- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.241
onlar açılınca buzdolabında 24 saat kalıyor diye biliyorum ama neden dışarda beklettin ve kaç saat beklettin ve onu neden vberdin bebişe sebze için erken bencee yemekleri yapınca tadına baktır ama bence erken
mervecım bende yazmıstım ıkı gun once belkı gormusundur.Aynı seyı benım doktorumda soyledı 6.aya kadar sutten baska bırsey yok dedı:1no2:Bende artık doymadıgını dusunuyorum cunku gece kesınlıkle delıksız uyku uyumuyor en fazla 3 4 saat dayanabılıyor aclıgabenneyaptımki1ay once 7 saat bıle uyuyabılıyordu..Ek gıda verme dedıgı ıcın tabıkı bır lıstede vermedı bende kendı kafama gore vereyım dıyorum hergun meyve suyu falan ama bılmıyorum.Senın doktorun ne dıcegını merak edıyorum benımlede paylasmayı unutma canım..a.s.
tamam canım yazarım sana da kaydirigubbakcemile2 bir de uzun süre memede kalmak istiyo çekince nasıl bi ağlamak sorma sırtıma ağrılar girdi artık bu uzun müddet emzirmelerden dolayı benneyaptımki gece uyutmadan evvel şöyle doyurucu bi öğün tavsiye etse ne güzel olurdu cokacimcoook
canım yaaa mahvoldu yavrucakk
nedicem sana mamasını az az versen çocuğa midesi rahatsız belki fazlasını almıyorr
benim kız az yemeye başladığından bu yana kusmuyor eskisi gibi arada az az çıkarıyor sadece artık maşallah
2 saat ara ile ver mamasını
mesela 60 a 90 gibi falan
yanii 60 verince 2 saat sonra 90 ver
sindirebilsin
bir süre böle devam et
dene belki iyi gelirr
neyse önemli birşey değilmiş çok şükür edacım..
kusma çok zor baştan beri çeken biri olarak artık benim için çok olağan birşey ama sonradan sana daha zor gelir alışkın değildin, bir an evvel eskiye döner umarım..
kusmuğu bazen kokulu olabiliyo bizimkinin de canım, ama üşütmekten ziyade midesinde hazmolup geri gelen yoğurt gibi kıvamlı olanı kokuyo bizde -tatlicadiarzu- deneyimliyim ne de olsa kusmuk konusunda delikafadulden
ya kızlar bende bugun ılkkez korkakorka ama babası verelım dedı mılupanın kavonoz brokolı patatesınden verdım..su bıle vermemeiştim bugune..üç dörtkaşık anca yedi..pek sevmedi..üstüne 5 cc kadar su verdım..birazda meme emdi uyudu..benım korkudan dızlerım çözüldü..bigünonce açmıştım kavanozu..buzdolabında deıl dışardaydı..ama en kötü ihtımalle bozulmuş bıle olsa kı bende tadına baktım kötü deildi..yanı korktum........ya bağırsakları düğümlenırse,neblım dokunursa falan dıye..hem cehalet hem evham bıarada..ama bakıcam bişi olmazsa gene iki üç kaşık olmak kaydıyla verebılırım..zaten püre gibi..neblım korktum valla...
Ay evet mervecım ya gece delıksız uyku uyumak hayal oldu:1no2:Bana 1 ayda 800 gr almıs bızım ıstedıgım 500 600 gr.onun ıcın azalana kadar ek gıda yok dedi:bbo:
İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Ben kızıma pirinç unundan mama yaptım tarifin bir çorba kaşığıyla hazırladım ama çok ağır geldi gece kıvrım kıvrım oldu yavrum.Ertesi gün bir tatlı kaşığı verdim gece 3 e kadar kıvrandı kabızda oldu.Şimdi kesinlikle vermeyi düşünmüyorum.Tabi her bebekte aynı olmaz ama kızımı çok etkilediği kesin.Neyle başlıycam ek gıdaya bilmiyorum.Milupanın 4.aydan sonra sütlü pirinci var lifli onun hafif olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum.
