Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende düşünüyorum almayı arzumun 55ytl felan sanırım güzele benziyor sinbonunda var bilmiyorumki neyapsam:sm_confused:

Canım bende gördüm sinbonun 29 tl.filan güzele benziyo ama işte olan arkadaşların varsa tavsiye ederlermi onu öğrenmek istiyorum sonuçta yoğurdu mayalayıp vericez ya bebişlere ondan sormuştum[/QUOTE]

bende merak ediyorum şumakineleri ben tefalde görmiştüm baya pahalıydı
hiç yoğurt yapmdım nasıl olur acaba

hnmm kullananlar düşüncelerini yazsında bakalım alırız sinbo alacağımıza arzum daha mantıklı bence ayrı ayrı böyle bardakları var ama sinbo tek tip sanırım migrosta görmüştüm yarı yarıya fiyatı ama hadi kızlar yazın düşüncelerinizi bakayımkaydirigubbakcemile5
[/B][/QUOTE]

Canım haklısın ben daha önce sinbonun bikaç bişeyini alıp kullandım hemen bozuldu sanırım çine yaptırıyolar o yüzden kalitesi düşük biraz yapılan yorumlara göre karar verelim artık

canım geçmiş olsun sanada bizimkinede carpol verdik bugün sabah iyiydi az önce görüştüm şimdilik iyi, ama gözlem altında bence günlerce sürmez yaa en fazla 24 saatir heralde.a.s.

inşallah bir sorun çıkmaz canım, sende şu fitili halleedemedin gitti yaaadelikafadulden

Canım bende gördüm sinbonun 29 tl.filan güzele benziyo ama işte olan arkadaşların varsa tavsiye ederlermi onu öğrenmek istiyorum sonuçta yoğurdu mayalayıp vericez ya bebişlere ondan sormuştum

hiç yoğurt yapmdım nasıl olur acaba[/QUOTE]

Ben o makinelerle yapılan yoğurt tv.de izlemiştim istersen çeşitli meyvelerde katabiliyosun bizlerede kolaylık olabilir ama kararsızım işte:1no2: tefalinki pahalıdır ama başka markalarda var tabi

he öyle yapp hamileyim diye koyyyyyy:roflol::roflol::roflol: biz kimseye sölemeyizkaydirigubbakcemile3
sakın söyleme
valla iknci yolda sanki artık midem bulanıyor koca göbegimi görünce
saka maka 36 beden pantolonları doldurmak için tayt,külotlu çorap içlik giyen ben 42 beden pantolon aldım hafta sonu okulda giyerim diye biide utanmsad denemeden önce 38 beden arıyorum kocişte garip garip bakıyor yüzüme :1shok:
he bide arkadaslar tam kadın gibi oldun diyorlar sanki kadınlar en az 60 olmak zorunda

seren sen ayağında sallıyomusun ben uyumadığı zaman ayağımda sllıyorum bide billur sesim le ninni sölüyorum uyuyorkaydirigubbakcemile

nuraycım maşallh.genç kız olmuş nerdeyse )) kızının saçlarından bizim keltoş oğmumuza ver de biraz saçlansın heheee

Canım benim ya sende benim gibi kaynana ve görümcelerden dertlisin boşver valla kimse için değmiyor ben kayınvalidemle kavga ettim çümkü artık çok dolmuştum sonuçta oğlunun mutluluğunu düşünüyorsa susacak şimdilerde pek görüşmüyorum ve çok mutluyum sen keyfine bak annene git ve kaldığın sürenin tadını çıkar asla diğerlerini düşünüp moralini bozma,Maşşallah bebişlerimize tombiş bence kızın kimsenin dediğine aldırma insanlar fesatlıklarından ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar bence bebeğinle keyfine bakkaydirigubbakcemile5

hiç yoğurt yapmdım nasıl olur acaba

Ben o makinelerle yapılan yoğurt tv.de izlemiştim istersen çeşitli meyvelerde katabiliyosun bizlerede kolaylık olabilir ama kararsızım işte:1no2: tefalinki pahalıdır ama başka markalarda var tabi[/QUOTE]

sinbo ucuzmuş almak lazım o zaman hepsi aynı işi görmüyormu sonuçta bi internette arastırıyım yorumlara bakayım

seren sen ayağında sallıyomusun ben uyumadığı zaman ayağımda sllıyorum bide billur sesim le ninni sölüyorum uyuyorkaydirigubbakcemile

aytencim ben de ayağımda sallıyorum bazen.uyumadığı zamnlarda bu yola başvuruyorum.nini söylemeye başlayınca ağlıyo bizimki.ne yapsın o da haklı.teneke kazıntısı gibi annesinin sesi..:roflol::roflol: sadece eeeeeeeeeee leyip duruyorum.onu seviyor bak.kendisi de eeeee liyor..

