- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.861
Çook koymuştum da sen kaçırmışsın hemen koyayım hayatım...Hamile kalmadan önceki halimi koyayım da ahhh ahhh bir daha hiç öyle olamicam sanırım ben de bir bakayım...
Dev gibi çıktı yaa beceremedim aam bakın da sileyim.
deryacım evt yaa betülcümm boyunda uzun sanırımm. kknın çıtırları SEREN ve BETÜL.
Nuraycımmm kızına maşallah pek güzel çıkmış
ya kızlarr bakıyorum herkes hızlandı yazıları okuyup cevaplayıncaya kadar yeni sayfaya geçmiş oluyorsunuz. kaydirigubbakcemile
deryacımm benim Ozanımda 3120 dogdu hastaneden 2940 çıktık.şuan 7.250 civarındadır. bencede normal güzelim benim ogluşum ne kilolu nede zayıf normal yani.kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum
kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum
yok canım koymadım sanırım derya oncekı koyduklarımın uzerıne konustu :))
günaydın kızlar.. bebeğim dün pönımokok aşısı olmuştu.ateşi var.ara ara 38 e yaklaşıyor.kalpol verdim.3 kez.fitil daha etkili ama sokamıyomki geri atıyor kerata..arar ara ıslsk ve sirkeli bezle falan siliyom etkili oluyor daha sonra yine çıkıyor..sizinkilere pönomokok ateş yaptımı? kaç gün sürdü? neler yaptınız.
kızlar acaba en ufak benim bebiim mi doğdu böle sizi okuyunca...tunahan 3050 gr.doğdu valla karga gibiydi şu anda 6400 gr.iyi gidiyor bana göre benimki henüz 3.5 aylık ya o yüzden normal diyorum
deryacımm benim Ozanımda 3120 dogdu hastaneden 2940 çıktık.şuan 7.250 civarındadır. bencede normal güzelim benim ogluşum ne kilolu nede zayıf normal yani.
deryacım sen ne zaman doğum yaptın seninki baya geridee gibi dimiii kaçıncı haftanda ddoğuma girdin.
canım eylül 29 bekleniyorsu 8 ekimde doğum yaptım ben ve selan en sona kalmıştık selen de benden birgün sonra doğum yaptı...
aslı kızzz senin oğluşundaaa pek tatlııı keşke hepsini görebilseydim ben yaaaagamyoncuiremsu, çok değişti dimi.
cnm alırım heralde ama arzum daha kalitelidir alırsam söylerim bakalım dr ne dicek ne zaman baslatırsa yoğurda o zaman alırım heralde.ama bizimki kesin söylenir durur yoğurdunda makinesimi olurmuş muş muş...bu kadınlar hangi makine olsa atlarlar para tuzağı bunlar f:lan filannnnnnnnkafamçokkarıştı
valla o sahne canlandı gözümde
cnm alırım heralde ama arzum daha kalitelidir alırsam söylerim bakalım dr ne dicek ne zaman baslatırsa yoğurda o zaman alırım heralde.ama bizimki kesin söylenir durur yoğurdunda makinesimi olurmuş muş muş...bu kadınlar hangi makine olsa atlarlar para tuzağı bunlar f:lan filannnnnnnnkafamçokkarıştı
valla o sahne canlandı gözümde
Yok canımcım benim kızımda 2860 dogdu çıktıgımzda da 2650 idi.Dün dr gittik çok kusuyodu REFLÜ demişlerdi 1 ayda 250 gr almış dr panikledi mama falan verdi benim de içim rahat etmedi şimdi Nişantaşında bi çocuk gastrolugu varmış ona götürücem çünkü mamayı da almyo emdigini de içindekiler boşalana kadar kusuyo beni dinleselerdi dr lar derdimizi anlmamıyolar
aytencimm sagol canımm.evt yaa bütün minik kuşları görebilsek keşkem. senin ogluşununda adı Egeydi degilmi. bu arada ben nazillideyim.
evet benim eşimde öyle diyecek kesin kesin biliyorum ben bir ara yumurta makinası alcaktım ben rafadan yapmak içinsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
neyse bunuda aldırırız garik bir şekilde :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?