- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.841
dream
baktım şimdi gemnelde memnunlar ama biri kabı plastik ve yoğun bi kokusu vardı bebeğim için uygun olduğunu düşünmedim vei iade ettim diyor
nuray salla gitsin niye böylle seyleri kıskanırlar anlamıyorum sanki kendi yegeni değil Çok üzgünüm çoook.maşaalah çok tatlı kızn
benim oğlum 4,400 doğmuştu gecen ay 7,800 du esimin aileside her görüşmemişde ne kadar oldudiyor elimdeyken nasıl agırmı almışmı kl vermişmi diye soruyorlar bu arada ayda bir görüşmüyoruz haa sanki hassaa teraziyim
kl yu hiç takma bence görümcen yüzünden ben 4,300 doğmuşum ama ilkokuldan itibaren verdim vebenim zayıflığım herkesin derdiydi nedense ,neyse hamilleğimde aldıklarım durduğu için milletinde agzı kapandı
Of kızlar ben 14 kilo vermiştim doğumdan sonra şimdi 4 kilosunu geri almışım(Moralim yerlerde çok tatlı yiyorum sanırım ondan nasıl gidicek bu kilolar yaaa,şimdilerde hep korse giyiyorum umarım göbişe biraz faydası olur
:1shok: 4400 mü doğdunasıl normalmi doğdu sezeryan ilemi benimkide 3800 doğdu ama bende şeker vardı ben ona bağladım biraz kilolu doğmasını, sende varmıydı canın şeker.:1shok:
yok Allahtan catı muayenesi oldum catın dar dedi gerci normal desede kafama koymuştum sezeryanı şeker meker yoktuda bitmekk tükenmek bilmeyen bi iştah vardı:jeyyar:
olsun yaa sen ne kadar yersen yeeee bebek başka türlü besleniyor, maaşallhh iyi beslemişsin o zaman tosuncuk şimdi kaç kilo benimki 3800 gr doğdu şimdi 7500 gr.
benim hamilelikte hiç iştahım yktu, doğru dürüst yemedim, 9 ayda topu topu 1 litre süt içtim...
ona rağmen 4,140 gr doğdu oğluşum. ama şimdi 7 kilo.. okadar hareketli ki hiç kilo alamıyo...
gülsüm dimi cnm adın
masalah tombik doğmuş senin oğluşunda
üzülme kl için sağlıklı olsun cocuklarımız yeter bize
betülcüm sen çok çıtır ve zayıf gözüküyorsun resimde kaç kg.dunki hamilelikte kaç kg.aldın.ben 50 kg.dum 69 oldum şu anda da 58 felanım
betülcüm sen çok çıtır ve zayıf gözüküyorsun resimde kaç kg.dunki hamilelikte kaç kg.aldın.ben 50 kg.dum 69 oldum şu anda da 58 felanım
betül fotoğrafmı koydun ben niye görmedimm ya
betül fotoğrafmı koydun ben niye görmedimm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?