- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.021
Maşallah canım... Ne çabuk büyüdüler gerçekten.. Allah sağlık versin hepsine...aman kızlar oğluşuma bakın bi minnacıkmış ya Allah ım yirim ben onu
]
Kızlarr maşalalh yaa ne muhbbet olmuş bugün...
Resimler eklenmiş doğumlar konuşulmuş.... Allah a şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizle beraberiz...
Benim doğumdan en büyük korkum eve bebeğim olmadan dönmekti.... Allah kimseye yaşatmasın inşallahh
kilo problemi hepimizin ortak sorunu... laelaelaelaelae sizlerin bir avantajı emziriyorsunuz kilolarda bu sayede daha rahat gider...
Ben hem emziremiyorum hem de çok katı diyetler yapamıyorum..Bora beyimize enerjim yetmior yoksa.. -tatlicadiarzu-
Ama yavaştan yavaştan gitmeye başladı benim kilolarda.. ilk hafta 3 kilo birden gitti.. şimdi yerimde sayıyorum.. inşalalh kayıplar devam eder...
Bende ekliyim bari birkaç resim..
Bu oğluşumla bütünleşik son dakikalarımız..
merhaba kızlarr umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir ben dediğim gibi ceylini dr götürdümm kan idrar ve kültürü yapıldı idrarda enfeksiyon görüldü kültür pazartesi belli olacak cuma günü de reflü nedeni ile sintigrafi çekilecek kızıma iştahsızlığının nedenini reflü diyorlar hala bakalım nasıl gelişecek durumlarr bu arada ağustosta evlenen kızkardeşim HAMİLE:teytey::teytey: 7 haftalıkmış daha yeni söledi ama düşük tehlikesi varmış bende kalacak bu hafta göndermedim evine dikkat etsin dinlensin diye yani anlıyacağınız 2 bebeğim olduuuuuuuuuu:sm_cool:
merhaba kızlarr umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir ben dediğim gibi ceylini dr götürdümm kan idrar ve kültürü yapıldı idrarda enfeksiyon görüldü kültür pazartesi belli olacak cuma günü de reflü nedeni ile sintigrafi çekilecek kızıma iştahsızlığının nedenini reflü diyorlar hala bakalım nasıl gelişecek durumlarr bu arada ağustosta evlenen kızkardeşim HAMİLE:teytey::teytey: 7 haftalıkmış daha yeni söledi ama düşük tehlikesi varmış bende kalacak bu hafta göndermedim evine dikkat etsin dinlensin diye yani anlıyacağınız 2 bebeğim olduuuuuuuuuu:sm_cool:
betülcüm ben birşey yapmadım ama sen söyleyince sayfadaki msj sayısını saydım 39 tane var bir sayfada banada çok geldi ama birşey yapmadım.
betülcüm ve duygucum sirke diyetinimi yapıyorsunuz.
kızlarrr ohh ne güzel valla ben dogumumun 36 günü adet oldum ve sonraki aylarda eski periyodik dönemime girdim 26 günde bir 4-5 gün süren adetim başladı.
Fatmacım Onurumuza maşallah ne güzel çıkmış resimlerde.
Duygucum tebrik ederim valla kızlarr fıstık gibi duygu hiç o kadar kilo almış gibi görünmüyor boyda varrr maşallah
hicran önce çok geçmiş olsun diyim.. inşallah kültürde de bişi çıkmaz..
Hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kızkardeşine..
aman canım çok dikkatli olsun.. Sende migren için gidecektin ne oldu??
hicrancım gözünüz aydın olsunn hadi inşllah kardeşin hayırlısı ile bebişini saglıcakla kucagına alsın güzelim. Ceylinimizede geçmiş olsun canım.
Cansucumm çok güzel çıkmışsınız şekerimm.
o zaman senın sayfada gosterılen mesaj sayısı 40 yanı o yuzden sayfalar daha az...
sırke dıyetını yapmıyorum cnaım bır kere denedım de ıcım brı hos oldu normal dıyet yapıyorum ben cok cok sıkı degıl ama dengelı..
Gözün Aydın canım Allah saglıkla tamamına erdırsın ınsallah..
hicrancım gözünüz aydın.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.sizede geçmiş olsun.inş.bişey çıkmaz.
foto koyan arkadaşlar hepiniz fıstık gibiymişsiniz maşallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldık ya önemli olan o.
benim doğumdan önce sadece kamerada görüntüm var.doğumdan sonra var onlarıda sonra eklerim inş.
bende 37.hftamda tartılmıştım en son ve 13 kilo almıştım.4 hafta sonra doğurdum.herhalde 15-16 kilo almışımdır.55 kilo ile hamile kalmıştım.5 kilo fazlam vardı birde hamile kaldığımda.şimdi 58,5 kiloyum.daha çok var.zaten üst tarafta problem yok.alt taraf bende problem.gerçi çoğu pantolonlarmın ve eteklerimin içine giriyorum.bazılarına korseyle tabiki.ama napalım.sağlık olsunda.
saol canım valla ceylinle uğraştım bugün hep yorulduk baya kızımda bende ama eve gelince kardeşimin haberini aldım sevindirik oldum tabii düşük tehlikesi varmış diye biraz üzüldüm ama allah büyük bakalım hem dr arıyorum ona beylikdüzü avcılar tarafında iyi bir kadın doktoru kendi evimizin yakınında kolan var oraya gitmiş rastgele bir dr kadın demişki 20 gün sonra gel günde 4 folik asit 3 te progestan hapı alıyor nasıl 20 gün sonra gel dedi anlamadımm karnı ağrıyordu bu akşamda yat dedim yatırdım şimdi kocişiyle yattılar sütünü verdim bebişimi yatırdımmsırnaşık şey bakalım araştırıcam kızlarr avcılar beylikdüzü taraflarında doktoru olan varmııı ssk olacak ama benim dr lar uzak kalıyor kızkardeşime özel olduğundan gidemiyorda oralara fikir verin banaa
canım çok acı birşey..allah kimseye yaşatmasın.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
evet canım normal normal o sancı girdiği sıralar çekmiş eşim halimi:)))) birde beni annem doğururken ölmüş şimdiki annem çok ağlamıştı başımda çok zor doğum olmuştu bişi olmasın diye off off aklıma geldi bak ennem ne ağlamıştı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?