- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.361
MinikAnniş; bunlar da bizden.. bu bayramda [FONT="Comic Sans MS" .!.:çok tatlı çıkmışsınız Allah nazarlardan korusun canım
çiğdem maşallah gözlere çok güzel çıkmışsınız bu aradaİsrail'in soykırım uyguladığı, ameliyatların bile ancak cep telefonu ışığında yapılabildiği ülke; Filistin insani yardım bekliyor
TURKCELL faturalı veya AVEA ve VODAFONE'un kontörlü ve faturalı hatlarından, “FILISTIN” yazıp 5777'ye SMS göndererek 5 YTL bağışta bulunabilirsiniz.
Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği
https://www.ihh.org.tr/bagis/?quick=155
çok teşekkürler canım sağol bilgilendirdiğin için harikasın:lepi:
MinikAnniş; bunlar da bizden.. bu bayramda [FONT="Comic Sans MS" .!.:çok tatlı çıkmışsınız Allah nazarlardan korusun canım
çiğdem maşallah gözlere çok güzel çıkmışsınız bu arada
çok teşekkürler canım sağol bilgilendirdiğin için harikasın:lepi:
sağol canım hepsini Allah nazarlardan korusun
bugün burası çok sessiz yaa senağlama
valla bi ikimiz varız bende olmazdım belki eğer benim koçiş uyumasaydı ama nerde uyuyooo mışıl mışıl yağızda uyudu ben ölyle oturuyorum sen?
ben bugün baby star aldım onu deniycem
4 numarası 2 adet de ıslak mendil hediyeliydi ...
bakalım nasıl sizlere de aktarırım düşüncelerimi :sm_cool:
ıslak mendil uni baby kullanıyorum hep, baby star ı deneyeyim bir de :smiley-cool:
evy baby almayı düşünmüyorum hiç, kremli olduğu için ağır kokar gibime geliyo şutarafagitti
ya da betülün dediği molfix in esnek bantlısını deniycem son çare, çünkü molfix ten memnun kalmıştım daha önce kullandığımda..
bir de kızıma bir iki çay kaşığı elma suyu verdim, sevdi de.. biberona doldurup daha çok içirsem mi acaba fisfisfis dokunur diye korktum..en iyisi azar azar arttırarak gitmek sanırım cokacimcoook
ben bugün baby star aldım onu deniycem
4 numarası 2 adet de ıslak mendil hediyeliydi ...
bakalım nasıl sizlere de aktarırım düşüncelerimi :sm_cool:
ıslak mendil uni baby kullanıyorum hep, baby star ı deneyeyim bir de :smiley-cool:
evy baby almayı düşünmüyorum hiç, kremli olduğu için ağır kokar gibime geliyo şutarafagitti
ya da betülün dediği molfix in esnek bantlısını deniycem son çare, çünkü molfix ten memnun kalmıştım daha önce kullandığımda..
bir de kızıma bir iki çay kaşığı elma suyu verdim, sevdi de.. biberona doldurup daha çok içirsem mi acaba fisfisfis dokunur diye korktum..en iyisi azar azar arttırarak gitmek sanırım cokacimcoook
Mervecim slm;
Bence biberona doldurup verme canım çünkü saglık ocagındakı doktorun dedıgıne gore meyve suları bebıslerımıze daha lezzetlı daha tatlı geldıkce anne sutunu begenmeme ıhtımallerı varmıs.Memeyı reddetme yanı..Karınlarını meyve suyu ıle şişircekler dedı.Kaşıkla vermen daha dogru bence naçizane tavsiyem canım.gercı benım kuzenımın oglu suan 3 yasında ve ege kadarken bır beberon meyve suyunu içip ustunede emıyordukaydirigubbakcemile3Bazen bende vereyım dıyorum ama sonra korkup vazgecıyorumkaydirigubbakcemile2
doktordan geldikkk
deniz 6850 kg ve 66 cm olmuş ...
doktor hiç birşey vermene gerek yok anne sütüne devam dedi .. elma suyu falan veriyim mi dedim bikaç çay kaşığı ,sen ne versen o alır ama gerek yok verme süte devam dedi bu ay 700 gr almış bana az gelmişti ama doktor normal dedi 500 almış olsa bile normaldi bundan sonra bu kadar alacak artık ,ayına göre kilosu 200 gr boyu 4 cm fazla dedi hatta .
o yüzden bebişler az kilo aldı diye üzülmeyin arkadşlar artık 500 gr almaları bile normalmiş...
bu arada sedadan haberi olan varmı? dünden beri yok sanırım merak ettim umarım bir problem yoktur
doktordan geldikkk
deniz 6850 kg ve 66 cm olmuş ...
doktor hiç birşey vermene gerek yok anne sütüne devam dedi .. elma suyu falan veriyim mi dedim bikaç çay kaşığı ,sen ne versen o alır ama gerek yok verme süte devam dedi bu ay 700 gr almış bana az gelmişti ama doktor normal dedi 500 almış olsa bile normaldi bundan sonra bu kadar alacak artık ,ayına göre kilosu 200 gr boyu 4 cm fazla dedi hatta .
o yüzden bebişler az kilo aldı diye üzülmeyin arkadşlar artık 500 gr almaları bile normalmiş...
bu arada sedadan haberi olan varmı? dünden beri yok sanırım merak ettim umarım bir problem yoktur
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:sm_cool:
şaka bi yana kardeşlik çok farklı bişey çok mutluyum böyle tatlı bi kardeşim olduğu için. onu çoook seviyorum öpüyorum ısırıyorum ve sarılıyorum kendisine duyurulur. Şeniz:1hug:
ayy molfixin ıslak mendili harika kokuyor dene sende bitince kampanyada 3lü almıştım
yarım elma 1 küçük havuç yaklaşık40ml geliyor yarısını içiyor 20mlmini hergün sabah 10 gibi veriyorum ben 1 haftadır
herkes 6 aylık oluncaya kadar verme diyoo vermessen damak tadı oluşmaz deniyor netcez bilemedim sütüm yetiyor kilo Alımı maşallahçok iyi ama
merhaba arkadaşlar garip gelebilir size ama birşey sormam gerek. canım çok fazla pastırma yemek istiyor. biliyorsunuz hamilelik dönemimizde yasaktı. acaba emzirdiğim için şimdi de mi yasak? bilginiz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?