- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.881
kızlar yoğurt makinesine ne gerek var ben size tarif edweyim güzelce günlük bardaklara mayalayın yaa vallaa ama
geçmiş olsun cnm.ne zamandır yoktun?bu dr.ların hepsinin dediği birbirini tutmaz zaten.anlamadım gitti bu işi.neyse inş.çabucak iyileşir gelinim.a.s.
İnşallah dünürcüm..........
Valla Naz la ugraşmaktan...........
Bakalım ne dicek haber veririm fırsatım olursa............
kızlar doğum resimleri koycam çok çikin çıkmışım ama gülmek yok koymadan geçemedim silcem ama çabuk durun yüklüyorum
evt canımcımm ben geziyorumm ama son gezmelerim denilebilir tabikide yaz tatiline kadar -tatlicadiarzu- evt sende keşke burda olsaydın hep buluşurduk güzelimm.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden nasıl yaniiiiiiii bir ordasın bir burdaaaaaaaaaaaa:1shok: keşke orda olsaydım yaaa görüşürdükkk memeleketim benimmmmŞeniz. evet benimkide ege 4 tane ege var sanırım, sereninki, duygunun ki, seninki benimkikaydirigubbakcemile3
deryacımm yaa banada tarif versene tatlım.kızlar yoğurt makinesine ne gerek var ben size tarif edweyim güzelce günlük bardaklara mayalayın yaa vallaa ama
evt şekerim çıtırsın işte profiline bakan görür şekercim.kıs avatar resmını koysana cıkıs alıp t-shırt ume işlicemmmdelikafadulden
aslıcım buarada bana cıtır demısın ne cıtır ne cıtır heryerı çatlak cıtırkaydirigubbakcemile3
Arzu kız rafadan yumurta makınasıda ılk defa duydum ne gerek var kız na Allah senı ne etmesın emii :roflol::roflol:
betülcüm evet ateşi çıktı ama çook değil 37-37,5 civarında dolanıyor.bazen 38 e varıyor.daha 38 geçmedi.inş.da biran önce 36,5 a düşer.ben de huzursuz oluyorum.çıkar havale geçirir falan diye..sık sık kontrol ediyorum.biraz da mız mız buğün..herhalde ateşten.benim bile 37 derceye çıktığında halsizleşiyorum.eklemlerim heryerim ağrıyor.kimbilir onların da sıkıntısı olur.allah herkesin bebeğine şifalar versin
arzucum ve selincimm valla benimde kafamda canlandı bende aldırıncaya kadar ee alsaydık iyi olurdu kafasının etini yerim. tabi o isterse alır orasıda ayrı mesela her dedigini yaptırıyorsun der kızaar. yogurt makinesi kardeşimde varmış ben onunkine el koyacagım annemde de katı meyve sıkacagı var onada el koyacagım hiçbirşey almama gerek kalmıyor artık. kaydirigubbakcemile2
betülcüm evet ateşi çıktı ama çook değil 37-37,5 civarında dolanıyor.bazen 38 e varıyor.daha 38 geçmedi.inş.da biran önce 36,5 a düşer.ben de huzursuz oluyorum.çıkar havale geçirir falan diye..sık sık kontrol ediyorum.biraz da mız mız buğün..herhalde ateşten.benim bile 37 derceye çıktığında halsizleşiyorum.eklemlerim heryerim ağrıyor.kimbilir onların da sıkıntısı olur.allah herkesin bebeğine şifalar versin
töbe yarabbım yaaaa cok erken baslamıs senın oglan kaydirigubbakcemile3
nasıl oldu pasa atesı cıktımı dunden sonra ?
arzucum sen normal mi doğum yaptın.Çok heyecanlı gördüm senii.. vah vah halimize durun ben de özendim koyayaım sezaryen öncesi resmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?