- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.761
slm kızlar günaydın
ayy gaziosmanpaşa cinayeti katili yakalanmış çok sevindim
ah aytencim valla keşke antalya taraflarında otursak bizde çok isterdim gerçekten ileride o tarafa yerleşme planlarımız var bakalım bizim de
herkese günaydınnnn.
yeni uyandık oğluşumla.şimdi aşağıya babaannesine kahvaltıya gidicez.gelince tekrar görüşürüz.
yaa benim dunyadan hebrim yok yaa umutta bahsetmiş gaziosmanpaşa cinayeti nedir ya huuukafamçokkarıştı
umutcum günaydın benim burcum aslan sabaha karşı 5 gibi doğmuşum 21-08 doğum tarihim eşim terazi bizide yorumlarmısın son zamanlarda aramız berbat. hatta başımı alıp gidesim bile var. herşey üstüme üstüme geliyor sanki, çok bunaldım zaten en büyük sıkıntım bütün günümü oğlumla geçirmek isteyipte her sabah onu babanesine bırakmak zorunda olmam ,
ay aytencim benim de eşim aslan ben de boğa burcuyum umut bizde umut var mı pekii?bebişim de terazi oldu her telden çalarız artık
yav aytencan şu senin oğlanın denizmi çamormanımı belli olmayan gözlerine bakınca adamda dert kalmazyahu maşşallah suphanallah..çokda hoş bi kadınsın gördüğüm kadarıyla..oooo totoma macun de geç..eşine takılma hatta bi süre onu takma kendi havanda ol...kayınvalıdenıde karşına alıp konuşabılırsın belkı açıkça kendını ıfade edebılırsın..oda bı anne..şu kedı mevzusundan duydugun huzursuzluğunu paylaşabılırsın..ben artık sonuçları ne olursa olsun ınsanlarla hıslerımı paylaşıyorum..bu benım rızeden gelmiş ılkokul mezunu kayınvalıdem olsada..gerçi allah var kendını geliştirmiş asla bağnazolmayan bı kadın..o bıle anlıyo..dogumdan sonrakı bı ıkı hafta fecı idim..kayınvalıdem bendeydı oda trıbe gırdı evden gıtmelere kalktı..dedim bumu senın annelıgın ben senın kzıınsam buda bı süreç benı ıdaremı edıceksın yoksa alınıp setmi çekıceksın durdu kaldı..ıstemedıklerımı acıkca soyluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?