- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.201
hee sen bozayı diyosun.. pardon ya ben de vitamalt sandım... yarım okumuşum kusura bakma...bozayı ben yarın evde deneyeceğim bakalım nasıl olacak... bi de o sıcak içilmez mi ya... kışın geçermiş ya eskiden bozaaaaacıııııııııı diye ondan merak ettim...
yok canım boza soğuk içiliyo
iğrenç bişey bence ömrümde içmemiştim şimdi içiyorum şişe şişe .... süt olsun die yemediğim kalmadı zaten ne hale sokuyo şu serseriler adamı
valla ben soğuk içiyorum.daha doğrusu yiyorum kaşıkla..çünkü içilecek gibi değil.çok yoğun.gerçekten çook etkili.o vitamaltta eczanelerde var.malt içeceği de her markette bulunmuyor.sadce carrefourda buldum ben.ülkerin maltana diye içeceği.o asitli bir şey ama ben asidini kaçırıp öle içiyom.:içelim:
Rivayet odur ki,Nemrut İbrahim Peygamberi(as) ateşe atacağı zaman herkesten ateşe odun taşımalarını istemiş.Bundan maksadı da Hazreti İbrahim’e düşman olanlara O’na taraftar olanları tespit etmekmiş.Herkes olanca gücüyle ateşe odun taşırken,küçük bir karınca ağzına aldığı bir damla suyla yola koyulmuş.Karıncayı görenler nereye gittiğini sorduklarında , “İbrahim’in ateşini söndürmeye gidiyorum” demiş.Etrafındakiler karıncaya alaycı gözlerle bakmışlar ve “Senin gücün o ateşe kadar yürümeye yetmez.Hem ateşe ulaşsan da alevleri gözleri bulan bu ateşi senin bir damla suyun mu söndürecek?” diye sormuşlar.Bahtiyar karınca hepimize ders olacak şu cevabı vermiş: “Bu suyun ateşi söndüremeyeceğini ben de biliyorum.Ama bir Allah dostuna yardım etmenin,böyle bir zamanda safını belli etmenin şerefi bana yetmez mi?...
işte yapmamız gerekeni çok güzel anlatan kısa ve öz bir yazı
betülcüm mailine baktım ama keşke bakmasaydım ya içim parçalandı minicik bebeler Allahım sorumluları cezasız bırakmaz inşallah...
biz de can bebe aldık onu kullanıyoruz
betülcüm haklısın canım.. ama elden birşey gelmiyor işte.. b,zim yapabileceğimiz belli
İsrail ve Amerikan mallarını almayabiliriz...
yardım kuruluşlarıyla yardım gönderebiliriz...
en önemlisi bol bol dua edebiliriz... Rabbim hangi duayı geri çevirmiş ki... İnşallah bi an önce biter bu vahşet... o kuranda bile lanetli olarak bilinen israiloğulları da cezasını bulur... zaten öteki dünyada yatacak yerleri yok da, benim duam bu dünyadada yatacak yerleri olmaması...
betüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllll maili şimdi gördüm ayyyyyyyyyy içim parçalandı inanki tv de artık bakamıyorum haberlere kapatıyorum tv yi elimden bişey gelmiyor sadece boykota katılıyorum ALLAH BELALARINI VERSİNN !versinn yapılırmı bu bebeklere yaaaaaaaaaaaaaaa allahım sen büyüksünnnn durdur artık bu VİCDANSIZLARI ya inanaın heran gözümün önüne geliyor bu görüntüler yemek yiyemiyorum zaten 3-5 saat uyku zamanım var ozaman da rüyamda görüyorum sabah sölemedim kendi kızımı gördüm bu şekilde allah göstermesinn kimseye böyle bir acı rabbim biliyorrr ne kötü oldum rüyanın etkisindeyim hala zatennn bunları canlı canlı yaşayanlar nasıl hissediyorlardır kimbilirrr keşke elimizden bişey gelseeee
o bebekler , cocuklara içim dayanır gibi değil.haberlere bakamıyorum.allahıma dua etmekten başka yabailecek şeyim yok.sadece türk malları alacam o kadar.alahım ya o çocuklarn yüzlerdeki korku ifadesi yüreğimi delip geçiyor.ooooooofffffffffffff ya allhım bitsin artık şu katliamm
betüülll ya gönderdin meali ağlıyarak okudum ve baktım içim yandıı allahııımm içimm
nedir bu nedi allahımm dursun bu vahşet...bittim ya cümleler bile yetmiyo...
