Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bebişler sesli gülmeye başladımı. bizim bıdık bir kere sesli güldü çok mutlu oldum sevindim. ama bidaha sesli gülmedi.

benim minik kuşumda hemen hemen 1 aydır sesli kahkaha atarak gülüyor maşallahhh ve boynunun altına doğru çenemi koyunca basıyor kahkahayııı:roflol:

maşallah çok tatlı allah baaşlasın.

kızlar bugünde pek katılım olmamış sayfaya hepinizin işleri vardı herhalde neyse hekese iyi geceler ben yarın kızı dr götürücem kendimde migren için dr gidicem yarın yoğun bir gün olacak benim için gene
ceylin ve tuba içinde alışveriş yapıcaz kıyafetler küçüldüler çünkii birde bunu alıcaz yarın bulabilirsekk bakalım Kiraz Bebe >> Ana Kucağı >> Ana Kucağı - Salıncak akşama doğru evde olurum herhalde görüşürüz

Herkese Günaydınnnn,Bol gulucuklu,bol sütlü,huzurlu bır gun olsun hepınıze:1hug:Ege dun aksam 9 da yattı sabahta dogal olarak 7 de kalktı:bbo:Tabı delıksız degıl...Bende suan uykusuzluktan bayılmak üzereyım cunku 2 de yatmıstım.Ama evde bır suru ıs benı bekledıgı ıcın barı kalkıp onları yapayım dedım..
Canım cok gecmıs olsun bizdede ates yapmıstı hemde gece.Sabaha karsı gecmıstı.Insallah bebısınde ıyıdır sımdı.

Deryacım cok dogru senın soyledıgın bazen oyle enteresan şeylere kahkaha atıyorkı:)Mesela bır kac gece once gecenın bır yarısı kustu nasıl kahkaha atıyor bende yuzune bakıp çokmu komık dedım kaşlarımı çatarak.nasıl kahkaha atıyor:roflol:Ben cokmu komık dedıkce o kahkalar atıyor arka arkayaKeyfı yerınde olunca bahane arıyorlar gercekten:1hug:

Arkadaşlar gercekten burada eskısı kadar yazışmalar olmuyor ben bıle cogu zaman gıremıyorum ama gırdıgım zamanda cok bos oluyor onun ıcın malesef dıger topıklerle ılgılenıyorum artıksırnaşık şeyŞaka bır yana valla sohbet olsun artık burda ya.KK de geyık yapıyorum yoksaaaa:roflol:

herkeze günaydın...a.s.
yine hicran kapatmış günü... maşallah hiç aksatmıyosun...kaydirigubbakcemile3
ben bütün gece uyuyamadım...20lik dişlerimin arkasından tekrar diş çıkıyor... yani 33. ve 34. dişlerimi çıkarıyorum...:roflol: ama okadar çok acıyor ki..dayanılacak gibi değil... sanırım çektirmek gerekiyormuş...

canım geçen ay 15 gün 345 ödedik..bu ayki de bugü geldi 550 ytl ..ama durunun üzerinde yazın ne giydiyse aynısı var..tabi bizde tişörtle geziyoruz...

gerçekten çokmuş deryacım ya, antalyada biz bedavaya yaşıyoruz demekki, mesela burda deniz manzaralı süper son sistem bir evi 1000-1500 tl ye kiralayabilrisin bizim mesela elektrik geçen ay 130 geldi bu ay en fazla 200 gelirr, istanbulda hayat zor, diycem ama sen de kocaelidesin, çok elektrik faturaları ödüyosunuz. biz öyle olsa gerçekten batarız. kafamçokkarıştı

umutcum günaydın benim burcum aslan sabaha karşı 5 gibi doğmuşum 21-08 doğum tarihim eşim terazi bizide yorumlarmısın son zamanlarda aramız berbat. hatta başımı alıp gidesim bile var. herşey üstüme üstüme geliyor sanki, çok bunaldım zaten en büyük sıkıntım bütün günümü oğlumla geçirmek isteyipte her sabah onu babanesine bırakmak zorunda olmam ,

