Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bende geçmişi şimdi okudum bitirdim. ama su sayfaları bi silip yenılesek daha iyi olmaz mı? bende prima kullanıyorum. evdekı paketlerım bitmedi daha şubat ayı içinde cezaire gideceğiz ya oyuzden bezi değiştirmek istemedım çünkü orda hemen iyi bir bez bulamayabilirim deneme yanılma yolu yapcam çünkü daha önce fasta kalıyosuk orda arkadaşım bebeği için dodot dıye bı marka alıyodu prımanın aynısı dıye...
oğlusuma pişik yapmasın evdekı paket bitsın gitmezsek bende türk ürünü alıcam.

merhaba arkadaşlar garip gelebilir size ama birşey sormam gerek. canım çok fazla pastırma yemek istiyor. biliyorsunuz hamilelik dönemimizde yasaktı. acaba emzirdiğim için şimdi de mi yasak? bilginiz var mı acaba?

canım benimde acayip canım pastırma istiyor ama sütüme geçer dıye yemiyorum tuz süte iyi gelmıyo tuzlu olmaması lazım.....

saol canım benimmmmm inşallah inşallahhhhhhŞeniz:Saruboceq:

ayyyyy inanmıyorum ilk gördüğümde ya bu aslı değilmi diye dikkatlice baktımm aslıııı banada gellllllllllllllllllllllllllllll (resimleri sildimmm heeeee )

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2doğum günün kutlu olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nice mutlu yıllaraaaaa hep sağlıklı hep mutlu
saol canım çok teşekkür ederimmmŞeniz

hicrancım doğum günün kutlu olsun canım...nice yıllara inşalalh...............

teşekkürlerrrr çok merciiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

iyiki doğduuun hicran.çocuklarınla,kocişinle,tüm sevdiklerinle nice yıllara

teşekkürlerr Şeniz

çok teşekkürlerrrrŞeniz

çok teşekkürlerrrrŞeniz
evet yaaa valla kıskandım bendeee aslı sen kalk git oralara bide buluşma yapın ohhh sefanız olsun valla

[color="ındigo"][ı]hicrancımmm nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallahhhh iyiki doğdun canım.[/ı][/COLOR]
canım çok saolllllŞeniz

hicrannnnnn dogum günün kutlu olsun
kızlar ben çıktım benim oğlusum mızmızlanıyo hepinize iyi geceler.....

teşekkürler canımmmŞeniz

herkese tekrar teşekkür ederim kızlarrr evet bu gün itibari ile 34 yaşındayım yolun yarısına 1 yıl kaldııı :roflol:kızımda bugün 4 aylık olduuu 4x4 lük bir gün yaşıyoruzzz :roflol:ailemle sevdiklerimle beraber güzel geçti herşeyyy yedik içtik muhabbet ettik fotolar çekildi pastamın üzerine 2009 kere maşallah diye yazmışlarrr:roflol:

hepinize iyi gecelerrrrr

günaydınlarrrr

güzel güneşli bir pzar günündenn herkese MERHABAAAAA
günümüz güzel geçsin inşallahhhhh

:sm_cool::teytey:

günaydın derya,hilarya, jaded ve şuanda burda olmayan tüm anneler.kocişin izni bitti bugün.işe gitti. kızımla ben başbaşa kaldık gene.kızımda nezle oldu.burnu falan tıkalı.o yüzdende bağrı hırıl hırıl. damla haricinde burnunu açmak için ne yapabilirim.bi fikri olan varmı.

Günaydın iyi pazarlar herkese.a.s..İzmirde bugun ışıl ışıl.Güneşli çok güzel bır hava.Kahvaltımızı yaptık birazdan ogluşumu gezmeye çıkarcaz:1hug:Hepinizi çookkk öpüyorum sevgler...

