- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.941
yaa ne güzel ben zombi gibiydim sezeryandan sonra ziyarete gelenler ne asık suratlı demişledir benim için. hatırladıkça üzülüyorum canım çok kıymetliymiş benim:ecrin_bebek:
Umut ıkıncı resımde aglamaklısın sanırım..
ne kadar guzel bır tablo degıl mı bunlar yaa ınsanın hayatında yasayabılecegı en duygusal anların basında gelenı..
en kutsal olanı..
betüş kızların paşası:)çok mahsun çok şekersin..içim fena oldu..oyooy..zordu zor..arzucum sende keza,çook şekersin...anneciğinede rabbim gani gani rahmet eylesin...
arzucum ve betülcüm ne güzel çıkmışsınızz. arzucumm Allah rahmet etsin nur içinde yatsın annecigin.
kızlarr yazılarınızı okurken inanın çok duygulandımm aglayacagım şimdi.. biliyorsunuzki ben normal dogum yapmayı çok istemiştim ama nasip böyleymiş keşke normal yapsaydım ama çok şükür iyiyiz yaa diyorum saglıgımız iyi kendimde hiç sezeryan olmamış gibi hissediyorum. birde benim gece suyum geldigi için neye ugradıgımızı şaşırdık akşam banyomu yapıpta yatmıştım Allah'tan. annemle eşim çok panik oldular eşim şoka girmişti resmen annem hemen hastaneye gitmemiz gerek diyip durdu taksi gelmeyince eşim kaç kere taksiyi aradı bilmiyorum nerdesiniz doguma gidiyoruz diye. sabaha kadar suyum bitti dogum odasına tek başıma yanıma annemide eşimide almadılar sabaha kadar dualar ettim herkes ve kendim için hayırlısını istedimm. ne çabuk geçti zaman haftaya 5 ayımıza girecegiz.
oh be geçmişi bitirdim...ulen gündüz girmedik amma birikmiş..bird edurgun demişsiniz ya...
[
ılk ıkısı dogumdan once olan fotolar daha sunı sancı bıle takılmamıstı basıam gelceklerden habersız sırıtııyorum tabııı...:mymeka:
son ikisi dogumdan sonra.. yuzum zaten sıstı dogumdan sonra cok daha fena olmuss yaaa balon gıbı sısmısım.. benım sancı anında cekılen fotom yok vıdeolar var ama ben bıle bakmak ıstemıyorum.. :1no2:
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIMMM...
evet yaa ılk baktıgım an aslında ben hıcbır sey dusunemedım once.. ne esıme benzetebıldım ne kendıme.. :)) ufacık bırsey dı valla hem sasırdım hem sankı her zaman kı bır olaymıs gıbı geldı.. degısık duygular aslında.. cok karmasık ama kesınlıkle cok guzel :)evet betülcüm ya...ameliyathanede yanıma getişrdiler tutular ..aman allahım nasıl birduyguya...ameliyat hala devam ediyor ben orda gözyaşlarım dolmuş....maşallah canım kızım benim diyerek oa bakıyorum...
saol sekerım sende oyle cıkmıssınnn.. :smiley-cool:şekerim çok tatlı çıkmışsın Allah analı babalı büyütsün heheheh 2.ye inşallah
deryacım bende pek fark etmedi yaaaa zamanlamı oluyor ben dün gece içtim ama akmadı süttt:1closedeyes:
valla bilemeyceğim canım bende fark etmişti...ama bugün azaldı yine...duru gece çok emm,yor sık ama az az emiyor ondan mı acaba..
bu da duru ,
ile olan ilk resmim 2 günlük kızım..bana bakın ne kocamanım ve yüzümde lekeler var][/URL]
aynen benimkide sık ama az az emiyor geceleri . onun için ben sabah sağmıyorum hiç öğlen 12-1 gibi sağıyoeum gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?