- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.301
Kızlar akşam ayva yedim yattım.... yanlız ayvayı yemek ne kadar zor... su ter içinde kaldım çiğnerken...kaydirigubbakcemile3
ama o ne 2 gibi bir kalktım göğüslerim taş gibi olmuş.. :1shokğlum bile şaşırdı ememedi... biraz sağdım artık öyle emebildi.. sütün bolluğundan boğazına bile kaçırdı.. kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler Ahmet Maranki... çok seviyorum zaten o adamı... a.s.her derdime bi çare söylüyo... Isırgan ve mayadan kurtuldum.. çok kötüydü zaten tatları...kaydirigubbakcemile5
Canım yemesi zor olduğu için ben de dün hoşafını yaptım onu içiyorum .
şimdi canım, uykudan sorumlu devlet bakanı olarak seninki için tam delikli diyemeyiz, yamalı uyku diyebiliriz.
ama ben meyvenin hoşafını reçelini falan yiyemem.. anca kendisini yerim...aslında hoşafının daha çok faydası oluyodur...a.s.
günaydın kızlar
cansucum maşallah boramıza tosun olmuş tosun
cansu sebze çorbası tarifi var mı doktorun verdiği notlarda varsa paylaşırmısın bizimle
canım 120-120cc iki biberon sağabiliyorum üç saatte bir sonra eve gittiğimde uyuyorsa bebişim bi tane daha sağıyorum...bende iki gündür ayva yiyorum sanki biraz farketti gibi
günaydın kızlar
cansucum maşallah boramıza tosun olmuş tosun
cansu sebze çorbası tarifi var mı doktorun verdiği notlarda varsa paylaşırmısın bizimle
tarifleri yazıyorum arkadaşlarr
Kalem kağıdı hazırlayın.. :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?