- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.221
geçen gün kontrolümüz ardı.dok.bişey veriyomusunuz diye sordu.sadece elma suyu dedim ona bile vermeyin dedi ama ben onları dinlemem bu konuda çünkü kendileri verme derler ama çocuklarına verirler.ben ilk bebeğimde onları dinledim çocuğum aç kaldı.her annenin sütü 6 ay boyunca doyurmayabilir.bence anneler en iyi doktordur bu konuda.
geçen gün kontrolümüz ardı.dok.bişey veriyomusunuz diye sordu.sadece elma suyu dedim ona bile vermeyin dedi ama ben onları dinlemem bu konuda çünkü kendileri verme derler ama çocuklarına verirler.ben ilk bebeğimde onları dinledim çocuğum aç kaldı.her annenin sütü 6 ay boyunca doyurmayabilir.bence anneler en iyi doktordur bu konuda.
edacım merhaba sanada ne oldu idrarı götürdünmü sonuç çıktı mı? inşallah bşeysi yoktur
canım bebeğin sürekli huzursuz mu ağlıyor mu dişin belirtisi nelermiş benimki hep ağladı bugün ve dün hiç bişeyden memnun olmuyor ya
edacım geçmiş olsun tahlili temiz çıkar inşAllah diştendir hepsi..
gidip uyardım canım yenisi ile değiştirdiler hemen, defalarca özür dileyerek :mymeka:
bizim kız da çok kusuyor belki biliyorsundur, ama geceleri uyku sersemi çok içemediği
için kusmuyor, eskiden gece gündüzdü..benneyaptımki şimdiki halimize çok şükür Bora geceleri de mi kusuyor ??
evy baby nın sıtesıne de baktm sımdı molfıx ınde .. evy baby de de yan bantlar esnek degıl.. molfıx ın dınamıc baby cesıdınde esnek o zaman molfıx deneyeyım bır dahakı paketı.. Allahtan baby starın en kucuk paketınden almısım ..
fatma,merve teşekkürler canım ilgilinize, idrarımızda 5-6 lokosit görüldüü.genelde 3-4 lokosit görülür idrarlarda ama 5-6 olunca biraz mikrop var demek..
yarın tekrar idar tahlili yaptıracağız kesinleşmesi için eğer varsa antibiyotik başlarız herhaldee
Merve canım sorma yaa kusma yoktu bir başladı pir başladı yani..
gece değil ama gündüz uykusunda ağlayarak kalkıyor kucağıma alınca foşşş
az önce yine kustu anlamıyorumm..baştan beri kusan bir bebek olsa tamam anlayacağım ama bu 4-5 gündürrr başladı birde ağzından gaz filan çıkarıyor midesini bozmuş gibi ama dr.umuz üşütse kusmuğu kakası kokar dedi...
fatma,merve teşekkürler canım ilgilinize, idrarımızda 5-6 lokosit görüldüü.genelde 3-4 lokosit görülür idrarlarda ama 5-6 olunca biraz mikrop var demek..
yarın tekrar idar tahlili yaptıracağız kesinleşmesi için eğer varsa antibiyotik başlarız herhaldee
Merve canım sorma yaa kusma yoktu bir başladı pir başladı yani..
gece değil ama gündüz uykusunda ağlayarak kalkıyor kucağıma alınca foşşş
az önce yine kustu anlamıyorumm..baştan beri kusan bir bebek olsa tamam anlayacağım ama bu 4-5 gündürrr başladı birde ağzından gaz filan çıkarıyor midesini bozmuş gibi ama dr.umuz üşütse kusmuğu kakası kokar dedi...
