- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.801
Hiç bir yanım estetik değil anacım orjinalimmyüzünde kendin gibi pek güzel maşalah canım, burnun estetikmiCADIARZU
Hadi gözün aydın canım,iyice eğlen moral depola ne zamandır ihtiyacın vardı.Bebişine de geçmiş olsun.Selam kızlar;:teytey:
Herkese tünaydınlar....
Nasuılsınız, bebişler nasıl? Benimki ben evi toparlarken tv'ye bakabaka konuşarak uyumuş... Yavrum ya..
Ben de bu akşam anneme K.Çekmeceye gideceğim.Öyle içim kıpır kıpır ki...Yakın arkadaşlarımı arayıp haber veriyom ben oradayken gelsinler diye. Pazar'a kadar orada kalacağız. Geçen hafta dırdır etmiştim biraz, eşimde bu hafta gidelim dedi. Bu ara onun ailesine de çok gittik. Ses çıkaramadı, havalarında maşallahı var . Öğlenleri fıstık gibi ...
Bende yarın yada cuma doktora gitmeyi istiyorum .Hem duruyu ultrason ile kalça ve böbrek kontrolü yaptırmak istiyom, hem de ben kontrol olmak istiyom. Bende biraz kaşıntı var, tahriş olmuş gibi. Bide iltihap vardı, hiç kullanamadım da verdiği fitilleri. SArı akıntım da devam ediyo. Ben işten çıktım duru hasta derken ihmal ettim. İnşalah daha da kötü olmamıştır ve durununda bi sorunu kalmamıştır artık inşallah...
Hayırlı olsun,işe yarar inşallahhselam kızlar,
bi kitap aldım bebek bakım sorunlarına mucize çözümler adı.
çok güzel bir kitap tavsiye ederim ..
birde avent isis manuel pompa aldım daha verimli olarak kullanamadım bakalım bu sabah sağcaktım deniz gece uyanıp emdiği için bu gece sabah fazla süt yoktu . şimdi yarın deneyeceğim bakalım umarım foşur foşur sütler akar :) internetten yorumları okuyup aldım medela mini elektrikli vardı hiç memnun değildim bakalım bu nasıl çekecek .....
seren hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn
gül fıstuk gibisin arkadasım masallah sana
duygu hanımcım sizi de gördük sen eylül annelerni bırak popüler modaya takıl
sakın burda sismanım falan deme bende zayıflarsam koycam fotomu
ya da hamileym diyemi koysam acep
günaydın kızlar.. bebeğim dün pönımokok aşısı olmuştu.ateşi var.ara ara 38 e yaklaşıyor.kalpol verdim.3 kez.fitil daha etkili ama sokamıyomki geri atıyor kerata..arar ara ıslsk ve sirkeli bezle falan siliyom etkili oluyor daha sonra yine çıkıyor..sizinkilere pönomokok ateş yaptımı? kaç gün sürdü? neler yaptınız.
seren hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn
gül fıstuk gibisin arkadasım masallah sana
duygu hanımcım sizi de gördük sen eylül annelerni bırak popüler modaya takıl
sakın burda sismanım falan deme bende zayıflarsam koycam fotomu
ya da hamileym diyemi koysam acep
günaydın kızlar.. bebeğim dün pönımokok aşısı olmuştu.ateşi var.ara ara 38 e yaklaşıyor.kalpol verdim.3 kez.fitil daha etkili ama sokamıyomki geri atıyor kerata..arar ara ıslsk ve sirkeli bezle falan siliyom etkili oluyor daha sonra yine çıkıyor..sizinkilere pönomokok ateş yaptımı? kaç gün sürdü? neler yaptınız.
Selam arkadaşlar ayten canım takvimini hangi siteden yaptın?
ewet canım bizde cuma günü olduk iki asımızıda ateste yaptı huysuzuk falan baya kötüydü yarım fitil vermiştim.dünden beri iyi ama keyfi yerinde.
Maibeyaz bu boza tarifi güzel oluyo mu? Bende bi deneyeyim bakalım. 2-3 günde mayalanıyo dimi?
Madem işe yarıyo evde yapalım bakalım. Benimde göğülerim çok acıyo, yara oluyolar yine ve pul pul olmuş üstü deri atmış gibi. Krem falan da sürmedim. Valla emerken korkuyom ya.
Kızlar saçlarına kızmın lastik takıp topladım valla öyle tatlı oldu ki.Tam toplattırmıyo ama. Amannn kızıma maşallah ya....
maşallah nazar değmesin kızınahihoyyyt
kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik
Maibeyaz bu boza tarifi güzel oluyo mu? Bende bi deneyeyim bakalım. 2-3 günde mayalanıyo dimi?
Madem işe yarıyo evde yapalım bakalım. Benimde göğülerim çok acıyo, yara oluyolar yine ve pul pul olmuş üstü deri atmış gibi. Krem falan da sürmedim. Valla emerken korkuyom ya.
Kızlar saçlarına kızmın lastik takıp topladım valla öyle tatlı oldu ki.Tam toplattırmıyo ama. Amannn kızıma maşallah ya....
[img=http://img166.imageshack.us/img166/9120/grnt188dv2.th.jpg]
[img=http://img210.imageshack.us/img210/8683/grnt194th9.th.jpg]
kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik
Slm. kızlaarrr:teytey:
Bende ne zaman buraya gelsem oğluş hemen uyanıyor inşallah biraz uyurda bende bakarım sizlere:1hug:Ben hiç bişeye vakit bulamıyorum valla sırt ağrılarımda çok arttı artık kucağımda bile taşıyamıyorum mertefeyi sabahları tam bi kabus zaten dr.a bile gidemedim umarım bu kadar ihmal ettiğim için önemli bişey çıkmaz,geçenlerde bi soru sormuştum ama kimse yanıtlamamıştı yoğurt yapma mak.olan arkadaşlar varsa memnunmusunuz pratikmi kullanışlımı ona göre alayım demiştim cevaplarsanız sevinirim
Herkese güzel bi gün dilerimma.s.
[img=http://img166.imageshack.us/img166/9120/grnt188dv2.th.jpg]
[img=http://img210.imageshack.us/img210/8683/grnt194th9.th.jpg]
bende düşünüyorum almayı arzumun 55ytl felan sanırım güzele benziyor sinbonunda var bilmiyorumki neyapsam:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?