Doğum yapmış olan anneler buraya....

pek tatlıymışsın canım öyle düşünme annelik güzelliğine güzellik katmıştır bence.
teşekkür ederim.a.s.a.s.a.s.

tesekkur ederım canımmm ama aslında cok ta uzun sayılmam yanı 1.68 ım normal yanı... ama dedıgım gıbı yapıda farkedıyor sanırım bulundugun kıloyu gostermek yada gostermemek.. valla ben kımseye gostermesem de kendıme cok ıyı gosterıyorum sanırım aynadan gorunuyor nedense lok lokkkk :mymeka::mymeka:

kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum
deryacımm benim Ozanımda 3120 dogdu hastaneden 2940 çıktık.şuan 7.250 civarındadır. bencede normal güzelim benim ogluşum ne kilolu nede zayıf normal yani.

kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum

hayır cnm en ufak benimki doğmuştur kesin.2600 gr.:1no2:ama Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun şimdi iyi.

bizde aşıların hiçbiri ateş veya huzursuzluk yapmadı canım. ateşi cabucak düşer inşallah.

biz hiç kg.vermedik canım hatta 6 gün sonra aşı için gittiğimizde de 50 gr.almıştı ama normaliz yanii sağlıklı olsunlar da önemli olan bu bence değil mi?

bu arada kalabalıklaştık maşşalllah diyelim:))şimdi de yetişemiyoruz he he he

deryacım sen ne zaman doğum yaptın seninki baya geridee gibi dimiii kaçıncı haftanda ddoğuma girdin.

deryacımm benim Ozanımda 3120 dogdu hastaneden 2940 çıktık.şuan 7.250 civarındadır. bencede normal güzelim benim ogluşum ne kilolu nede zayıf normal yani.

aslı kızzz senin oğluşundaaa pek tatlııı keşke hepsini görebilseydim ben yaaaagamyoncuiremsu, çok değişti dimi.

kızlar aslında herkes şöle bir resmini koysa dicem ama kimse istemez bende istemem doğrusu....ahhhşu kg.ları bi verelim inşallah....ay ben hayatımda hiç rejim yapmadım nasıl yapıcam bilmiyorum yaaa...

Yok canımcım benim kızımda 2860 dogdu çıktıgımzda da 2650 idi.Dün dr gittik çok kusuyodu REFLÜ demişlerdi 1 ayda 250 gr almış dr panikledi mama falan verdi benim de içim rahat etmedi şimdi Nişantaşında bi çocuk gastrolugu varmış ona götürücem çünkü mamayı da almyo emdigini de içindekiler boşalana kadar kusuyo beni dinleselerdi dr lar derdimizi anlmamıyolar

canım eylül 29 bekleniyorsu 8 ekimde doğum yaptım ben ve selan en sona kalmıştık selen de benden birgün sonra doğum yaptı...

hımm şimdi hatırladımmm sona kalmıştınız ikinizzzz, ayyy seren ne delirdiydi çıksın artık diye allahtan yer falan sildi de doğumu oldu yoksa daha bekliyecekti ege paşası:CüvCüv:

aslı kızzz senin oğluşundaaa pek tatlııı keşke hepsini görebilseydim ben yaaaagamyoncuiremsu, çok değişti dimi.

aytencimm sagol canımm.evt yaa bütün minik kuşları görebilsek keşkem. senin ogluşununda adı Egeydi degilmi. bu arada ben nazillideyim.

Canım benim oğlan uyandıda yazamadım haklısın benimkide aynı herşeyin makinası var diyor kadınlara yapacak bi iş kalmıyo diyo amaaannn gelsinde kendisi yapsın bulaşığı makinaya koymak bile bi iş bence dediğin gibi arzum daha kalitelidir bende ona bakayım çok sağolŞeniz

evet benim eşimde öyle diyecek kesin kesin biliyorum ben bir ara yumurta makinası alcaktım ben rafadan yapmak içinsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

neyse bunuda aldırırız garik bir şekilde :))))))))

geçmiş olsun cnm.ne zamandır yoktun?bu dr.ların hepsinin dediği birbirini tutmaz zaten.anlamadım gitti bu işi.neyse inş.çabucak iyileşir gelinim.a.s.

aytencimm sagol canımm.evt yaa bütün minik kuşları görebilsek keşkem. senin ogluşununda adı Egeydi degilmi. bu arada ben nazillideyim.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden nasıl yaniiiiiiii bir ordasın bir burdaaaaaaaaaaaa:1shok: keşke orda olsaydım yaaa görüşürdükkk memeleketim benimmmmŞeniz. evet benimkide ege 4 tane ege var sanırım, sereninki, duygunun ki, seninki benimkikaydirigubbakcemile3

evet benim eşimde öyle diyecek kesin kesin biliyorum ben bir ara yumurta makinası alcaktım ben rafadan yapmak içinsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

neyse bunuda aldırırız garik bir şekilde :))))))))

rafadan yumurta makinası mı :roflol::roflol::roflol:Allah seniii... adam haklı ozaman.. saytıversene içinden 100e kadar... :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…