Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaa ne güzel ben zombi gibiydim sezeryandan sonra ziyarete gelenler ne asık suratlı demişledir benim için. hatırladıkça üzülüyorum canım çok kıymetliymiş benim:ecrin_bebek:

canım bu 2. gün benim ilk gün ameliyathaneden çıktığım haldeydiöm.çıplak..üzerimde kanlı yeşil örtü..ve herkes öyle gördü beni...millet gittikten sonra aklımıza geldi giyinmek....karnım nasıl hala duru içerde sanki:roflol::roflol:

bneim de içimde kalan ve çoküzüldüğüm şey...ilk gün durunun ve benim resmimizi çekmemişiz hiç..sadece 1 tane eşimin cebinde duru var....ne salakmışız panik haldeymişiz...bir de ilk doğum yapan olup kimseden birşey duymayınca cahil kaldık...duru ile berber ,ilk resmimiz 22 ağustosta evde...doğum 20ağustosta oldu...

Son düzenleme:
Umut ıkıncı resımde aglamaklısın sanırım..
ne kadar guzel bır tablo degıl mı bunlar yaa ınsanın hayatında yasayabılecegı en duygusal anların basında gelenı..
en kutsal olanı..

Umut ıkıncı resımde aglamaklısın sanırım..
ne kadar guzel bır tablo degıl mı bunlar yaa ınsanın hayatında yasayabılecegı en duygusal anların basında gelenı..
en kutsal olanı..

evet betülcüm ya...ameliyathanede yanıma getişrdiler tutular ..aman allahım nasıl birduyguya...ameliyat hala devam ediyor ben orda gözyaşlarım dolmuş....maşallah canım kızım benim diyerek oa bakıyorum...

[
ılk ıkısı dogumdan once olan fotolar daha sunı sancı bıle takılmamıstı basıam gelceklerden habersız sırıtııyorum tabııı...:mymeka:
son ikisi dogumdan sonra.. yuzum zaten sıstı dogumdan sonra cok daha fena olmuss yaaa balon gıbı sısmısım.. benım sancı anında cekılen fotom yok vıdeolar var ama ben bıle bakmak ıstemıyorum.. :1no2:
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIMMM...
[/QUOTE]

şekerim çok tatlı çıkmışsın Allah analı babalı büyütsün heheheh 2.ye inşallah

betüş kızların paşası:)çok mahsun çok şekersin..içim fena oldu..oyooy..zordu zor..arzucum sende keza,çook şekersin...anneciğinede rabbim gani gani rahmet eylesin...

umut teşekkür ederim canım

eskileri yad edelim dedik ne iyi ettik teşekkür ederim
oh be geçmişi bitirdim...ulen gündüz girmedik amma birikmiş..bird edurgun demişsiniz ya...

derya sende çok güzelmişsin canım ne güzel bakıyon kızı doğurduktan sonra kaydirigubbakcemile5

gözde:işte bunlarda bizim fotolar....
denizim doğmadan bir gece önce nst ile akraba olduğumuz dönem :)

sende çok tatlısın hepimizde aşa yukarı aynı kiloları almışık valla

kızlar masallah hepinize ,gecmişe döndük
bende koyayım dedim bilgisayarda kayıtlı bulamadım daha bulrsam koycam bakem

umut teşekkür ederim canım

eskileri yad edelim dedik ne iyi ettik teşekkür ederim

derya sende çok güzelmişsin canım ne güzel bakıyon kızı doğurduktan sonra kaydirigubbakcemile5

gözde:işte bunlarda bizim fotolar....
denizim doğmadan bir gece önce nst ile akraba olduğumuz dönem :)

sende çok tatlısın hepimizde aşa yukarı aynı kiloları almışık valla[/QUOTE]

canım bnim teşekkür edrim...sn de çok atlısın...ben spinal anestezi işeoldum sezeryanı..hemen odamdaydım...her gelenle mhabbet ettim ...bu arada canım aşın sağolsun..Huzur içinde yatsın inşallah..

bu da duru ,
ile olan ilk resmim 2 günlük kızım..bana bakın ne kocamanım ve yüzümde lekeler var..

..................................

Son düzenleme:
evet betülcüm ya...ameliyathanede yanıma getişrdiler tutular ..aman allahım nasıl birduyguya...ameliyat hala devam ediyor ben orda gözyaşlarım dolmuş....maşallah canım kızım benim diyerek oa bakıyorum...
evet yaa ılk baktıgım an aslında ben hıcbır sey dusunemedım once.. ne esıme benzetebıldım ne kendıme.. :)) ufacık bırsey dı valla hem sasırdım hem sankı her zaman kı bır olaymıs gıbı geldı.. degısık duygular aslında.. cok karmasık ama kesınlıkle cok guzel :)
saol sekerım sende oyle cıkmıssınnn.. :smiley-cool:

kızlar bu arada bırsey soracagım ;
sızın kk da ayarlarınız nasıl mesela suan kacıncı sayfadasınız ?
mesajları nasıl goruyorsunuz ya soyleyebılırmısınız ?
en yenı yazılar bırınce sayfada mı yoksa sonuncu sayfada mı ?

valla bilemeyceğim canım bende fark etmişti...ama bugün azaldı yine...duru gece çok emm,yor sık ama az az emiyor ondan mı acaba..

aynen benimkide sık ama az az emiyor geceleri . onun için ben sabah sağmıyorum hiç öğlen 12-1 gibi sağıyoeum gamyoncuiremsu

herkes doğumdan bahsetmeye başlamış ne güzel :)
ben nasıl oldu anlayamadım ne hissettiğimi bile bilmiyorum
daha doğumuma iki hafta vardı c.tesi sabahı evde suyum gelince gittik doktora (bu arada eşim hala inanmıyor benle dalga geçiyor ne doğumu diye :)) nst ye bağladı
ebe baktı sonuca sancın var akşama doğum olur dedi. Doktorum geldi baktı bebeğin kalbi dayanmıycak hemen sezeryan dedi 10 dk içinde aldılar beni sonrası rüya gibi zaten.

minik kuşum 3.050 gr doğdu hastaneden çıkarken 2.850 gr ama şimdi maşallah kızıma 8.200 gr. sağlıkları yerinde olsunda kilo önemli değil.

doğumdan bir gece önce hastaneye gitcez
....
..
bu d a doğumdan sonra göbişe aldanmayın

Son düzenleme:
bu da duru ,
ile olan ilk resmim 2 günlük kızım..bana bakın ne kocamanım ve yüzümde lekeler var][/URL]

derya maşşalah duruya

ben siteye yeni takıldığım sıralar senin resmin gözlülkü bi bayandıya şöyle öne doru bakıyodu ben onu sen sanıyodum ben resimlerlede programlarlada ilgliyimde Allah ım kıza bak ne güzel etmiş diyodum senden başka herkesin kendi resmi veya bebek resmi vardı takiii başka sayfalarda gezene kadar öööööööö o sen değilmişin delikafaduldenhayal kırıklığına uğramıştım yane buda seninle ilgli bi anım

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen benimkide sık ama az az emiyor geceleri . onun için ben sabah sağmıyorum hiç öğlen 12-1 gibi sağıyoeum gamyoncuiremsu

canım ben az az emiyor diye sabah sağıyorum artık...kar kardır...sonuçta sağsan da sağmasan da öğlen aynı sütü alırsın bence...sabahı da değerlendirmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…