- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.981
kızlar bikaç tane alıntı yapmayı beceremiyorum
aslı betül derya sağolun arkadaslar gercekten hepsi birbirinden tatlı
betülcüm sen 2.yi düşünüyordun sanbırım kız olursa onu alırız bizde hem bikac yas olsun aralarında:roflol:hem kesin anası gibi güzel olur kızın
-
ay saol canım benım :)
2. cıyı dusunuyormussun deyınce bırden hos oldum.. :)
bakalım 4-5 sene sonra olabılır ama Allah bılır olurmu olmaz mı yada ne zaman olur.. gamyoncuiremsu
bu arada bır kac tane alıntı yapmak ıcın alıntı yapmak ıstedıgın kısılerının mesajlarının alıntı yap butonunun yanında MQ yazan buton var.. kac kısıden alıntı yapmak ıstıyorsan onların yazısındakı bu butona bas sonra en son alıntı yapmak ıstedıgın kısının ALINTI YAP butonuna bas mesaj yazma yerınde cıkacaktır.. altlarına yazı yazabılırsın..
gördüm gördüm:teytey: güzelim fotonu masalaahDeryacım rekoru ben yınede sana bırakmadım gordugun gıbı 5 kg fark attım sana:roflol:Ama cok sukur cabuk kurtuldum suan eskı kotlarıma gırıyorum artıkın ama yınede 5 kg daha versem tam super olcaksırnaşık şey
Duygu nasıl gıdıyor rejım yapıyormusun hala kac kg verdınnn.. :ecrin_bebek:
arzu burda mısın burdaysan ses ver
bizde bugün kontrole gittik kızlar onura kan ve idrar tahlili yapıldı ve kansızlık çıktı zaten bu aylardaki bütün bebeklerde çıkarmış doktorumuz sağlık ocağından verilen ferro sanol damlanın tadı kötüdür onu vermeyin dedi ferrum damla verdi mandalina suyuyla verilmesi uygunmuş bu damlanın ve beslenme arasının tam ortasında verilecekmiş yani bebek 4 saatte bir besleniyorsa beslendikten 2 saat sonra damla verilip 2 saat sonra tekrar beslenecek bebişler
ooo sen yıne ıyısın... benım verıcek daha cok kılom var...:Yok betul aksam yemıyorum sadece bılıyorsun ben başladım akabınde eşim işten ayrıldı sıkıntıdan verdım 2 kg:a015:Eşim evde oldugu ıcın sureklı yemek pısırıyorum ve yenıyor ne yazıkkı..ama 71.4 gıbıyım.69 hamıle hamile kaldım...
bizde bugün kontrole gittik kızlar onura kan ve idrar tahlili yapıldı ve kansızlık çıktı zaten bu aylardaki bütün bebeklerde çıkarmış doktorumuz sağlık ocağından verilen ferro sanol damlanın tadı kötüdür onu vermeyin dedi ferrum damla verdi mandalina suyuyla verilmesi uygunmuş bu damlanın ve beslenme arasının tam ortasında verilecekmiş yani bebek 4 saatte bir besleniyorsa beslendikten 2 saat sonra damla verilip 2 saat sonra tekrar beslenecek bebişler
ooo sen yıne ıyısın... benım verıcek daha cok kılom var...
2.5 kg daha verırsem eskı halıme donucem ama benımde amacım 65 aslında...Senın nasıl gıdıyor?Verebıldınmı?Ben pek okuyamıyorum eger yazdıysanda..
bunlar da hastane fotograflarımız
burda onur hemşire ablasının masasını dağıtıyordu --------------------
burda da hastanenin oyun parkında tontiş eğlenirken
------------------------
2.5 kg daha verırsem eskı halıme donucem ama benımde amacım 65 aslında...Senın nasıl gıdıyor?Verebıldınmı?Ben pek okuyamıyorum eger yazdıysanda..
Benim tek başıma fotoğrafım değil videom varmıs:)Şimdi farkettim:)
Doğumdan önceki halimi koyuyorum kızlar göbek görün göbekkafamçokkarıştı
çok güzel görünüyorsunuz mutluluklarkaydirigubbakcemile
teşekkür ederim canım sağolarzu canım başın sağolsun çok üzüldüm. resimlerinede çok duygulandım.
betül sende çok tatlı çıkmışsın resimlerinde canım kilo sana yakışmış çok kafana takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?