Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar herkese. ben tamamen ek gıdaya geçtim doktorumuzun izniyle. yoksa canım oğlum doymuyordu. elma havuç ve armut suyu. ayrıca sebze çorbası ve pekmezli yoğurt. sebze çorbasını pek sevmedi bugünkü pirinçliydi. dünkü mercimekliydi. onu içmişti. bilmiyorum ne olacak sonumuz. mamayı da artırdık.

Canım sebze çorbasını nasıl yapıyorsun ölçek olarak ne kadar kullanıyorsun?

sema alya cım bir ölçek yok. doktorum kabak, patates, havuç, arpacık soğan, brokoli, ıspanak mercimek yada pirinç ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını biraz su ile haşlayıp tel süzgeçten geçir dedi. kesinlikle blendır kullanma dedi. böyle işte.

Sağol canım.Betülcüm dana da iyi geceler...İnş kesintisiz bir sabah olur hepimiz için.Allah rahatlık versin hepinize....

iyi gecelerr
Tatlı rüyalarrr

güzel bir hafta sonu olsun hepimizee :teytey::teytey:
eşlerimizle ve bebişlerimizle mutlu geçsin inşallah haftasonumuz.... ŞenizŞeniz

bende pirinç unu vermiyorum zaten milupanınkini denedim sevmedi benim kız herobaby pirinçli devam maması var muhallebi şeklinde yapılıyor onu bir de bebelac var onu aldım sevdi benim kız baya baya muhallebi gibi oluyorr kokusuda hoşuma gitti tadıda iyi günde 1 ke veriyorum ben

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİNNN HUGGİES TEN HEMEN MOLFİZX E GEÇTİN DEDİĞİN GİBİ VALLA BEN ŞUANA KADAR PRİMADIŞINDA EVY BABY KULLANDIM EVYBABY DE FENA DEĞİL ALICAM DENİCEM MOLFİX VE BABY SATRIDA ARTIK HANGİSİ İYİYSE ONU KULLANICAM YERLİ MALI YERLİ MALIII HERKES BUNU KULLANMALIII:roflol:

BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLARR VE SABAH KALKIP kahvaltı edicem GİYİNİCEM SÜSLENİCEM PÜSLENİCEM ANNEMLERE GİDİCEM MA AİLE DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI YAPACAĞIZ az önce kardeşlerim aradı kutladı beni kocişte kutladı şimdiden aslında sabah 5 te doğmuşum ama hersene 12 den sonra ararlar kızlardeşlerim saolsunlarr KK bile mail atmışşş çok şaşırdım yaahihoyyytkaydirigubbakcemile5 saolsunlarr neyse ben yarın annemde kalabülirimm ama kalsamda kızkardeşimde olucaz akşama ordan girer bakarım muhabbetlerinizee sabah fırsat bulursam gelirim 5-10 dk gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize iyi bakınnn iyi muhabbetler hepinizeeŞeniza.s.

saol canım aldırayım bende.

İYİKİ DOĞDUN HİCRAN,SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMEN DİLEĞİYE....

Hicrancım doğum günün kutlu olsun Allah çocuklarınla ve eşinle mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

DOĞUM GÜNÜN KTLU OLSUNN HİCRAAAAANNNNNNN
BU DA SENİN HEDİYEN.........
a.s.:icecream:

BU DA PASTANDI AMA BİZİM OĞLAN HALLETMİŞ KUSURA BAKMA...:roflol:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnnnnn eylül ayının güzel annişleri ve yavrularınaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Günaydın herkese:)Güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.Ege saat 10da yattı.12 de kalktı emdi sonra saat 4 te ve 7 de:bbo:3 saatte bır uyandık en sonda 8 de kalktık.Offf bu kadar bölük uyuyunca nasıl alıyor uykusunu anlamıyorum ben zombii gıbı oluyorum ya:a015:

Canım senın bebıste benımkı gıbı tombişmişBende cusselerıne yetmıyor dıye dusunuyorum ama doktor aynı seyı dusunmuyor malesef:1no2:Bana bu ay 800 gr aldıgı ıcın hıc bır ek gıdaya gerek yok.Önumuzdekı ayda 500 ve ustu aldıysa yıne yok dedı:bbo:Mama degılde en azından meyve sularına kasık kasık baslatır dıye dusunuyordum ama ben yınede vermeyı dusunuyorum...

Cansucum maşallah boramızaYa neden kılosu ıyı oldugu ıcın ek gıdaya gectıkı acaba?Kılosu ıyı olan arkadasların hıcbırıne bende dahıl vermedı ek gıda..Mama yedıgı ıcın olabılırmı Bora?Cunku ben neden gecmıyoruz dedıgımde bana anne sutu cok kıymetlı ek gıdayı zaten enınde sonunda yemıcekmı sımdı en onemlısı anna sutu dedı:bbo:

Hicrancım nice mutlu yaşlara.Allah sevdıklerınle mutlu huzurlu ,sağlıklı bır ömur nasıp etsına.s.

Edacım gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda kusmanız gecer..Bız alıştıgımız ıcın cok normal gelıyor ama sen alışmadıgın ıcın...Cok zor demı?İnşallah hemen geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…