Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben hepimizin bir araya geldiğini düşünemiyorum... bıcır bıcır bi sürü çocuk... :roflol::roflol:

Sağolun kızlar darısı sızın basınıza artık sizde bır bulusuverirsınız:)))Aytencım benımkı kıskandı sanırım ozan ege elını uzatıyor benımkı tutmuyor tam kıskanc yanı:)))
Gülşahcım İzmire yolun duserse senıde beklerım.Aslı ıle zaten telefonla gorusuyorduk,gecen hafta belkı izmire geleceğini soylemıstı ama bana cok uzak bır semte..Sagolsun dayısının ogluna rıce etmıs Aslıyla kuzucugunu getırmıs.Bende cok mutlu oldum.İzmire yolu düşen herkesı beklerım arkadaslar:))

cansucum içimi rahatlattın..saol.. dün geceyi kazasız atlatık şükür..ducolax şurup ve metsil verdim sabaha kıvrandı biraz..doktor ne derse o buda bana ders oldu....kilosu az diye başliim hemen bişiler istedim cahil kafa..her bebeğin yapısı farklı işte..en iyisini doktoru bilir..maşallah suphanallah bora tam paşa olmuş annesi..bizde duygu aslı gbi toplansak,bi beşikte 10 bebek falan fotoğraf çeksek,kuzu bahçesi misali..müthiş olur :))

hicrancım mutlu yıllarr ailenle ve sevdiklerinle doğumgünün kutlu olsuna.s.

duygu aslı süper ya ne iyi yapmışsınız ilk buluşan sizlersiniz herhalde :hooray: fotolarda süper
hmm pardon delikız günaydın hariçkaydirigubbakcemile3

merhabalar a.s.
iyi ki doğdun hicrancım.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin evlatlarınla , ailenle..
Duygucum ne güzel buluşmuşsunuz yaa kıskandım valla bizler de baharda bi buluşma yaparız inşAllah :lepi:
güzel bi hafta sonu olsun hepimize...
:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 onlar çocukluk arkadaşı mehtapcım kaydirigubbakcemile3

[color="ındigo"][ı]hicrancımmm nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallahhhh iyiki doğdun canım.[/ı][/COLOR]

çiğdem maşaAlah ikinize de anne kız çok şekersiniz :hooray:

Şeniz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayten,merve ve çiğdem burdasınız sanırım altta isimlerinizi gördüm nasılsınız,bizde alışveriş mrk.ne gittik benimki çok seviyo gezmeyi dönüştede arabada sızdı kaldı şimdi uyuyo bakalım ne kadar sürecek uyuması:)
Çiğdem çok güzel çıkmış fotoğrafınız canım

Büşrayada maşallah annesi ne kadar tatlı çıkmış yiyesi geliyo insanın bu bebişleri:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 onlar çocukluk arkadaşı mehtapcım kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:sm_cool:
şaka bi yana kardeşlik çok farklı bişey çok mutluyum böyle tatlı bi kardeşim olduğu için. onu çoook seviyorum öpüyorum ısırıyorum ve sarılıyorum kendisine duyurulur. Şeniz:1hug:

evet canım mutlaka öyledir, takılıyorum ben size
Allah ayırmasın , mutluluğunuzu bozmasın serapcım..

çok teşekkürler kızlar..büyüyoruz hergün işte..ilk resimleriyle şimdiki haline bakıyorumda baya yol almışız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…