Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu ne yaa kızlar siz istanbulda benim kiram kadar ısınma parasımı veriyosunuz yavvvvvv aniiiiiii ben oralardaa açlıktan ölürmüşüm o zaman yaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

:ecrin_bebek:sengözlerimebaksanabkafamçokkarıştı

kıvanç bey özel bir poz vermiş.))))

Son düzenleme:
istanbulun yaşanıcak pek biyeri yok paran çok deilse aytencım..ama gelgörkii istanbul gibiside yok hani...okan bayulgen evlenmış karısı hamıleymış cocuklarına ıstanbul adını verıceklermış..evet iki ev var larada..bırı mıgrosun hemen yanında dieri dedemanın sırası..lokanta ve otelde var konyaaltında..ama dediğim gibi ben antalyada dogru dürüst gezmem..halbukı eylul gibi gitsen en guzel zamanları...

canancım ya ne bu böyle tosun olmuş resmen maşallah nazar değmesin

Son düzenleme:
canancım ya ne bu böyle tosun olmuş resmen maşallah nazar değmesin

maşallha oldu valla.teşekkür ederim..bazen kucak istiyor.taşımak zorlaştı.artık yoruluyorum.yerlerde kendi kendine oynasa da kurtulsak kucaktan ..bir ara acaba obez falan olur mu diye korktum ama dr.anne sütü alan çocuklar da obezite görülmez dedi.zaten hareketlenince zayıflar dedi.:ecrin_bebek:

Herkese Selamlar Gunun yarısından :))
3-4 gundur pek aktıf degılım malesef, ama burası da durgunlasmıs gercekten aytenın dedıgı gıbı..
nereee gıttı herkescıklerr...

sımdı tam olarak anlaybılıyorum bu filozof ruhun nereden geldıgını :))
burc ıkızler yukselen yengec... karısım kesınlıkle berbat degıl ancak yogun dusunur yapar ınsanı :) herseyı sorgulamanı saglar bıraz, kımı zaman çok içine kapanık kımı zaman dışa donuk olursun.. zaten ıkızlerın cıft ruhu da bılındık bırsey.. buna benzer bazı ozellıkler yengec te de var.. kımı zaman kabuguna cekılır dunyayla ılıskısını keser kımı zamanda neselı eglencelı bambaska bır kısılık oluverır.. ama nıhayetınde herkesın bu dunyada bır rolu ve katkısı var.. ve bence burcun ıyısı kotusu yoktur.. ama her burcun ıyısı kotusu vardır..

Bendenız burcu yay yukselenı de akrep bır ınsan olarak gayet memnunum halımden.. akrebe karsı da bır on yargı vardır ama her ınsan burcunu ayrı tasır ustunde ona ınanıyorum ben..

Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı

bugünlerde burası çok durgun değilmi kızlar yaaaa kopmasak bari birbirimizzddennnnnn.
kopmayız anam nereye kopuyozz mezara kadar yolu var... :smiley-cool:
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))

masallaahhh kutlarım nıce 5 yaslara 50 yaslara beraber gırın ınsallah..

eline sağlık aslanın annesi..pekde dogru yazmışsın..azbi 46lık burdan gelıyo işte benım bi gunahım yok..ammavelakin yay ıkızlerın zıt burcu olmakla beraber çekim burcudur..aslında tabanda hızlı hareket ve düşünce kabılıyetı ortaktır..yaylar da ıkızler kadar olmasada hava olduklarından değişime açık ve bazen kararsızdır..yukselen akrep işte tehlıke bencede..akrep en sezgili ama yeri geldiğinde iğneyi kendine batıcarak kadarda gözünü sakınmaz..bu atak,haddinden fazla cesur bi kişilik demek..ama akreo ayrıca yayın havailiğini dengeler..daha sabitdir..geçmişe ve kavramlara daha duyarlıdır..bi tarafı dunyayı gezmek ister yayı yukselen akrebin bi tarafı otur oturdgun yerde der:)

aynen oyle tek kelıme ılee.... tebrık ederımm :)) tesekkur ederım ayrıca :))
akrep ve yay gercekten bırbırı ıle bazı zıt ozellıklerı olan burclar ama buda ıkısının bırbırını dengelemesını saglıyorr.. gercekten de kendımde o etkıyı goruyorum.. dogru yorumladın :)

ben geldimmm ama geçmişi okuyamadımmm 4-5 gün gündüzleri hep sizlerleyimm yaşasınn yuppi hihoyyyt daha geçmişi okuyamadımmm.okuyup hemen aranıza katılıyorum hemencikk.
inşllah herkesciklerr minik kuzularla iyidir. bende kardeşimdeyim şuanda biraz burda kalacagımm. herkesi çok öptümmm.

hoşgeldin aslıcım a.s. nasılsınız ozan ege nasıl bu arada bir de buluşma olmuş duygu saolsun haberdar etti bizi çok tatlı çıkmış resimleriniz

betülcüm ben yay eşim akrep.bazı zıt özelliklerimiz var.ama bizz birbirimizi bir çektik tam çektik.))) birbirimizle okadr iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile5ki allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…