- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.821
bende düşünüyorum almayı arzumun 55ytl felan sanırım güzele benziyor sinbonunda var bilmiyorumki neyapsam:sm_confused:
günaydın kızlar.. bebeğim dün pönımokok aşısı olmuştu.ateşi var.ara ara 38 e yaklaşıyor.kalpol verdim.3 kez.fitil daha etkili ama sokamıyomki geri atıyor kerata..arar ara ıslsk ve sirkeli bezle falan siliyom etkili oluyor daha sonra yine çıkıyor..sizinkilere pönomokok ateş yaptımı? kaç gün sürdü? neler yaptınız.
Selam kızlar;:teytey:
Herkese tünaydınlar....
Nasuılsınız, bebişler nasıl? Benimki ben evi toparlarken tv'ye bakabaka konuşarak uyumuş... Yavrum ya..
Ben de bu akşam anneme K.Çekmeceye gideceğim.Öyle içim kıpır kıpır ki...Yakın arkadaşlarımı arayıp haber veriyom ben oradayken gelsinler diye. Pazar'a kadar orada kalacağız. Geçen hafta dırdır etmiştim biraz, eşimde bu hafta gidelim dedi. Bu ara onun ailesine de çok gittik. Ses çıkaramadı, havalarında maşallahı var . Öğlenleri fıstık gibi ...
Bende yarın yada cuma doktora gitmeyi istiyorum .Hem duruyu ultrason ile kalça ve böbrek kontrolü yaptırmak istiyom, hem de ben kontrol olmak istiyom. Bende biraz kaşıntı var, tahriş olmuş gibi. Bide iltihap vardı, hiç kullanamadım da verdiği fitilleri. SArı akıntım da devam ediyo. Ben işten çıktım duru hasta derken ihmal ettim. İnşalah daha da kötü olmamıştır ve durununda bi sorunu kalmamıştır artık inşallah...
Canım bende gördüm sinbonun 29 tl.filan güzele benziyo ama işte olan arkadaşların varsa tavsiye ederlermi onu öğrenmek istiyorum sonuçta yoğurdu mayalayıp vericez ya bebişlere ondan sormuştum
sakın söylemehe öyle yapp hamileyim diye koyyyyyy:roflol::roflol::roflol: biz kimseye sölemeyizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 sen hallediver canum benim kollarım ağri bugun:mymeka:
oğluşum tam bir kuduruk oldu geceleri uyumuyo dakka başı kalkıyor uykusus gecelerimiz var anlayacagındelikafadulden
doymuyomu dıcem maşallah emiyo baya napıcagımı şaşırdımlaelaelaelaelae
sen neler yapıyorsun cnm senın bıdık nasıl
Hepiniz sağolsun. Bütün kuzucukları Allah nazarlardan saklasın. Artık toplanıyor saçları keratanın.
Fatihderya 7 kilo falan oldu heralde bizim kerata, gerçekten de tombalak mı? Görümcem bana neresi tosun diyo ben onu tosunum diye severken. Biraz kıskanıyo tabi benim gibi bakamadı diye. Benimde gücüme gitti geçen öyle deyince. Kendi çocuğu çok zayıf, ben doğum yaptığımdan beri hasta hep. Benim kızımı hep başkaları ile karşılaştırıyo, zayıf , hiç değişmedi diyo. Ama öyle bi değişmiş ki doğduğundan beri. Böyle diye diye onların yüzünden sütüm azaldı zaten.
Çok sevindim senin tombiş demene valla ya... delikafadulden
bende merak ediyorum şumakineleri ben tefalde görmiştüm baya pahalıydı
hiç yoğurt yapmdım nasıl olur acaba
kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik
seren sen ayağında sallıyomusun ben uyumadığı zaman ayağımda sllıyorum bide billur sesim le ninni sölüyorum uyuyorkaydirigubbakcemile
Maibeyaz bu boza tarifi güzel oluyo mu? Bende bi deneyeyim bakalım. 2-3 günde mayalanıyo dimi?
Madem işe yarıyo evde yapalım bakalım. Benimde göğülerim çok acıyo, yara oluyolar yine ve pul pul olmuş üstü deri atmış gibi. Krem falan da sürmedim. Valla emerken korkuyom ya.
Kızlar saçlarına kızmın lastik takıp topladım valla öyle tatlı oldu ki.Tam toplattırmıyo ama. Amannn kızıma maşallah ya....
[img=http://img166.imageshack.us/img166/9120/grnt188dv2.th.jpg]
[img=http://img210.imageshack.us/img210/8683/grnt194th9.th.jpg]
tünaydınlarrrrrr
nabersinizzzz....laelaelaelaelae
inşallah bir sorun çıkmaz canım, sende şu fitili halleedemedin gitti yaaadelikafadulden
Gül canımm dedigin gibi bencede havalar güzelleşince bir yerler ayarlarız orda buluşuruz dedigin gibi çok güzel olur bence. senin tatil nasıl gidiyor tatlım.Aslıcım İstanbul'a gelince,mutlaka ayarlicam,herkese söyleyelim bir yerde buluşalım istedim aslında ben...Ayarlarız ama merak etme.
Bu arada ben müdürüme memlekete gideceğimi söyledim.Doktora da rapor alırken söyledim ama dilekçe falan yazmadım canım.Yazılı değil yani sözlü beyan ettim.
ya kızlar nedn gerçekten artık pek kimseler yazmıyor önceden okumaya yetişemezdim şimdi biri yazmış mı diye bakıp bakıp duruyorum...betül de yok nerelerde kaç gündür kendisine ulaşabilecek kimse yok mu merak ettim valla
evet ya durgun bayadır site betül msn de felan da yok kimbilir annesigilemi gittiki hicran papatyamda yok
Herkesciklere Selamllarrr !!betül dün burdaydı bir arar iyi merak etme canım.
betüşüm çıtırannem yetişşş:)ben yardımcı astrologum arkadaşlar..uzman betüş..betüş buralardaydı..hıcran alışverişte..deryacım boğa terazi aslan ailesi gayet uyumlusunuz hertelden çalsanızda..ama ufaklıgın tabıatı sana daha cok benzıcektır..aslan erkeği pohpohlanmalı..boğa domınantdır..aslanda..o bakımdan senın dediğinmi benım dediğimmi derken çatışma çıkabılır..sen alttan al o parlasın konuşsun sen bilidğini ooku:)
kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?