Doğum yapmış olan anneler buraya....

arzucum sancı çekerkenmi bu fotolar ayyy normal doğum çokmu zor yaaa, yaşamadık bilmiyoruz, sezeryanın acısı çok fenaa. fotolarda kime isyan ediyodun canım

ayten eşime kızıyom ben vazgeçtim ya epidural etsinler yada sezeryan diyee

ama iyiki dinlememişler benikaydirigubbakcemile3

öylemi çok üzüldüm canım benim, allah mekanını cennet eylemiştir sen merak etme.:Saruboceq:

ben de gülmüşüm güya ama içim içimi yiyor heyecandan.. zor günlerdi bee

içimize yastık koymuşlar gibi demekaydirigubbakcemile3

ayy gözlerim sulandı gene bak o acı geldi aklıma Allah ım saçıma bakın biiiiiiiii güya fön çektirip krem geceliklerimi giyecedim -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
vay anam arkadasım sen de mı normal yapmıstın.. kendı sancınlamı sunı mıı.. ben boyle gezememıstım heryerım bır yere takılıydı.. sunı ıle basladı sunı ıle bıttı hıc kendı sancımı bılmedım.. ama cok fenaydıı yaa o neydı ama yınede ıyıydı pişman degılım sonucta atlattık hepımız.. hersey gerıde kalıyor..

maibeyaz betülcüm valla benimki dalga geçmese düşünmezdim yumurta makinasını :))))))))))) ama şöyle bakınca harbiden komik eşim diyoki birde robot alalım eve sen hiç kıpırdama ee kıpırdayınca ya yağlarım erirse deme ama benimki çok düşünceli canım

kendi sancılarımdı o resimdekiler :)))))) son zamana doru suni verdiler bana hemen açılsın deye sanırım ne güzel şimdi gülüp geçiyoruz Allah sağsalim kurtardıya çok şükür Allah acılarını göstermesin hepimizinkini inş sağsalim canım kuzucuklarım benim öpesim geldi baq

geçmiş olsun canım ateş ölçülerini yazın bana bi sabah 37 ydi ben çok önemsemedim ara sıra böyle oluyor ben 37 ye kadar normal biliyordum yanlışmı

merhaba hanımlar
1 aydan buyana benim bebeğimin ateşide sürekli oynuyo 37-38 arası değişiyo ağzıda çok aktığı için dişten diye düşünüyoruz.

-------------------------
silindi.

ılk ıkısı dogumdan once olan fotolar daha sunı sancı bıle takılmamıstı basıam gelceklerden habersız sırıtııyorum tabııı...:mymeka:
son ikisi dogumdan sonra.. yuzum zaten sıstı dogumdan sonra cok daha fena olmuss yaaa balon gıbı sısmısım.. benım sancı anında cekılen fotom yok vıdeolar var ama ben bıle bakmak ıstemıyorum.. :1no2:
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIMMM...

Son düzenleme:
he he he canan birden sezeryan günüm aklıma geldi ben ne hissetiğimi bile bilememiştim, çok korkmuştum, zaten sezeryandan çıkarkende çok kötüydüm, ayyyyy ne günlerdi yaaaaaaaa

betül canan kostümleriniz aynıııı kaydirigubbakcemile3 bana yeşil iğrenç bişey vermişlerdi, çok şükür o günleri atlattık, betülcüm bende doğumdan sonra çok şişmiştim ben narkoza bağlamıştım şişliğimi normal doğum yapanlardamı şişiyor öyle ama sen epidural almıştın belkide ondan şiştin sende. çok şükür bu günlerimize.

Saol canım; aynen öyle salla gitsin :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

Evet canım sagsalım kurtulduk cok sukur.. ama benım arada aklıma ıkıncıler gelıyor valla...ıkıncı her zmana daha kolay olurmus doktorlarda bunu soyluyor yapanalrda ama hıc bellı olmaz garantısı yok.. Allah yıne yardım etsın o gunlerde gelıcekmı bakalım.. Allah kerımmm.. :bbo:

yok canım epidural fılan degıl zaten o epiduralın sımdı dıııt......... neyse.
zorlanmadan olmustu canım ılk bır kac kez hep ıkınmalarım yanlsıtı zaten burdan gorunmuyor ama tum vucudum bır suru noktacıklar kaynıyordu kırmızı kırmızı yuzum gogsum boynum kollarım her yerımmm :1no2:

ben kontrole gittiğim gün doğuma almışlardı sezeryan oldu çok sevinmiştim meleğime kavuşucam diye ama görüncede şok olmuştum.

bana da yeşil bişey vermişlerdi... çok iğrençti gerçekten.. bana doktor söyledi normal olmaz dedi.. ama ben inat ettim olur diye.. denemek istedim... ama okadar emindiki olmayacağından o yüzden giydirmişti.. belki acele sezeryana alırız diye... öyle de oldu... doğuramadım sezeryana aldılar... :roflol:

anne kumral baba kumral gelen bebek kapkara bişey ogün sezeryanda başka hasta olsaydı bebeklerin değiştiğini düşünürdüm.şimdi beyazladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…