Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizde bugün doktordan geldik doktor kilosunu iyi buldu. ek gıdaya başlama dedi. kilo alımı 700gr ın altına düşseydi veya mama alıyor olsaydı başlardık ama şu an gerek yok 6 aya kadar anne sütüne devam dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bi ikimiz varız bende olmazdım belki eğer benim koçiş uyumasaydı ama nerde uyuyooo mışıl mışıl yağızda uyudu ben ölyle oturuyorum sen?

ben bugün baby star aldım onu deniycem
4 numarası 2 adet de ıslak mendil hediyeliydi ...
bakalım nasıl sizlere de aktarırım düşüncelerimi :sm_cool:
ıslak mendil uni baby kullanıyorum hep, baby star ı deneyeyim bir de :smiley-cool:
evy baby almayı düşünmüyorum hiç, kremli olduğu için ağır kokar gibime geliyo şutarafagitti
ya da betülün dediği molfix in esnek bantlısını deniycem son çare, çünkü molfix ten memnun kalmıştım daha önce kullandığımda..
bir de kızıma bir iki çay kaşığı elma suyu verdim, sevdi de.. biberona doldurup daha çok içirsem mi acaba fisfisfis dokunur diye korktum..en iyisi azar azar arttırarak gitmek sanırım cokacimcoook

valla bi ikimiz varız bende olmazdım belki eğer benim koçiş uyumasaydı ama nerde uyuyooo mışıl mışıl yağızda uyudu ben ölyle oturuyorum sen?

benim kociş de gelmedi henüz, cumartesileri de çalışıyo ne yazık ki süprizzzzz
nişanlıyken çalışmıyodu her hafta buluşuyoduk, evlenince çalışmaya başladı kandırmış beni kaydirigubbakcemile
işte ben de yalnız yalnız oturuyorum kızımla canım :1hug:

Mervecim slm;
Bence biberona doldurup verme canım çünkü saglık ocagındakı doktorun dedıgıne gore meyve suları bebıslerımıze daha lezzetlı daha tatlı geldıkce anne sutunu begenmeme ıhtımallerı varmıs.Memeyı reddetme yanı..Karınlarını meyve suyu ıle şişircekler dedı.Kaşıkla vermen daha dogru bence naçizane tavsiyem canım.gercı benım kuzenımın oglu suan 3 yasında ve ege kadarken bır beberon meyve suyunu içip ustunede emıyordukaydirigubbakcemile3Bazen bende vereyım dıyorum ama sonra korkup vazgecıyorumkaydirigubbakcemile2

ayy molfixin ıslak mendili harika kokuyor dene sende bitince kampanyada 3lü almıştım
yarım elma 1 küçük havuç yaklaşık40ml geliyor yarısını içiyor 20mlmini hergün sabah 10 gibi veriyorum ben 1 haftadır

herkes 6 aylık oluncaya kadar verme diyoo vermessen damak tadı oluşmaz deniyor netcez bilemedim sütüm yetiyor kilo Alımı maşallah çok iyi ama

ay duygucum zaten nasıl yutuyo bi görsen tatlı tatlı hoşuna gitti dediğin gibi cokacimcoook daha versem içicek maşaAllah nazarım değmesin de çocuğa memedeki iştahları ek gıdalarda da devam edicek sanırım
azar azar tadımlık veriyim ben de , çok haklısın canım Sağol Şeniz

doktordan geldikkk
deniz 6850 kg ve 66 cm olmuş ...
doktor hiç birşey vermene gerek yok anne sütüne devam dedi .. elma suyu falan veriyim mi dedim bikaç çay kaşığı ,sen ne versen o alır ama gerek yok verme süte devam dedi bu ay 700 gr almış bana az gelmişti ama doktor normal dedi 500 almış olsa bile normaldi bundan sonra bu kadar alacak artık ,ayına göre kilosu 200 gr boyu 4 cm fazla dedi hatta .
o yüzden bebişler az kilo aldı diye üzülmeyin arkadşlar artık 500 gr almaları bile normalmiş...

bu arada sedadan haberi olan varmı? dünden beri yok sanırım merak ettim umarım bir problem yoktur

Son düzenleme:

maşallah denizciğe
bende merak ediyorum sedayı. çok az giriyor artık kk ya

Son düzenleme:

Maşallah canım allah nazardan saklasın denız paşamızı..Sedayı bende goremıyorum cok sık girmesemde hiç denk gelmiyorum gözdecım bende merak edıyoru umarım ıyıdır ve herşey yolundadır...

teşekkür ederim ablacım a.s. a.s. ben de seni ve ipeği öpüyorum daha yeni gördüm yazdıkarını ben bugün pek giremedim internete

duygu ve aslı ne güzel buluşmuşsunuz darısı bizlerin başına ben istanbula bi geliyim de ablamlarda buluşuruz inşallah Şeniz

Son düzenleme:

sağol canım denerim molfix i de :hooray:
sen içiriyormuşsun bayağı, afiyet olsun yağıza..vitamin almış oluyo işte taze taze meyva suyu cokacimcoook bizim de öyle boy kilo önde , birşey verme diyo dr. ama ben tattırayım dedim, kaçamak yaptım :sm_cool:

merhaba arkadaşlar garip gelebilir size ama birşey sormam gerek. canım çok fazla pastırma yemek istiyor. biliyorsunuz hamilelik dönemimizde yasaktı. acaba emzirdiğim için şimdi de mi yasak? bilginiz var mı acaba?

merhaba arkadaşlar garip gelebilir size ama birşey sormam gerek. canım çok fazla pastırma yemek istiyor. biliyorsunuz hamilelik dönemimizde yasaktı. acaba emzirdiğim için şimdi de mi yasak? bilginiz var mı acaba?

merhaba canım..hamilelikte salam pastırma vs..çiğ et old. için yasaktı, mikrop bulaşma olasılığından dolayı..
emzirme döneminde ise; sütün tadını bozabileceğini okumuştum bu tarz yiyeceklerin..ama ben yiyorum abartmamak şartıyla.. bir zararını görmedim ben...sen de yiyebilirsin bence kaydirigubbakcemile5

İyi Akşamlar Mervecim ya geçmişi okuyordum da büşranın resmini koymuşsun ama sildin gliba zahmet olmazsa bi daha koyar mısın?

:teytey:İyi akşamlar kızlarrr

Bora ve babamız uyudular..
Bugün çok yorulduk.. Gündüz biz gezmedeydik.. Akşam yemeğe de misafirlerimiz geldi.. Onları gönderdik.. Benimkiler içeride sızdılar.. mirmirmirmir

Bende geldim geçmişi okuyayım diye ama bugün herkes eşiyle gezmede herhalde çok muhabbet olmamış...

Umarım mışıl mışıl deliksiz uykuları olur bebişlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…