kasıgı püre gibi vermiştim sevmemişti bu gun tamamen suyunu verdim sevdi baya.....
betülcüm nerlerde ya hiç uğramadı bugün gül yüzünü göremedik.
napsın betülcüm canım dünürümmm damadımız bırakmamaıştır anasını rahat nede olsa müstakbel gelini gördü ya görmeden duramıyordurrr :roflol:
şaka bir yana inşallah bir sorun yokturrr
canım birden verme bence 2 kaşık 4-8-10 diye ver.ben öğle yapıyorum şimdi 15-20 kaşık veriyorum.
merhaba arkadaslar, bugun netımde bır problem vard gıremedım ancak duzeldı..
merak eden arkadaslarıma tesekkur ederım bır sorun yok hersey yolunda..
msnımde olan arkadaslara gelen maılı gorecekler.. lutfen onu okuyun.. netım acıldıgında bır maıl geldı okudum ve yıne o katlıam gozlerımın onunde.. zaten oyle olmasada hatırlayacagımız yokk.. hatırlatanlardan Allah razı olsun.. o fotograf karelerını gordukce basladım aglamayaa... bende yenı bır maıl hazırladım tum arkadaslarıma gonderdım. bence vıcdanı olan herkes bu protestoya katılır baska dıyecek laf bulamıyorum..
cok uzuluyorum cok Allah yardımcıları olsun oradakı tum kardeslerımızın. kım bılır ne kadar yardıma muhtaclar, ne kadar korkuyla beklıyorlar sıgındıkları yerlerde. o cocukların korku dolu yuz ıfadesı vucutlarına kan bulasmıs. kendılerı daha ne kadarlar kı sılahlarla tanısmıslar. ya onlar bız olsaydık yada onlar bızım cocuklarımız olsaydı demıyorum onlar zaten bızım cocuklarımız bız musluman degılmıyız ? musluman tek bır vucut demek degılmıdır.. neden bu kadar donuguz neden orada olanlar bızı enterese etmıyor anlamıyorum.. bır dergıye bakar gıbı bakıp kapatıyoruz bu resımlerı.. sonrasında hersey kaldıgı yerden devam.. markete cıkınca eller yıne abd malına.. bunların hepsının hesabının sorulacagına ınanıyorum ben ınanclı bır ınsan olarak. bır kısıden ıkı kısıden ne olur demeyın. hıcbırsey olmasa bıle bunu goren Allahtır. senı bılen Allahtır.. kımse bana kızmasın oturdugum yerden hıcbır sey yapamıyorsam en azından bunu ınsanlara yaymak ısterım. oturup dua etmek te bır yardım dır. yapılan dualara amın demekte.. ne olur bunları esırgemeyın onlardan esırgemeyelım.. boynunu bukmus bedenı cansız kucucuk bır vucut gordum az once.. annesının karnından yenı cıkmıs bulanmıs topraga kanlar ıcınde.. tasların arasında kaybolmus.. bunu goren ınsan nasıl olurda vıcdanı sızlamaz.. o bebe nın anası nasıl dayanır buna nasıl yuregı daglanmaz... kendı bebegımız orada olsaydıı.. o topraga bulanmıs kanlarla yatsaydı bız ne yapardıkk ?? hak mı buu.. adaletmı.. neden hala zengın edelım zalımlerıı ?? lutfen destek olun ama perişan olanlara, edenlere değill.
dokulen yaslar benden olsun o yavrulardan degıl.
Allahım yardımcıları olsun !
saol canım ya aytenin sekreteride olur ya bozayı nereden alıyosunuz ben bulamıyorum.
deryacım migros tansaş uyum vb.her merkette var.genelde soğukların olduğu bölümde oluyr.hani ayran, kefir,günlük süt vb. satılan bölümlerde oluyor.sorun marketteki elemnlara sorarsanız gösterirler.ben reelden 2 kiloluk alıyorum1 hafata gidiyor bana .tabii buzdalabında tutuyorum.yoksam ekşir.leblebi ve ve tarçınla tavsiye edrim.çook güzel oluyor.
deryacım migros tansaş uyum vb.her merkette var.genelde soğukların olduğu bölümde oluyr.hani ayran, kefir,günlük süt vb. satılan bölümlerde oluyor.sorun marketteki elemnlara sorarsanız gösterirler.ben reelden 2 kiloluk alıyorum1 hafata gidiyor bana .tabii buzdalabında tutuyorum.yoksam ekşir.leblebi ve ve tarçınla tavsiye edrim.çook güzel oluyor.
