- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.441
Merhaba kızlar ben artık pek girmiyorum..hiç keyfim yok...nazlıya neocate alıştırmaya çalışıyorum..o onun tek maması başka yok..tadı da çok acı günde 30 cc içirebiliyorum oda gırtlağına akıta akıta..ağlaya ağlaya...anne sütümde azldı bu stresten..doktorlar yapma sütün gitmemeli dedikce ben strese giriyorum..Stresle baş edemememin cezasını nazlı çekiyor..canım kızım...sizleri yazdıklarınıda okuyamıyorum..sizler muhallebi ek gıda falan verdikce açıkcası benim içim gidiyor ne yalan söyliyim...O yüzden okumamak en iyisi..herkese iyi günler...
kimse yok muuu:?ayten betül hicran nerdesiniz yaa
aytencim işe gelmedin mi yoksa?
Ege bu gece cookk ama cokk huysuz onu boyle gormeye pek alıskın degılım ama o demır damlası mahfettı oglumu..Basladıgımız gunden berı kabız tuvalete cıkamıyor.İlacı kestık ama ne fayda hala duzelmedı ne olcak boyle bılmıyorum..Insallah eskı duzenıne en kısa zamanda gerı doner...
Hicrancım maşallah ne guzel bır dogumgunu gecırmıssın nıce yıllar meleklerınle ve sevdıklerınle gecırmenı dılerım..
Cansucum boramızada maşallah okumayı sökmüş bile:))))
Bende Anne ben acıktım adlı bebek yemeklerı kıtabını almıstım.Vakıt buldukca sızlerle paylasmaya calısırım ınsallah.
Herkese ıyı geceler tatlı ruyalar.
çok geçmiş olsun canım yaaa bu demir ilacını bende kullanmak istemiyorum ama geçen gün merveyle burdan konuştuk gerekli olmasa vermezler dedi, ne bileyim baksana kabızlık yapıyomuş, sonra giysinin üzerine sıçrayınca leke yapıyomuş, dişlerede leke yapıyomuş o yüzden bende istemiyorum işin açığı, ne yapmayı düşünüyosun vermeye devam edecekmisin. a.s.
BORA nın doktoru bize demir damlasını vermedi..
6 aylık olduğunda kan testleri yapılacak rutin dedi.. Eğer kansızlık varsa vereceğim dedi..
yoksa demirin fazlası iyi değil dedi...
Sizde bir araştırın isterseniz kızlar..
Günaydın arkadaşlar iki gün girmedim çok kaynatmışsınız ama okuyamayacağım geçmişi bu sabah oğluşum ateşi vardı şimdi biraz düştü ama endişeliyim yinede..
Bizde bugün Bora ile kitapçıları gezdik ve ilk kitabımızı aldık.. Bizim oğlan kitapları sevecek galiba şimdiden nasıl tutulması gerektiğini biliyor..
Derya cım Bora Duru dan özendi.. Bende kitap okuyacağım dedi..Bizde aldıkk :roflol::roflol:
çok geçmiş olsun canım yaaa bu demir ilacını bende kullanmak istemiyorum ama geçen gün merveyle burdan konuştuk gerekli olmasa vermezler dedi, ne bileyim baksana kabızlık yapıyomuş, sonra giysinin üzerine sıçrayınca leke yapıyomuş, dişlerede leke yapıyomuş o yüzden bende istemiyorum işin açığı, ne yapmayı düşünüyosun vermeye devam edecekmisin. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?