kız anneleridee hemen bir tutam görseler bağlıycam diye uğraşır kaydirigubbakcemile3 ama çok yakışmış nazar değmesin meleğine canım. çekik gözsengözlerimebaksanab

dream
baktım şimdi gemnelde memnunlar ama biri kabı plastik ve yoğun bi kokusu vardı bebeğim için uygun olduğunu düşünmedim vei iade ettim diyor

Aslıcım İstanbul'a gelince,mutlaka ayarlicam,herkese söyleyelim bir yerde buluşalım istedim aslında ben...Ayarlarız ama merak etme.
Bu arada ben müdürüme memlekete gideceğimi söyledim.Doktora da rapor alırken söyledim ama dilekçe falan yazmadım canım.Yazılı değil yani sözlü beyan ettim.
[/QUOTE]
Gül canımm dedigin gibi bencede havalar güzelleşince bir yerler ayarlarız orda buluşuruz dedigin gibi çok güzel olur bence. senin tatil nasıl gidiyor tatlım.
tünaydınlarrrrrr
nabersinizzzz....laelaelaelaelae

serennnnn canımmm nasılsınnn. adaşımız nasıl.

cnm naber
kıs senın avatardakı resmının buyutulmus halı varmı?? varsa resım olarak buraya koysana bende alim yazlık t-shırtume boncuklu pullarla işlim yaza hazırlık yapalım:))))

aytencım ayagımda sallıyorum ama ıstemıyo bızımkı ayakta uyumaya alıstıdelikafadulden

Gül canımm dedigin gibi bencede havalar güzelleşince bir yerler ayarlarız orda buluşuruz dedigin gibi çok güzel olur bence. senin tatil nasıl gidiyor tatlım.

serennnnn canımmm nasılsınnn. adaşımız nasıl.[/QUOTE]

cnm nerelerdesın bebiş olunca iice kayboldun kıs:))

cnm bebiş huzursuzdu bir kac gundur şimdi kendıme kızıyordum nasıl huzursuzlugunu anlamadım dıye:mymeka: cocugum pişik olmus haberim yok sınıroldum kendıme yaaa
şimdi hakıkı zeytınyagı surdum ınsallah kısa surede gecer içim sızladı valla yaa
senın ufaklık nasıl neler yapıyo

evet ya durgun bayadır site betül msn de felan da yok kimbilir annesigilemi gittiki hicran papatyamda yok

betül dün burdaydı bir arar iyi merak etme canım.
Herkesciklere Selamllarrr !!
Sonunda haneme gelebıldım ve artık aktıfım ınsallahh :)))
saolun cancagızlarım hersey yolunda sızler ıyısınızdır umarım kaydirigubbakcemile2
bugun yıne erkenden yuruyusumu yaptım, gelınce banyomu yaptım sonra hafıf bır kahvaltı.. ohh mıs gıbı bır gun oluyor boyle baslayınca..
bu arada kılom 76,2 yanı 3 kg gıtmısss... kaydirigubbakcemile2

yettim .. :)) est. efendım ne uzmanı abla kardes goturuyoruz ıste bu topiğin astrologlugunu gücümüz yettiğince.. kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bakın oğlum sigaraya başlamış..içerkene yakaladım onuu.:ecrin_bebek:naniknanik

töbe yarabbım yaaaa cok erken baslamıs senın oglan kaydirigubbakcemile3
nasıl oldu pasa atesı cıktımı dunden sonra ?

Son düzenleme:
nuray salla gitsin niye böylle seyleri kıskanırlar anlamıyorum sanki kendi yegeni değil Çok üzgünüm çoook.maşaalah çok tatlı kızn

benim oğlum 4,400 doğmuştu gecen ay 7,800 du esimin aileside her görüşmemişde ne kadar oldudiyor elimdeyken nasıl agırmı almışmı kl vermişmi diye soruyorlar bu arada ayda bir görüşmüyoruz haa sanki hassaa teraziyim
kl yu hiç takma bence görümcen yüzünden ben 4,300 doğmuşum ama ilkokuldan itibaren verdim vebenim zayıflığım herkesin derdiydi nedense ,neyse hamilleğimde aldıklarım durduğu için milletinde agzı kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…