Doğum yapmış olan anneler buraya....

sedacım sen girmeyince hepimiz merak ettik..stresle başetmek nekadar mümkün,herkezin yapısı farklı..ki bence enzoru sıkıntı ve stresle mucadele edebılmek..bebeğim uyudu..babasıda..ama ben uyuyamıyorum işte..düşüncede düşünceye sörf yapıyorum...bizler muhallebi yedirmeye başladık..kendı adıma ben başlıyamadım,hem çok iştahlı deil hemde bi brokolı patates hazır mama verdım meger çorbalardan başlamalıymışız cahil cesaretim sonucu kıvrandı bebeğim..bıranönce kılo alsın istediğim için.. benım yavrumdan birfazlası oldugunu düşündüğüm her yavruya imrenıyorum..ama allah biliyorki kalbimden hiçbi kıskançlık geçmiyo..bu duruma alışman zaman alıcak..neden benım yavrum farklı diyeceksin...ama esas olan tek gerçek var gördüğüm belkı daha az kılolu olucak,belkı 3 yaşına kadar belkı ömürboyu süt ürünleri yiyemicek ama yaşama şansı elinden alınmış bir yavru asla olmicak..amazonlar gibi savaşçı bir annesi var...onu çok seven.........hepimizin ortak arzusu nasıl olursa olsun sağlıkla büyümeleri...ve bizlerde kusursuz değiliz...napalım..kendimizi daha fazla yıpratmak yerine bizim moralimiz yüksek oldukça yavrularımıza daha fazla katkımız olucağına inanalım enazından..ben ve kızkardeşimi neredeyse annanem büyütmüş..rahmetli nekadar fedakardı..annemin bazı söylemleri varki nasılda büyümüş bu yaşlara gelmişiz cinsinden hatalarla ihmallerle dolu..kendini yormamaya,nazlıyı hiçbi yavruyla kıyaslamamaya çalış..önümüz bahar..kuzularımızla aşk dolu güzel günler bizi bekliyo..pembeler maviler içinde meleklerimizle mutluluğa yelken açacağız allahın izniyle....

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr

Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur.....

bora ya dün yoğurt vermiştik.. Bu gece oyüzden midir bilmem çok gazı vardı.. Nerdeyse her saat başı mıkırdandı ama gözlerini açmadan... O uyurken mıkırdanıyor biz masaj yapıp rahatlatıyouz..Böyle olunca da benim uyku darmadağanık... kafamçokkarıştı bir de sabah 7 de bizim yatağa aldım.eşim kalktı Tv izlemek için.. Bende 8 de kalktım yaından koca yatakta yayıldı uyuyor şimdi...Ama beyimiz dün gece 9.buçukda uyudu. hala da uyuyor maşallahh

Bugün hiç uyumaz artık bütün gün oyun ilgi ister...

emelcim çok geçmiş olsun yaaa kayınvalidende ne kadınmış yaaa kahvaltısı nı bırakamamış mı acaba, yoksa ciddi bişey olmadığınımı düşündü, ya insan ne olursa olsun kalkar gider yani, allah sana ve bebişine en kısa zamanda sağlık sıhhat veriri inşallah canım yaa, hepimizde bir dert var yavv dertsiz insan yokmu acaba, allah dermansız dert vermesin hepsi bir gün geçecek inanıyorum ben.

bu sabah maille gelmiş çok güzel bir yazı..Sizlerle paylaşmak istedim...

Bİr erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o karda.

Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; k.ıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...

çok geçmiş olsun canım yaaa bu demir ilacını bende kullanmak istemiyorum ama geçen gün merveyle burdan konuştuk gerekli olmasa vermezler dedi, ne bileyim baksana kabızlık yapıyomuş, sonra giysinin üzerine sıçrayınca leke yapıyomuş, dişlerede leke yapıyomuş o yüzden bende istemiyorum işin açığı, ne yapmayı düşünüyosun vermeye devam edecekmisin. a.s.

