Doğum yapmış olan anneler buraya....

anne kumral baba kumral gelen bebek kapkara bişey ogün sezeryanda başka hasta olsaydı bebeklerin değiştiğini düşünürdüm.şimdi beyazladı

:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin :roflol::roflol: doğduklarından bu yana nasıl değiştiler dimi.sengözlerimebaksanab

kızlar yazmışsınız foto koymuşsunuz benimde aklıma geldi denizin doğumu
1 ay boyunca ha bugün doğdu ha bugün doğcak diye bekledik 1 ay boyunca gün aşırı hastaneye gidip o iğrenç nst aletine bağladım hastanede yattım . 34. ayda sancılarım başlamıştı ama ne sancı ben hiç bişey hissetmiyorum nst de doğum sancısı çıkıyor 5 hafta ilaç içtim doğumu geciktirmek içim, her ihtimale karşı doğum olursa diye iğneler oldum denizin akciğerleri gelişsin diye , 39.haftaya girmemden 1 gün önce yine nst ye bağlanmakiçin gittiğimde doktor ultrasonla baktı ve suyun azalmış çok yatacaksın eve göndermem bu halde dedi ..tabi hala benim hissetmediğim sancılarım devam ...
hastaneye yattım o gece boyunca nst bağlı kaldı , ertesi sabah suni sancıyı taktılar 4 saat boyunca nst kafayı yedi sancılar öyle bir geliyoki ama ben hala hiç sancı hissetmiyorum doktor bile hayret ediyordu (ağrı eşiğim çok yüksekmiş öyle demişti) 4 saatin sonunda denizin kalp atışları yavaşlamaya başladı ve hala açılmam sadece 2 cm idi ... acil sezeryana aldılar bari epidural sezeryan olsun dedim ,ona bile vakit yok acil almamız lazım dediler neye uğradığımı şaşırdım 17.55 de narkozu verdiler 17:58 de Denizim doğdu .... böyle ağrısız sancısız ama stresli bir doğumdu işte benimki de

Benim doğum öncesi hiç resmim yok ben soğuk algınlığı ve ishal şikayeti ile gidip apar topar doğuranlardanım..Maşaallah en kötü hatırladığım olay dikiş atılması 2 saatte çıktım doğumhaneden ama eşim ve annem için çok kötü oldu muayene diye aldılar içeri kıyafetlerimi getirmişler geriye annem çok kötü olmuş kızımı öpemedim daha demiş hemşireye duygulandım walla....

betüş kızların paşası:)çok mahsun çok şekersin..içim fena oldu..oyooy..zordu zor..arzucum sende keza,çook şekersin...anneciğinede rabbim gani gani rahmet eylesin...

arzucum ve betülcüm ne güzel çıkmışsınızz. arzucumm Allah rahmet etsin nur içinde yatsın annecigin.
kızlarr yazılarınızı okurken inanın çok duygulandımm aglayacagım şimdi.. biliyorsunuzki ben normal dogum yapmayı çok istemiştim ama nasip böyleymiş keşke normal yapsaydım ama çok şükür iyiyiz yaa diyorum saglıgımız iyi kendimde hiç sezeryan olmamış gibi hissediyorum. birde benim gece suyum geldigi için neye ugradıgımızı şaşırdık akşam banyomu yapıpta yatmıştım Allah'tan. annemle eşim çok panik oldular eşim şoka girmişti resmen annem hemen hastaneye gitmemiz gerek diyip durdu taksi gelmeyince eşim kaç kere taksiyi aradı bilmiyorum nerdesiniz doguma gidiyoruz diye. sabaha kadar suyum bitti dogum odasına tek başıma yanıma annemide eşimide almadılar sabaha kadar dualar ettim herkes ve kendim için hayırlısını istedimm. ne çabuk geçti zaman haftaya 5 ayımıza girecegiz.

canım bende almak istiyorum....ama karar veremedim..akvaryum salıcak var birde...ama bu daha kullanışlı galiba...

biliyosunuz bende doğumumu özelde yapıcaktım son anda trombosit düşüklüğümden cesaret edemedim çünkü medikal p. burda yeni açılmıştı, apar topar devlet hastanesinden tavsiye üzerine bir doktor buldum neredeyse bütün ay boyunca verdiğim kontrol parası toplamı kadar bu doktora para verdik sırf ilgilensin diye, allahtan doktor çok paracı değildi de fazzlaa sövüşlemedi bizi, neyse normal doğum günüm 17 hazirandı sata göre, neyse doktordaki son kontrolümde 16 eylülde yapalım sezeryanı dedi ben tırstım tabi ya normal doğum sancılarım tutarda sezeryana yetişemeyip de trombositten başıma bişey gelir diye, doktor demezmi seninkinin gelmeye niyeti yok gibi merak etme gelmez rahatı yerinde dedi. biz 15 eylülde yatış yaptık hastanye o gün kabus gibiydi bir sürü prosedür özellerde bu prosedür yok işteee, bazı çalışanlar insanı adam yerine bile koymuyor, hastanemiz allah var şimdi özel hastanelere taş çıkarır konfor ve temizlik açısından 1 senenmi ne oldu zaten yapılalı, ama içeridekiler eski anacım onları değiştirmemişler kaydirigubbakcemile3 neyse o günde bitti 15 eylülde yatışım yapıldı ablam benimle birlikteydi, o gece canımız sıkıldı doğumhanenin kapısının önüne gittik ( ne işim varsa dimikaydirigubbakcemile3) kapıdaki görevliler bana soruyor, sizindemi doğum var diye yok ben gelen gideni izlemey geldim benim yarın he he hee neyse uzatmıyayım ertesi gün dünyanın kaç bucak olduğunu gördüm he he he

canım o doğalgaz faturalarımdı elektrik 168 tl bu ay geçen ay 195 tlydi

ahhh kafammm..taşmı geldi ne :) valla duygucum ben de memnun değilim yazlıkla oturmaktan ama bizimki zilli çıktı...giydirsem ciyak ciyak bağırıyor..yakmazsam kombiyi her yeri buz gibi...bu kışı atşatsak hayırlısı ile....

tesekkur ederım canım.. hepımızın doğumu hem ayrı bı zor hemde ayrı bı guzeldıı.. yavrularımıza kavustuk.. Allah hıc ayırmasın ınsallah...
betüş kızların paşası:)çok mahsun çok şekersin..içim fena oldu..oyooy..zordu zor..arzucum sende keza,çook şekersin...anneciğinede rabbim gani gani rahmet eylesin...
saol canım kaydirigubbakcemile3 yanlız nasıl paşa olunuyor onu anlamadım :))

canım ya ben eşni de anlayamadım..onun da oğlu eg ...sesini neden çıkaramıyor ya....kötükedihüso

...........................................................................................................silindi

duruşum geldikten sonraki gün.......................[/QUOTE]

yaa ne güzel ben zombi gibiydim sezeryandan sonra ziyarete gelenler ne asık suratlı demişledir benim için. hatırladıkça üzülüyorum canım çok kıymetliymiş benim:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
deryacım bende pek fark etmedi yaaaa zamanlamı oluyor ben dün gece içtim ama akmadı süttt:1closedeyes:
bende denedım bır su bard anca ıcebıldım ıcım cok fena oldu eksımı tatlımı bellı olmayan bır tat..kafamçokkarıştı
hıc farketmedı herzamankı gıbıydı yanı bellı bır artıs tasma ıslanma gormedım aynıydı...

işte bunlarda bizim fotolar....
denizim doğmadan bir gece önce nst ile akraba olduğumuz dönem :)

oğluşum doğumunun ertesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…