- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.921
anne kumral baba kumral gelen bebek kapkara bişey ogün sezeryanda başka hasta olsaydı bebeklerin değiştiğini düşünürdüm.şimdi beyazladı
vay anam arkadasım sen de mı normal yapmıstın.. kendı sancınlamı sunı mıı.. ben boyle gezememıstım heryerım bır yere takılıydı.. sunı ıle basladı sunı ıle bıttı hıc kendı sancımı bılmedım.. ama cok fenaydıı yaa o neydı ama yınede ıyıydı pişman degılım sonucta atlattık hepımız.. hersey gerıde kalıyor..
Benim doğum öncesi hiç resmim yok ben soğuk algınlığı ve ishal şikayeti ile gidip apar topar doğuranlardanım..Maşaallah en kötü hatırladığım olay dikiş atılması 2 saatte çıktım doğumhaneden ama eşim ve annem için çok kötü oldu muayene diye aldılar içeri kıyafetlerimi getirmişler geriye annem çok kötü olmuş kızımı öpemedim daha demiş hemşireye duygulandım walla....
kızlar bugünde pek katılım olmamış sayfaya hepinizin işleri vardı herhalde neyse hekese iyi geceler ben yarın kızı dr götürücem kendimde migren için dr gidicem yarın yoğun bir gün olacak benim için gene
ceylin ve tuba içinde alışveriş yapıcaz kıyafetler küçüldüler çünkii birde bunu alıcaz yarın bulabilirsekk bakalım Kiraz Bebe*>>*Ana Kucağı*>>*Ana Kucağı - Salıncak akşama doğru evde olurum herhalde görüşürüz
gerçekten çokmuş deryacım ya, antalyada biz bedavaya yaşıyoruz demekki, mesela burda deniz manzaralı süper son sistem bir evi 1000-1500 tl ye kiralayabilrisin bizim mesela elektrik geçen ay 130 geldi bu ay en fazla 200 gelirr, istanbulda hayat zor, diycem ama sen de kocaelidesin, çok elektrik faturaları ödüyosunuz. biz öyle olsa gerçekten batarız. kafamçokkarıştı
Aytencim sen hıc uzulme Türkiyenın %80 ı o faturayı ödeyınce batar:a015:Asgari ücretin 500 küsür ytl oldugu bır ulkede o faturalar bızıde kasar ki ben İzmırde yasıyorum gecen ay 215 geldıde ona rağmen şok geçirdik biz.:1shok:Valla bız oyle yazlıklarla gezmıyoruz tabıkı ancak normal eşofmanla oturabılıyoruz ona ragmen fatura bıze cok gelıyor
canım gece yatarken içseydin bozayı tarçın koy bide güsel oluyo tarçınla...valla uzun zamandır sütüm akıp da üstüm ıslanmıyordu iki gündür ıslanıyor:):)
tesekkur ederım canım.. hepımızın doğumu hem ayrı bı zor hemde ayrı bı guzeldıı.. yavrularımıza kavustuk.. Allah hıc ayırmasın ınsallah...arzucum ve betülcüm ne güzel çıkmışsınızz. arzucumm Allah rahmet etsin nur içinde yatsın annecigin.
kızlarr yazılarınızı okurken inanın çok duygulandımm aglayacagım şimdi.. biliyorsunuzki ben normal dogum yapmayı çok istemiştim ama nasip böyleymiş keşke normal yapsaydım ama çok şükür iyiyiz yaa diyorum saglıgımız iyi kendimde hiç sezeryan olmamış gibi hissediyorum. birde benim gece suyum geldigi için neye ugradıgımızı şaşırdık akşam banyomu yapıpta yatmıştım Allah'tan. annemle eşim çok panik oldular eşim şoka girmişti resmen annem hemen hastaneye gitmemiz gerek diyip durdu taksi gelmeyince eşim kaç kere taksiyi aradı bilmiyorum nerdesiniz doguma gidiyoruz diye. sabaha kadar suyum bitti dogum odasına tek başıma yanıma annemide eşimide almadılar sabaha kadar dualar ettim herkes ve kendim için hayırlısını istedimm. ne çabuk geçti zaman haftaya 5 ayımıza girecegiz.
saol canım kaydirigubbakcemile3 yanlız nasıl paşa olunuyor onu anlamadım :))betüş kızların paşası:)çok mahsun çok şekersin..içim fena oldu..oyooy..zordu zor..arzucum sende keza,çook şekersin...anneciğinede rabbim gani gani rahmet eylesin...
umutcum yaaa yazdıkların ne kadar doğru gerçekten benim eşim burnundan kıl aldırmaz hiç, ne güzel yazmışsın içime sanki şöyle bri su serpmpilmiş gibi oldu ama işte ben konuşamıyorum söyleyemiyorum ayıp olacakmış gibi geliyor, zaten bir kere söyledim ondada ne kıyametler koptu offfffffff ya neyse annem geliyor artık, annem 2-3 ay kalacak o süre içinde gitmezse kedi, bende işi bırakıp kendim bakarım bebeğime, kendileri düşünür o zaman bunlar nasıl geçinecek diyeeee, sabır ederim ben ama sabrımda taştımı hiç yarını falan düşünmem ne olacaksa olsun derim. ben 40 günlük bebeğimi bıarktım sırf evimizde maadi sıkıntılar yaşamayalım diye, zaten bu olay bu kedi olayı eşimle aramızdaki ilşkiyi de çok yıprattı :1no2:
deryacım yeteryazma artk...ben de yazdım 2 gündür öyleydi..bu sabah az geldivalla...
bende denedım bır su bard anca ıcebıldım ıcım cok fena oldu eksımı tatlımı bellı olmayan bır tat..kafamçokkarıştıderyacım bende pek fark etmedi yaaaa zamanlamı oluyor ben dün gece içtim ama akmadı süttt:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?