Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim doktorumda verme diyo... ona ne vermek istiyosan sen ye diyo... kaydirigubbakcemile3
ama ben vermek istiyorum.. benim oğlum hiç birşeyi yemiyo... puff yapıp suratını ve etrafı batırıyo... :roflol:
ne mama yedi ne havuç suyu içti ne elma suyu içti...
zorla rezene içiriyorum 10 kaşık veriyorum yarısını fışkırtıyo yarısı da yanlışlıkla boğazına gidiyo yutmak zorunda kalıyo... -tatlicadiarzu-
napcam bilmiyorum... belki hazır değildir diye avutuyorum kendimi...

evet canım benim bebeğim zaten çok iştahlı, 1 saat memede dursa emicek, ee şimdi büyüdü de daha çok emmek istiyo, bir de ben ne yesem ağzına yaklaştırınca ağzını açıyo verdiklerimi de löpür löpür yiyo yani çocuk istiyo resmen.. ben de hala verme derse de dinlemeyip başlıycam biraz biraz.. cokacimcoook

kız o takvimini değiştir hemen manyekkkk
başka takvim kullan bebeğim öldü cennette melek oldu diyorsun ordaaaaaaaaaaaaaaaklava: allah korusunnnnn

burayı kullan o linkte ölmüş bebişlere kullanılıyorrr

http://babyage.tickershack.com/stepone/baby.html

fatma,merve teşekkürler canım ilgilinize, idrarımızda 5-6 lokosit görüldüü.genelde 3-4 lokosit görülür idrarlarda ama 5-6 olunca biraz mikrop var demek..
yarın tekrar idar tahlili yaptıracağız kesinleşmesi için eğer varsa antibiyotik başlarız herhaldee

Merve canım sorma yaa kusma yoktu bir başladı pir başladı yani..
gece değil ama gündüz uykusunda ağlayarak kalkıyor kucağıma alınca foşşş
az önce yine kustu anlamıyorumm..baştan beri kusan bir bebek olsa tamam anlayacağım ama bu 4-5 gündürrr başladı birde ağzından gaz filan çıkarıyor midesini bozmuş gibi ama dr.umuz üşütse kusmuğu kakası kokar dedi...

Gülsüm 'ün dikkatine gamyoncuiremsu :lepi:
dinamic baby 4 numara oluyor sanırım , doğru tahmin kaydirigubbakcemile5

canım yaaa mahvoldu yavrucakk
nedicem sana mamasını az az versen çocuğa midesi rahatsız belki fazlasını almıyorr
benim kız az yemeye başladığından bu yana kusmuyor eskisi gibi arada az az çıkarıyor sadece artık maşallah
2 saat ara ile ver mamasını
mesela 60 a 90 gibi falan
yanii 60 verince 2 saat sonra 90 ver
sindirebilsin
bir süre böle devam et
dene belki iyi gelirr

neyse önemli birşey değilmiş çok şükür edacım..
kusma çok zor baştan beri çeken biri olarak artık benim için çok olağan birşey ama sonradan sana daha zor gelir alışkın değildin, bir an evvel eskiye döner umarım..
kusmuğu bazen kokulu olabiliyo bizimkinin de canım, ama üşütmekten ziyade midesinde hazmolup geri gelen yoğurt gibi kıvamlı olanı kokuyo bizde -tatlicadiarzu- deneyimliyim ne de olsa kusmuk konusunda delikafadulden

ya kızlar bende bugun ılkkez korkakorka ama babası verelım dedı mılupanın kavonoz brokolı patatesınden verdım..su bıle vermemeiştim bugune..üç dörtkaşık anca yedi..pek sevmedi..üstüne 5 cc kadar su verdım..birazda meme emdi uyudu..benım korkudan dızlerım çözüldü..bigünonce açmıştım kavanozu..buzdolabında deıl dışardaydı..ama en kötü ihtımalle bozulmuş bıle olsa kı bende tadına baktım kötü deildi..yanı korktum........ya bağırsakları düğümlenırse,neblım dokunursa falan dıye..hem cehalet hem evham bıarada..ama bakıcam bişi olmazsa gene iki üç kaşık olmak kaydıyla verebılırım..zaten püre gibi..neblım korktum valla...

