- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.681
biz iki aydır doğalgaza 335+375 ödüyoruz..-tatlicadiarzu- kombi bizim ev istediğimiz kadar açıyoruz..kaydirigubbakcemile2
babası ödesinnnn oğlum üşümesin yeter kiev baya sıcak oluyor son zamanlarda eşim evde şort tişort oturuyorr ben sıcağı seviyorumm:teytey::teytey:
bu ne yaa kızlar siz istanbulda benim kiram kadar ısınma parasımı veriyosunuz yavvvvvv aniiiiiii ben oralardaa açlıktan ölürmüşüm o zaman yaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
aytencim canım hani diyordun ya çalışıyorum bebeğimin yanında olamıyorum. ya beni benimsemezse diye çekiniyordun ya.
Yeni doğan çocuğa akrabaların bakması doğru mu? - UZMAN TV
bu videoyu izle için ferahlıycak. kimse annenin yerini tutamaz canım
canancım ya ne bu böyle tosun olmuş resmen maşallah nazar değmesin
bu burçlar siüpermiş valla..gecenlerde astro sitelerden bırınde merkur retrosu dıye bişi okudum..hakıkaten başıma geldı..bu iki ay içinde geçmişten gelen tanıdıklar,eskı olaylar vb geçmiş olaylara dair gelişmelerın yaşanabılceğini yazıyodu..ama aynı zamanda iletişimde aksaklıklarda olucakmış..telefonların bozulması yada ınternetın vb gibi...enteresan..bendenızde yukselenı yengec olan ve ıkızların son üç gununde doğmuş yogun yengec etkısı altında biri olarak şahsım adına bu karışımın berbat olduguna emınım..hemıkızler gıbı kararsız dengesız hem yengec gıbı duygusal ve hisleriyle yaşıyan...bu astrolojı bazen süper tutuyoo....betüşüm nerelerde acep..yükselen etkılerını falan o biliyodur..
Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
kopmayız anam nereye kopuyozz mezara kadar yolu var... :smiley-cool:bugünlerde burası çok durgun değilmi kızlar yaaaa kopmasak bari birbirimizzddennnnnn.
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))
eline sağlık aslanın annesi..pekde dogru yazmışsın..azbi 46lık burdan gelıyo işte benım bi gunahım yok..ammavelakin yay ıkızlerın zıt burcu olmakla beraber çekim burcudur..aslında tabanda hızlı hareket ve düşünce kabılıyetı ortaktır..yaylar da ıkızler kadar olmasada hava olduklarından değişime açık ve bazen kararsızdır..yukselen akrep işte tehlıke bencede..akrep en sezgili ama yeri geldiğinde iğneyi kendine batıcarak kadarda gözünü sakınmaz..bu atak,haddinden fazla cesur bi kişilik demek..ama akreo ayrıca yayın havailiğini dengeler..daha sabitdir..geçmişe ve kavramlara daha duyarlıdır..bi tarafı dunyayı gezmek ister yayı yukselen akrebin bi tarafı otur oturdgun yerde der:)
kızlaaar aramızda denizlide oturan var mıydı?
ben geldimmm ama geçmişi okuyamadımmm 4-5 gün gündüzleri hep sizlerleyimm yaşasınn yuppi hihoyyyt daha geçmişi okuyamadımmm.okuyup hemen aranıza katılıyorum hemencikk.
inşllah herkesciklerr minik kuzularla iyidir. bende kardeşimdeyim şuanda biraz burda kalacagımm. herkesi çok öptümmm.
aynen oyle tek kelıme ılee.... tebrık ederımm :)) tesekkur ederım ayrıca :))
akrep ve yay gercekten bırbırı ıle bazı zıt ozellıklerı olan burclar ama buda ıkısının bırbırını dengelemesını saglıyorr.. gercekten de kendımde o etkıyı goruyorum.. dogru yorumladın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?