- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.321
BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLARR VE SABAH KALKIP kahvaltı edicem GİYİNİCEM SÜSLENİCEM PÜSLENİCEM ANNEMLERE GİDİCEM MA AİLE DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI YAPACAĞIZ az önce kardeşlerim aradı kutladı beni kocişte kutladı şimdiden aslında sabah 5 te doğmuşum ama hersene 12 den sonra ararlar kızlardeşlerim saolsunlarr KK bile mail atmışşş çok şaşırdım yaahihoyyytkaydirigubbakcemile5 saolsunlarr neyse ben yarın annemde kalabülirimm ama kalsamda kızkardeşimde olucaz akşama ordan girer bakarım muhabbetlerinizee sabah fırsat bulursam gelirim 5-10 dk gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize iyi bakınnn iyi muhabbetler hepinizeeŞeniza.s.
Edacım gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda kusmanız gecer..Bız alıştıgımız ıcın cok normal gelıyor ama sen alışmadıgın ıcın...Cok zor demı?İnşallah hemen geçer canım.
Ben molfix ıcın bugune kadar hiçç ıyı bır sey duymadım...Kım kullansa hıc memnun kalmadım dıyor.Onun ıcın bende denemeyı dusunmuyorum.Evy baby maıl attı kargoya verıldı gelıcek dıye bakalım onu beklıyorum.Baby star denemıstım daha once promasyon gelmıstı onuda begenmedım.Evde koca paket huggıes var ondanda hıc memnun kalmadım taş gıbı..Bugune kadar sadece prımadan cok memnun kaldım oda turk malı degıl.Bırde can bebe fena degıl bakalım hangısı ıyıse onu alıcam..Huggıesıde ıhtıyac sahıbı bırıne vercem cunku resmen pişik yaptı egede...
manuel alabilirsin gözdecim.zaten 13-15 milyona var.kolay da oluyor.benimki bambino diye bir marka.migrostan 15 ytl ye almıştım.uyumda gördüm sonra 13 ytl idi.hemde pompayı sıkıyorsun yavaş yavaş o kendiliğinden çekiyor.sürekli elile pompalamıyorsun yani.ara ara sıkıyorsun.o kendidiliğinden şişiyor.bu esnada da sütler foşur foşur..:icecream:
Kızlarrrrr bakın şimdi size bır kac fotograf koyucam şaşırcaksınızkaydirigubbakcemile2Sizin İstanbulda yapamadıgınızı biz İzmirde yaptıksırnaşık şeyBuyrun bakalım büyük buluşmayaaa:1hug:
[
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlarrrrr bakın şimdi size bır kac fotograf koyucam şaşırcaksınızkaydirigubbakcemile2Sizin İstanbulda yapamadıgınızı biz İzmirde yaptıksırnaşık şeyBuyrun bakalım büyük buluşmayaaa:1hug:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
gözde canım benimkide oyuncaklara anca bakıyo uzanıp elime alıyım demiyo. ben bazen eline tutuşturuyorum dediğin gibi bakıyo ağzına filan götürmüyo daha bilemiyo herhalde. ama emziğini tutup ağzından çıkarıp tekrar ağzına götürebiliyo.
canım ben şimdi komşulara gittim çıkıştım niye aşure yapmıyosunuz yaw diye benimde canım istedi kız napacaz
bi tane manuel pompa mı alsam acaba zaten denizi zor emziriyorum etrafı seyretmek istiyo hep bide onun sesi olunca hayatta emmez
canım ben evdeyim ama bebedorun pompası var çokta güzel sağıyor emerken daha güzel çıkıyor o ayrı ama emmmezken bile çıkarabiliyorum benya o ucuzlardan mı alsam acaba çok kararsız kaldım
bende medela mini elektrikli var ama hiç memnun değilim sağıyorum sağdığım gögsümü arkasından deniz emiyo çocuğun ağzının kenarlarından süt akıyo resmen gögsüm sert kalıyo çekmiyo max. da bile mıy mıy ... bozukmudur nedir anlamadım
şimdi e bebekte Avent isis manuel pompaya baktım hastane tipi olan pompalardan bile iyi yazıyo yorumları falan okudum çok iyi şeyler yazmışlar . 129 milyon alsammı acaba
şubatta işe başlayacağım için asıl o zaman lazım olacak medela ile süt falan kalmaz işe başlayınca bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?