şimdi son karar ne kızlar bez konusunda evybaby mii baby starmıı
molfix türk malımıymış bu arada atlamışım ben onu da yabancı sanordummmmm:roflol: denemedim hiçç evy baby denedim fena değildi numune gelmişti 4 tane onu denedimmm pişik olayı olmadı bezde 3 numaraydı gelen bez ama 4 daha iyi olur sanırsammm
şu lanet prima bitsin paketi açtım bu akşam o yüzden evybaby mi babay starmı molfix miii hade söleyinnn son karar nedürr

brokolili olanın tadının kötü olduğunu duymuştum bikaç arkadaşımdan..
yazık çocuk tatlı tatlı sütlerden mamalardan sonra bayaaa şaşırmıştır brokoli ile kaydirigubbakcemile2

hicrancım ben mılumil 2 ye başladım..benımkı aptamılı acından ölcek kıvamda alıyodu anca..buna gectım..eh nıspeten yıyo..oda yaklaşık iki saatde bir 60 ccyiyo..gece yada gunduz ılk kalkışta 90cc yıyo,aralardada biriki kez 30 cclık yedırebılırsem ne ala..yanı toplarsam yaklaşık 350 400 cc mama yıyo..gecede meme emıyo ama takvıye mamada verıyorum..oda yaklaşık 90 cc anca yer..zaten memeden emdıgı hıc bakmadım ama 40 cc yoktur sanıyorum..yanı az yiyo..memeyi emerdi sütüm bolken sıksık..ama baktıkki genede kılo alımı azdı,başladık..nedyım iyi olsunlarda........

onlar açılınca buzdolabında 24 saat kalıyor diye biliyorum ama neden dışarda beklettin ve kaç saat beklettin ve onu neden vberdin bebişe sebze için erken bencee yemekleri yapınca tadına baktır ama bence erken

seninkide az yiyormuşş yaa ama emirmen iyi oluyor benimki gece gündüz emmiyor valla hiiiç uyurken ağzında tutuyor sadce ama biberonu verince uykuda cuk cuk çekiyor zilliii
bende bugün aptamil 1 bitti aptamil 2 aldım ama henüz vermedim son mamasını 1 le yedi 10 dk sonra ilk aptamil 2 mamadan denicez bakalım nolcekkk bugün ilk defa bebelac tan pirinçli devam mamalı muhallebi aldım marketten 1 öğünlük paketten denedim sevdi benim kız yedi valla

edacım çok geçmiş olsun..işallah tez zamanda iyileşir kuzun..allahım cümlemizin yavrusuna sağlık versin..anneleri üzmesin..benım kuzuda doğdugundan beri bağırsak gazından cok nerdeyse mıde gazı çekıyo..adam gibi geğirtilieri oluyo..şaşıyorum..ama doktora hiç danışmamıştım bu durumu...danışayım bakayım.........

mervecım bende yazmıstım ıkı gun once belkı gormusundur.Aynı seyı benım doktorumda soyledı 6.aya kadar sutten baska bırsey yok dedı:1no2:Bende artık doymadıgını dusunuyorum cunku gece kesınlıkle delıksız uyku uyumuyor en fazla 3 4 saat dayanabılıyor aclıgabenneyaptımki1ay once 7 saat bıle uyuyabılıyordu..Ek gıda verme dedıgı ıcın tabıkı bır lıstede vermedı bende kendı kafama gore vereyım dıyorum hergun meyve suyu falan ama bılmıyorum.Senın doktorun ne dıcegını merak edıyorum benımlede paylasmayı unutma canım..a.s.

Bende muhallebı vermek ıstıyorum ya:ecrin_bebek:

bende artık doymadığını düşünüyorum.
gece gerçi 12-7 arası deliksiz uyuyo ama ben doymadığını hissettiğim an buzluktan süt çıkartıp takviye ediyorum .
yarın kontrol var bizim doktorda ilk 6 ay hatta 8 ay anne sütü diyordu ama bakalım yarın ne diycek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…