Bu arada Gülcüm sen Adanalısın di mi bu Yemekteyiz yarışmasındakiler beni deli etti ya!Bunlar hiç senin gibi değiller
bende nöbetteyim bugece..allahımkorusun..ettimbi cahıllık verdım üç dört kaşık brokolı patates mılupa kavanoz mama..bakalım nolcak..stresten midemi delerimben bu gidişle..allahım ona cefa vermesın..banada akıl versın gaflete düşürmesin....
bende nöbetteyim bugece..allahımkorusun..ettimbi cahıllık verdım üç dört kaşık brokolı patates mılupa kavanoz mama..bakalım nolcak..stresten midemi delerimben bu gidişle..allahım ona cefa vermesın..banada akıl versın gaflete düşürmesin....
deniz paşa köşesine kuruldu oturuyo bide türk kahvesi istedi şimdi yapıp içcem :)
][/URL]
Canım maşallah oğluna nazar değmesin.Bu arada Gözdecim seninki de çok tatlı.Nasıl büyüyorlar bi müddet sonra emekleyip yürüyecekler de inşşşşşşşşşş.iyi akşamlar kızlarr
Bugün doktor kontrolümüz iyi geçti Allaha şükür..
Bora 8600gr ve 66.5cm olmuş.
doktor çok iyi dedi.. Ve ek gıdaya geçmemi istedi..
Elime 4-5 sayfalık bilgilerin, örnek menülerin ve tariflerin olduğu notlar verdi.. İlk bir iki gün elma sonra yoğurt sonra sebze çorbası dedi.. ama biz ilk heves eşimle hemen alışverişe gittik..bir sürü 4. ay dan itibaren yazan değişik mamalardan aldık... Aralarda azar azar yapıp bir hafta sonra başlarız diye.. ,doktorumuz hazır mamaların ve pürelerin çok kötü olmadığını söyledi..Pazardan ya da marketten aldığın meyve ve sebze ne kadar doğal ki dedi.. Bencede haklı hepsi hormonlu dedi.. Sürekli olmamak kaydıyla kavanozdaki meyve ve sebze pürelerinden verebilirsin dedi..
Bu akşam da dışarıda yemek yedik..Şeniz Ne zamandır ben dışarıya çıkamıyorum diye eşim kıyak yaptı bana :)))):teytey: Oğlumuzda ordaki mama sandalyesinde herkese gülücükler dağıttı bizde rahat rahat yemek yedik.. dışarı çıkmalar için daha bir güven geldi.. bizim oğlan da dışarıda olmayı seviyor..bize hiç yaramazlık yapmıyor... :dance:
Gülsüm 'ün dikkatine gamyoncuiremsu :lepi:
dinamic baby 4 numara oluyor sanırım , doğru tahmin kaydirigubbakcemile5
molfix 3 numara kullanmıştım esnek değildi onda..
ama 4 numarasını bilemem belki o esnektir ..
prima da mesela 3 te esnek değil ama 4 numarası esnek yan bantlıydı..
belki öyledir o da bilemiyorum naniknanik
amma da açıklamışım haa noluyosa hehe :))
şimdi son karar ne kızlar bez konusunda evybaby mii baby starmıı
molfix türk malımıymış bu arada atlamışım ben onu da yabancı sanordummmmm:roflol: denemedim hiçç evy baby denedim fena değildi numune gelmişti 4 tane onu denedimmm pişik olayı olmadı bezde 3 numaraydı gelen bez ama 4 daha iyi olur sanırsammm
şu lanet prima bitsin paketi açtım bu akşam o yüzden evybaby mi babay starmı molfix miii hade söleyinnn son karar nedürr
Bende muhallebı vermek ıstıyorum ya:ecrin_bebek:
fsıtık annişler hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?