Doğum yapmış olan anneler buraya....

Of kızlar ben 14 kilo vermiştim doğumdan sonra şimdi 4 kilosunu geri almışım(Moralim yerlerde çok tatlı yiyorum sanırım ondan nasıl gidicek bu kilolar yaaa,şimdilerde hep korse giyiyorum umarım göbişe biraz faydası olur

:1shok: 4400 mü doğdu nasıl normalmi doğdu sezeryan ilemi benimkide 3800 doğdu ama bende şeker vardı ben ona bağladım biraz kilolu doğmasını, sende varmıydı canın şeker.:1shok:

cnm alırım heralde ama arzum daha kalitelidir alırsam söylerim bakalım dr ne dicek ne zaman baslatırsa yoğurda o zaman alırım heralde.ama bizimki kesin söylenir durur yoğurdunda makinesimi olurmuş muş muş...bu kadınlar hangi makine olsa atlarlar para tuzağı bunlar f:lan filannnnnnnnkafamçokkarıştı
valla o sahne canlandı gözümde

nunucum valla tombalak maşallah kızına...kıskananlar çatlasın boşveeerrrr....ona buna kulak asma sen....kızımıza iyi bak yeterrr.....zeytin gözlü yaaa muccckkkk öpüyom onu

:1shok: 4400 mü doğdu nasıl normalmi doğdu sezeryan ilemi benimkide 3800 doğdu ama bende şeker vardı ben ona bağladım biraz kilolu doğmasını, sende varmıydı canın şeker.:1shok:

yok Allahtan catı muayenesi oldum catın dar dedi gerci normal desede kafama koymuştum sezeryanı şeker meker yoktuda bitmekk tükenmek bilmeyen bi iştah vardı:jeyyar:

yok Allahtan catı muayenesi oldum catın dar dedi gerci normal desede kafama koymuştum sezeryanı şeker meker yoktuda bitmekk tükenmek bilmeyen bi iştah vardı:jeyyar:

olsun yaa sen ne kadar yersen yeeee bebek başka türlü besleniyor, maaşallhh iyi beslemişsin o zaman tosuncuk şimdi kaç kilo benimki 3800 gr doğdu şimdi 7500 gr.

benim hamilelikte hiç iştahım yktu, doğru dürüst yemedim, 9 ayda topu topu 1 litre süt içtim...
ona rağmen 4,140 gr doğdu oğluşum. ama şimdi 7 kilo.. okadar hareketli ki hiç kilo alamıyo...

olsun yaa sen ne kadar yersen yeeee bebek başka türlü besleniyor, maaşallhh iyi beslemişsin o zaman tosuncuk şimdi kaç kilo benimki 3800 gr doğdu şimdi 7500 gr.

20 gün önce 7,800 dü ama cok almamıştır bu ay sütüm azaldı mamayıda bi haftadır kabul ediyor beyfendi ama küçük doğanlar daha cabuk toparlıoyr anneler üzülmesin o yüzden bence

cnm nerelerdesın bebiş olunca iice kayboldun kıs:))

cnm bebiş huzursuzdu bir kac gundur şimdi kendıme kızıyordum nasıl huzursuzlugunu anlamadım dıye:mymeka: cocugum pişik olmus haberim yok sınıroldum kendıme yaaa
şimdi hakıkı zeytınyagı surdum ınsallah kısa surede gecer içim sızladı valla yaa
senın ufaklık nasıl neler yapıyo[/QUOTE]

güzelim yok kaybolmadım tatlım benim bir pc yok artıkım eşim iş yerine götürüyor evde olunca yada hafta sonları girebiliyorum.
sizede geçmiş olsun güzelim.benim ufaklık nasıl olsun iyi şimdi teyzesiyle oynuyorlar ben memlekete geldim yinede annem teyzesi ilgielniyor minnoşla.

betülcüm sen çok çıtır ve zayıf gözüküyorsun resimde kaç kg.dunki hamilelikte kaç kg.aldın.ben 50 kg.dum 69 oldum şu anda da 58 felanım

benim hamilelikte hiç iştahım yktu, doğru dürüst yemedim, 9 ayda topu topu 1 litre süt içtim...
ona rağmen 4,140 gr doğdu oğluşum. ama şimdi 7 kilo.. okadar hareketli ki hiç kilo alamıyo...

gülsüm dimi cnm adın
masalah tombik doğmuş senin oğluşunda
üzülme kl için sağlıklı olsun cocuklarımız yeter bize

kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum

gülsüm dimi cnm adın
masalah tombik doğmuş senin oğluşunda
üzülme kl için sağlıklı olsun cocuklarımız yeter bize

evet canım gülsüm.. fazla takmıyordum ama son ay hiç kilo almamış ve 300 gr da vermiş.. o yüzden üzüldüm.. ama dediğin gibi sağlığı yerinde ya... ona şükrediyorum....

betülcüm sen çok çıtır ve zayıf gözüküyorsun resimde kaç kg.dunki hamilelikte kaç kg.aldın.ben 50 kg.dum 69 oldum şu anda da 58 felanım

saol canım benım ah keske dedıgın gıbı cıtır olsam.. ben 66 ıle yanı kılo aldıgım bır donemımde hamıle kalmıstım.. 83 gıbı doguma gırdım.. dogumdan sonra en son 74 e dusmustum sonra yıne almısım tabı cıkolataya tatlıya saldırınca baska ne olabılır dı kı zatenn kafamçokkarıştı sımdı 76.2 olmusum cok sukurr... hihoyyyt
ama arkadaslarım genelde kılom kac sızce dıye tahmın ettırdıgımde 68 fılan derler yanı kılo aldıgım zaman heryerıme esıt dagılıyor sadece bel de yada basende bırıkmıyor parmaklarıma kadar yayılıyor dusun bu yuzden dırek oldugum kıloyu gostermıyorum sanırım.. ama bu yaglar bana yeterde artar bıle ben kıyafetlerımın hıcbırını gıyemedıkten sonra kım ne derse desınnnn değil mii :mymeka:

deryacım evt yaa betülcümm boyunda uzun sanırımm. kknın çıtırları SEREN ve BETÜL.
Nuraycımmm kızına maşallah pek güzel çıkmış
ya kızlarr bakıyorum herkes hızlandı yazıları okuyup cevaplayıncaya kadar yeni sayfaya geçmiş oluyorsunuz. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…