- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.961
daha once arkadaslara anlattıgımdan kopyaladım canım..arkadaşlar yaa
bana resim nasıl konuluyor tek tek anlatacak bir gönüllü var mı?
çok cahilim çok ...
deryamaşşalah duruya
ben siteye yeni takıldığım sıralar senin resmin gözlülkü bi bayandıya şöyle öne doru bakıyodu ben onu sen sanıyodum ben resimlerlede programlarlada ilgliyimde Allah ım kıza bak ne güzel etmiş diyodum senden başka herkesin kendi resmi veya bebek resmi vardı takiii başka sayfalarda gezene kadar öööööööö o sen değilmişin delikafaduldenhayal kırıklığına uğramıştım yane buda seninle ilgli bi anım
betüüül bende yeniler en sonda canım
Umut ıkıncı resımde aglamaklısın sanırım..
ne kadar guzel bır tablo degıl mı bunlar yaa ınsanın hayatında yasayabılecegı en duygusal anların basında gelenı..
en kutsal olanı..
betül şuan bende sayfa numarası 250de ve yeniler en sonda sayfayı yenilemek için F5 yapıyorum güzelim.
ağlamaklımıı gülmeklimi gururlumu şaşkınmıı hepsi..karmançormandım..melül melül geziyodum..herşeye ağlıyodum...hemde hıçkıra hıçkıra onbeşgün yaklaşık ağlamalarım durmadı...ilk gözgöze geldiğimiz an ..........böyle bi aşk yok :)))
İyi akşamlar herkese:)Ne guzel dogum fotografları koyulmus.Hepınız harıka cıkmıssınız kızlar.Guzel annecıkler sızı:)Bende sonra koyayım barı ama ben bılıyorsunuz tam bır varıl olarak gırdım doguma..Offf hatırlamak bıle ıstemıyorum ogunkı şişkooo hallerımı:)Tam 95 kılo doguma gırdım yaaa düşünebılıyormusunuz??Kabustu kabusss...
Deryacım aşkolsun tas falan atmadım yanı turkıyenın genel durumundan bahsettım arkadasımFaturalar bır asgarı ucret kadar ne yazıkkı.Allah herkesın yardımcısı olsun..
----------------------------
oğluşumla son çektirdiğimiz fotoda burda
bu d a doğumdan sonra göbişe aldanmayın
aminnnnnnnn....canım koy ben koydum fotomuben de 90 kg girdim doğuma...hala da koca bir :roflol:filim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?