Doğum yapmış olan anneler buraya....

seren hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

gül fıstuk gibisin arkadasım masallah sana

duygu hanımcım sizi de gördük sen eylül annelerni bırak popüler modaya takıl
sakın burda sismanım falan deme bende zayıflarsam koycam fotomu
ya da hamileym diyemi koysam acep

yüzünde kendin gibi pek güzel maşalah canım, burnun estetikmiCADIARZU
Hiç bir yanım estetik değil anacım orjinalimm
ama ileride göğüs kaldırma yaptıracam aklıma koydum çok sarktı benimkiler.-tatlicadiarzu-

Hadi gözün aydın canım,iyice eğlen moral depola ne zamandır ihtiyacın vardı.Bebişine de geçmiş olsun.

Hayırlı olsun,işe yarar inşallahh

Hepimize maşallah canım benim
şimdiki halim bir fil düşün,hortumsuzu kıvamındayım yani.:1no2:

ewet canım bizde cuma günü olduk iki asımızıda ateste yaptı huysuzuk falan baya kötüydü yarım fitil vermiştim.dünden beri iyi ama keyfi yerinde.

he öyle yapp hamileyim diye koyyyyyy:roflol::roflol::roflol: biz kimseye sölemeyizkaydirigubbakcemile3

canancım inşallah kalpol 4 saatte bir verilebilyor sanırıum neden 3 kez verdin atesi varsa
bi de fitili koyar koymaz cıkarıyorsa kakASI OLABİLİR
egemenin kabızlığı için fitil koyarken zorlanırsam hemen dışarı cıkarırsa bir iki denenede kakasını yapıyordu
gecmiş olsun cnm bizimde yarın asılarımız bakalım iyi atlatırız inşallah

ewet canım bizde cuma günü olduk iki asımızıda ateste yaptı huysuzuk falan baya kötüydü yarım fitil vermiştim.dünden beri iyi ama keyfi yerinde.

inş. benimkinin de ateşi düşer.allahtan çok değil ama yine de pimpirikli anneyim.on kere gidip gelip bebğimin ateşini ölçüyorum.bebeklerin hepsi sağilıklı olsun anneler üzülmesin

herkes burda kimse birşey yazmıyor.dimekki herkesin işi gücü var..bebişleri mızmızlanıyor..emziriyor olabilirler..haydee anneler parmaklar klavyeyeeee

Maibeyaz bu boza tarifi güzel oluyo mu? Bende bi deneyeyim bakalım. 2-3 günde mayalanıyo dimi?
Madem işe yarıyo evde yapalım bakalım. Benimde göğülerim çok acıyo, yara oluyolar yine ve pul pul olmuş üstü deri atmış gibi. Krem falan da sürmedim. Valla emerken korkuyom ya.
Kızlar saçlarına kızmın lastik takıp topladım valla öyle tatlı oldu ki.Tam toplattırmıyo ama. Amannn kızıma maşallah ya....

[img=http://img166.imageshack.us/img166/9120/grnt188dv2.th.jpg]

[img=http://img210.imageshack.us/img210/8683/grnt194th9.th.jpg]

Slm. kızlaarrr:teytey:
Bende ne zaman buraya gelsem oğluş hemen uyanıyor inşallah biraz uyurda bende bakarım sizlere:1hug:Ben hiç bişeye vakit bulamıyorum valla sırt ağrılarımda çok arttı artık kucağımda bile taşıyamıyorum mertefeyi sabahları tam bi kabus zaten dr.a bile gidemedim umarım bu kadar ihmal ettiğim için önemli bişey çıkmaz,geçenlerde bi soru sormuştum ama kimse yanıtlamamıştı yoğurt yapma mak.olan arkadaşlar varsa memnunmusunuz pratikmi kullanışlımı ona göre alayım demiştim cevaplarsanız sevinirim
Herkese güzel bi gün dilerimma.s.

[/FONT]

maşallah kızına canım yaa ayne güsel tombalak tombalak Allah nazarlardan saklasın kızınıza talip olduk haberiniz olsun

kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik

nerde yaptın kız onu Allah seni gamyoncuiremsu

bende düşünüyorum almayı arzumun 55ytl felan sanırım güzele benziyor sinbonunda var bilmiyorumki neyapsam:sm_confused:

Maşallah nuraycım çok tatlı çıkmış inşallah benim 2.bebeğimde kız olur çünkü bende onu öyle süslemek istiyorum:Saruboceq::ecrin_bebek:

bende düşünüyorum almayı arzumun 55ytl felan sanırım güzele benziyor sinbonunda var bilmiyorumki neyapsam:sm_confused:
[/QUOTE]

Canım bende gördüm sinbonun 29 tl.filan güzele benziyo ama işte olan arkadaşların varsa tavsiye ederlermi onu öğrenmek istiyorum sonuçta yoğurdu mayalayıp vericez ya bebişlere ondan sormuştum

Hepiniz sağolsun. Bütün kuzucukları Allah nazarlardan saklasın. Artık toplanıyor saçları keratanın.
Fatihderya 7 kilo falan oldu heralde bizim kerata, gerçekten de tombalak mı? Görümcem bana neresi tosun diyo ben onu tosunum diye severken. Biraz kıskanıyo tabi benim gibi bakamadı diye. Benimde gücüme gitti geçen öyle deyince. Kendi çocuğu çok zayıf, ben doğum yaptığımdan beri hasta hep. Benim kızımı hep başkaları ile karşılaştırıyo, zayıf , hiç değişmedi diyo. Ama öyle bi değişmiş ki doğduğundan beri. Böyle diye diye onların yüzünden sütüm azaldı zaten.
Çok sevindim senin tombiş demene valla ya... delikafadulden

Canım bende gördüm sinbonun 29 tl.filan güzele benziyo ama işte olan arkadaşların varsa tavsiye ederlermi onu öğrenmek istiyorum sonuçta yoğurdu mayalayıp vericez ya bebişlere ondan sormuştum[/QUOTE]

hnmm kullananlar düşüncelerini yazsında bakalım alırız sinbo alacağımıza arzum daha mantıklı bence ayrı ayrı böyle bardakları var ama sinbo tek tip sanırım migrosta görmüştüm yarı yarıya fiyatı ama hadi kızlar yazın düşüncelerinizi bakayımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…