Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese merhaba.. a.s.
güzel bir gün geçirelim inşAllah bebişlerle..

Emel çok geçmiş olsun merte.. ilaçlarını düzenli kullanınca hemen iyileşir annesi üzülme sen... kendine de bebişine de çook iyi bak canm.. :1hug:

bugün kimsecikler yok galiba.....ben kalabalığı kaçırıyorum hep....ayyy...tv de top 10 var bayhan vurdumduymaz diye bağırıyo...çok komik ya...

emelcim geçmiş olsun.a.s.şuanda bizde aynı durumdayız.kaç gündür kızım öksürüyodu,bağrındanda hırıl hırıl sesler geliyodu.bende bronşit oldu diye çok korkmuştumsenağlama.dün doktora götürdük oda geniz akıntısı dedi.burun damlasıyla düzelir dedi.başka ilaçta vermedi.dediğin gibi kızımda zor nefes aldığı halde hala gülümsemeye çalışıyo.onu öyle gördükçe bende ağlıyorum.anne olduğumdan beri çok sulu göz oldum.bize neden ilaç vermedi acaba:uhm:.size ilaç olarak ne verdiler.ve ne için verdiler.eğer balgam söktürücü falansa bana ismini yazarmısın.

Canım geniz akıntısı dediği gün sadece burun damlası kullandım maalesef 4 güne kalmadı bronşite çevirdi,eğer hırıltısısı öksürüğü artarsa,hızlı nefes alıp verirse ve kemikleri içe doğru girip çıkmaya başlarsa mutlaka tekrar doktora götür.Benimki durmadan öksürmüyordu gece uykunda hiç öksürmüyordu ama iyikide tekrar götürmüşüm doktora.Belkide bana hızlı nefes alıyor gibi geldi ama Allahtan öyle gelmiş yoksa ilerleyecekti.Çok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar ben artık pek girmiyorum..hiç keyfim yok...nazlıya neocate alıştırmaya çalışıyorum..o onun tek maması başka yok..tadı da çok acı günde 30 cc içirebiliyorum oda gırtlağına akıta akıta..ağlaya ağlaya...anne sütümde azldı bu stresten..doktorlar yapma sütün gitmemeli dedikce ben strese giriyorum..Stresle baş edemememin cezasını nazlı çekiyor..canım kızım...sizleri yazdıklarınıda okuyamıyorum..sizler muhallebi ek gıda falan verdikce açıkcası benim içim gidiyor ne yalan söyliyim...O yüzden okumamak en iyisi..herkese iyi günler...

İlaç içinde herhangi bir sprey kulanabilirsin demişti,eczacıya danıştım otrivine adlı spreyi verdi en fazla 3 gün kullan dedi ama fayda etmedi tabi.

Bende baş edemiyorum canım stresle her namazdan sonra duamda nazlının ismini söylemeyi asla unutmuyorum.Dün hastanedeyken sende bütün gün aklımdaydın.Biz pimpirikli olduğumuz için (tabi ben senin kadar değilim)fazlaca taktığımız için olumsuzlukları çekiyormuyuz ne.Herkez bana olumlu düşün demekten yoruldu ben ise ya şöyle olursa ya böyle olursalarla yaşıyorum.Zaten 11 şubata randevu aldım psikoloğa gidicem.Sonra romatolog,kalp doktoru,göğüs hastalıkları vs..Kendini dinleme diyorlar bana ama doktora gidince psikolojik olmadığını şikayetlerımın altında bir sebep olduğunı söylüyor zaten doktorlar.Fakat biliyorumki takarsam ve olumsuz düşünürsem iyileşeceğim varsada iyileşemeyeceğim fakat olumlu düşünmeyi başarmak içinde psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum tek başıma başaramıyorum,birkaç saat kendimi telkin ediyorum daha kötülerini düşünüyorum çok şükür sağlık problemlerim dışında bir sorunum yok diyorum ama bikaç saat sürüyor etkisi.En kötü huyumda neyim varsa internetten araştırmaya kalkmak bu sefer kendi kendime teşhis koyuyorum aa bak bende şu var bulamadılar ayy ya daha kötü olursa ya böyle kalırsam bak bu hastalıktakiler ölüyormuş,şu ilacın yan etkisi varmış ya bendede olursa diye diye.olan sıkıntılarımıda daha çok hissetmeye başlıyorum.Hayretki hamileliğim pek rahat geçti.Zaten ne olduysa doğumdan sonra oldu toparlanamadım.

kızlar herkese hayırlı pazarlar mavili
06 çok geçmiş olsun..canım çok iyi anlıyorum senı eşin omayınca hersey sana kalmış zor gerçekten kayın validenede aşk olsun yaaa...

Emel canım çok geçmiş olsun hem sana hemde minik mert'e,Allah ım dermansız dert vermesin inşallah,yalnız kayınvalidene hayret ettim ya bu ne rahatlıkmış çok şaşırdım sanki torunu değil başkası:1shok:Neyse en azından iyisiniz ya önemli olan bu umarım en kısa zamanda ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz arkadaşım..