Son düzenleme:
Aytencim sen hıc uzulme Türkiyenın %80 ı o faturayı ödeyınce batar:a015:Asgari ücretin 500 küsür ytl oldugu bır ulkede o faturalar bızıde kasar ki ben İzmırde yasıyorum gecen ay 215 geldıde ona rağmen şok geçirdik biz.:1shok:Valla bız oyle yazlıklarla gezmıyoruz tabıkı ancak normal eşofmanla oturabılıyoruz ona ragmen fatura bıze cok gelıyor

canım geçmiş olsun bizimkide dün oldu iki aşı birden, keyifsizdi akşam iki bacağından yapmışlar ilkinde ağlamamış ikincisinde basmış çığlığı yaaaa aşılarında bile yanında değilimmm yaaa, eşşek kafam benimm akılsız kafam hayatın hep aşkla süereceğini sanmışım yanılmışım, hayatın gerçekleri bambaşkaymış, :bbo:

bu arada papyonnunu yakından gördüm müthiş sen zaten ilginç aksesuarlar takıyosun çılgın annekaydirigubbakcemile

deryacım demekki biz sıcak iklimdeyiz yoksa soğuk olsa bizim klımalarda ufolarda çok çalışır, mesela ben gece klimayı 20 dereceye ayarlıyorum sabaha kadar açık, ege için üşütmesin diye, yoksa bebek olmasa biz elektrikli battaniye ile kışı çıkarıyoduk yani geceleri bişey yakmıyoduk ama şimdi bizim evde gündüzleride çalışmıyor o da baya fark ediyor.. :ecrin_bebek:

günaydın..bide 7 gibi akşam yattık tabiki sabah5te zınk..kalktık..arada 4 5 kezde arada kalktık..ben anlayamıyorum saolsun eşim akşam gelıyo bızımkı en fazla ıkı saate yatıyo zaten..gecede ben kalkıyorum yuzde doksan..bayılmamışsam..evişleride hernekadar pasaklisali olsamda eh bıraz yapmaya gayret edıyorum..yemek,ütü vs..bide kalkmış bana cok bezgin görünüyosun,yok efendım sütümde hemen bitmiş falan..yanı demıyo ben şu insana yardımcı olamıyorumpek..barı moral verim..dun hava güzel diye kayınvalıdemı aradım..biyere gıtmesı gereklıymış..borç meselesi varmış teklıf ettım..alışveriş paramı verdım..helalı hoş olsun ama bazı şeylerde aynı candan tavrı bulamayınca içerliyorum..seda ne alemde acaba...kendını soyutlanmış hissetmesi beni üzdü..gazıosmanpaşacınayetı katıl zanlısı bulunmuş....yaşasın..celalettın cerrah bızzat katılmış sorguya...çok üzmüştü bu olay benii

benimkininde iştahı çok iyi değil yaaa 80+80+90+80+90+90 içiyor bide akşam biraz beni emiyor sonra geceleri emiyor kısa kısa tam net bilmiyorum ama az içiyor benimkide kabız seninki gibi bence kabızlıktan kaynaklanıyor.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın aslında moralin nasıl?boza içtin mi merak ettim faydası oldu mu sana da?

haa evet içtim ığğğğğğ hiç beyenmedim ama içtim oğlum için çiğ et bile yerim ama bende çok fazla fark etmedi yaa ama içmeye devam edicem.kafamçokkarıştı

ah aytencim valla keşke antalya taraflarında otursak bizde çok isterdim gerçekten ileride o tarafa yerleşme planlarımız var bakalım bizim de

aman yaaa bu erkelerin hepsimi aynı yaaa boşver , sedaya bende üzüldüm yaa sizler burda ek besinleri konuşuysunuz muhallebi falan yazmış canım çok sıkılıyor yazmış, ama onada hak vermmemiz gerekiyor zaten 6. aydan sonra düzelecek inaşşallhhh kızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…