- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.701
betülcüm ben yay eşim akrep.bazı zıt özelliklerimiz var.ama bizz birbirimizi bir çektik tam çektik.))) birbirimizle okadr iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile5ki allah bozmasın.
kızlaaar aramızda denizlide oturan var mıydı?
Herkese merhaba ben birşey soracağım..Pişik olmaması için ne kullanıyorsunuz ek gıdalara başladım popomuz kırmızı kırmız oldu ne tavsiye edersiniz uni baby %25 ve %40'lık pişik kremlerini kullanıyoruz..Teşekkürler
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))
hoşgeldin aslıcım a.s. nasılsınız ozan ege nasıl bu arada bir de buluşma olmuş duygu saolsun haberdar etti bizi çok tatlı çıkmış resimleriniz
betülcüm ben yay eşim akrep.bazı zıt özelliklerimiz var.ama bizz birbirimizi bir çektik tam çektik.))) birbirimizle okadr iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile5ki allah bozmasın.
duygu ne yaptınız ege bey yaptımı kakasını cnm
umut bende ikizler burcuyum yükselenlm yengeç sayende astroluğumuz betül benide aydınlattı sağol betülcümhihoyyyt
hmm bi de sorum var betül yürüyüşler diyet işe yaradımı kl verebildinmi
canan çok tatlı maşallah oğşuşun papyonunu yerim ben
aslıcım sende hoşgeldin arayı uzatrıyorsunnaniknanik
betül bende istiyorum yorum yaaaaaa lütfen lütfen lütfen
ben ikizler esim aslan
Duygucumm ne demek inan ben geldigime,sizinle tanıştıgımıza çok memnun oldum biraz kısa oldu ama inşllah bir dahaki sefere olur artık. bende istla yolu düşen bütün arkadaşlarımı her zaman beklerim kapım herkese açık arkadaşlar.Aslıcım İzmire 1 günlüğüne geldiğin halde,banada gelicek kadar ince olduguğun için çok teşekkür ederim..a.s.a.s.
canım bu ülkerin dedigin malt içecegi hangisi adı ne. ben ogün izmir metroda tanıtıp yapıyorlardı malt içecek dediler fayrous diye bir içecek aldım ama bilmiyorum artık malt içecekmi gerçekten.ülker maltana harika malt içeçeği armutlusu ananslısı şeftalisi var aynı enerji içeceğine benziyor tadı her akşam bir tane içiyorum acayip faydalı süt yapıyor benimki pazara gitti maltanalarım bitincede ayva yerim artık doğal meyve daha güzel olur sanırım
canım birşey soracagımmm sen saçlarını yeni boyatmıştın rengi çok güzeldi begenmiştim hangi renk kullandın saçlarında.biraz önce çektim kızlarrr :)
ImageShack - Image Hosting :: resim046hp8.jpg
Gül canımmm istda havalarr düzelsin tatlımm gelirim canımcımmm.senide beklerimm hayatım bak bende araba yok ben minik kuzumla otobüslerle yollara düşecegimm sizde araba var eşine rica et bir hafta içi hafta sonu farketmez seni bize atıversin tatlımm. kaydirigubbakcemile5Slam arkadaşlar....
Cansu bayıldım yazıya yaaikıçı başı oynamayan tek kadın modeli demiş yaa çok güldüm...:roflol:
Bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun.
Biz Adana'da iyiyiz valla,Ayçoşun keyfi pek yerinde..
Geçen bir arkadaş yemekteyiz Adanayı seyretmiş heralde,bana sen hiç onlar gibi değilsin demiş...Ayyy ben de nefretttt ettim o salaklardan,tam cinsleri seçmişler yaa,sanki her Adanalı öyleymiş gibiklava:
Duygucuum kıskandım valla buluşalım buluşalım diye dilimde tüy bitti,kimse oralı olmadı,valla siz tutun İzmir'de bir araya gelin..:dilcikar:
O Aslıyı'da görürsem gebertecem burda sen bizlen buluşma teee İzmirlere git Duygu'yu bulllklava:
Betül valla istediğin kadar reklam yap huggies kullandım senin gazına gelip kızımın fıstığı pişti diğer bezleri bilemem ama bence molfix de çok berbat ben hiiç beğenmedim bir daha ne dinamik,ne piramit hiç bir çeşidine para vermem.
duygu ne yaptınız ege bey yaptımı kakasını cnm
umut bende ikizler burcuyum yükselenlm yengeç sayende astroluğumuz betül benide aydınlattı sağol betülcümhihoyyyt
hmm bi de sorum var betül yürüyüşler diyet işe yaradımı kl verebildinmi
canan çok tatlı maşallah oğşuşun papyonunu yerim ben
aslıcım sende hoşgeldin arayı uzatrıyorsunnaniknanik
canancım bende şimdi aradım aradıgınız kişiye ulaşılamıyor diyor ama zaten tlfnum bozuk demişti bana eşimde demişti ev tlfnuda yok. fisfisfisaslıcım emeli aradım.ama kaplı diyor.en son cuma tel.de görüşmüştük.biraz sıkıntılıydı.allahım yardımcısı olsun.ona ve bebeğine sağlık versin.tabii herkese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?