- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.481
arkadaşlar meraba ben ağustos annesiyim aslında ekimde doğcaktı oğlum ama erken geldi neyse
demir damlası hakkında konuştuğunuzu görünce katılmak istedim tahlil sonucuna göre mi başladınız damlaya?bize hemogram testi yaptırdı 4.ay sonunda doktorumuz kanı iyi dedi vermedi damla...sağlık ocaklarında 4.ayda başlatıolar ama demirin de fazlası zarar dedi...
6.ayda yine tahlil istiycekmiş ona göre vercem demir damlası dedi
bu da benim minik oğlum.dr.a gittiğimizde oradaki ata bindi ve çok sevdi.normalde gülerken yakalamak çok zordur.
[
rengide lekside kan gibi zaten..huzursuz ediyo insanı:1ninca: bende meyve püresine damlatıyorum..kaç damla veriyosunuz? ben 5 damla veriyorum
gül benimde öyle.önceden hiç saçım dökülmezdi şimdi her baktığım yerde saçım var.hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir yerlerde saç görmek.dün bide şunu farkettim. kollarımdaki kıllarda dökülmüşdelikafadulden.kolumda hiç kıl kalmamış:1shok:.1 hafta önce belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim dökülmesi azalır belki diye.ama hiç bişey farketmedi:çok üzgünüm:. doktor emzirdiğin için olur dedi.:ecrin_bebek:Çok fena yaa,
doğum yaptıktan sonra saçlarım avuç avuç dökülüyor elimi saçıma götürmeye korkuyorum alnımda bariz bir azalma var.Geri çıkar mı bilmem.Saç dökülmesini önleyen şampuanlar kullanmayı düşünüyorum ama sanki bana saçla değil de içten gelen bir dökülme gibi geliyor.Doktor ve kuaförüm Demir ilacı kullanmamı söylediler ama o da kilo yapıyor,yani ya şişman ve gür saçlı olacam veya kel ve zayıf,off offf
[
kızlar geçen misafir gelmişti Onur resimdeki bebeğin yürütecine bindirdim çok eğlendi orda baya vakit geçirdi yürüyemiyor tabi ama oyuncaklarla çok oynadı
heryerde yürüteç sakıncalı diye yazmışlar siz kullanacak mısınız yürüteç onur çok sevdi ben kulanmayı düşünüyorum
günaydın canım geldim geldim de girdim sabah tekrar çıktım nasılsın bugün, bennim bu süt olayı gene aynı ayva yedim ama kar etmedi 3-4gündür az yaaasenağlama
kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz
Fatma ve hanife çok tatlı çıkmış kuzucuklar maşallah,Allah nazarlardan saklasın kuzuları
Çok eğlendiği belli zaten halinden maşallahh Onur a ...
Bize doktorumuz kesinlikle yürüteç almanızı istemiyorum dedi..
fatmacım- haifecim maşallah ya.çok tatlılar çooook
Aynen ya Ayça'da mıç mıç emiyor ses olmasa bile çevrede ne var yok diye kafasını kaldıra kaldıra bakıyor.Doyasıya emmiyor gibime geliyor.Ben o uykuya tam dalarken veya ağzında emzikle uyurken alıp emziriyorum o zaman karnı doyuyor uzun uzun emiyor.Yoksa 2 fırt çekip bakınıyor zilli:ecrin_bebek:kızlar slm napıyosunuz ya benim oğlan neden böyle emiyor anlamıyorum bir ses veya gürültü duymaya görsün hemen kafa kakıyor memeyi bırakıyor çokta emmiyor fazlamı geliyorki sabah 150ml sağdım normal sabah kalktığımda göğüslerim dolu olurdu ama rahatsız edecek derecede olmazdı off off meyve suyu veriyodumya onuda kestim duygu demişti sanırım acaba iştahmı kapatıyor ama onuda fazla vermiyorumki zaten iki göğsümü 5-6dk emmdiği yetiyormuki bu çocuğun
5-6 dk olsa gene iyi 2 fırt çekiyor bakınıyor,kafayı kaldırıp bana bakıyor.canım merak etme 5-6 dakika yeter . bu gittiğimde doktorla tekrar konuştum aynı prblem denizde de var ya emmiycem die çırpınıyo yada dikkati dağılıyo . ben o yüzden hep karanlık ve sessiz yerlerde emziriyorum denizi
doktor 2 dakikada bile alır alacağını merak etme sen diyor.
Ben de kullanmayı düşünüyorum,zaten saatlerce kalacak halleri yok ya üstünde.Ayrıca maşallahhh Onurcuk nasıl ilgiyle bakıyor.
kızlar geçen misafir gelmişti Onur resimdeki bebeğin yürütecine bindirdim çok eğlendi orda baya vakit geçirdi yürüyemiyor tabi ama oyuncaklarla çok oynadı
heryerde yürüteç sakıncalı diye yazmışlar siz kullanacak mısınız yürüteç onur çok sevdi ben kulanmayı düşünüyorum
Sorma Özlem evde hergün elektrik süpürgesi çıkıyor kız döküldüğüne değil de ortalıkta kıl yumakları uçuyor ona sinir oluyorum.Alnım bariz açılmış benim yaa,bir de oryalla açtırıp boya yaptırdım iyice elime geliyor tutam tutam artık.gül benimde öyle.önceden hiç saçım dökülmezdi şimdi her baktığım yerde saçım var.hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir yerlerde saç görmek.dün bide şunu farkettim. kollarımdaki kıllarda dökülmüşdelikafadulden.kolumda hiç kıl kalmamış:1shok:.1 hafta önce belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim dökülmesi azalır belki diye.ama hiç bişey farketmedi:çok üzgünüm:. doktor emzirdiğin için olur dedi.:ecrin_bebek:
kızlar süt için bozanın gerçekten faydası var mı ya?ayva bana pek farkettirmedi çünkü...
hımmm alsında iyi fikirmiş birde c vitamini ileee alınıncaa daha etkli oluyor diye biliyorum ben.
kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?