Selam arkadaşlar bende çok hastayım ya..Acayip boğaz ağrısı burun akıntısı var..Galiba oğlumada geçti oda hapşuruyor ne yapsam ki? KEndinize ve bebişlere iyi bakın...İyi haftasonları
canım vitamalt içeceğini bulamadım profiloya gitmiştim oradaki büyük markettede bulamadım büyük marketlerin neresinde benimkine iyice tarif etmek gerekiyo yoksa bulamadım deyip geliyo eve.
kızlar ayva işe yarıyooo
dün gece bir ayva yedim sabah pedler ve üstüm sırılsıklam olmuştu uzun zaman sonra ilk defa.
ama ayvayı yemek çok zor oluyo bugün hoşap yaptım onu içcem ayvadan
merhaba arkadaslar, bugun netımde bır problem vard gıremedım ancak duzeldı..
merak eden arkadaslarıma tesekkur ederım bır sorun yok hersey yolunda..
msnımde olan arkadaslara gelen maılı gorecekler.. lutfen onu okuyun.. netım acıldıgında bır maıl geldı okudum ve yıne o katlıam gozlerımın onunde.. zaten oyle olmasada hatırlayacagımız yokk.. hatırlatanlardan Allah razı olsun.. o fotograf karelerını gordukce basladım aglamayaa... bende yenı bır maıl hazırladım tum arkadaslarıma gonderdım. bence vıcdanı olan herkes bu protestoya katılır baska dıyecek laf bulamıyorum..
cok uzuluyorum cok Allah yardımcıları olsun oradakı tum kardeslerımızın. kım bılır ne kadar yardıma muhtaclar, ne kadar korkuyla beklıyorlar sıgındıkları yerlerde. o cocukların korku dolu yuz ıfadesı vucutlarına kan bulasmıs. kendılerı daha ne kadarlar kı sılahlarla tanısmıslar. ya onlar bız olsaydık yada onlar bızım cocuklarımız olsaydı demıyorum onlar zaten bızım cocuklarımız bız musluman degılmıyız ? musluman tek bır vucut demek degılmıdır.. neden bu kadar donuguz neden orada olanlar bızı enterese etmıyor anlamıyorum.. bır dergıye bakar gıbı bakıp kapatıyoruz bu resımlerı.. sonrasında hersey kaldıgı yerden devam.. markete cıkınca eller yıne abd malına.. bunların hepsının hesabının sorulacagına ınanıyorum ben ınanclı bır ınsan olarak. bır kısıden ıkı kısıden ne olur demeyın. hıcbırsey olmasa bıle bunu goren Allahtır. senı bılen Allahtır.. kımse bana kızmasın oturdugum yerden hıcbır sey yapamıyorsam en azından bunu ınsanlara yaymak ısterım. oturup dua etmek te bır yardım dır. yapılan dualara amın demekte.. ne olur bunları esırgemeyın onlardan esırgemeyelım.. boynunu bukmus bedenı cansız kucucuk bır vucut gordum az once.. annesının karnından yenı cıkmıs bulanmıs topraga kanlar ıcınde.. tasların arasında kaybolmus.. bunu goren ınsan nasıl olurda vıcdanı sızlamaz.. o bebe nın anası nasıl dayanır buna nasıl yuregı daglanmaz... kendı bebegımız orada olsaydıı.. o topraga bulanmıs kanlarla yatsaydı bız ne yapardıkk ?? hak mı buu.. adaletmı.. neden hala zengın edelım zalımlerıı ?? lutfen destek olun ama perişan olanlara, edenlere değill.
dokulen yaslar benden olsun o yavrulardan degıl.
Allahım yardımcıları olsun !
arkadaşlar deniz 2-3 gündür diliyle alt damağını kaşır gibi haraketler yapıyo yani dilini çıkarıyo alt damağına sürüyo çok komik gözüküyo sizinkilerde yapıyor mu?
bir de hiç eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo akıl edemiyo herhalde daha :) sadece emziğini ağzından alıp yere fırlatıyo bi de yalanıp duruyo ellerini yiyor :)
hee sen bozayı diyosun.. pardon ya ben de vitamalt sandım... yarım okumuşum kusura bakma...bozayı ben yarın evde deneyeceğim bakalım nasıl olacak... bi de o sıcak içilmez mi ya... kışın geçermiş ya eskiden bozaaaaacıııııııııı diye ondan merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?