- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.281
Ben molfix ıcın bugune kadar hiçç ıyı bır sey duymadım...Kım kullansa hıc memnun kalmadım dıyor.Onun ıcın bende denemeyı dusunmuyorum.Evy baby maıl attı kargoya verıldı gelıcek dıye bakalım onu beklıyorum.Baby star denemıstım daha once promasyon gelmıstı onuda begenmedım.Evde koca paket huggıes var ondanda hıc memnun kalmadım taş gıbı..Bugune kadar sadece prımadan cok memnun kaldım oda turk malı degıl.Bırde can bebe fena degıl bakalım hangısı ıyıse onu alıcam..Huggıesıde ıhtıyac sahıbı bırıne vercem cunku resmen pişik yaptı egede...
senin ege paşa benim ege paşanın uyku düzenini almış benim kide 9:30 10:30 gibi uyur gece 12 de 2 civarı 4 civarı 5 civarı 6 civarı kalkar gece uykusunu deliksiz uyuyamadığı içinde gündüz uykulaı oluyor, burdaki bazı bebekler gündüz hiç uyumuyomuş yaa sanırım onlar gecelei deliksiz birer uyku çekiyorrr
günaydın benimki güzdüzleri 2 saat toplam anca uyuyor gecede 3 kere kalkıyor emip uyuyor bu şimdi deliksiz uykumu oluyor:1shok:
duygucum canım günaydın, canım canbebe türk malı değilmiş 7 sene önce satılmış isminide değiştirmemişler. bilgin olsun canım :1no2:
senin ege paşa benim ege paşanın uyku düzenini almış benim kide 9:30 10:30 gibi uyur gece 12 de 2 civarı 4 civarı 5 civarı 6 civarı kalkar gece uykusunu deliksiz uyuyamadığı içinde gündüz uykulaı oluyor, burdaki bazı bebekler gündüz hiç uyumuyomuş yaa sanırım onlar gecelei deliksiz birer uyku çekiyorrr
BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLARR VE SABAH KALKIP kahvaltı edicem GİYİNİCEM SÜSLENİCEM PÜSLENİCEM ANNEMLERE GİDİCEM MA AİLE DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI YAPACAĞIZ az önce kardeşlerim aradı kutladı beni kocişte kutladı şimdiden aslında sabah 5 te doğmuşum ama hersene 12 den sonra ararlar kızlardeşlerim saolsunlarr KK bile mail atmışşş çok şaşırdım yaahihoyyytkaydirigubbakcemile5 saolsunlarr neyse ben yarın annemde kalabülirimm ama kalsamda kızkardeşimde olucaz akşama ordan girer bakarım muhabbetlerinizee sabah fırsat bulursam gelirim 5-10 dk gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize iyi bakınnn iyi muhabbetler hepinizeeŞeniza.s.
Günaydın herkese:)
Canım senın bebıste benımkı gıbı tombişmişBende cusselerıne yetmıyor dıye dusunuyorum ama doktor aynı seyı dusunmuyor malesef:1no2:Bana bu ay 800 gr aldıgı ıcın hıc bır ek gıdaya gerek yok.Önumuzdekı ayda 500 ve ustu aldıysa yıne yok dedı:bbo:Mama degılde en azından meyve sularına kasık kasık baslatır dıye dusunuyordum ama ben yınede vermeyı dusunuyorum...
Cansucum maşallah boramızaYa neden kılosu ıyı oldugu ıcın ek gıdaya gectıkı acaba?Kılosu ıyı olan arkadasların hıcbırıne bende dahıl vermedı ek gıda..Mama yedıgı ıcın olabılırmı Bora?Cunku ben neden gecmıyoruz dedıgımde bana anne sutu cok kıymetlı ek gıdayı zaten enınde sonunda yemıcekmı sımdı en onemlısı anna sutu dedı:bbo:
Hicrancım nice mutlu yaşlara.Allah sevdıklerınle mutlu huzurlu ,sağlıklı bır ömur nasıp etsına.s.
Dugucum
Bora malesef anne sütü almadığı için ek gıdaya geçtik.. Eğer anne sütü alsayydı geçmeyecektik.. O yüzden geçelim dedi doktorumuz bende biraz hevesli davranınca kabul etti..
Cansucum dedıgın gıbı anne sutu alınca geçirmıyor doktorlar..Olsun canım ne guzel ek gıdaya baslıcanızkaydirigubbakcemile3Tarıflerı banada anlat valla bende ara sıra vercem cok ozenıyorumkaydirigubbakcemile2
Yok arzucum delıksız oyle olmuyor malesef.Hıc uyanmaması lazım:)Ben 10 da yatırınca 12 de kalkıyor ama ben uyanık oldugum ıcın o pek koymuyor ama gece 3 te yada 4 te kalkınca o zaman uykunun en guzel yerınde zombı gıbı oluyorum.Bırde sabah 7de kalkıyor.Aslında gece bır kere uyanmıs oluyor..
günaydınlar herkese hicrancım doğum günün kutlu olsun canım ben yeni öğrendim...umarım çok güsel bir gün geçirirsin....
aytencim anladım cANIM biizmki delikli uyku bende ne deliksiz güzel uyuyor sanıyordum
evet duygu haklısın bebeklerin en geç 9da uyuması lazımmış en güzelini yapıyosun canım tabi sabah erken kalkıyor erken uyudumu yani biziğmki öyle yapıyor en geç 8 de ayakta
Evet bunu bende duymuştum bir çocuk doktorundan.. 9 ile 3 saatleri arasında uykuda büyüme hormonu en üst seviyeye çıkıyormuş..
Bende bu yüzden Bora yı 9 da yatağına yatırıyorum.. Sabahda 7-8 e kadar uyuyor..
Ayten benimki gece uyanmadan mıkır mıkır gözleri kapalı mama istiyor.. Bu delikli mi deliksiz mi uyku oluyor? CADIARZU
akşamları eve gittiğimde internete girme fırsatı bulamıyorum malum bebişimden ve evin işinden...aytencim demiştim ya süt stoklarım bitti gidene kadar iki tane sağıyorum bebeişimde üç tane içiyor..dün akşam hero baby aldım bi deneyeceğiz bakalım...mecbren bir biberon ek onu vericez şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?