BORA nın doktoru bize demir damlasını vermedi..
6 aylık olduğunda kan testleri yapılacak rutin dedi.. Eğer kansızlık varsa vereceğim dedi..
yoksa demirin fazlası iyi değil dedi...
Sizde bir araştırın isterseniz kızlar..

aytencim hoşgeldin benim de sütüm artık azaldı ya aptamil aldım eve bıraktım bulunsun diye...küçük poşet aptamil bi kere içirmiştik çok sevmişti sonra hero baby aldım ağzına sürmedi bende gene aptamil aldım...

günaydın kızlar ;

bu demir damlasında bende kararsızım bize sağlık ocağından verdiler ama başlamadım ben çarşamba günü Onura kan ve idrar tahlili yapılacak onun socununa göre doktorumuza danışacağız bakalım ne diyecek...

yani benim bebeğimin kanının olup olmadığını bilmeden neden herkese veriyorlar anlamış değilim belki de kanının durumu iyidir neden gereksiz ilaç vereyim diye düşünüyorum

bu arada benim bebişime multi-tabs kullanıyoduk oınu seviyodu aşıya gittiğimizde onun yerine bitince d-3 verdiler onu hiç sevmedi ben gene multi tabs alayım diyorum ikisi de aynıymış

cansucum yazı çok güzel tam bizleri anlatıyor. demir konusunda bende dktoruma sorucam diycem ama, demiri benim doktor verecek miş. amannn yaaaa ammmaa ilaççç çıktı yaaaaaa.

Günaydın arkadaşlar iki gün girmedim çok kaynatmışsınız ama okuyamayacağım geçmişi bu sabah oğluşum ateşi vardı şimdi biraz düştü ama endişeliyim yinede..

Günaydın arkadaşlar iki gün girmedim çok kaynatmışsınız ama okuyamayacağım geçmişi bu sabah oğluşum ateşi vardı şimdi biraz düştü ama endişeliyim yinede..

günaydın canım çok geçmiş olsun kaç derec ateşi sabah benimkininde vardı 37 idi hatta aşısı vardı bugün pnomokok ve karma aşı onları yaptırmayın dedim kayınvalideme şimdi telefondan takip ediyorum, 36,5 düşümüş dün gezmeye çıkmıştık sanrım üşüttü.

yerim onun o kitap tutan parmaklarını o gülen gözlerini...
çok tatlı maaşallah

emel,zeynep,ayten bebişlere geçmiş olsun...

doktor bize de demir damlası verdi .normalde 6.ayda veriliyor ama denize başlıycaz dedi. deniz çok beyaz olduğundan kansız gördü herhalde bakalım şimdilik fazla bi sıkıntı yok gibi dünden beri veriyorum 10 damla dedi ama 7 damla falan veriyorum tentürdiot gibi bişey . mutlaka aç karnına verilmesi gerekiyormuş bu arada işe yaramazmış yoksa.gece kalkıp uyurken veriyorum o yüzden .doktora kabızlık yapar mı die sormuştum yaparsa bırakırız demişti .

günaydın arkadaslarr
emelcim cok geçmiş olsun nasıl mert şimdi

bizde çok huysusuz ilk kez pamukçuk oldu oğlumun agzında benimde bir göğsümde var cok dikkat ediyorum aslında banyo yapmasamda muhakkak yıkıyorum biberonunu kaynatıyorum
karbonatlı sulla temizliyoru hem gögsümü hem agzını inşaalah gecer hemenn

Selam ayten;
kan ilacı mı leke yapıyormuş? Bana sağlık ocağoındaki hemşire , mandalina elma suyu yapıp ona damlatarak ver dedi. Bende hep havuç suyu- elma suyu yada mandalina-elma olarak sıkıp onunla veriyorum damlayı. Siz sadece damlatıyormusunuz?

Slam arkadaşlar....
Cansu bayıldım yazıya yaaikıçı başı oynamayan tek kadın modeli demiş yaa çok güldüm...:roflol:
Bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun.
Biz Adana'da iyiyiz valla,Ayçoşun keyfi pek yerinde..
Geçen bir arkadaş yemekteyiz Adanayı seyretmiş heralde,bana sen hiç onlar gibi değilsin demiş...Ayyy ben de nefretttt ettim o salaklardan,tam cinsleri seçmişler yaa,sanki her Adanalı öyleymiş gibiklava:
Duygucuum kıskandım valla buluşalım buluşalım diye dilimde tüy bitti,kimse oralı olmadı,valla siz tutun İzmir'de bir araya gelin..:dilcikar:
O Aslıyı'da görürsem gebertecem burda sen bizlen buluşma teee İzmirlere git Duygu'yu bulllklava:
Betül valla istediğin kadar reklam yap huggies kullandım senin gazına gelip kızımın fıstığı pişti diğer bezleri bilemem ama bence molfix de çok berbat ben hiiç beğenmedim bir daha ne dinamik,ne piramit hiç bir çeşidine para vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…