Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar günaydın

ayy gaziosmanpaşa cinayeti katili yakalanmış çok sevindim

hero baby dün numune yollamış kutuda içinde bebe bisküvisi 4 tane kaşık maması bir tanede kavonoz maması

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydınnnn.

yeni uyandık oğluşumla.şimdi aşağıya babaannesine kahvaltıya gidicez.gelince tekrar görüşürüz.

ah aytencim valla keşke antalya taraflarında otursak bizde çok isterdim gerçekten ileride o tarafa yerleşme planlarımız var bakalım bizim de

ayy inşallah deryacım yaa ne güzel olur buralar gerçekten cennet gibi. ama yazları cehennem sıcaklardan ama olsun gülü seven dikenine katlanıyor işte cokacimcoook

kızlar bu bozayı içerken üzerine tarçın ekiyomusunuz... ben tarçındn nefret ederim de...
ben de daha yapamadım.biraz sonra yapacağım. içine vanilyada atacağım. yarına anca mayalanır. tadını hiç bilmiyorum. çok merak ediyorum. inşallah uğraştığıma değer.

yaa benim dunyadan hebrim yok yaa umutta bahsetmiş gaziosmanpaşa cinayeti nedir ya huuukafamçokkarıştı

çalıştığın için kız bilirdinde müge anlıda sabah programı bir anneyle 2 çocuğunu kesmişlerdi katili yoktu faili meçhuldu o bulunmuş :Saruboceq:

canımcım senın yukselenınde aslan cıkıyo..ama dogum yılında yaz saatı uygulaması varsa bı saat gerı gıder ama bktım genede aslan..tam bi aslansın yanı..ama şu sıralar bi geçiş dönemindesin..bıkere zaten kayınvalıdene içten bı sınır oluyosun..yavrunu bırakmak sende depresıf etkı yapıyo..cok normal..aklın ondayken herşey batıyodur..ama aytencım bende cook düşünürüm başını alıp gıtmeleri..hemen parlarım senın gibi..ama gıttıgımde huzur bulamıcamı anlarım bıraz soluklanınca..dunyanın hıcbıyerınde gullukgulıstanlık hayat yok...olanı ıyı yapabılmek onemlı..hıcbısı dışardan göründüğü gibi deil...içine girincekımlerde neler var..ama kımımız kendını yalın olarak ıfade eder,derdını döker..kımısı oyle bı anlatırkı şaşarsın..herşey dörtdörtluktur..ben hiç inanmam..dörtdörtluk bı yaşam olmadıgnı,paraylada,özgürluklede,dunyanın en güzel köşesındede sorunlarımın benle beraber oldugunu bılırım..eşin terazi ise çatışmanız cok normal burçlara göre..terazıler snoptur..burnundan kıl aldırmaz..bı aslan olarak sende bu duruma kıllanırsın tabıkı..sen bırden parlayıp sonersın..o dırhem dırhem kusar kendını..dediğim gibi ne dortdortluk uyum burçlarda olabılır nede hayatta..eldekını en ıyı şekilde yaşıyabılmek akıl..bunları cırcır konuşuyorum ben cok mu akıllıyım hayır..ama enazından ekıl bu dıyebılcek kadarda uyandım artık...sahıp olduklarını bı gözden geçir bence..şu dönemde ençok huzuru neyle buluyosan onu yapmaya çalış...

canım gece yatarken içseydin bozayı tarçın koy bide güsel oluyo tarçınla...valla uzun zamandır sütüm akıp da üstüm ıslanmıyordu iki gündür ıslanıyor:):)

yav aytencan şu senin oğlanın denizmi çamormanımı belli olmayan gözlerine bakınca adamda dert kalmazyahu maşşallah suphanallah..çokda hoş bi kadınsın gördüğüm kadarıyla..oooo totoma macun de geç..eşine takılma hatta bi süre onu takma kendi havanda ol...kayınvalıdenıde karşına alıp konuşabılırsın belkı açıkça kendını ıfade edebılırsın..oda bı anne..şu kedı mevzusundan duydugun huzursuzluğunu paylaşabılırsın..ben artık sonuçları ne olursa olsun ınsanlarla hıslerımı paylaşıyorum..bu benım rızeden gelmiş ılkokul mezunu kayınvalıdem olsada..gerçi allah var kendını geliştirmiş asla bağnazolmayan bı kadın..o bıle anlıyo..dogumdan sonrakı bı ıkı hafta fecı idim..kayınvalıdem bendeydı oda trıbe gırdı evden gıtmelere kalktı..dedim bumu senın annelıgın ben senın kzıınsam buda bı süreç benı ıdaremı edıceksın yoksa alınıp setmi çekıceksın durdu kaldı..ıstemedıklerımı acıkca soyluyorum..

ya kızlar nedn gerçekten artık pek kimseler yazmıyor önceden okumaya yetişemezdim şimdi biri yazmış mı diye bakıp bakıp duruyorum...betül de yok nerelerde kaç gündür kendisine ulaşabilecek kimse yok mu merak ettim valla

evet ya durgun bayadır site betül msn de felan da yok kimbilir annesigilemi gittiki hicran papatyamda yok

betüşüm çıtırannem yetişşş:)ben yardımcı astrologum arkadaşlar..uzman betüş..betüş buralardaydı..hıcran alışverişte..deryacım boğa terazi aslan ailesi gayet uyumlusunuz hertelden çalsanızda..ama ufaklıgın tabıatı sana daha cok benzıcektır..aslan erkeği pohpohlanmalı..boğa domınantdır..aslanda..o bakımdan senın dediğinmi benım dediğimmi derken çatışma çıkabılır..sen alttan al o parlasın konuşsun sen bilidğini ooku:)

umutcum yaaa yazdıkların ne kadar doğru gerçekten benim eşim burnundan kıl aldırmaz hiç, ne güzel yazmışsın içime sanki şöyle bri su serpmpilmiş gibi oldu ama işte ben konuşamıyorum söyleyemiyorum ayıp olacakmış gibi geliyor, zaten bir kere söyledim ondada ne kıyametler koptu offfffffff ya neyse annem geliyor artık, annem 2-3 ay kalacak o süre içinde gitmezse kedi, bende işi bırakıp kendim bakarım bebeğime, kendileri düşünür o zaman bunlar nasıl geçinecek diyeeee, sabır ederim ben ama sabrımda taştımı hiç yarını falan düşünmem ne olacaksa olsun derim. ben 40 günlük bebeğimi bıarktım sırf evimizde maadi sıkıntılar yaşamayalım diye, zaten bu olay bu kedi olayı eşimle aramızdaki ilşkiyi de çok yıprattı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…