Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacımmm ve gözdecim ne güzel çıkmışsınız gerçekten eskileri yad ettik ne güzel oldu böyle ben şimdi memleketteyim benim resimlerim pek yok eve gidince eklerim artık.
Allah en güzel günlerimiz böyle olsun mutluluk,neşe,huzurla dolsun,yüzlerimiz hep gülsün saglık bizimle olsun güzel arkadaşlarım.

arkadaşlar yaa
bana resim nasıl konuluyor tek tek anlatacak bir gönüllü var mı?
çok cahilim çok ...
daha once arkadaslara anlattıgımdan kopyaladım canım..

resim koymak için ise,

ImageShack® - Image Hosting sitesine giriyorsun.. ;

1- Gözat' a tıklayıp bilgisayarından koymak istediğin resmi seçiyorsun.
2- resmi seçtikten sonra Host it' butonuna tıklıyorsun..
3- gelen sayfada resmin küçük halini önizleme şeklinde gösterecek..
4- o önizleme nin altında yer alan ilk sıradakı link i kopyalıyorsun.
5- kopyaladığın linki burada mesaj bölümüne yapıştır diyip yolluyorsun.

6- eğer resim burada cok buyuk cıkarsa işlemin en başına dönüp resimi bilgisayardan seçtikten sonra,
gözat butonunun altında resize image yazan yeri işaretleyip resmin olması gereken boyutunu ayarlıyorsun..
(320x240 - 640x480 gibi) sonra host it diyorsun..
ama ilk denemende resim burada buyuk cıkmazsa 6. maddeden sonrasını yapmana gerek yok.. :1rolleyes:

tamam canım.. yerimseniben

Son düzenleme:
selincimm umutcum sizde süper çıkmışsınız kızlarr hepinizi süpersinizzz. hepinize maşallah
betülcüm kardeşimin 4,5 yaşında oglu var biraz önce yanımdaydı senin profil resmini gördü teyze egil egil bizim resmimizi çekiyor diyor kerata :roflol::roflol:

koptum valla:roflol::roflol: ben başlarda resmimi küçültemediğim için o ukoymuştum....

betül şuan bende sayfa numarası 250de ve yeniler en sonda sayfayı yenilemek için F5 yapıyorum güzelim.

Umut ıkıncı resımde aglamaklısın sanırım..
ne kadar guzel bır tablo degıl mı bunlar yaa ınsanın hayatında yasayabılecegı en duygusal anların basında gelenı..
en kutsal olanı..

ağlamaklımıı gülmeklimi gururlumu şaşkınmıı hepsi..karmançormandım..melül melül geziyodum..herşeye ağlıyodum...hemde hıçkıra hıçkıra onbeşgün yaklaşık ağlamalarım durmadı...ilk gözgöze geldiğimiz an ..........böyle bi aşk yok :)))

İyi akşamlar herkese:)Ne guzel dogum fotografları koyulmus.Hepınız harıka cıkmıssınız kızlar.Guzel annecıkler sızı:)Bende sonra koyayım barı ama ben bılıyorsunuz tam bır varıl olarak gırdım doguma..Offf hatırlamak bıle ıstemıyorum ogunkı şişkooo hallerımı:)Tam 95 kılo doguma gırdım yaaa düşünebılıyormusunuz??Kabustu kabusss...
Deryacım aşkolsun tas falan atmadım yanı turkıyenın genel durumundan bahsettım arkadasımFaturalar bır asgarı ucret kadar ne yazıkkı.Allah herkesın yardımcısı olsun..

bu d a doğumdan sonra göbişe aldanmayın[/QUOTE]

canım yazıyı son anda gördüm....doğurmadınm ı daha diyecektim...benimde doğum sonrası hala sanki içimde gibiydi....

Değil mii ya :asigim::asigim: Kucuk askım oğlum yaaa... Şeniz
Allah ayırmasın bızlerden hıcbır zaman..

aminnnnnnnn....canım koy ben koydum fotomuben de 90 kg girdim doğuma...hala da koca bir :roflol:filim yani...

kızlar bikaç tane alıntı yapmayı beceremiyorum
aslı betül derya sağolun arkadaslar gercekten hepsi birbirinden tatlı
betülcüm sen 2.yi düşünüyordun sanbırım kız olursa onu alırız bizde hem bikac yas olsun aralarında:roflol:hem kesin anası gibi güzel olur kızın

aminnnnnnnn....canım koy ben koydum fotomuben de 90 kg girdim doğuma...hala da koca bir :roflol:filim yani...

Deryacım rekoru ben yınede sana bırakmadım gordugun gıbı 5 kg fark attım sana:roflol:Ama cok sukur cabuk kurtuldum suan eskı kotlarıma gırıyorum artıkın ama yınede 5 kg daha versem tam super olcaksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…