Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicrann bir kez daha doğum günün kutlu olsun... Ne güzell iki meleğinde yanındaa yeni yaşına girmişsin... Allah bizlerede nasip etsin inşallahhh a.s.

Bizde bugün Bora ile kitapçıları gezdik ve ilk kitabımızı aldık.. Bizim oğlan kitapları sevecek galiba şimdiden nasıl tutulması gerektiğini biliyor..
Derya cım Bora Duru dan özendi.. Bende kitap okuyacağım dedi..Bizde aldıkk :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Hicrann bir kez daha doğum günün kutlu olsun... Ne güzell iki meleğinde yanındaa yeni yaşına girmişsin... Allah bizlerede nasip etsin inşallahhh a.s.

saol canım evet allah sağlık sıhhat versin meleklerimee büyüğü papatyam (tuba)küçüğü minik kuşumm (ceylin) isimler öle kaldı:roflol:

hicrancım geçmiş doğumgünün kutlu olsun..gelen yeni sene eskisini aratmasın...gıyabında deryacım senınde geçmiş doğumgünün kutlu olsun..ben kenı derdıme düştüm son bi haftadır,gelgitlerdeyim buyuzden atladım kusura bakmayın....hicrancım 2009 kere maşallah hakikaten harika bi aile tablosu çizmişsiniz..büyük kızın çok güzel bi gençkız olcak annesi..çok zarif bi çocuk..gülen gözlerinde hüzün gördüm sanki.hayat harcadı beni demişsin,şakayla karışık bi imadır umarım....ona bakarsan hayat hepimizi harcadı:sm_confused:ben bu haftasonunu hayatımın muhasebesiyle geçirdim,hesaplar pek tutmuyodu..evdeki hesap çarşıya uymaz dedikleri hayat içinde geçerli napalım..elde ne var ona bakmak gerekmiş..ceylin hanım dünyalar şekeri müthiş tatlı maşşallah suphanallah..yavrularınla sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim...

merhabalaaar. papatyam a mutluuuuuuu, sağlıklıııııı, sevdikleriyle birlikte nice seneler diliyorum. malilim06 ya da çok geçmiş olsun.

yaşlandım ya ondan dedim şakayla karışık ama gerçekten çöktüm 3 yıl önceki halimle şuanki halim arasında dağlar kadar fark var canım yaa ama allaha şükür iyiyiz yinede

hadi herkese iyi geceler ben kaçtım kızımın mama saati geldi yedireyimde yatırayım onuuu teyzeleri sayısı enişteleri anane dede derken çok mıncıklandı yavru kuşum yoruldukkk

çok yakışmış canım boranın eline d ekitap...okusunlar okusunlar şimdiden böyük adam olsunlar :roflol:

iyi geceler herkese...benim kız ıyudu yarım saat sonra uyandı...diş ağrıları var sanırım...alg damağında 2 ane beyazlık var yaaa....canım benim....tekrar uyutmaya çalışayım ben..herkese tatlı rüyalar..

teşekkür ederim saoğol canım sana rep verecek olduğumda diğer msjlarıda değerlendir diyor yaw neden acaba halbuki bi sürü repim var

çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar kayınvalidenede :dilcikar:birdeklava:

hafta sonu olduğundan fazla muhabbette yok sanırım yarın mesaimiz başlar
:sm_cool:

hicrancım ne güzel hep beraber kutlamışsınız canım montun biraz küçük kıza ver artık annesi o giysin Allah saadetinizi bir ömür boyu sürdürsün tekrar nice senelere

hilarya nerden aldınız kitabınızı bende alayım çok güzelmiş maşallah seninki pek güzel tutmuş kitabı okuyacak maşallah okuyacak

hilarya nerden aldınız kitabınızı bende alayım çok güzelmiş maşallah seninki pek güzel tutmuş kitabı okuyacak maşallah okuyacak

Saol canım Alkım kitabevinden aldık.. Zaten kendi yayınlarıymış bu kitapda..
ortasında peluş kukla köpek var. Her sayfada kafası köpeğin kukla oluyor ve parmağınla sen oynatıyorsun..Çok dikkatini çekti Bora nın..
a.s.

bir de çok güzel bebek yemekleri kitapları aldım.. Oradaki tarifleri de fırsat buldukça burda paylaşacağım..

:1no2:
sağol canım
yaparız bizde tariflerden ya ben neden rep veremiyorum of :1no2:
ya

Ege bu gece cookk ama cokk huysuz onu boyle gormeye pek alıskın degılım ama o demır damlası mahfettı oglumu..Basladıgımız gunden berı kabız tuvalete cıkamıyor.İlacı kestık ama ne fayda hala duzelmedı ne olcak boyle bılmıyorum..Insallah eskı duzenıne en kısa zamanda gerı doner...

Hicrancım maşallah ne guzel bır dogumgunu gecırmıssın nıce yıllar meleklerınle ve sevdıklerınle gecırmenı dılerım..
Cansucum boramızada maşallah okumayı sökmüş bile:))))
Bende Anne ben acıktım adlı bebek yemeklerı kıtabını almıstım.Vakıt buldukca sızlerle paylasmaya calısırım ınsallah.
Herkese ıyı geceler tatlı ruyalar.

ya arkadaslar bisey sorcam cuma günü azrayı aşıya götürdüm sağlık ocağına hemşire ferro sanol demir damlası verdi herkes kullanıyomu bunu daha baslamadım da merak ettim her bebeğe veriyolarmı diye.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…