- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.721
selincim aslanla ikizler tencere kapak gibidir:)ama betüşün dediği gibi kombine bi konu..yükselenler falan fılan uzun işler..yükseleninde yengeçse selincim sende benım gibisin işte:)kurnaz sanılan saflardansın yani:)aslan erkeğinin genelde ıkı modelı var..biri acayıp rol keser,kendi bile ınanır söylediğine..dieri de patavatsızca dürüsttür..ikizler kadını renklı yapısıyla aslanı cezbeder...ama aslanın bazen egoları,benmerkezciliği ikizleri yorabilir:)bazen aslanlardakı rahatlıkta tembellık sınırlarında olabılır..bu uyuşukluk tezcanlı ıkızleri canından bezdirebilir:)ayrıca ıkızler kadınının kararsız hallerıde aslanların bildiklerini okuyan tavrının canına ot tıkayabilir..ama cok sert etkıler yoksa genelde uyumu çok olan birbirliktelik..
canım bende sonradan gördüm yazdıgını mutlaka bulup onuda alayım.
Güllll canım sana birşey soracagım sen Adanaya giderken okula yada raporuna il dışına çıkabilir diye yazdırdınmı okuluna söyledinmi memlekete gidiyorum diye dilekçe falan yazdınmı. ya benim bir arkadaş dedide ben önceden beri hiç yazmadım yazmamda ama benim memlekete geldigimi biliyorlarr sana sorayım dedim.Canım ben okula başlamadım rapor aldım
2.dönem bir başlicam pir başlicam inşallah kendimi motive ediyorum okula başlayınca yoğun tempodan kilo verecem,
işe başlayınca mecburen kendime bakacam,kişisel gelişimime katkıda bulunacam,keman kursuna yazılacam diye yaa,çalışmayı da özledim bir yandan ne yalan söyleyim.
Ayten,Betül,Duygu bugün yokk
sedacım bayadır yok sanki dimi??:uhm:
Nerde bunlar yoksam buluştular mı bizden habersiz valla o Duygudan herşey beklenir.naniknanik
mervecimm geçmiş olsunn canımmm.teşekkür ederim duygucum eksik olma.. :1hug: :hooray:
duygucumm inşllah dedigin gibi olur bende çok isterimm bazen hatta anne diyor gibi oluyor ama bilinçli degil sanırım. CADIARZUKızlar en buyuk hayalım ne bılıyormusunuz çok alakasız olcak ama Mayısta anneler gununde oğlumun bana Anne demesiTam 8 aylık olcaklar o zaman...Allahım hepımıze bunu yaşamayı nasip et yarabbim..Şuan bıle gozlerım doldu dedıgı an çok ağlıcam galıbasenağlama
selincimmm canım geçmiş olsun tatlım.duygucum tesekkürler cnm
sabah yazmışım msjı bi tek sen görüp gecmiş olsun demişsin sağol cnm ya:1hug:
egemen 40 ından beri sürekli kabızdı 1 hafta yapmadığı bile olmulştu ben cavdar ekmeği yemeye basladığımdan beri hergün yapıyor kakasını he bide pusette yapıyo bi dene istersen
canım ben birde ısırgan otunu kaynattım içtim istersen aktardan da alabilirsin tohumunu biraz içimi zor ama inan faydasını gördüm. artık sütüm artsın diye yemedigim içmedigim şey kalmadı.boza,ayva,ısırgan,malt içecekk bunun dışında sütlü tatlılarr nelerr nelerr kaydirigubbakcemile2kızlar vitamalt aldırdım kocişe bu akşam bozada aldım yarın 2 şişe vitamalt içicem 1 bardk boza içicem 3 lt de su içicem meyve suyu ve ayranda içebilirsem 1 er bardak zorlicam kendimi bakalım sonuç nolcek sütümde bir değişiklik olcekmiii sonraki güne inşallah olurr
ayten canımmm çok geçmiş olsun güzelim inşllah dedigin gibi kendiliginden düzelir.kızlar dün doktora gttim egenin böbreklerinde reflü yokmuş yani idrarın idrar torbasından böbreklere geri kaçışı yokmuş, şimdilik antibiyotiğe devam aylık idrar tahlilleri yapılacak, 2 ayda birde böbrek ultrasonu çekilecek 2 yaşına kadar takip edilecek dedi kendiliğinden açılmazsa darlık ameliyat olacakmış allahım hayırlısıyla inaşşallahh kendiliğinden düzelir.
deryacımm sorma bizim minnoşunda sürekli agzı akıyor hatta ben agzının suları akmaya başladı diye buraya yazanlardan ilkim sanırım 2 aylık oldugumuzdan beri akıyor üstümüz sırılsıklam oluyor altı muşambalı önlük kullanıyorum artık.Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
deryacımm aminn canımm cümlemizin bebegineee. güzelim bende herkese rep veriyorum gün içinde ne kadar kullanabilirsem hepsini veriyorum ertesi günü bekliyorum inşllah unuttugum kimse kalmaz. kaydirigubbakcemile5amin canım epimizin bebeklerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin....sana rep verecektimn ama sana vermişim ya olmadı...kaydirigubbakcemile
aslıcım fayrous malt içecek ama ülkerin değil. eşim toplu dağıtım yapan bir gıda şirketinde çalışıyor patronları çıkardı fayrozu. ben armutlu içmiştim ama hoşuma gitmemişti bira gibi kokusu vardı eşimde içmem için zorluyordu bak asitsiz katkısız iç diye...
aytenciim benim kayınvaildem emekli dikiş öğrtmeni.o dikti papyonu 2 dk. da.yoksa bulmak zor biraz..saolsun benim elbiselerimi gömleklerimi paltolarımı o dikiyor.öğrtmen arkadaşlar inanamıyor hazır mı değilmi ..çok beğeniyorlar.. kıyafete çok paralar vermiyom anlayacağınız.zara da ,coton da olan vb. son model bütün kıyafetlerimi kayınanaem dikiyor.allah razı olsun.size de öle kayınvalideler dilerim
Canancım sen hangi ilçedeydin?
kaydirigubbakcemile3 sende benım gıbısın valla benımde aklıma bırsey takılınca anında yapıyorum sabredemıyorum :))betül aradım kocamı şimdi doğum saatini sordum şaşardı adam napcan doğum saatimi diyor garip
yükseleni basak benimki yengec yazmıştım
niye yükseleni önemli bu arada
Herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum Betül mesaiye ara verme sen girmeyince mavisiz kaldık :)))
bu ne yaa kızlar siz istanbulda benim kiram kadar ısınma parasımı veriyosunuz yavvvvvv aniiiiiii ben oralardaa açlıktan ölürmüşüm o zaman yaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
mervecimm geçmiş olsunn canımmm.
kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.
saol canım deniycem. sesli gülünce çok güzel oluyoo ya. bikere sesli güldü bidaha yok.Canım Ege cok gıdıklanıyorsırnaşık şeykahkahalar atıyor o zamanÖzellikle üst bacaklarından bazende burnuna burnumu surtuyorum o zamanda kahkalar atıyor dene ıstersena.s.
kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.
ay yesinler onu elbisesine pabuçlarına bak ya maşşallahhh...iyi gezmeler sizeee canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?