Doğum yapmış olan anneler buraya....

eş balık sen koç..o uyurgezer sen uyanık:)sen herşeyi meydanda o sankı bişiler saklarmış gibi :)koç kadını balığı kolaylıkla yönetebilir..yönetemezse yiyebilir:)

betül dün burdaydı bir arar iyi merak etme canım.

Evet Ayşecim katılıyorum sana:roflol::roflol::roflol:

Günaydın kızlarrr

İstanbul da hava çok güzel... Kayınvalidem gelecek ve biz dışarıya çıkaracağız Bora yı...
Kış mevsiminde böyle güzel havayı bir daha zor yakalaırz değerlendirelim..

Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruzzzz Boraylaaa

çok teşekkür ederim canım yorumların için

mommycim gülcüm sen hiç buraya resmini koymuşmuydun. ben hatırlayamadımda. senide çok merak ediyorum canım. çok tatlısın.
Çook koymuştum da sen kaçırmışsın hemen koyayım hayatım...Hamile kalmadan önceki halimi koyayım da ahhh ahhh bir daha hiç öyle olamicam sanırım ben de bir bakayım...
Dev gibi çıktı yaa beceremedim aam bakın da sileyim.

Aslıcım İstanbul'a gelince,mutlaka ayarlicam,herkese söyleyelim bir yerde buluşalım istedim aslında ben...Ayarlarız ama merak etme.
Bu arada ben müdürüme memlekete gideceğimi söyledim.Doktora da rapor alırken söyledim ama dilekçe falan yazmadım canım.Yazılı değil yani sözlü beyan ettim.

Son düzenleme:
Sereeen canuum nasılsın şekerr???
Oğluşun nasıl???
Hem sohbet yok diyorlar hem de artık gelmiyorlar buraya yaa bak şunların yaptığına
Sen mi tokatlarsın ben mi yapim bacıım??

eş balık sen koç..o uyurgezer sen uyanık:)sen herşeyi meydanda o sankı bişiler saklarmış gibi :)koç kadını balığı kolaylıkla yönetebilir..yönetemezse yiyebilir:)

kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim şekerim çok güzel anlatmışın beni kısa ve öz

bu bozayı kendinmi yaptın canım eğer yaptıysan tarifini veririmisin. ben hazırından pek hoşlanmadım yaa ne biçim bişey ığğğ kafamçokkarıştı

günaydın kızlar.. bebeğim dün pönımokok aşısı olmuştu.ateşi var.ara ara 38 e yaklaşıyor.kalpol verdim.3 kez.fitil daha etkili ama sokamıyomki geri atıyor kerata..arar ara ıslsk ve sirkeli bezle falan siliyom etkili oluyor daha sonra yine çıkıyor..sizinkilere pönomokok ateş yaptımı? kaç gün sürdü? neler yaptınız.

Selam kızlar;:teytey:
Herkese tünaydınlar....
Nasuılsınız, bebişler nasıl? Benimki ben evi toparlarken tv'ye bakabaka konuşarak uyumuş... Yavrum ya..
Ben de bu akşam anneme K.Çekmeceye gideceğim.Öyle içim kıpır kıpır ki...Yakın arkadaşlarımı arayıp haber veriyom ben oradayken gelsinler diye. Pazar'a kadar orada kalacağız. Geçen hafta dırdır etmiştim biraz, eşimde bu hafta gidelim dedi. Bu ara onun ailesine de çok gittik. Ses çıkaramadı, havalarında maşallahı var . Öğlenleri fıstık gibi ...

Bende yarın yada cuma doktora gitmeyi istiyorum .Hem duruyu ultrason ile kalça ve böbrek kontrolü yaptırmak istiyom, hem de ben kontrol olmak istiyom. Bende biraz kaşıntı var, tahriş olmuş gibi. Bide iltihap vardı, hiç kullanamadım da verdiği fitilleri. SArı akıntım da devam ediyo. Ben işten çıktım duru hasta derken ihmal ettim. İnşalah daha da kötü olmamıştır ve durununda bi sorunu kalmamıştır artık inşallah...

Oğluşun nasıl???
Hem sohbet yok diyorlar hem de artık gelmiyorlar buraya yaa bak şunların yaptığına

yüzünde kendin gibi pek güzel maşalah canım, burnun estetikmiCADIARZU

Oğluşun nasıl???

kaydirigubbakcemile2 sen hallediver canum benim kollarım ağri bugun:mymeka:

oğluşum tam bir kuduruk oldu geceleri uyumuyo dakka başı kalkıyor uykusus gecelerimiz var anlayacagındelikafadulden
doymuyomu dıcem maşallah emiyo baya napıcagımı şaşırdımlaelaelaelaelae
sen neler yapıyorsun cnm senın bıdık nasıl

Muscan selam;
biz ayın 5inde olduk karma ve pnömokok'u. Pnömokok için biraz huzursuzluk yapar dedi . 2 gün biraz uykusuzluk huzursuzluk yaşadık ama ateş çıkmadı bizde.
Bende yarım kaşık calpol vermiştim.
İnşallah çabuk geçer canım. Geçmiş olsun..

selam kızlar,
bi kitap aldım bebek bakım sorunlarına mucize çözümler adı.
çok güzel bir kitap tavsiye ederim ..
birde avent isis manuel pompa aldım daha verimli olarak kullanamadım bakalım bu sabah sağcaktım deniz gece uyanıp emdiği için bu gece sabah fazla süt yoktu . şimdi yarın deneyeceğim bakalım umarım foşur foşur sütler akar :) internetten yorumları okuyup aldım medela mini elektrikli vardı hiç memnun değildim bakalım bu nasıl çekecek .....

boza tarifi kızlar... ben şimdi yaptım mayalanmaya bıraktım. yarına sonucu bildiririm... iki güne falan mayalanıyormuş. ama ben sobanın yanına koydum çabuk mayalanır sanırım...

1bardak bulgur (1/2 bardak bulgur + 1/2 bardak pirinç de olur)
1 bardak şeker
8 - 9 bardak su
1 çay kaşığı kuru maya

Yapımı:

1.Bulgur ile 8 bardak suyu büyükçe bir tencereye koyup, kısık ateşte, bulgurlar eriyinceye kadar pişirin. Dilerseniz pişirmeden önce bir gece suda bırakıp şişmesini de sağlayabilirsiniz. Tencerenin kapağını kapatmayın; pilav yapmayacaksınız

2.İnce tel süzekten, üzerinden tahta kaşıkla bastırarak koyu kıvamda bir sıvı elde edin

3.Şekeri bu sıvıya ekleyin, eğer çok kıvamlı olmuşsa bir kaç bardak su daha ekleyebilirsiniz. Bu aşamadaki koyuluğu içeceğiniz bozayı andırmalı. Bu karışımı yine hafif ateşte 3 - 4 dk kaynatın, cam bir kAseye boşaltıp mayalama sıcaklığına (45C civarı) gelene kadar bekleyin

4.Ayrı bir kAsede ılık su ile kuru mayayı ezin, büyük cam kAsedeki karışıma ekleyip iyice karıştırın
5.Üzerini tülbent veya benzeri bir bezle kapatın, oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın

6.Bulunduğunuz ortamın sıcaklığına göre mayalama süresi değişebilir. Biz çöl misali bir yerde yaşadığımız için bu en son yaptığım 2. gün bitmeden mayalanmıştı
7.Buzdolabında soğuttuktan sonra üzerine tarçın serperek, varsa leblebiyle ama ille de kaşıkla servis yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…