- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.421
Hicrann bir kez daha doğum günün kutlu olsun... Ne güzell iki meleğinde yanındaa yeni yaşına girmişsin... Allah bizlerede nasip etsin inşallahhha.s.
nazar:
Bizde bugün Bora ile kitapçıları gezdik ve ilk kitabımızı aldık.. Bizim oğlan kitapları sevecek galiba şimdiden nasıl tutulması gerektiğini biliyor..
Derya cım Bora Duru dan özendi.. Bende kitap okuyacağım dedi..Bizde aldıkk :roflol::roflol:[/QUOTE]
ohhh maşallahhhh annesi boramız okumaya hevesliii inşallah çok iyi yerlere gelir güzel okullarda okur
hicran çok güzelsiniz. bebiş lokum büyük kızın prenses nazar değmesin.
ohhh maşallahhhh annesi boramız okumaya hevesliii inşallah çok iyi yerlere gelir güzel okullarda okur
hicrancım geçmiş doğumgünün kutlu olsun..gelen yeni sene eskisini aratmasın...gıyabında deryacım senınde geçmiş doğumgünün kutlu olsun..ben kenı derdıme düştüm son bi haftadır,gelgitlerdeyim buyuzden atladım kusura bakmayın....hicrancım 2009 kere maşallah hakikaten harika bi aile tablosu çizmişsiniz..büyük kızın çok güzel bi gençkız olcak annesi..çok zarif bi çocuk..gülen gözlerinde hüzün gördüm sanki.hayat harcadı beni demişsin,şakayla karışık bi imadır umarım....ona bakarsan hayat hepimizi harcadı:sm_confused:ben bu haftasonunu hayatımın muhasebesiyle geçirdim,hesaplar pek tutmuyodu..evdeki hesap çarşıya uymaz dedikleri hayat içinde geçerli napalım..elde ne var ona bakmak gerekmiş..ceylin hanım dünyalar şekeri müthiş tatlı maşşallah suphanallah..yavrularınla sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim...
merhabalaaar. papatyam a mutluuuuuuu, sağlıklıııııı, sevdikleriyle birlikte nice seneler diliyorum. malilim06 ya da çok geçmiş olsun.
Bizde bugün Bora ile kitapçıları gezdik ve ilk kitabımızı aldık.. Bizim oğlan kitapları sevecek galiba şimdiden nasıl tutulması gerektiğini biliyor..
Derya cım Bora Duru dan özendi.. Bende kitap okuyacağım dedi..Bizde aldıkk :roflol::roflol:
sağol canım denerim molfix i de :hooray:
sen içiriyormuşsun bayağı, afiyet olsun yağıza..vitamin almış oluyo işte taze taze meyva suyu cokacimcoook bizim de öyle boy kilo önde , birşey verme diyo dr. ama ben tattırayım dedim, kaçamak yaptım :sm_cool:
Merhaba kızlar,dün öğlen 1den akşam 7ye kadar hastanedeydik.Mertin öksürük ve hırıltısı için 4 gün önce gitmiştik,doktor geniz akıntısı ilaç kullanmasına gerek yok eğer nefes alışverişi hızlanırsa ,öksürüğü artarsa vs..getir demişti.Dün bu belirtiler olunca eşim şehirdışında olduğu için kayınvalidemi aradım acile götürelim diye oda baban yok şehirdışında dedi.Beraber götürelim dedim,kahvaltı yapıyorum ben,bişey olmaz emzir masaj yap dedi.Anne götürmemiz lazım dedim,telaşlanma niye nefes nefesesin diyor,zaten rahatsızlığımdan dolayı konuşmaya halim yok nefesimi döndüremiyorum çarpıntı bi yandan daha konuşturuyo beni.Bende tamam anne tamam dedim ağlaya ağlaya komşuma gittim onunda bebeği var bebeğini kayınvalidesine bırakıp geldi benimle.Yavrum bronşit olmuş ve akşam 7ye kadar saat başı hava verileceğini iğne yapılacağını ve film çektirmem gerektiğini söyledi,derken komşumun kızı durmamış ve evden tlf açtılar,gitmek zorunda kaldı.Tek başıma hastanede kaldım anneannem yaşlı nası gelsin yinede aradım evde yok,öbür komşumu aradım ulaşamadım,dayımın işleri yoğun diye aramadım.Zaten rahatsızım ayakta zor duruyorum,Mert felaket öksürüyor gözünden yaş gele gele bi yandan ağlamaya başladı,ellerim kollarım zor taşıyor,acıktı emzirmem lazım,elimde ıvır zıvırlar ana kucağı...Kayınvalideme kızgınım bi yandan..Neyse dayımla görüştüm hemşire olan eşini izinliymiş onu yanıma bıraktı gitti.Allah razı olsun yardımcı oldu.Ama bi görseydiniz baya perişanlık çektim birde kalabalık acil nasıl,sonuçları göstermek için bile 1 saat beklemek gerekiyor.Akciğer filmi temiz çıktı(bronşit teşhisini neye göre kydular anlamadım zaten,iki gün önce geniz akıntısıydı,filmlerde temiz)Saat 7de en son kontrolümüzü yaptılar doktor ciğerlerini dinledi baya rahatlamış dedi ve ilaç yazıp gönderdi.Mert şimdi daha iyi,arada öksürüyo tabi,güleç yavrum o öksürüğünün arasında bile gülüyo.İnşallah Mertte bende sağlığımıza bir an önce kavuşuruz.Bütün hastalar tabi,zaten herkeze dua ediyorum.Halime şükrediyorum.Ama artık eskisi gibi kııpır kıpır olmak istiyorum,ay kızlar ne zormuş insanın evladını hasta görmesi ama yinede şükrettim tek ben değilim dedim,Allah çaresiz dert vermesin.. Seda aklıma geldi hep.Hastane iğrenç kokuyordu çarşaflar ıslak,kanlı değiştirmiyolarda.Temizliğiyle meşhurdu bu hastanede sözde..doğumhanesi böyle değildi...Cuma günü Mertin aşısı ve kontrolü var kiminle gideceğim bilmiyorum.Eşim yine şehir dışında olacak.Artık kahvaltı yapayım.Öptüm sizleri.Görüşürüz...
Merhaba kızlar ben artık pek girmiyorum..hiç keyfim yok...nazlıya neocate alıştırmaya çalışıyorum..o onun tek maması başka yok..tadı da çok acı günde 30 cc içirebiliyorum oda gırtlağına akıta akıta..ağlaya ağlaya...anne sütümde azldı bu stresten..doktorlar yapma sütün gitmemeli dedikce ben strese giriyorum..Stresle baş edemememin cezasını nazlı çekiyor..canım kızım...sizleri yazdıklarınıda okuyamıyorum..sizler muhallebi ek gıda falan verdikce açıkcası benim içim gidiyor ne yalan söyliyim...O yüzden okumamak en iyisi..herkese iyi günler...
hilarya nerden aldınız kitabınızı bende alayım çok güzelmiş maşallah seninki pek güzel tutmuş kitabı okuyacak maşallah okuyacak
Saol canım Alkım kitabevinden aldık.. Zaten kendi yayınlarıymış bu kitapda..
ortasında peluş kukla köpek var. Her sayfada kafası köpeğin kukla oluyor ve parmağınla sen oynatıyorsun..Çok dikkatini çekti Bora nın..
a.s.
bir de çok güzel bebek yemekleri kitapları aldım.. Oradaki tarifleri de fırsat buldukça burda paylaşacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?