Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım cok zor olmus gercekten ama cok sukur bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etmıs rabbım.Bebıslerı kucagımıza alınca herseyı unuttuk demı..

geldim şekerim burdayım

özel mesaj attım sana canım
geçmiş olsun bu arada bende sağlık ocağına gidince baktıracağım bende kansızım anemiyim yani oğlum taşıyıcı olmasa bari

oğluş eğleniyor hee maşallah çok tatlı çıkmış

teşekkür edriz teyzesi

ooo sen yıne ıyısın... benım verıcek daha cok kılom var...

Gecmıs olsun canım... pekı o kan damlası dıste fılan leke bırakandan mı ??

evet dr leke bırakıyor dedi demir damlalarının hepsi yapıyor sanırım bunu

Bende dun ferrum aldım..Ferro sanol egeyı mahfetti.Bgun basladık bakalım ınşallah yıne kabız olmaz

inallah canım dr ilk önce 3 damla ver sonra artır dedi bize

çok zor bir gündü hepimiz ağlamıştık doğum olsun diye dua etmiştik çok şükür bugünlerimize şimdi ipoş hamın doğdu da büyüyor bile

Canım cok zor olmus gercekten ama cok sukur bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etmıs rabbım.Bebıslerı kucagımıza alınca herseyı unuttuk demı..

çok saol canım benim.
fotoların da çok güzel çıkmışsınız. hiç 95 gibi durmuyon. bu arada hem emzirip hemde iyi zayıflamışsın bravo valla
bende hamileliğim son günlerinde 90 ı gördükten sonra moral bozukluğundan bidaha tartılmadım. bende 93 95 olmuşumdur kesin. şimdi 84 deyim daha.

çok zor bir gündü hepimiz ağlamıştık doğum olsun diye dua etmiştik çok şükür bugünlerimize şimdi ipoş hamın doğdu da büyüyor bile

bende sen hastanedeyken çok ağladım. hep dua ettiydim. ama senin o zamanında yanında olamamakta çok üzmüştü beni keşke birbirimizi görebilseydik.:1hug:Şeniz

Benım eltımın kızının dıslerı de kapkara onlerı yaa curumus gıbı onunda kan damlasından olmus nıye oyle cok kotu gorunuyor ama bu arada eltımın kızı da 3,5 yasında 4 une gırecekk.. :1no2:

Selam kızlar nasılsınız.benim moralim kötü bebegim 2-3gündür sütümden emmek istemiyor cok istahsız biyerinden mi rahatsız diyecegim ama gayet neşeli.görenlerde kilo vermiş gib diyolar bende fark ettim alırken kuş gibi geliyo.akılma kötü şeyler geliyo hamile filan olmayayım.daha adet görmedim benim gibi görmeyen var mı içinizde

arzu canım başın sağolsun çok üzüldüm. resimlerinede çok duygulandım.
betül sende çok tatlı çıkmışsın resimlerinde canım kilo sana yakışmış çok kafana takma.

tesekkur ederım canım ama ben böyle dusunmuyorum ne yazıkkıı kılodan nefret edıyorumm... Çok üzgünüm çoook

ben varım canım malesef

ben oldum kızlar bi kez ve bir damla ama bende hiçbir değişikliğe sebep olmadı

250 de mii CADIARZU normalde sayfa sayısı 997..
acaba sayfadakı gosterılen mesaj sayısını mı arttırdın ? bır sayfada kac mesaj gorunuyor pekı suan sende ?
betülcüm ben birşey yapmadım ama sen söyleyince sayfadaki msj sayısını saydım 39 tane var bir sayfada banada çok geldi ama birşey yapmadım.
betülcüm ve duygucum sirke diyetinimi yapıyorsunuz.
ben 1 kere oldum 40m çıktıktan sonra 5gün sürdü bir dahada yok
kızlarrr ohh ne güzel valla ben dogumumun 36 günü adet oldum ve sonraki aylarda eski periyodik dönemime girdim 26 günde bir 4-5 gün süren adetim başladı.
Fatmacım Onurumuza maşallah ne güzel çıkmış resimlerde.
Duygucum tebrik ederim valla kızlarr fıstık gibi duygu hiç o kadar kilo almış gibi görünmüyor boyda varrr maşallah

gnyd canım seninde dogumun zorlu olmuş. betülün dedigi gibi Allah'ım saglık versinn iyiki dogdularr ve yanımızdalar Allah'ım yanımızdan ayırmasın bebişlerimizi.

aman kızlar oğluşuma bakın bi minnacıkmış ya Allah ım yirim ben onu
birde şimdiki hali

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr maşalalh yaa ne muhbbet olmuş bugün...
Resimler eklenmiş doğumlar konuşulmuş.... Allah a şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizle beraberiz...
Benim doğumdan en büyük korkum eve bebeğim olmadan dönmekti.... Allah kimseye yaşatmasın inşallahh

kilo problemi hepimizin ortak sorunu... laelaelaelaelae sizlerin bir avantajı emziriyorsunuz kilolarda bu sayede daha rahat gider...
Ben hem emziremiyorum hem de çok katı diyetler yapamıyorum..Bora beyimize enerjim yetmior yoksa.. -tatlicadiarzu-

Ama yavaştan yavaştan gitmeye başladı benim kilolarda.. ilk hafta 3 kilo birden gitti.. şimdi yerimde sayıyorum.. inşalalh kayıplar devam eder...

Bende ekliyim bari birkaç resim..
Bu oğluşumla bütünleşik son dakikalarımız..

Son düzenleme:
hadi ben kaçtım iyi geceler sizlere bebişlerede derin derin uyusunlar

bu arada sedayı göremedik bir de hicran yok nerelerdelerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…