- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.381
DOĞUM GÜNÜN KTLU OLSUNN HİCRAAAAANNNNNNN
BU DA SENİN HEDİYEN.........a.s.:icecream:
BU DA PASTANDI AMA BİZİM OĞLAN HALLETMİŞ KUSURA BAKMA...:roflol:roflol:
merhaba arkadaşlar garip gelebilir size ama birşey sormam gerek. canım çok fazla pastırma yemek istiyor. biliyorsunuz hamilelik dönemimizde yasaktı. acaba emzirdiğim için şimdi de mi yasak? bilginiz var mı acaba?
İyi ki doğdunn hicrannnn iyi ki doğdun hicrannnnnnn iyi ki doğdun iyiki doğdun Mutlu yılllar sanaaa
a.s.
hilarya nasılsın canım yorucu bi gün olmuş bizde gezmedeydık aksamda misafir var dı şimdi girebildim ancak....
golden goat keçi sütü mamasına mail atmıştım numune gönderir misiniz diye telefon edip numune gönderemediklerini söylemişlerdi mama ile ilgili bilgi falan vermişlerdi doktorumuzu sormuşlardı .bide alerjik olduğu için deniz, doktorunuzun tavsiyesi ile kullanmanızı öneririz demişlerdi.bugün sabah mail atmışlar numuneleriniz doktorunuza bırakıldı diye . takdirimi kazandılar bakalım bugün gitcez doktora ne diycek :)
HİCRANCIMMMM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN . GÜZEL KIZLARINLA VE KOCİŞİNLE NİCE UZUN YILLARA İNŞALLAH
ayyyyy inanmıyorum ilk gördüğümde ya bu aslı değilmi diye dikkatlice baktımm aslıııı banada gellllllllllllllllllllllllllllll (resimleri sildimmm heeeee )Kızlarrrrr bakın şimdi size bır kac fotograf koyucam şaşırcaksınızkaydirigubbakcemile2Sizin İstanbulda yapamadıgınızı biz İzmirde yaptıksırnaşık şeyBuyrun bakalım büyük buluşmayaaa:1hug:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
saol canım çok teşekkür ederimmmŞenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2doğum günün kutlu olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nice mutlu yıllaraaaaa hep sağlıklı hep mutlu
hicrancım doğum günün kutlu olsun canım...nice yıllara inşalalh...............
iyiki doğduuun hicran.çocuklarınla,kocişinle,tüm sevdiklerinle nice yıllara
Slm.hepinizeee bebişlerle birlikte çoookkk güzel bir gün dilerim...
Hicrancım doğum günün kutlu olsun canım,çocukların ve eşinle beraber bi ömür boyu mutluluklar dilerim...
Duygu süper ya aslıyla nasıl buluştunuz öyle çok hoşuma gitti ya bi gün yolunuz buralara düşerse beklerim hepinizi çok hoşuma gitti keşke hepimiz bebişlerle bir araya gelebilsek umarım günün birinde karşılaşmak nasip olur:))
hicrancım mutlu yıllarr ailenle ve sevdiklerinle doğumgünün kutlu olsuna.s.
duygu aslı süper ya ne iyi yapmışsınız ilk buluşan sizlersiniz herhalde :hooray: fotolarda süper
hmm pardon delikız günaydın hariçkaydirigubbakcemile3
canım çok saolllllŞeniz[color="ındigo"][ı]hicrancımmm nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallahhhh iyiki doğdun canım.[/ı][/COLOR]
hicrannnnnn dogum günün kutlu olsun
kızlar ben çıktım benim oğlusum mızmızlanıyo hepinize iyi geceler.....
Merhaba kızlar,dün öğlen 1den akşam 7ye kadar hastanedeydik.Mertin öksürük ve hırıltısı için 4 gün önce gitmiştik,doktor geniz akıntısı ilaç kullanmasına gerek yok eğer nefes alışverişi hızlanırsa ,öksürüğü artarsa vs..getir demişti.Dün bu belirtiler olunca eşim şehirdışında olduğu için kayınvalidemi aradım acile götürelim diye oda baban yok şehirdışında dedi.Beraber götürelim dedim,kahvaltı yapıyorum ben,bişey olmaz emzir masaj yap dedi.Anne götürmemiz lazım dedim,telaşlanma niye nefes nefesesin diyor,zaten rahatsızlığımdan dolayı konuşmaya halim yok nefesimi döndüremiyorum çarpıntı bi yandan daha konuşturuyo beni.Bende tamam anne tamam dedim ağlaya ağlaya komşuma gittim onunda bebeği var bebeğini kayınvalidesine bırakıp geldi benimle.Yavrum bronşit olmuş ve akşam 7ye kadar saat başı hava verileceğini iğne yapılacağını ve film çektirmem gerektiğini söyledi,derken komşumun kızı durmamış ve evden tlf açtılar,gitmek zorunda kaldı.Tek başıma hastanede kaldım anneannem yaşlı nası gelsin yinede aradım evde yok,öbür komşumu aradım ulaşamadım,dayımın işleri yoğun diye aramadım.Zaten