Doğum yapmış olan anneler buraya....

aman kızlar oğluşuma bakın bi minnacıkmış ya Allah ım yirim ben onu
]
Maşallah canım... Ne çabuk büyüdüler gerçekten.. Allah sağlık versin hepsine...

Ben hamileliğimi sanki bir gece rüyamda görmüşüm gibi hatırlıyorum.. 9 ay sanki sadece bir gece rüyamdı...
Zaman çok çabuk geçiyor... Yeter ki sağlık olsun..

çok güzel çıkmışsınız çok fazla bir zaman geçmemesine rağmen insan eskiye gidince çok mutlu oluyor yaww

merhaba kızlarr umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir ben dediğim gibi ceylini dr götürdümm kan idrar ve kültürü yapıldı idrarda enfeksiyon görüldü kültür pazartesi belli olacak cuma günü de reflü nedeni ile sintigrafi çekilecek kızıma iştahsızlığının nedenini reflü diyorlar hala bakalım nasıl gelişecek durumlarr bu arada ağustosta evlenen kızkardeşim HAMİLE:teytey::teytey: 7 haftalıkmış daha yeni söledi ama düşük tehlikesi varmış bende kalacak bu hafta göndermedim evine dikkat etsin dinlensin diye yani anlıyacağınız 2 bebeğim olduuuuuuuuuu:sm_cool:

hicran önce çok geçmiş olsun diyim.. inşallah kültürde de bişi çıkmaz..
Hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kızkardeşine..
aman canım çok dikkatli olsun.. Sende migren için gidecektin ne oldu??

hicrancım gözünüz aydın olsunn hadi inşllah kardeşin hayırlısı ile bebişini saglıcakla kucagına alsın güzelim. Ceylinimizede geçmiş olsun canım.
Cansucumm çok güzel çıkmışsınız şekerimm.

bu arada bugün bakırköye gittim hastane tipi göğüs pompası kiraladım netten buldum firmayı ve gidip aldım 2 defadır sağıyorum sütümü henüz bir değişiklik yok boza ve vitamalt içmeye devam ediyorum inşallah süt oluşumunda farklılık olurr umutluyummm bu cihaz daha çok vakumlu çekiyor ayrıca evdeki medeladan daha iyi tabii kızda emmeyince süt kesildi iyice
aldığım cihaz da bu

Annebebek.com | Market

o zaman senın sayfada gosterılen mesaj sayısı 40 yanı o yuzden sayfalar daha az...
sırke dıyetını yapmıyorum cnaım bır kere denedım de ıcım brı hos oldu normal dıyet yapıyorum ben cok cok sıkı degıl ama dengelı..

Gözün Aydın canım Allah saglıkla tamamına erdırsın ınsallah..

gittim canım gittim dr ilaçlarımı yeniledi işte devamlı kulanıcam bir süre bakalım nasıl olcekk

saol canım valla ceylinle uğraştım bugün hep yorulduk baya kızımda bende ama eve gelince kardeşimin haberini aldım sevindirik oldum tabii düşük tehlikesi varmış diye biraz üzüldüm ama allah büyük bakalım hem dr arıyorum ona beylikdüzü avcılar tarafında iyi bir kadın doktoru kendi evimizin yakınında kolan var oraya gitmiş rastgele bir dr kadın demişki 20 gün sonra gel günde 4 folik asit 3 te progestan hapı alıyor nasıl 20 gün sonra gel dedi anlamadımm karnı ağrıyordu bu akşamda yat dedim yatırdım şimdi kocişiyle yattılar sütünü verdim bebişimi yatırdımmsırnaşık şey bakalım araştırıcam kızlarr avcılar beylikdüzü taraflarında doktoru olan varmııı ssk olacak ama benim dr lar uzak kalıyor kızkardeşime özel olduğundan gidemiyorda oralara fikir verin banaa

saol canım inşallah hayırlısıyla doğuma kadar sağlıkla devam eder hamileliği ben çok zor günler geçirdim inşallah onun sağlıklı ve kolay geçerr bebeğinin şansına mıdır nedir bir iş görüşmesi vardı bugün ve kabul edilmişş hemde hastanede laborant olarak başlıcak pazartesi nasıl çalışacak bilemiyorum valla inşallah sıkıntı çekmezz hareket halinde olmayacak pek ama yinede dinlenmeli bence bir süre:sm_confused:

hicrancım gözünüz aydın.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.sizede geçmiş olsun.inş.bişey çıkmaz.

foto koyan arkadaşlar hepiniz fıstık gibiymişsiniz maşallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldık ya önemli olan o.

benim doğumdan önce sadece kamerada görüntüm var.doğumdan sonra var onlarıda sonra eklerim inş.

bende 37.hftamda tartılmıştım en son ve 13 kilo almıştım.4 hafta sonra doğurdum.herhalde 15-16 kilo almışımdır.55 kilo ile hamile kalmıştım.5 kilo fazlam vardı birde hamile kaldığımda.şimdi 58,5 kiloyum.daha çok var.zaten üst tarafta problem yok.alt taraf bende problem.gerçi çoğu pantolonlarmın ve eteklerimin içine giriyorum.bazılarına korseyle tabiki.ama napalım.sağlık olsunda.

bende kaçıyorum kızlar.babamız uyudu şimdi oğlumuda uyutup iş yapacağım inş.koltuklarımı ve halılarımı sileceğim.iyi geceler size.

maşallah ne güzel 58,5 kiloo diyorsun bende 60 olsam takla atacam valla ben hala 80 nim yani doğumla beraber 12 kilo gitmiş sadece oda 3, kilosu bebiş zaten:roflol: ama vericem bende spora başladım bende ufaktan ufaktan

Kızlar yine söliiim bariii belki atlarsınız kızkardeşim için iyi bir jinekolog arıyoruzzz benim dr lar hep tüp bebek bölümü olduğunda başka bilmiyorumm hemde avcılar beylikdüzü tarafında ve ssk geçen bir yer olmalıı ama iyi olması lazımm kızkardeşimin düşük tehlikesi var ilgili tecrübeli ve samimi bir dr olsun lütfennnn:roflol:

hicrancım ben beylikdüzündeki medilife ta doğum yaptım.dr. dan ve hastaneden memnun kaldım.sgk geçiyor.dr. um ahmet bey idi.muayene 15 ytl idi.doğum 950 idi.dr. dan memnun kaldım.sezaryana bağlı sıkıntılar yaşamadım çok şükür..tavsiye ederim.ama siz memnun kalırmısınız bilmemem.:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canım çok acı birşey..allah kimseye yaşatmasın.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…