- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.001
kızlar içimde kalmasın bide ben anlatayım doğum hikayemi.
39. haftamı doldurduğumdan itibaren 2 3 günde bir gidiyoduk doktora ama ne ağrı ne bir belirti vardı. bu şekilde 41. haftamızıda doldurduk. doktor 12 eylül cumaya gün verdi suni sancı deneyecektik. sabah 8de sancı odasına girdim. yanıma malesef kimseyi almadılar. bizimkiler odamda bekliyolardı. 1 - 2 saatte geliyolar kapıda görüşüyoduksenağlama
neyse 08.30 da suni sancı verilmeye başlandı. ebe arada muayene ediyo tabi. bu arada özelde doğum yaptım ama doktorum 17.00 ye kadar doğuramazsam gidecek nöbetci doktora kalıcam. neyse saat 17.00 oldu bende ne sancı var ne bişey açılmamda 3.5 da takıldı kaldı. doktorum gidecek. kadınla eşim konuştu. ne kadar ücret istiyosanız verelim doğum olursa gelin diye kadın tamam dedi gitti. bu arada saat 21.00 oldu sancı yok. açılma aynı değişmedi. o saate kadar bişeyde yemedim. birde benden önce birkaç doğum oldu kadınların sancı çekişlerini feryatlarını doğum çığlıklarını falan hepsini duyuyom. normal istememe rağmen artık hem bunaldım hemde korktum. sezaryan olucam dedim. nöbetçi doktor yok yapmak istemiyo bekle diyo. neyse ben iyice stres oldum. bu arada benim doktoru arıyoz. sezeyan olacak gel ücretini verelim diyoz. oda gelmek istemiyo. bana doğurursun bekle diyolar düşünün 13 saatdir suni sancı veriyolar durumum aynı. neyse ben iyice ağlamaklı oldum stres yaptım. eşimde hastane yönetimiyle filan kavga etti. yönetim nöbetçi doktora ameliyati yapıcaksın dedi herhalde ve 23.00 gibi sezeryan oldum. 23.15de kızım doğdu.
doğumum genel anesteziyle olmadı burnum tıkalı olduğu için belden aşşağısını uyuşturdular. odama gelince o uyuşukluklar geçerken kesi yerimde bir acı ağrı başladı anlatamam ağlıyorum sızlıyorum ölücem sandım resmen ayaklarımı hissedene kadar ağrı kesicide yapmıyolar. 20-30dk kadar da o acıyı çektim. ağrı kesiciyide yedikten sonra yorgunluktan bittim artık.
çok güzel bi gün olsun diye gecelikler kırmızı kurdaleli tokalar fotoğrafmakineleri kameralar filan aldık ama çok zordu gerçekten. 1 2 foto dışında hiç birini yapamadık stresten. neyse hepsi geldi geçti canım ipeğim benim ya yanımda ya...
geldim şekerim burdayım
geçmiş olsun bu arada bende sağlık ocağına gidince baktıracağım bende kansızım anemiyim yani oğlum taşıyıcı olmasa bari
oğluş eğleniyor hee maşallah çok tatlı çıkmış
ooo sen yıne ıyısın... benım verıcek daha cok kılom var...
Gecmıs olsun canım... pekı o kan damlası dıste fılan leke bırakandan mı ??
Bende dun ferrum aldım..Ferro sanol egeyı mahfetti.Bgun basladık bakalım ınşallah yıne kabız olmaz
kızlar içimde kalmasın bide ben anlatayım doğum hikayemi.