yazamıyorum bile..allah perişan etsin..
peygamberimiz dediği bir söz var:
kötülük karşısında elinizle müdahale edin
elinizle güç yetiremiyorsanız;
dilinizle güç yetirin
dilinizlede yetmiyorsa
kalbinizle buğz ediniz... demiştir
biz müslümanlar böyle destek olmalıyız
Rivayet odur ki,Nemrut İbrahim Peygamberi(as) ateşe atacağı zaman herkesten ateşe odun taşımalarını istemiş.Bundan maksadı da Hazreti İbrahim’e düşman olanlara O’na taraftar olanları tespit etmekmiş.Herkes olanca gücüyle ateşe odun taşırken,küçük bir karınca ağzına aldığı bir damla suyla yola koyulmuş.Karıncayı görenler nereye gittiğini sorduklarında , “İbrahim’in ateşini söndürmeye gidiyorum” demiş.Etrafındakiler karıncaya alaycı gözlerle bakmışlar ve “Senin gücün o ateşe kadar yürümeye yetmez.Hem ateşe ulaşsan da alevleri gözleri bulan bu ateşi senin bir damla suyun mu söndürecek?” diye sormuşlar.Bahtiyar karınca hepimize ders olacak şu cevabı vermiş: “Bu suyun ateşi söndüremeyeceğini ben de biliyorum.Ama bir Allah dostuna yardım etmenin,böyle bir zamanda safını belli etmenin şerefi bana yetmez mi?...
ben de canbebe almıştım memnun da kalmıştım benneyaptımki
bi daha baby stAR alayım o zaman..
yalnızca bezle de bitmiyor ki iş,şampuandan parfüme, kot pantolona kadar herşeyimiz yabancı marka.. hepsine dikkat etmeliyiz bundan böyle..
Merhabalar arkadaşlarr...
Duygu canım maşallah egeye, çook tatlııı,büyük adam olmuş resmen...
Mervecimm iyi ki görmüşsün,kesinlikle ya uyar yada gereken mercilere söyle canım ki bir daha yaşanmasınn
Ayten canım,Allah sabrını arttırsın..
Bizde dr.dan geliyoruz kusmalarımız fazlalaştı ve gündüzleri meme istemiyor,kilo alımımızda azalmış..Şu anda çişini yapmasını bekliyorumm laboratuara götüreceğimm
Ya dişten yada idrarda iltihaptan kaynaklanabilir dedi..
Duygu canım ege uykudan kalkıp kusuyor mu ?
edacım teşekür ederim canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn:smiley-cool:, sence duygunun paşa uykudan kalkınca kusmazmı çocuk bir içişte 0,25 kg süt içiyor tabiki fazlalığını kusacak napsın çocuk içinde tutup patlasınmı kus tosuncum kussss bu günlerde geçecek.cokacimcoook
Bu arada merve sen molfıx kullandın mı oyle okumustum sankı ? kullandıysann nasıldı memnun kaldın mı canım ?
arkadaşlar sütüarttırıcı şeyler yemekten bahsetmişsiniz ama bence sütümüz aynı azalmış değil.mesela artık benim de üstüm başım ıslanmaz oldu bence bunun sebebi sütün azalması değil,bebişlerin artık hepsini bitiriyor olmasından kaynaklanıyor.eee büyüdüler tabi haliyle.gerçi ben şimdiye kadar hiç sütümü sağıp bakmadım ne kadar çıktığına ama artık sütümle doymadığına eminim.ben baya bi ek gıda veriyorum.elmayı artık yarıma çıkardım mesela.yarım elmanın suyunu sıkıp içine iki tane cicibebe katıyorum çok seviyo.siz neler veriyosunuz.
evet 1 paket kullanmıştım molfix ama yan bantlar esnek değil onda da ne yazık ki.. biraz da sertti dışı ama taşırma falan yapmadı memnun kalmıştım, kokusu da ağır olmuyodu kaydirigubbakcemile5
ama reklamlarda esnek olduğunu söylüyor... :uhm:yalan reklam mı yapıyolar... huggiesmiydi yoksa o reklam...kaydirigubbakcemile3
evet canım katılıyorum bence de.. benim kızım da artık doymuyo mu nedir memeyi yeni bırakıyo bi saat geçmiyo yine acıkıyo çocuk..dr da 6. aya kadar ek birşeyler verme dedi, ptesi gidince konuşup başlayacağım artık.. böyle olmuyo her dakika memede :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?