Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu da benim minik oğlum.dr.a gittiğimizde oradaki ata bindi ve çok sevdi.normalde gülerken yakalamak çok zordur.

ImageShack - Image Hosting :: grnt005of7.jpg

Merhaba benim doktorumda aynı şeyleri söyledi.. Ve 6.ayda yapılacak kan testine göre karar vereceğiz dedi... şimdiden vermek istemiyorum fazlası zarar dedi...

Slm.kızlaaarrr güzel bi gün olsun hepimize inşallahhh:teytey:

Kızlar benim saçlarım çok dökülüyo ya ne yapmam lazım,mertefenin her yeri kıl içinde resmen avuçlarından saçlar çıkıyo hepside bana ait çok sinir olmaya başladım çünkü hiç olmazdı bende saç dökülmesi..Bu arada yoğurt mak.olan arkadaşlar varsa memnunmusunuz sizce almaya değermi onu merak ediyorum eğer tavsiye ederseniz gidip alıcamBen henüz meyve suyu falan vermedim bakalım ay sonunda kontrole götürelim dr.verin derse ona göre veririz,ama elma suyundan az bişey tattırdım çok sevdi başkada bişey vermedim onun dışında akşamları papatya çayı veriyorum biraz karnının ağrısına iyi geliyoa.s

gül benimde öyle.önceden hiç saçım dökülmezdi şimdi her baktığım yerde saçım var.hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir yerlerde saç görmek.dün bide şunu farkettim. kollarımdaki kıllarda dökülmüşdelikafadulden.kolumda hiç kıl kalmamış:1shok:.1 hafta önce belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim dökülmesi azalır belki diye.ama hiç bişey farketmedi:çok üzgünüm:. doktor emzirdiğin için olur dedi.:ecrin_bebek:

Çok eğlendiği belli zaten halinden maşallahh Onur a ...

Bize doktorumuz kesinlikle yürüteç almanızı istemiyorum dedi..

kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz

günaydın canım geldim geldim de girdim sabah tekrar çıktım nasılsın bugün, bennim bu süt olayı gene aynı ayva yedim ama kar etmedi 3-4gündür az yaaasenağlama

merhaba canım,benimde azaldı gibi artık...sabahları sağmadan emzirip işe gidiyorsun ya emzirmediğin göğsünü önce sonra emzirdiğini sağ..o zaman da çıkıyormuş bayağı ben şimdi öyle yapıyorum...gün içinde emmediğ göğsümden 40-50 anca çıkarken sabah 80 falan çıkıyor....bence dene canım..bozayıda dene..

Fatma ve hanife çok tatlı çıkmış kuzucuklar maşallah,Allah nazarlardan saklasın kuzuları

Çok eğlendiği belli zaten halinden maşallahh Onur a ...

Bize doktorumuz kesinlikle yürüteç almanızı istemiyorum dedi..

fatmacım- haifecim maşallah ya.çok tatlılar çooook

teşekkür ederiz teyzeleri a.s.

kızlar saç dökülmesi için çamterebenti diye birşey varmış şampuana katıp saölarımızı yıkayacakmışız şıp diye kesiyormuş dökülmeyi ben daha almadım ama birisinden duymuştum en kısa zamanda aldırcam eşime aktarlarda satılıyor

Aynen ya Ayça'da mıç mıç emiyor ses olmasa bile çevrede ne var yok diye kafasını kaldıra kaldıra bakıyor.Doyasıya emmiyor gibime geliyor.Ben o uykuya tam dalarken veya ağzında emzikle uyurken alıp emziriyorum o zaman karnı doyuyor uzun uzun emiyor.Yoksa 2 fırt çekip bakınıyor zilli:ecrin_bebek:

5-6 dk olsa gene iyi 2 fırt çekiyor bakınıyor,kafayı kaldırıp bana bakıyor.

Ben de kullanmayı düşünüyorum,zaten saatlerce kalacak halleri yok ya üstünde.Ayrıca maşallahhh Onurcuk nasıl ilgiyle bakıyor.
Sorma Özlem evde hergün elektrik süpürgesi çıkıyor kız döküldüğüne değil de ortalıkta kıl yumakları uçuyor ona sinir oluyorum.Alnım bariz açılmış benim yaa,bir de oryalla açtırıp boya yaptırdım iyice elime geliyor tutam tutam artık.

kızlar süt için bozanın gerçekten faydası var mı ya?ayva bana pek farkettirmedi çünkü...

Valla belki bünye meselesi ama boza ben de foşur foşur süt yaptı.Ayvayı denemedim sevmem de zaten.Bozaya içe içe alışmıştım.Bayadır içmiyorum.:içelim:

hımmm alsında iyi fikirmiş birde c vitamini ileee alınıncaa daha etkli oluyor diye biliyorum ben.

Bizim hemşiremiz de öyle dedi zaten canım
O zaman mandalina ile vermeye başlamıştım ama şu ara elmaya çevirdim yine kabız falan olmasın yada dokunmasın diye. Arada karışık meyvesuyu ile vereceğim.

kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz

Canım bize de öyle dedi ve 3 damlayı 4e çıkar dedi bana da.. Arada güneş olduğu zaman da canım önüne çıkarıyorum kızımı.

selam kızlarr bu sabah ceylinin ve benim dr kontrolümüz vardı ancak geldik eve minik kuşum bu aya gelişmemiş fazla kilo alamadı iştahsızlıktan dolayıı aşımızı olduk biraz ağladık ama genelde iyiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…