39. haftamı doldurduğumdan itibaren 2 3 günde bir gidiyoduk doktora ama ne ağrı ne bir belirti vardı. bu şekilde 41. haftamızıda doldurduk. doktor 12 eylül cumaya gün verdi suni sancı deneyecektik. sabah 8de sancı odasına girdim. yanıma malesef kimseyi almadılar. bizimkiler odamda bekliyolardı. 1 - 2 saatte geliyolar kapıda görüşüyoduksenağlama
neyse 08.30 da suni sancı verilmeye başlandı. ebe arada muayene ediyo tabi. bu arada özelde doğum yaptım ama doktorum 17.00 ye kadar doğuramazsam gidecek nöbetci doktora kalıcam. neyse saat 17.00 oldu bende ne sancı var ne bişey açılmamda 3.5 da takıldı kaldı. doktorum gidecek. kadınla eşim konuştu. ne kadar ücret istiyosanız verelim doğum olursa gelin diye kadın tamam dedi gitti. bu arada saat 21.00 oldu sancı yok. açılma aynı değişmedi. o saate kadar bişeyde yemedim. birde benden önce birkaç doğum oldu kadınların sancı çekişlerini feryatlarını doğum çığlıklarını falan hepsini duyuyom. normal istememe rağmen artık hem bunaldım hemde korktum. sezaryan olucam dedim. nöbetçi doktor yok yapmak istemiyo bekle diyo. neyse ben iyice stres oldum. bu arada benim doktoru arıyoz. sezeyan olacak gel ücretini verelim diyoz. oda gelmek istemiyo. bana doğurursun bekle diyolar düşünün 13 saatdir suni sancı veriyolar durumum aynı. neyse ben iyice ağlamaklı oldum stres yaptım. eşimde hastane yönetimiyle filan kavga etti. yönetim nöbetçi doktora ameliyati yapıcaksın dedi herhalde ve 23.00 gibi sezeryan oldum. 23.15de kızım doğdu.
doğumum genel anesteziyle olmadı burnum tıkalı olduğu için belden aşşağısını uyuşturdular. odama gelince o uyuşukluklar geçerken kesi yerimde bir acı ağrı başladı anlatamam ağlıyorum sızlıyorum ölücem sandım resmen ayaklarımı hissedene kadar ağrı kesicide yapmıyolar. 20-30dk kadar da o acıyı çektim. ağrı kesiciyide yedikten sonra yorgunluktan bittim artık.
çok güzel bi gün olsun diye gecelikler kırmızı kurdaleli tokalar fotoğrafmakineleri kameralar filan aldık ama çok zordu gerçekten. 1 2 foto dışında hiç birini yapamadık stresten. neyse hepsi geldi geçti canım ipeğim benim ya yanımda ya...
Canım cok zor olmus gercekten ama cok sukur bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etmıs rabbım.Bebıslerı kucagımıza alınca herseyı unuttuk demı..
çok zor bir gündü hepimiz ağlamıştık doğum olsun diye dua etmiştik çok şükür bugünlerimize şimdi ipoş hamın doğdu da büyüyor bile
arzu canım başın sağolsun çok üzüldüm. resimlerinede çok duygulandım.
betül sende çok tatlı çıkmışsın resimlerinde canım kilo sana yakışmış çok kafana takma.
ben varım canım malesefSelam kızlar nasılsınız.benim moralim kötü bebegim 2-3gündür sütümden emmek istemiyor cok istahsız biyerinden mi rahatsız diyecegim ama gayet neşeli.görenlerde kilo vermiş gib diyolar bende fark ettim alırken kuş gibi geliyo.akılma kötü şeyler geliyo hamile filan olmayayım.daha adet görmedim benim gibi görmeyen var mı içinizde
ben varım canım malesef
adet olamamanın verdiği bi sıkıntı yaşıyo musun peki ben cok terlemeye başladım
bende olmadım kızlar malesefff...
betülcüm ben birşey yapmadım ama sen söyleyince sayfadaki msj sayısını saydım 39 tane var bir sayfada banada çok geldi ama birşey yapmadım.250 de mii CADIARZU normalde sayfa sayısı 997..
acaba sayfadakı gosterılen mesaj sayısını mı arttırdın ? bır sayfada kac mesaj gorunuyor pekı suan sende ?
betülcüm ve duygucum sirke diyetinimi yapıyorsunuz.2 hafta oldu baslayalı 2,5 gıtmıs 3 e yakın.. 1 haftadrda sabahları yuruyorum..
hafta sonu baya kacamak oldu ama yınede toparladım hafta bası... dısarda olunca hıcbır duzen kalmıyor yaa :bbo: dıyetısyenlerın hedefledıgı gıbı gıdıyor benım kı hafta basına bır kılo cokacimcoookama onada sukurr almayımda ben vermek surda dursun bu durumdaa...
kızlarrr ohh ne güzel valla ben dogumumun 36 günü adet oldum ve sonraki aylarda eski periyodik dönemime girdim 26 günde bir 4-5 gün süren adetim başladı.ben 1 kere oldum 40m çıktıktan sonra 5gün sürdü bir dahada yok
gnyd canım seninde dogumun zorlu olmuş. betülün dedigi gibi Allah'ım saglık versinn iyiki dogdularr ve yanımızdalar Allah'ım yanımızdan ayırmasın bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?