Herkese güzel bi gün dilerim bu arada,bende çok yoruldum bugün 1 aydır evde olmayınca heryer çok tozlanmış temizlik yaptım mert efeyi babası tuttu şimdide uyudu bende gelip bakayım neler yaptınız dedimhihoyyyt

Çok geçmiş olsun canım.. Bazen büyükler herşeyi basit görüyorlar.. Önemli olabileceğini düşünmeyip bizlerin fazla evhamlı davrandığını sanıyorlar ama bizler Anneyiz artık.ve bebeğimizin nesi olup olmadığını çevredekilerden daha iyi anlıyoruz.. Acemi değiliz artık.. İyi ki doktora götürmüşsün Mert i...
Allah kimseye bebeğinin hastalığını göstermesin..
a.s.

Biz güneşli güzel havayı görünce attık kendimiz dışarıya.... Oğlum güneşi görünce mayıştı uyudu.. Bizde yürüyüş yaptık eşimle....
Umarım herkesin günü güzel geçiyordur...

Aynen dediklerine katılıyorum canım.

Herkese iyi pazarlarrra.s.

Emel canım çok geçmiş olsunn inşallah biran önce atlatırsınızz,kayınvaliden de umarım hatasını en kısa sürede anlarr...
Hastalığına gelince eminimki çok acılar çekiyorsun ama sen bunu sürekli düşünerek,yoğunlaşarak,internette araştırarak hem hastalığını ilerletiyorsun hemde farkında olmadan farklı hastalıklara yol açıyorsun.Bu davranışların panikataka çevirebilirr canımm...Normal hastalıklarla uğraşmak Psikolojik olan hastalıklarla uğraşmaktan kat kat kolaydır ilerlerse işin içinden çıkmazsınn canım
Sana hastalığını görmemezlikten gel demiyorum tabiki,dr.una gitt tedavini ol ama hastalığının üstüne çok düşmee,araştırma
Bunları yazıyorum çünkü en yakınım,ablam panikatak rahatsızlığı geçirdi,şimdi iyi ama geçirdiği dönemler çok zor oldu seninde yaşamanı isttemem

Duygu ne güzel buluşmuşsunuz bizde isterizzgamyoncuiremsu
Derya doğum günüyle ilgili yazını görmedim,Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle nice senelere inşallah...

emelcim canımgeçmiş olsun.tahmin ediyorum hastanede çok bunalmışsındır.kayınvaliden de büyük ihtimalle evham yaptığını düşünmüştür canım ya.allahım ikinize de çook sağlık versin.hep dua ediyorum.kendini iyi hissetmediğin zamn falan herzamn arayabilirsin.şimdi nasılsın canım..öptüm sizi

Canım bilmemmi bende yaşadım 10 günde 8 kilo vermiştim,sabah 5te çarpıntılarla uyanıyordum..nasıl sıkıntılardı ollar..herşeyden daha zor..lohusalıktada yaşadım ama çok önceki kadar şiddetli değildi 40 gün bebekle doğru dürüst ilgilenememiştim..Ama kurcalamaya devam edersem tektar gireceğim,kalbimde ufak ufak sıkıntılar başladı telkin halindeyim şu an sürekli.Annem geldi İstanbuldan Mertte dayanamamış.Öptüm seni.

Emelcim çokk geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah şifa versin yardımcınız olsun canım.
Sedacım senı cok merak etmıstık.Iyı olmanıza sevındık.Umarım bol bol sütün olurda mamaya hiç gerek kalmaz canım.Nazlıcıgı öp bizim için..

sedacım böyle yaparan olmaz ama....tab,sütün gider....herkesin çocuğu farklıdır...herkesin ayrı derdi vardır...biz dertlerimzide birbirimizin yanındayız...ve inan birbirimizi bizlerden başka kimse anlamıyor...hatta eşlerimiz bile....burada içini dökersin..burada rahatlarsın...burada kendine gelirsin....sen moralini iyi tut keyfini bozmaki sütün gitmesin canım....ayva artırıyor diyorlar deneyenler...ayva ye hergün 1 tane canım.....boza iç....ama en önemlisi üzülme canım...üzülme demek çok kolay biliyorum...ama sen üzülmeki nazlı da mutlu olsun cnaım...:Saruboceq:

Selam kızlar;
Emelcim çok geçmiş olsun, inşallah tekrar sağlığına kavuşur bebişin.. Sende inşallah tez zamanda iyi olursun.
Sedacuım sende takmamaya çalış canım. Biliyorum insan takmadan olamıyo. Benimde az idare etmeye çalışıyoz bazen de akıyo ... Ben bu aralar boza ve aşureyi çok yemiştim ve bu ara gerçekten çok aktığını gördüm. Sende dene bi canım....

selam kızlarrrr işte doğum günümden birkaç kareee alıntı yapmayın ok silicem

resiler silinmiştir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…