Merhaba kızlar,dün öğlen 1den akşam 7ye kadar hastanedeydik.Mertin öksürük ve hırıltısı için 4 gün önce gitmiştik,doktor geniz akıntısı ilaç kullanmasına gerek yok eğer nefes alışverişi hızlanırsa ,öksürüğü artarsa vs..getir demişti.Dün bu belirtiler olunca eşim şehirdışında olduğu için kayınvalidemi aradım acile götürelim diye oda baban yok şehirdışında dedi.Beraber götürelim dedim,kahvaltı yapıyorum ben,bişey olmaz emzir masaj yap dedi.Anne götürmemiz lazım dedim,telaşlanma niye nefes nefesesin diyor,zaten rahatsızlığımdan dolayı konuşmaya halim yok nefesimi döndüremiyorum çarpıntı bi yandan daha konuşturuyo beni.Bende tamam anne tamam dedim ağlaya ağlaya komşuma gittim onunda bebeği var bebeğini kayınvalidesine bırakıp geldi benimle.Yavrum bronşit olmuş ve akşam 7ye kadar saat başı hava verileceğini iğne yapılacağını ve film çektirmem gerektiğini söyledi,derken komşumun kızı durmamış ve evden tlf açtılar,gitmek zorunda kaldı.Tek başıma hastanede kaldım anneannem yaşlı nası gelsin yinede aradım evde yok,öbür komşumu aradım ulaşamadım,dayımın işleri yoğun diye aramadım.Zaten rahatsızım ayakta zor duruyorum,Mert felaket öksürüyor gözünden yaş gele gele bi yandan ağlamaya başladı,ellerim kollarım zor taşıyor,acıktı emzirmem lazım,elimde ıvır zıvırlar ana kucağı...Kayınvalideme kızgınım bi yandan..Neyse dayımla görüştüm hemşire olan eşini izinliymiş onu yanıma bıraktı gitti.Allah razı olsun yardımcı oldu.Ama bi görseydiniz baya perişanlık çektim birde kalabalık acil nasıl,sonuçları göstermek için bile 1 saat beklemek gerekiyor.Akciğer filmi temiz çıktı(bronşit teşhisini neye göre kydular anlamadım zaten,iki gün önce geniz akıntısıydı,filmlerde temiz)Saat 7de en son kontrolümüzü yaptılar doktor ciğerlerini dinledi baya rahatlamış dedi ve ilaç yazıp gönderdi.Mert şimdi daha iyi,arada öksürüyo tabi,güleç yavrum o öksürüğünün arasında bile gülüyo.İnşallah Mertte bende sağlığımıza bir an önce kavuşuruz.Bütün hastalar tabi,zaten herkeze dua ediyorum.Halime şükrediyorum.Ama artık eskisi gibi kııpır kıpır olmak istiyorum,ay kızlar ne zormuş insanın evladını hasta görmesi ama yinede şükrettim tek ben değilim dedim,Allah çaresiz dert vermesin.. Seda aklıma geldi hep.Hastane iğrenç kokuyordu çarşaflar ıslak,kanlı değiştirmiyolarda.Temizliğiyle meşhurdu bu hastanede sözde..doğumhanesi böyle değildi...Cuma günü Mertin aşısı ve kontrolü var kiminle gideceğim bilmiyorum.Eşim yine şehir dışında olacak.Artık kahvaltı yapayım.Öptüm sizleri.Görüşürüz...

günaydın herkese....güzel bir gün diiyorum....geçmişi anca bitirdim..
.doğum günümü kutlamış olan herkese çok teşekkür ediyorum...
aklımda kaldığı kadar pastırma soralar olmuş ben abart yedim....kızım emmeyi reddetmedi yalız ben de o da leş gii koktuk...pastırma süt yapar...
meyve suyunu biberonlşa veren arkadaşlar meyve suyunu kaşığa alıştırmak için erken veriyorum ben...doktorum ek gıdalara başlama öncesi alıştırmaolarak dedi....
duygucum ek gıda veremiyorum diye üzülme...dr un deiği gibi verememe nedenin kilosunun iyi olması ne güzel....

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım...insanın böyle durumda yalnız kalması çok kötü haklısın valla...bebişlerimiz hasta olması hiç....:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. mertcik bir daha hasta olmaz inşallah. kayınvaldenede bravo yani bi kahvaltısını bırakamamış. kimseye muhtaç etmesin allah
sen kendinede çok iyi bak canım. ilaçların filan varsa ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…