Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm ben yay eşim akrep.bazı zıt özelliklerimiz var.ama bizz birbirimizi bir çektik tam çektik.))) birbirimizle okadr iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile5ki allah bozmasın.

canancım şu papyonu nerden buldun sen yaa resmini koysana burya takvimde tam görünmüyor.cokacimcoook

Canım ben doğdugunda 1 ay uni baby kullandım sonra hep nıvea kullandım çok sukur hıc pısık olmadı ama eger pısık olmaya baslarsa hemen bır damla balla zeytinyagını karıstır gece yatarken sür sabah kalktığında hiçbirşeyi kalmıyora.s.
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))

Deryacım maşallah allah daha uzunnn saglıklu ömürler nasıp etsın mınık durumuza:)

hoşgeldin aslıcım a.s. nasılsınız ozan ege nasıl bu arada bir de buluşma olmuş duygu saolsun haberdar etti bizi çok tatlı çıkmış resimleriniz

evt fatmacımm biz istbul buluşmasından önce bir izmir buluşması yaptık yerimseniben
geçmişi okumak için başka sayfa açtım ordan okuyacagım sonra yazacagımm burdanda yenileri takip edecegim kaydirigubbakcemile2
nasılsınız canlarımm inşllah herkes iyidir. onurumuz nasıl oldu.Emelden haber varmı.

betülcüm ben yay eşim akrep.bazı zıt özelliklerimiz var.ama bizz birbirimizi bir çektik tam çektik.))) birbirimizle okadr iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile5ki allah bozmasın.

Amın canım Allah bozmasın daim etsın..
Benım de esım boğa yukselenı koc.. yag ıle bogada cok zıt burctur neredeyse her yonuyle ama yukselenlerımızle capraz uyum saglamısız sanırım o da yukselenınden cok ozellık almıs bende orta yolu bulmusuz yanı bırbırımızede cok benzerızm karakter olarak bazı yonlerde ilginçtir, cok ıyıyız Allah bozmasınn, hıcbırımızın mutlulugu..
burclar hakıkaten baslı basına bır ınceleme konusu cunku sadece ben yaym sen boga demekle olmuyor yukselenler vs aldıgı etkıler herseyı cok farklı yapabılıyor.. :))
umut arkadasımda cozmus bu ısı :)

duygu ne yaptınız ege bey yaptımı kakasını cnm

umut bende ikizler burcuyum yükselenlm yengeç sayende astroluğumuz betül benide aydınlattı sağol betülcümhihoyyyt
hmm bi de sorum var betül yürüyüşler diyet işe yaradımı kl verebildinmi

canan çok tatlı maşallah oğşuşun papyonunu yerim ben

aslıcım sende hoşgeldin arayı uzatrıyorsunnaniknanik

aytenciim benim kayınvaildem emekli dikiş öğrtmeni.o dikti papyonu 2 dk. da.yoksa bulmak zor biraz..saolsun benim elbiselerimi gömleklerimi paltolarımı o dikiyor.öğrtmen arkadaşlar inanamıyor hazır mı değilmi ..çok beğeniyorlar.. kıyafete çok paralar vermiyom anlayacağınız.zara da ,coton da olan vb. son model bütün kıyafetlerimi kayınanaem dikiyor.allah razı olsun.size de öle kayınvalideler dilerim

aslıcım emeli aradım.ama kaplı diyor.en son cuma tel.de görüşmüştük.biraz sıkıntılıydı.allahım yardımcısı olsun.ona ve bebeğine sağlık versin.tabii herkese de

est canım :)
rica ederım.. yuruyus yağalı bugun tam 1 hafta oldu..
rejıme bslayalı ıse 2 hafta..
ama hafta sonum rejım acısından berbattı 2 gunde dısarıdaydık ne duzenım kaldı ne bırsey bozuluncada tekrar toparlamak hep can sıkıcı ama mecburum..
2 kılo vermısım.. ben daha hızlı olmasını beklıyordum ama sanırım regl olamamanın da bır etkısı var.. 4 gundur su ıcmeyı bıraktım yıne dısarda orda burda vakıt gecırmekten bozuluyor duzen 4 gunden sonra da sutume yansıyor muhakkak az su ıcmek.. ama suyun ve sık tuvalate cıkmanın zayıflamada etkısı cok... genelde dıyetısyenlerde zaten haftada bır kılo yanı ayda 4 kıloyu hedefler ama ne bılım ınsan ıstıyor daha cok gıtsın :)) ama kararlıyım yola devamm.. benım ıcın 2 kılo bıle cok ıyı cunku vermek surda dursun almasam bıle opup basıma koymam lazım kaydirigubbakcemile3

