Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol umut betülün söylediği gibi sende çözmişsün işi cnm ya
hem de ne ego hep sen sen diyecen haklısın diyeceksin kendi bildiğimi okusamda zaman zaman .gercekten rahatlıkta cabası sürekli dürtmek zorundayım bişeyler yaptırmak için anasını bile benim söylememle arıyo beyimiz o arıyor ya diyo tabi benim sinirlerde zıplıyor

aslıcım fayrous malt içecek ama ülkerin değil. eşim toplu dağıtım yapan bir gıda şirketinde çalışıyor patronları çıkardı fayrozu. ben armutlu içmiştim ama hoşuma gitmemişti bira gibi kokusu vardı eşimde içmem için zorluyordu bak asitsiz katkısız iç diye...

canım bende sonradan gördüm yazdıgını mutlaka bulup onuda alayım.
Güllll canım sana birşey soracagım sen Adanaya giderken okula yada raporuna il dışına çıkabilir diye yazdırdınmı okuluna söyledinmi memlekete gidiyorum diye dilekçe falan yazdınmı. ya benim bir arkadaş dedide ben önceden beri hiç yazmadım yazmamda ama benim memlekete geldigimi biliyorlarr sana sorayım dedim.
teşekkür ederim duygucum eksik olma.. :1hug: :hooray:
mervecimm geçmiş olsunn canımmm.
duygucumm inşllah dedigin gibi olur bende çok isterimm bazen hatta anne diyor gibi oluyor ama bilinçli degil sanırım. CADIARZU
selincimmm canım geçmiş olsun tatlım.
canım ben birde ısırgan otunu kaynattım içtim istersen aktardan da alabilirsin tohumunu biraz içimi zor ama inan faydasını gördüm. artık sütüm artsın diye yemedigim içmedigim şey kalmadı.boza,ayva,ısırgan,malt içecekk bunun dışında sütlü tatlılarr nelerr nelerr kaydirigubbakcemile2
ayten canımmm çok geçmiş olsun güzelim inşllah dedigin gibi kendiliginden düzelir.
Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
deryacımm sorma bizim minnoşunda sürekli agzı akıyor hatta ben agzının suları akmaya başladı diye buraya yazanlardan ilkim sanırım 2 aylık oldugumuzdan beri akıyor üstümüz sırılsıklam oluyor altı muşambalı önlük kullanıyorum artık.
amin canım epimizin bebeklerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin....sana rep verecektimn ama sana vermişim ya olmadı...kaydirigubbakcemile
deryacımm aminn canımm cümlemizin bebegineee. güzelim bende herkese rep veriyorum gün içinde ne kadar kullanabilirsem hepsini veriyorum ertesi günü bekliyorum inşllah unuttugum kimse kalmaz. kaydirigubbakcemile5

evt canım metro toplu dagıtım yeri ama normal marketlerde yokmu ki vu içeceklerden bende ananaslısını aldım canım. demekki faydası var bol bol içelim ne yapalım artıkk.herşey minnoşlar içinn.

Canım ne güzel dikiyormuş kayınvaliden.Benimkide emekli terzi:roflol: ama şimdiye kadar hiçbirşey dikmedi söküğümüzü biledelikafadulden

Son düzenleme:
slm kızlar nabersiniz cok özledim sizleri hayatımda boşluk var sanki siteye girmedigimden.ama kısa zaman sonra dönecegim.herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler

betül aradım kocamı şimdi doğum saatini sordum şaşardı adam napcan doğum saatimi diyor garip
yükseleni basak benimki yengec yazmıştım
niye yükseleni önemli bu arada
kaydirigubbakcemile3 sende benım gıbısın valla benımde aklıma bırsey takılınca anında yapıyorum sabredemıyorum :))
Aslan zaten baslı basına bır konu canım :) ikizler ile aslan eglencelı bır beraberlık olur.. umutun yaptıgı yorumlarda cok dogru benım soyleyecegım bazı seylerı soylemıs zaten.. ama tembellıkten bahsetmıssın sanırım basagın tezcanlılıgını, dinlenmez çalışkanlıgını pek almamıs o zaman.. eger yukselenın basak oldugundan emın isen.. ana burclarda olarak genel uyum soz konusu .. ikinizde yukselenlerınızden ıyı etkı almıs ısenız bıraz evhamlı yapınız olabılır.. başak burcu ınsanı sabırlı ve sakın yapar.. ama aslan tam tersıne bırden parlayıp bırden sonen bır tıptır sınırlenmesı an meselesı olabılır.. ve sureklı pohpohlanmak ıster ovulmeye bayılır.. eger bır aslan burcu ıle bırlıkteysen ve onunla ıyı gecınmek ıstıyorsan onu pohpohlayacksın :)) ve sureklı ona bır numaraymıs muamelesı yapacaksın.. ama o zaman daha cok emır verme ıstegı dogabılır ona dıkkat :) ikizler ise neseli, hareketli, pratık ve aynı zamanda da içinde cıft karakter barındıran bır burctur.. bır anda cok neselı aktıf ve konuskan bır anda ıse tamamen ıce kapanık, somurtkan yada keyıfsız olabılır.. ama bunun bır nedenı olmak zorunda degıl yanı bu ıkı gecıs sebepsız de olabılır kendı ruh halıne baglı bır durum.. bu anı degısıklıkler cevresınde kı ınsanları sasırtabılır.. :) ama tabı bunlar burclardan sert etkı alan kısıler ıcın daha cok gecerlıdır.. ozelıkle ve ozellıkle de burcu ıkızler yukselenı de ıkızler olan ıcın tamamen boyledır..

Herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum Betül mesaiye ara verme sen girmeyince mavisiz kaldık :)))

saol canım tesekkur ederım sızı mavısız bırakmam Allah omur versın saglık versınde (ve de ınternet :)) hep burdayım ıns :))

bu ne yaa kızlar siz istanbulda benim kiram kadar ısınma parasımı veriyosunuz yavvvvvv aniiiiiii ben oralardaa açlıktan ölürmüşüm o zaman yaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

canım geçen ay 15 gün 345 ödedik..bu ayki de bugü geldi 550 ytl ..ama durunun üzerinde yazın ne giydiyse aynısı var..tabi bizde tişörtle geziyoruz...

kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.

kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.

Canım Ege cok gıdıklanıyorsırnaşık şeykahkahalar atıyor o zaman Özellikle üst bacaklarından bazende burnuna burnumu surtuyorum o zamanda kahkalar atıyor dene ıstersena.s.

benimki çok sesli gülüyor ..özellikle ben de kahkha atınca veye dilimi falan ses eşliğinde çıkarırsam, ağzımla acayip sesler çıkartınca o da başlıyor.gülmeye kahkahayla...allahımbebeişlerimiz hep gülsünle hiç ağlamasınlar.
buğün aşı olmuştuk.pönomoko ve karma 2. si biraz ateşi var yavrumun.gece yatmadan fitil yapacam.çünkü gece ateşi daha da yükselir.biz uyurken farketmeyiz.allah korusun..

bizimkide başladı cnm sesli gülmeye.karnından çok gıdıklanıyor mesela.birde sadece ben sesli güldürebiliyorum.onunla yüksek sesle konuştuğumda da sesli gülüyor.

merhaba arkadaşr...önce çok nadir sesli gülüyorlar..sonra biraz daha artıyor...sonra hergün muhakkak kahkahaalr atıyorlar....hatta sonrasında sizin güldürmnize gerek o gülmek için kendi bahan buluıyor sanırım....duru sizinkilerden daha büyük ya bizde öyle oldu...şimdi bakınca bile kahkaha atıyor..keyfi varsa canı gülmek istiyorsa en ufak bir hareketinde kopuyor....çok güzel bir duygu dimi....Allah onları her zaman güldürsün inşallah...

ay yesinler onu elbisesine pabuçlarına bak ya maşşallahhh...iyi gezmeler sizeee canım

saol canım evet çok şeker olmuştu değilmi bayramda çekmiştim bu fotoğrafı
gezdik valla ama ben bişii anlamadım durmadı huysuzdu gene ve bu saat oldu sabah 7 den beri yediği 60+60+90+60=270 şimdide 90 mama yapıcam yerse hepsini 270+90=360 e sabaha kadarda 120 yese 360+120=480 cc mama eder ooooooooooooffff offffffffff

zaten yarın götürücem başka dr komşumun bebğide böyleymişş bu dr çok methetti bi baksın bencede farklı bir uzmanın görüşünü alayımda içim rahat etsinn terleme de var kafa el ayak terliyor benim kızda bakalım dr yarın nasıl bulacak kızımı

herkese iyi akşamlar benim bebegim büyüdü teyzeleri temmuz 11 de 3 yaşını tamamlıyacak birşey söylemek için girdim buraya bebeginizde pişik puroblemi yaşayan varsa dalin vazalin kullansın hemen etkisini gösteriyor altını temizleyince hafifce sürün birdaha bezi açtıınızda birşey kalmıyor benim bebegimin küçükken pişik olmuştu herşey denedim olmadı yara olmuştu artık bunu hullandım birşeyi kalmadı tavsiye ederim iyi geceler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…