ya kızlar bende bugun ılkkez korkakorka ama babası verelım dedı mılupanın kavonoz brokolı patatesınden verdım..su bıle vermemeiştim bugune..üç dörtkaşık anca yedi..pek sevmedi..üstüne 5 cc kadar su verdım..birazda meme emdi uyudu..benım korkudan dızlerım çözüldü..bigünonce açmıştım kavanozu..buzdolabında deıl dışardaydı..ama en kötü ihtımalle bozulmuş bıle olsa kı bende tadına baktım kötü deildi..yanı korktum........ya bağırsakları düğümlenırse,neblım dokunursa falan dıye..hem cehalet hem evham bıarada..ama bakıcam bişi olmazsa gene iki üç kaşık olmak kaydıyla verebılırım..zaten püre gibi..neblım korktum valla...
ya kızlar bende bugun ılkkez korkakorka ama babası verelım dedı mılupanın kavonoz brokolı patatesınden verdım..su bıle vermemeiştim bugune..üç dörtkaşık anca yedi..pek sevmedi..üstüne 5 cc kadar su verdım..birazda meme emdi uyudu..benım korkudan dızlerım çözüldü..bigünonce açmıştım kavanozu..buzdolabında deıl dışardaydı..ama en kötü ihtımalle bozulmuş bıle olsa kı bende tadına baktım kötü deildi..yanı korktum........ya bağırsakları düğümlenırse,neblım dokunursa falan dıye..hem cehalet hem evham bıarada..ama bakıcam bişi olmazsa gene iki üç kaşık olmak kaydıyla verebılırım..zaten püre gibi..neblım korktum valla...
Gülsüm 'ün dikkatine gamyoncuiremsu :lepi:
dinamic baby 4 numara oluyor sanırım , doğru tahmin kaydirigubbakcemile5
hicrancım ben mılumil 2 ye başladım..benımkı aptamılı acından ölcek kıvamda alıyodu anca..buna gectım..eh nıspeten yıyo..oda yaklaşık iki saatde bir 60 ccyiyo..gece yada gunduz ılk kalkışta 90cc yıyo,aralardada biriki kez 30 cclık yedırebılırsem ne ala..yanı toplarsam yaklaşık 350 400 cc mama yıyo..gecede meme emıyo ama takvıye mamada verıyorum..oda yaklaşık 90 cc anca yer..zaten memeden emdıgı hıc bakmadım ama 40 cc yoktur sanıyorum..yanı az yiyo..memeyi emerdi sütüm bolken sıksık..ama baktıkki genede kılo alımı azdı,başladık..nedyım iyi olsunlarda........
evet canım katılıyorum bence de.. benim kızım da artık doymuyo mu nedir memeyi yeni bırakıyo bi saat geçmiyo yine acıkıyo çocuk..dr da 6. aya kadar ek birşeyler verme dedi, ptesi gidince konuşup başlayacağım artık.. böyle olmuyo her dakika memede :bbo:
seninkide az yiyormuşş yaa ama emirmen iyi oluyor benimki gece gündüz emmiyor valla hiiiç uyurken ağzında tutuyor sadce ama biberonu verince uykuda cuk cuk çekiyor zilliii
bende bugün aptamil 1 bitti aptamil 2 aldım ama henüz vermedim son mamasını 1 le yedi 10 dk sonra ilk aptamil 2 mamadan denicez bakalım nolcekkk bugün ilk defa bebelac tan pirinçli devam mamalı muhallebi aldım marketten 1 öğünlük paketten denedim sevdi benim kız yedi valla
mervecım bende yazmıstım ıkı gun once belkı gormusundur.Aynı seyı benım doktorumda soyledı 6.aya kadar sutten baska bırsey yok dedı:1no2:Bende artık doymadıgını dusunuyorum cunku gece kesınlıkle delıksız uyku uyumuyor en fazla 3 4 saat dayanabılıyor aclıgabenneyaptımki1ay once 7 saat bıle uyuyabılıyordu..Ek gıda verme dedıgı ıcın tabıkı bır lıstede vermedı bende kendı kafama gore vereyım dıyorum hergun meyve suyu falan ama bılmıyorum.Senın doktorun ne dıcegını merak edıyorum benımlede paylasmayı unutma canım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?