N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.461
Selam ayten;
kan ilacı mı leke yapıyormuş? Bana sağlık ocağoındaki hemşire , mandalina elma suyu yapıp ona damlatarak ver dedi. Bende hep havuç suyu- elma suyu yada mandalina-elma olarak sıkıp onunla veriyorum damlayı. Siz sadece damlatıyormusunuz?
emel,zeynep,ayten bebişlere geçmiş olsun...
doktor bize de demir damlası verdi .normalde 6.ayda veriliyor ama denize başlıycaz dedi. deniz çok beyaz olduğundan kansız gördü herhalde bakalım şimdilik fazla bi sıkıntı yok gibi dünden beri veriyorum 10 damla dedi ama 7 damla falan veriyorum tentürdiot gibi bişey . mutlaka aç karnına verilmesi gerekiyormuş bu arada işe yaramazmış yoksa.gece kalkıp uyurken veriyorum o yüzden .doktora kabızlık yapar mı die sormuştum yaparsa bırakırız demişti .
canım ben kremde olsa aldığım propektüsünü okurum mutlaka..demir damlasınınkinde besinlerle yada beslendikten sonra verin yazıyo
canım evet öyle yazıyo bende okudum ama adam üzerine basa basa aç karnına dedi..
Selam ayten;
kan ilacı mı leke yapıyormuş? Bana sağlık ocağoındaki hemşire , mandalina elma suyu yapıp ona damlatarak ver dedi. Bende hep havuç suyu- elma suyu yada mandalina-elma olarak sıkıp onunla veriyorum damlayı. Siz sadece damlatıyormusunuz?
ya benim bildiğimde demir ilacı aç karnına alnırı yetişikinlerde de bu böyle sanırım bebeklerdede öyledirr.
yemeğe giden arkadaşlara afiyet olsun.
aytencim sen aptamil mi veriyorsun ek olarak öyleyse conformil olanından mı veriyorsun ya ben dün aldım yanlış almışım gece için verilern aptamil nıte almışım onu da değiştirmicem de bi tane de normal alıcam ama conformil mi alsam yoksa normal olanından mı?
kızlar slm napıyosunuz ya benim oğlan neden böyle emiyor anlamıyorum bir ses veya gürültü duymaya görsün hemen kafa kakıyor memeyi bırakıyor çokta emmiyor fazlamı geliyorki sabah 150ml sağdım normal sabah kalktığımda göğüslerim dolu olurdu ama rahatsız edecek derecede olmazdı off off meyve suyu veriyodumya onuda kestim duygu demişti sanırım acaba iştahmı kapatıyor ama onuda fazla vermiyorumki zaten iki göğsümü 5-6dk emmdiği yetiyormuki bu çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?