Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay saol canım benım :)
2. cıyı dusunuyormussun deyınce bırden hos oldum.. :)
bakalım 4-5 sene sonra olabılır ama Allah bılır olurmu olmaz mı yada ne zaman olur.. gamyoncuiremsu
bu arada bır kac tane alıntı yapmak ıcın alıntı yapmak ıstedıgın kısılerının mesajlarının alıntı yap butonunun yanında MQ yazan buton var.. kac kısıden alıntı yapmak ıstıyorsan onların yazısındakı bu butona bas sonra en son alıntı yapmak ıstedıgın kısının ALINTI YAP butonuna bas mesaj yazma yerınde cıkacaktır.. altlarına yazı yazabılırsın..

-
1 -2
1-2
deneme deneme se se
sağol cnm rep vercem ama olmuyo:sm_confused:
gördüm gördüm:teytey: güzelim fotonu masalaahpopüler modada
benim eski kotlarım için 12 kl vermem lazımkafamçokkarıştı

herkese iyi akşamlar kızlar hepiniz resimleri koymuşsunuz çok özendim valla ne yazıkki benim o anlarda çekilmiş bir resmim yok doğumdan sonra da çekilemedim çünkü bebeğim hemen küveze gitmişti canım hiç birşey istememişti gerçekten
çok şükür atlattık kılar yavrularımızı sağ salim kollarımız aldık
ne günlerdi ama demi

Duygu nasıl gıdıyor rejım yapıyormusun hala kac kg verdınnn.. :ecrin_bebek:

:Yok betul aksam yemıyorum sadece bılıyorsun ben başladım akabınde eşim işten ayrıldı sıkıntıdan verdım 2 kg:a015:Eşim evde oldugu ıcın sureklı yemek pısırıyorum ve yenıyor ne yazıkkı..ama 71.4 gıbıyım.69 hamıle hamile kaldım...

bizde bugün kontrole gittik kızlar onura kan ve idrar tahlili yapıldı ve kansızlık çıktı zaten bu aylardaki bütün bebeklerde çıkarmış doktorumuz sağlık ocağından verilen ferro sanol damlanın tadı kötüdür onu vermeyin dedi ferrum damla verdi mandalina suyuyla verilmesi uygunmuş bu damlanın ve beslenme arasının tam ortasında verilecekmiş yani bebek 4 saatte bir besleniyorsa beslendikten 2 saat sonra damla verilip 2 saat sonra tekrar beslenecek bebişler

bunlar da hastane fotograflarımız
burda onur hemşire ablasının masasını dağıtıyordu

burda da hastanenin oyun parkında tontiş eğlenirken

Son düzenleme:

geçmiş olsun bu arada bende sağlık ocağına gidince baktıracağım bende kansızım anemiyim yani oğlum taşıyıcı olmasa bari

oğluş eğleniyor hee maşallah çok tatlı çıkmış

ooo sen yıne ıyısın... benım verıcek daha cok kılom var...

Gecmıs olsun canım... pekı o kan damlası dıste fılan leke bırakandan mı ??

Bende dun ferrum aldım..Ferro sanol egeyı mahfetti.Bgun basladık bakalım ınşallah yıne kabız olmaz

kızlar içimde kalmasın bide ben anlatayım doğum hikayemi.
39. haftamı doldurduğumdan itibaren 2 3 günde bir gidiyoduk doktora ama ne ağrı ne bir belirti vardı. bu şekilde 41. haftamızıda doldurduk. doktor 12 eylül cumaya gün verdi suni sancı deneyecektik. sabah 8de sancı odasına girdim. yanıma malesef kimseyi almadılar. bizimkiler odamda bekliyolardı. 1 - 2 saatte geliyolar kapıda görüşüyoduksenağlama
neyse 08.30 da suni sancı verilmeye başlandı. ebe arada muayene ediyo tabi. bu arada özelde doğum yaptım ama doktorum 17.00 ye kadar doğuramazsam gidecek nöbetci doktora kalıcam. neyse saat 17.00 oldu bende ne sancı var ne bişey açılmamda 3.5 da takıldı kaldı. doktorum gidecek. kadınla eşim konuştu. ne kadar ücret istiyosanız verelim doğum olursa gelin diye kadın tamam dedi gitti. bu arada saat 21.00 oldu sancı yok. açılma aynı değişmedi. o saate kadar bişeyde yemedim. birde benden önce birkaç doğum oldu kadınların sancı çekişlerini feryatlarını doğum çığlıklarını falan hepsini duyuyom. normal istememe rağmen artık hem bunaldım hemde korktum. sezaryan olucam dedim. nöbetçi doktor yok yapmak istemiyo bekle diyo. neyse ben iyice stres oldum. bu arada benim doktoru arıyoz. sezeyan olacak gel ücretini verelim diyoz. oda gelmek istemiyo. bana doğurursun bekle diyolar düşünün 13 saatdir suni sancı veriyolar durumum aynı. neyse ben iyice ağlamaklı oldum stres yaptım. eşimde hastane yönetimiyle filan kavga etti. yönetim nöbetçi doktora ameliyati yapıcaksın dedi herhalde ve 23.00 gibi sezeryan oldum. 23.15de kızım doğdu.
doğumum genel anesteziyle olmadı burnum tıkalı olduğu için belden aşşağısını uyuşturdular. odama gelince o uyuşukluklar geçerken kesi yerimde bir acı ağrı başladı anlatamam ağlıyorum sızlıyorum ölücem sandım resmen ayaklarımı hissedene kadar ağrı kesicide yapmıyolar. 20-30dk kadar da o acıyı çektim. ağrı kesiciyide yedikten sonra yorgunluktan bittim artık.
çok güzel bi gün olsun diye gecelikler kırmızı kurdaleli tokalar fotoğrafmakineleri kameralar filan aldık ama çok zordu gerçekten. 1 2 foto dışında hiç birini yapamadık stresten. neyse hepsi geldi geçti canım ipeğim benim ya yanımda ya...

2.5 kg daha verırsem eskı halıme donucem ama benımde amacım 65 aslında...Senın nasıl gıdıyor?Verebıldınmı?Ben pek okuyamıyorum eger yazdıysanda..

2 hafta oldu baslayalı 2,5 gıtmıs 3 e yakın.. 1 haftadrda sabahları yuruyorum..
hafta sonu baya kacamak oldu ama yınede toparladım hafta bası... dısarda olunca hıcbır duzen kalmıyor yaa :bbo: dıyetısyenlerın hedefledıgı gıbı gıdıyor benım kı hafta basına bır kılo cokacimcoookama onada sukurr almayımda ben vermek surda dursun bu durumdaa...

Benim tek başıma fotoğrafım değil videom varmıs:)Şimdi farkettim:)
Doğumdan önceki halimi koyuyorum kızlar göbek görün göbekkafamçokkarıştı

Buda doğumdan sonraki halimiz:)

Son düzenleme:
arzu canım başın sağolsun çok üzüldüm. resimlerinede çok duygulandım.
betül sende çok tatlı çıkmışsın resimlerinde canım kilo sana yakışmış çok kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…