- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.741
kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.
saol canım evet çok şeker olmuştu değilmi bayramda çekmiştim bu fotoğrafı
gezdik valla ama ben bişii anlamadım durmadı huysuzdu gene ve bu saat oldu sabah 7 den beri yediği 60+60+90+60=270 şimdide 90 mama yapıcam yerse hepsini 270+90=360 e sabaha kadarda 120 yese 360+120=480 cc mama eder ooooooooooooffff offffffffff
zaten yarın götürücem başka dr komşumun bebğide böyleymişş bu dr çok methetti bi baksın bencede farklı bir uzmanın görüşünü alayımda içim rahat etsinn terleme de var kafa el ayak terliyor benim kızda bakalım dr yarın nasıl bulacak kızımı
benimki çok sesli gülüyor ..özellikle ben de kahkha atınca veye dilimi falan ses eşliğinde çıkarırsam, ağzımla acayip sesler çıkartınca o da başlıyor.gülmeye kahkahayla...allahımbebeişlerimiz hep gülsünle hiç ağlamasınlar.
buğün aşı olmuştuk.pönomoko ve karma 2. si biraz ateşi var yavrumun.gece yatmadan fitil yapacam.çünkü gece ateşi daha da yükselir.biz uyurken farketmeyiz.allah korusun..
merhaba arkadaşr...önce çok nadir sesli gülüyorlar..sonra biraz daha artıyor...sonra hergün muhakkak kahkahaalr atıyorlar....hatta sonrasında sizin güldürmnize gerek o gülmek için kendi bahan buluıyor sanırım....duru sizinkilerden daha büyük ya bizde öyle oldu...şimdi bakınca bile kahkaha atıyor..keyfi varsa canı gülmek istiyorsa en ufak bir hareketinde kopuyor....çok güzel bir duygu dimi....Allah onları her zaman güldürsün inşallah...
canım geçen ay 15 gün 345 ödedik..bu ayki de bugü geldi 550 ytl ..ama durunun üzerinde yazın ne giydiyse aynısı var..tabi bizde tişörtle geziyoruz...
saol canım deniycem. sesli gülünce çok güzel oluyoo ya. bikere sesli güldü bidaha yok.
benimki çok sesli gülüyor ..özellikle ben de kahkha atınca veye dilimi falan ses eşliğinde çıkarırsam, ağzımla acayip sesler çıkartınca o da başlıyor.gülmeye kahkahayla...allahımbebeişlerimiz hep gülsünle hiç ağlamasınlar.
buğün aşı olmuştuk.pönomoko ve karma 2. si biraz ateşi var yavrumun.gece yatmadan fitil yapacam.çünkü gece ateşi daha da yükselir.biz uyurken farketmeyiz.allah korusun..
günaydınlar herkese ben de geldim...
Aytencim sen hıc uzulme Türkiyenın %80 ı o faturayı ödeyınce batar:a015:Asgari ücretin 500 küsür ytl oldugu bır ulkede o faturalar bızıde kasar ki ben İzmırde yasıyorum gecen ay 215 geldıde ona rağmen şok geçirdik biz.:1shok:Valla bız oyle yazlıklarla gezmıyoruz tabıkı ancak normal eşofmanla oturabılıyoruz ona ragmen fatura bıze cok gelıyor
saol canım evet çok şeker olmuştu değilmi bayramda çekmiştim bu fotoğrafı
gezdik valla ama ben bişii anlamadım durmadı huysuzdu gene ve bu saat oldu sabah 7 den beri yediği 60+60+90+60=270 şimdide 90 mama yapıcam yerse hepsini 270+90=360 e sabaha kadarda 120 yese 360+120=480 cc mama eder ooooooooooooffff offffffffff
zaten yarın götürücem başka dr komşumun bebğide böyleymişş bu dr çok methetti bi baksın bencede farklı bir uzmanın görüşünü alayımda içim rahat etsinn terleme de var kafa el ayak terliyor benim kızda bakalım dr yarın nasıl bulacak kızımı
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın aslında moralin nasıl?boza içtin mi merak ettim faydası oldu mu sana da?
günaydın..bide 7 gibi akşam yattık tabiki sabah5te zınk..kalktık..arada 4 5 kezde arada kalktık..ben anlayamıyorum saolsun eşim akşam gelıyo bızımkı en fazla ıkı saate yatıyo zaten..gecede ben kalkıyorum yuzde doksan..bayılmamışsam..evişleride hernekadar pasaklisali olsamda eh bıraz yapmaya gayret edıyorum..yemek,ütü vs..bide kalkmış bana cok bezgin görünüyosun,yok efendım sütümde hemen bitmiş falan..yanı demıyo ben şu insana yardımcı olamıyorumpek..barı moral verim..dun hava güzel diye kayınvalıdemı aradım..biyere gıtmesı gereklıymış..borç meselesi varmış teklıf ettım..alışveriş paramı verdım..helalı hoş olsun ama bazı şeylerde aynı candan tavrı bulamayınca içerliyorum..seda ne alemde acaba...kendını soyutlanmış hissetmesi beni üzdü..gazıosmanpaşacınayetı katıl zanlısı bulunmuş....yaşasın..celalettın cerrah bızzat katılmış sorguya...çok üzmüştü bu olay benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?