rahatsızım ayakta zor duruyorum,Mert felaket öksürüyor gözünden yaş gele gele bi yandan ağlamaya başladı,ellerim kollarım zor taşıyor,acıktı emzirmem lazım,elimde ıvır zıvırlar ana kucağı...Kayınvalideme kızgınım bi yandan..Neyse dayımla görüştüm hemşire olan eşini izinliymiş onu yanıma bıraktı gitti.Allah razı olsun yardımcı oldu.Ama bi görseydiniz baya perişanlık çektim birde kalabalık acil nasıl,sonuçları göstermek için bile 1 saat beklemek gerekiyor.Akciğer filmi temiz çıktı(bronşit teşhisini neye göre kydular anlamadım zaten,iki gün önce geniz akıntısıydı,filmlerde temiz)Saat 7de en son kontrolümüzü yaptılar doktor ciğerlerini dinledi baya rahatlamış dedi ve ilaç yazıp gönderdi.Mert şimdi daha iyi,arada öksürüyo tabi,güleç yavrum o öksürüğünün arasında bile gülüyo.İnşallah Mertte bende sağlığımıza bir an önce kavuşuruz.Bütün hastalar tabi,zaten herkeze dua ediyorum.Halime şükrediyorum.Ama artık eskisi gibi kııpır kıpır olmak istiyorum,ay kızlar ne zormuş insanın evladını hasta görmesi ama yinede şükrettim tek ben değilim dedim,Allah çaresiz dert vermesin.. Seda aklıma geldi hep.Hastane iğrenç kokuyordu çarşaflar ıslak,kanlı değiştirmiyolarda.Temizliğiyle meşhurdu bu hastanede sözde..doğumhanesi böyle değildi...Cuma günü Mertin aşısı ve kontrolü var kiminle gideceğim bilmiyorum.Eşim yine şehir dışında olacak.Artık kahvaltı yapayım.Öptüm sizleri.Görüşürüz...
Merhaba kızlar,dün öğlen 1den akşam 7ye kadar hastanedeydik.Mertin öksürük ve hırıltısı için 4 gün önce gitmiştik,doktor geniz akıntısı ilaç kullanmasına gerek yok eğer nefes alışverişi hızlanırsa ,öksürüğü artarsa vs..getir demişti.Dün bu belirtiler olunca eşim şehirdışında olduğu için kayınvalidemi aradım acile götürelim diye oda baban yok şehirdışında dedi.Beraber götürelim dedim,kahvaltı yapıyorum ben,bişey olmaz emzir masaj yap dedi.Anne götürmemiz lazım dedim,telaşlanma niye nefes nefesesin diyor,zaten rahatsızlığımdan dolayı konuşmaya halim yok nefesimi döndüremiyorum çarpıntı bi yandan daha konuşturuyo beni.Bende tamam anne tamam dedim ağlaya ağlaya komşuma gittim onunda bebeği var bebeğini kayınvalidesine bırakıp geldi benimle.Yavrum bronşit olmuş ve akşam 7ye kadar saat başı hava verileceğini iğne yapılacağını ve film çektirmem gerektiğini söyledi,derken komşumun kızı durmamış ve evden tlf açtılar,gitmek zorunda kaldı.Tek başıma hastanede kaldım anneannem yaşlı nası gelsin yinede aradım evde yok,öbür komşumu aradım ulaşamadım,dayımın işleri yoğun diye aramadım.Zaten rahatsızım ayakta zor duruyorum,Mert felaket öksürüyor gözünden yaş gele gele bi yandan ağlamaya başladı,ellerim kollarım zor taşıyor,acıktı emzirmem lazım,elimde ıvır zıvırlar ana kucağı...Kayınvalideme kızgınım bi yandan..Neyse dayımla görüştüm hemşire olan eşini izinliymiş onu yanıma bıraktı gitti.Allah razı olsun yardımcı oldu.Ama bi görseydiniz baya perişanlık çektim birde kalabalık acil nasıl,sonuçları göstermek için bile 1 saat beklemek gerekiyor.Akciğer filmi temiz çıktı(bronşit teşhisini neye göre kydular anlamadım zaten,iki gün önce geniz akıntısıydı,filmlerde temiz)Saat 7de en son kontrolümüzü yaptılar doktor ciğerlerini dinledi baya rahatlamış dedi ve ilaç yazıp gönderdi.Mert şimdi daha iyi,arada öksürüyo tabi,güleç yavrum o öksürüğünün arasında bile gülüyo.İnşallah Mertte bende sağlığımıza bir an önce kavuşuruz.Bütün hastalar tabi,zaten herkeze dua ediyorum.Halime şükrediyorum.Ama artık eskisi gibi kııpır kıpır olmak istiyorum,ay kızlar ne zormuş insanın evladını hasta görmesi ama yinede şükrettim tek ben değilim dedim,Allah çaresiz dert vermesin.. Seda aklıma geldi hep.Hastane iğrenç kokuyordu çarşaflar ıslak,kanlı değiştirmiyolarda.Temizliğiyle meşhurdu bu hastanede sözde..doğumhanesi böyle değildi...Cuma günü Mertin aşısı ve kontrolü var kiminle gideceğim bilmiyorum.Eşim yine şehir dışında olacak.Artık kahvaltı yapayım.Öptüm sizleri.Görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?