Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadaşlr bu tarifleri ayrı bir konu başlığında toplayalım mı??
Hepimiz tariflerimizi oraya ekleriz.. Sayfa aralarında kaybolmamış olurlar.
Ben konuyu açtım arkadaşlarr
Tariflerin devamını getirelim ki bebişlerimiz leziz yemekler yesinlerr

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2doğum günün kutlu olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nice mutlu yıllaraaaaa hep sağlıklı hep mutlu

Herkese Günaydınnn
Hicran canım doğum günün kutlu olsun,ailenle hep birlikte nice nice senelere inşallah ..
a.s.
Edacım gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda kusmanız gecer..Bız alıştıgımız ıcın cok normal gelıyor ama sen alışmadıgın ıcın...Cok zor demı?İnşallah hemen geçer canım.

Amin,İnşallah biran önce kurtuluruz,hastalıkla alakası olmadığını bilsem bu kadar çok dert etmeyeceğim ama kuşkulanıyor insan işte...

Canım evybabyden hiç memmnun kalmadım kağıt gibi ,ilk bez çıkarılan dönemlerden kalmış sankii , gerçi memnun kalanlar vardır elbet ama.....

Kızlar bez konusunda bir fikrim yok ama ıslak mendil ve pişik önleyici kremlerinden şiddetle unıbaby markasını tavsiye ediyorumm.Islak mendilini doğdumuzdan beri kullanıyorum zaten (saf su ve sabun,alkol yok pişik yapmıyor o yüzden),pişik önleyici kremini de yeni kullandım,sebamedden daha güzel geldi..

markayıda az önce araştırdımm sahibi türk, gerçi yine güvenilmiyor ama...

Son düzenleme:
Kızlarrrrr bakın şimdi size bır kac fotograf koyucam şaşırcaksınızkaydirigubbakcemile2Sizin İstanbulda yapamadıgınızı biz İzmirde yaptıksırnaşık şeyBuyrun bakalım büyük buluşmayaaa:1hug:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

ya o ucuzlardan mı alsam acaba çok kararsız kaldım
bende medela mini elektrikli var ama hiç memnun değilim sağıyorum sağdığım gögsümü arkasından deniz emiyo çocuğun ağzının kenarlarından süt akıyo resmen gögsüm sert kalıyo çekmiyo max. da bile mıy mıy ... bozukmudur nedir anlamadım
şimdi e bebekte Avent isis manuel pompaya baktım hastane tipi olan pompalardan bile iyi yazıyo yorumları falan okudum çok iyi şeyler yazmışlar . 129 milyon alsammı acaba
şubatta işe başlayacağım için asıl o zaman lazım olacak medela ile süt falan kalmaz işe başlayınca bende

Aslıcım İzmire 1 günlüğüne geldiğin halde,banada gelicek kadar ince olduguğun için çok teşekkür ederim..a.s.a.s.

Duyguuu yoksa o yanındaki Aslı mı????
Ohhh süperr vallaaa

walla duygu aslı kutlarım sizi
biz şurda aylardır görüşemedik ...
ne güzel oynamışlar birlikte bayıldım yaa çok tatlılar maaşallah

selam bütün eylül anneleri.kızımın dün kontrolü vardı.kızım 6.5 kilo 62 cm olmuş.dün doktora ek gıdalarla ilgili konuşayım dedim pişman oldum.nezaman başlayayım dedim,emdiği sürece başlama dedi.ama ağız tadı gelişmezmiş dedim,bana bir sert çıktı.kimden duyuyosunuz böyle saçma şeyleri,hiç bi doktor böyle bişey demez,sağdan soldan duyduklarınızla çocuk büyürmü dedi.emdiği sürece su bile vermiyceksin,sütün çoğunluğu su,emdiğinde sütün ilk suyunu alır dedi.sen onu emzirerek ileride tansiyon,kalp hastalıkları,vb. hastalıklardan korumuş oluyosun.sen bebeğinin meyve yemesini istiyosan kendin yiyeceksin.bebek sütten alır onları dedi.sen erkenden ek gıdaya başlarsan çocuğun emeceği sütü engellemiş olursun dedi.bebek 5. ayda doğum kilosunun 2 katı olursa hiç bir ek gıdaya başlamana gerek yok dedi.senin bebeğin şimdiden doğum kilosunu geçmiş anne sütünden başka bişey verme dedi.

Hepinize Hayırlı Günler....
Sayfayı açtığımdan beri geçmişi okuyorum.Öncelikle Hicrancım yeni yaşının sevdiklerinle bir ömür huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Bu arada dün ben de ayva yedim sanırım dün en fazla satılan meyva ayva olmuştur:)Ama ben de pek bi etkisi olmadı, devam edicem inş olur.
Duygucum maşallah size resimlere keyifle baktım valla.

arkadaşlar bizimki daha büyük ya sizinkinden...oyuncakların hepsi ağzında artık...sizinkilerde götürürler....

bi tane manuel pompa mı alsam acaba zaten denizi zor emziriyorum etrafı seyretmek istiyo hep bide onun sesi olunca hayatta emmez

canım ya benimkinin emmesi normal ama emerken çok etrafa bakıyor sanırım seninkide öyle nasıl olcak anlamadım göğüslerimde süt kalıyor acaba doyduğu zamanmı geriye doğru dönüyor gülüyor oynuyor şaşırdım valla
canım ben evdeyim ama bebedorun pompası var çokta güzel sağıyor emerken daha güzel çıkıyor o ayrı ama emmmezken bile çıkarabiliyorum ben

bu arada evybaby 4 tane numune bez yollamış denemedim daha bakalım sanırım ya evybaby yada molfix (bi çeşit kağıt gibi kokuyor ama )kullanacağım bitemedi şu huggıes

ülker maltana harika malt içeçeği armutlusu ananslısı şeftalisi var aynı enerji içeceğine benziyor tadı her akşam bir tane içiyorum acayip faydalı süt yapıyor benimki pazara gitti maltanalarım bitincede ayva yerim artık doğal meyve daha güzel olur sanırım

duygucum ne güzel buluşmuşsunuz ne güzel çıkmış resimleriniz bizde bu cumartesi buluşuyoruz denizli buluşuyor yani

Slm.hepinizeee bebişlerle birlikte çoookkk güzel bir gün dilerim...
Hicrancım doğum günün kutlu olsun canım,çocukların ve eşinle beraber bi ömür boyu mutluluklar dilerim...
Duygu süper ya aslıyla nasıl buluştunuz öyle çok hoşuma gitti ya bi gün yolunuz buralara düşerse beklerim hepinizi çok hoşuma gitti keşke hepimiz bebişlerle bir araya gelebilsek umarım günün birinde karşılaşmak nasip olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…