- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.781
ya kızlar nedn gerçekten artık pek kimseler yazmıyor önceden okumaya yetişemezdim şimdi biri yazmış mı diye bakıp bakıp duruyorum...betül de yok nerelerde kaç gündür kendisine ulaşabilecek kimse yok mu merak ettim valla
deryacım demekki biz sıcak iklimdeyiz yoksa soğuk olsa bizim klımalarda ufolarda çok çalışır, mesela ben gece klimayı 20 dereceye ayarlıyorum sabaha kadar açık, ege için üşütmesin diye, yoksa bebek olmasa biz elektrikli battaniye ile kışı çıkarıyoduk yani geceleri bişey yakmıyoduk ama şimdi bizim evde gündüzleride çalışmıyor o da baya fark ediyor.. :ecrin_bebek:
betüşüm çıtırannem yetişşş:)ben yardımcı astrologum arkadaşlar..uzman betüş..betüş buralardaydı..hıcran alışverişte..deryacım boğa terazi aslan ailesi gayet uyumlusunuz hertelden çalsanızda..ama ufaklıgın tabıatı sana daha cok benzıcektır..aslan erkeği pohpohlanmalı..boğa domınantdır..aslanda..o bakımdan senın dediğinmi benım dediğimmi derken çatışma çıkabılır..sen alttan al o parlasın konuşsun sen bilidğini ooku:)
Evet Ayşecim katılıyorum sana:roflol::roflol::roflol:
Çook koymuştum da sen kaçırmışsın hemen koyayım hayatım...Hamile kalmadan önceki halimi koyayım da ahhh ahhh bir daha hiç öyle olamicam sanırım ben de bir bakayım...mommycim gülcüm sen hiç buraya resmini koymuşmuydun. ben hatırlayamadımda. senide çok merak ediyorum canım. çok tatlısın.
Gül canımmm istda havalarr düzelsin tatlımm gelirim canımcımmm.senide beklerimm hayatım bak bende araba yok ben minik kuzumla otobüslerle yollara düşecegimm sizde araba var eşine rica et bir hafta içi hafta sonu farketmez seni bize atıversin tatlımm. kaydirigubbakcemile5
]
eş balık sen koç..o uyurgezer sen uyanık:)sen herşeyi meydanda o sankı bişiler saklarmış gibi :)koç kadını balığı kolaylıkla yönetebilir..yönetemezse yiyebilir:)
kızlar bu bozayı içerken üzerine tarçın ekiyomusunuz... ben tarçındn nefret ederim de...
ben de daha yapamadım.biraz sonra yapacağım. içine vanilyada atacağım. yarına anca mayalanır. tadını hiç bilmiyorum. çok merak ediyorum. inşallah uğraştığıma değer.
Sereeen canuum nasılsın şekerr???
Oğluşun nasıl???
Hem sohbet yok diyorlar hem de artık gelmiyorlar buraya yaa bak şunların yaptığına
Sen mi tokatlarsın ben mi yapim bacıım??
Sereeen canuum nasılsın şekerr???
Oğluşun nasıl???
Hem sohbet yok diyorlar hem de artık gelmiyorlar buraya yaa bak şunların yaptığına
Sen mi tokatlarsın ben mi yapim bacıım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?