betül bende istiyorum yorum yaaaaaa lütfen lütfen lütfen
ben ikizler esim aslan

hehe hakıkaten astrolog kesıldım basınıza yahuuu kaydirigubbakcemile3
genel olarak ıkızler ıle aslanın uyumu ıyıdır ama yukselenlerde cok onemlı esınn yukselenı nedır ?

Son düzenleme:
Aslıcım İzmire 1 günlüğüne geldiğin halde,banada gelicek kadar ince olduguğun için çok teşekkür ederim..a.s.a.s.
Duygucumm ne demek inan ben geldigime,sizinle tanıştıgımıza çok memnun oldum biraz kısa oldu ama inşllah bir dahaki sefere olur artık. bende istla yolu düşen bütün arkadaşlarımı her zaman beklerim kapım herkese açık arkadaşlar.
canım bu ülkerin dedigin malt içecegi hangisi adı ne. ben ogün izmir metroda tanıtıp yapıyorlardı malt içecek dediler fayrous diye bir içecek aldım ama bilmiyorum artık malt içecekmi gerçekten.
biraz önce çektim kızlarrr :)

ImageShack - Image Hosting :: resim046hp8.jpg
canım birşey soracagımmm sen saçlarını yeni boyatmıştın rengi çok güzeldi begenmiştim hangi renk kullandın saçlarında.

Gül canımmm istda havalarr düzelsin tatlımm gelirim canımcımmm.senide beklerimm hayatım bak bende araba yok ben minik kuzumla otobüslerle yollara düşecegimm sizde araba var eşine rica et bir hafta içi hafta sonu farketmez seni bize atıversin tatlımm. kaydirigubbakcemile5

duygucumm ege daha kakasını yapamadımı canım zeytinyagı verdinmi.
selincimm ben istdayken pc eşimde oldugu için giremiyorum ama şuanda memleketteyim kardeşimdeyim 4-5 gün sizlerleyim bebişe teyzesi bakıyor bende burda takılırım arada sırada sizlerle.
bebişleri hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. kızlarr Emelin Merti de hasta olmuş sanırım kendiside rahatsızmış nasıl oldu acaba birazdan tlfla arayayım bari.

aslıcım emeli aradım.ama kaplı diyor.en son cuma tel.de görüşmüştük.biraz sıkıntılıydı.allahım yardımcısı olsun.ona ve bebeğine sağlık versin.tabii herkese de
canancım bende şimdi aradım aradıgınız kişiye ulaşılamıyor diyor ama zaten tlfnum bozuk demişti bana eşimde demişti ev tlfnuda yok. fisfisfis

betül aradım kocamı şimdi doğum saatini sordum şaşardı adam napcan doğum saatimi diyor garip
yükseleni basak benimki yengec yazmıştım
niye yükseleni önemli bu arada

selincim aslanla ikizler tencere kapak gibidir:)ama betüşün dediği gibi kombine bi konu..yükselenler falan fılan uzun işler..yükseleninde yengeçse selincim sende benım gibisin işte:)kurnaz sanılan saflardansın yani:)aslan erkeğinin genelde ıkı modelı var..biri acayıp rol keser,kendi bile ınanır söylediğine..dieri de patavatsızca dürüsttür..ikizler kadını renklı yapısıyla aslanı cezbeder...ama aslanın bazen egoları,benmerkezciliği ikizleri yorabilir:)bazen aslanlardakı rahatlıkta tembellık sınırlarında olabılır..bu uyuşukluk tezcanlı ıkızleri canından bezdirebilir:)ayrıca ıkızler kadınının kararsız hallerıde aslanların bildiklerini okuyan tavrının canına ot tıkayabilir..ama cok sert etkıler yoksa genelde uyumu çok olan birbirliktelik..

eh iyi bari yukselenı başak olması evililiğinizi kurtarmış:)başak mantıklı ve sabitdir..sendekı ıkızler kararsızlıgını,yengec duygusallıgını,kendı aşırı hallerını başak dengeler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…