Doğum yapmış olan anneler buraya....

rengide lekside kan gibi zaten..huzursuz ediyo insanı:1ninca: bende meyve püresine damlatıyorum..kaç damla veriyosunuz? ben 5 damla veriyorum

canım ben kremde olsa aldığım propektüsünü okurum mutlaka..demir damlasınınkinde besinlerle yada beslendikten sonra verin yazıyo

Ben demir damlası vermiyorum yaa
doktorumuz hiç öyle bişeyden bahsetmedi burda sizden duydum.
hergün 1 elma suyu içine pekmez koyup veriyorum bıdışıma.
Sütü olan arkadaşlar sebze pürelerine geçtiniz mi? Öğün olarak mı veriyorsunuz? Gögüsleriniz süt dolup rahatsız etmiyor mu bebekler başka şeyler yeyip emmedikleri zaman?

Çok fena yaa,
doğum yaptıktan sonra saçlarım avuç avuç dökülüyor elimi saçıma götürmeye korkuyorum alnımda bariz bir azalma var.Geri çıkar mı bilmem.Saç dökülmesini önleyen şampuanlar kullanmayı düşünüyorum ama sanki bana saçla değil de içten gelen bir dökülme gibi geliyor.Doktor ve kuaförüm Demir ilacı kullanmamı söylediler ama o da kilo yapıyor,yani ya şişman ve gür saçlı olacam veya kel ve zayıf,off offf

herkeslere slm ben de uzun süredir giremiyodum herkes iyidir inşallah
ya kızlar nasıl vakit bulupta giriyosunuz ya ben mi vaktimi iyi kullanamıyom acaba emir alpten temizlikten yemekten kişisel işlerime(epilasyon kaş alımı vs) bile vakit bulamıyom
maşallah sizlere düzene koymuş herkes o zaman hayatını
benim oğlum gün be gün huy değiştiriyo sizinkiler nasıl

hımmm alsında iyi fikirmiş birde c vitamini ileee alınıncaa daha etkli oluyor diye biliyorum ben.

ya benim bildiğimde demir ilacı aç karnına alnırı yetişikinlerde de bu böyle sanırım bebeklerdede öyledirr.

tok karnına alnan demir ilaçları etkili olmuyo, o yüzden mutlaka aç karnına ver dedi öyle yapıyorum bende ,ama gerçekten görüntüsü kötü ağzının her yerini boyuyo
bir de kakalarının rengi değişiyor telaşlanmayın değişik renkler görünce :)

Son düzenleme:
aytencim sen aptamil mi veriyorsun ek olarak öyleyse conformil olanından mı veriyorsun ya ben dün aldım yanlış almışım gece için verilern aptamil nıte almışım onu da değiştirmicem de bi tane de normal alıcam ama conformil mi alsam yoksa normal olanından mı?

comformil al canım o hem bağırsak düzenliyor kabızlık sorunu oldu ben aptamili ilk kullandığımda. ben şu anda hem comformil hem aptamil kullanıyorum. ama bebelac ta ii diyolar acaba onudamı denesem diye düşünüyorum.:uhm:

kızlar slm napıyosunuz ya benim oğlan neden böyle emiyor anlamıyorum bir ses veya gürültü duymaya görsün hemen kafa kakıyor memeyi bırakıyor çokta emmiyor fazlamı geliyorki sabah 150ml sağdım normal sabah kalktığımda göğüslerim dolu olurdu ama rahatsız edecek derecede olmazdı off off meyve suyu veriyodumya onuda kestim duygu demişti sanırım acaba iştahmı kapatıyor ama onuda fazla vermiyorumki zaten iki göğsümü 5-6dk emmdiği yetiyormuki bu çocuğun

arkadaşlar meraba ben ağustos annesiyim aslında ekimde doğcaktı oğlum ama erken geldi neyse
demir damlası hakkında konuştuğunuzu görünce katılmak istedim tahlil sonucuna göre mi başladınız damlaya?bize hemogram testi yaptırdı 4.ay sonunda doktorumuz kanı iyi dedi vermedi damla...sağlık ocaklarında 4.ayda başlatıolar ama demirin de fazlası zarar dedi...
6.ayda yine tahlil istiycekmiş ona göre vercem demir damlası dedi

o zaman ben yalnızca comformil alayım çünkü bi öğün vrmeyi düşünüyoruz canm değil mi?bu arada bende hero baby aldım hiç sevmedi onu başka da denemek istemiyorum o yüzden...

canım merak etme 5-6 dakika yeter . bu gittiğimde doktorla tekrar konuştum aynı prblem denizde de var ya emmiycem die çırpınıyo yada dikkati dağılıyo . ben o yüzden hep karanlık ve sessiz yerlerde emziriyorum denizi
doktor 2 dakikada bile alır alacağını merak etme sen diyor.

herkese merhaba
bende uzun zamandır giremiyordum.bizde perşembe günü kontrole gittik.dr.muz d-3 bitince multi tabs'a geçin dedi.ayrıca demir damlası da verdi.emzirdikten yarım saat önce veya sonra dedi.çünkü sütle birleşince hiç yararı kalmıyormuş.8-9 aylıkken bebeklerde kansızlık ortaya çıkabiliyormuş o yüzden şimdiden tedbir almak için demir damlası verdi.zaten bendede kansızlık var.ama söyledikleriniz kafamı bulandırdı.sağlık ocağına gidip kan testi mi yaptırsam emir'e acaba ?

hicran ve derya geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu bir ömrünüz olsun inşallah.

kızlar geçen misafir gelmişti Onur resimdeki bebeğin yürütecine bindirdim çok eğlendi orda baya vakit geçirdi yürüyemiyor tabi ama oyuncaklarla çok oynadı

heryerde yürüteç sakıncalı diye yazmışlar siz kullanacak mısınız yürüteç onur çok sevdi ben kulanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…