- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.901
arzucum sancı çekerkenmi bu fotolar ayyy normal doğum çokmu zor yaaa, yaşamadık bilmiyoruz, sezeryanın acısı çok fenaa. fotolarda kime isyan ediyodun canım
evet canım normal normal o sancı girdiği sıralar çekmiş eşim halimi:)))) birde beni annem doğururken ölmüş şimdiki annem çok ağlamıştı başımda çok zor doğum olmuştu bişi olmasın diye off off aklıma geldi bak ennem ne ağlamıştı canım benim
arzucum sancı çekerkenmi bu fotolar ayyy normal doğum çokmu zor yaaa, yaşamadık bilmiyoruz, sezeryanın acısı çok fenaa. fotolarda kime isyan ediyodun canım
öylemi çok üzüldüm canım benim, allah mekanını cennet eylemiştir sen merak etme.:Saruboceq:
vay anam arkadasım sen de mı normal yapmıstın.. kendı sancınlamı sunı mıı.. ben boyle gezememıstım heryerım bır yere takılıydı.. sunı ıle basladı sunı ıle bıttı hıc kendı sancımı bılmedım.. ama cok fenaydıı yaa o neydı ama yınede ıyıydı pişman degılım sonucta atlattık hepımız.. hersey gerıde kalıyor..ayy gözlerim sulandı gene bak o acı geldi aklıma Allah ım saçıma bakın biiiiiiiii güya fön çektirip krem geceliklerimi giyecedim -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
vay anam arkadasım sen de mı normal yapmıstın.. kendı sancınlamı sunı mıı.. ben boyle gezememıstım heryerım bır yere takılıydı.. sunı ıle basladı sunı ıle bıttı hıc kendı sancımı bılmedım.. ama cok fenaydıı yaa o neydı ama yınede ıyıydı pişman degılım sonucta atlattık hepımız.. hersey gerıde kalıyor..
aslıcım az önce bir cay kaşığı kalpol verdim..baktım şimdi 36,5 olmuş ve uyuyor...umarım bi daha çıkmaz.elimden geldiğince ateş düşürücü vermemeye çalışıyom zaten.genelde ıslak bezle siliyom.
nuray salla gitsin niye böylle seyleri kıskanırlar anlamıyorum sanki kendi yegeni değil Çok üzgünüm çoook.maşaalah çok tatlı kızn
benim oğlum 4,400 doğmuştu gecen ay 7,800 du esimin aileside her görüşmemişde ne kadar oldudiyor elimdeyken nasıl agırmı almışmı kl vermişmi diye soruyorlar bu arada ayda bir görüşmüyoruz haa sanki hassaa teraziyim
kl yu hiç takma bence görümcen yüzünden ben 4,300 doğmuşum ama ilkokuldan itibaren verdim vebenim zayıflığım herkesin derdiydi nedense ,neyse hamilleğimde aldıklarım durduğu için milletinde agzı kapandı
kendi sancılarımdı o resimdekiler :)))))) son zamana doru suni verdiler bana hemen açılsın deye sanırım ne güzel şimdi gülüp geçiyoruz Allah sağsalim kurtardıya çok şükür Allah acılarını göstermesin hepimizinkini inş sağsalim canım kuzucuklarım benim öpesim geldi baq
betül canan kostümleriniz aynıııı kaydirigubbakcemile3 bana yeşil iğrenç bişey vermişlerdi, çok şükür o günleri atlattık, betülcüm bende doğumdan sonra çok şişmiştim ben narkoza bağlamıştım şişliğimi normal doğum yapanlardamı şişiyor öyle ama sen epidural almıştın belkide ondan şiştin sende. çok şükür bu günlerimize.
betül canan kostümleriniz aynıııı kaydirigubbakcemile3 bana yeşil iğrenç bişey vermişlerdi, çok şükür o günleri atlattık, betülcüm bende doğumdan sonra çok şişmiştim ben narkoza bağlamıştım şişliğimi normal doğum yapanlardamı şişiyor öyle ama sen epidural almıştın belkide ondan şiştin sende. çok şükür bu günlerimize.
ben kontrole gittiğim gün doğuma almışlardı sezeryan oldu çok sevinmiştim meleğime kavuşucam diye ama görüncede şok olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?