Doğum yapmış olan anneler buraya....

cansu sen de çok güzel çıkmışsın canım üçünüzün olduğu resim çok tatlı maşalah

kızlar bişey sorcam ben boza aldım dün 1 litrelik olanlardan,
bu boza nasıl içiliyor sulu bişey değilki kıvamlı birşey kaşıkla mı yicez bi de ekşimsi bir tadı var yanında bişeylerle mi yencek boza içenler beni aydınlatsın lütfen

saol canımm... üçümüzün olduğu resimde 3 ümüzde şaşkınızzz... kafamçokkarıştı bu bizim mi?? bu buruşuk şey benim içimden mi çıktı?? bütün gün 9 ay taşıdığım sen miydin diye ağlamıştım.... senağlama Allah herkese yaşatsın inşallahhh

eskilere baktımda bütün resim kareleri o kadar güzelki hepimiz birbirmize yakın tarihlerde aynı şeyleri yaşadık aynı şeyleri hissettik doğumdan sezeryandan korktuk korkularımızzı yaşadık sonra mutlulukların en güzelini yaşadık ve mutluluğumuz gün geçtikçe daha da büyüyor, en güzelide hala bebeklerimizle aynı durguları yaşamaya devam ediyoruz. hastalığı ve sağlığı iile, dertlerimizi seviçlerimizi paylaşıyoruz güzel bir yer burası yaaaaaaaaa

herkese günaydın arkadaşlar...

sanırım benim boza ya henüz mayalanmadı ya da ben beceremedim...ekşimsi tuhaf bi tadı var.. bozulmuş yoğurt gibi... yiyenler ya da içenler işte nasıl tüketiyosanız bana tadından bir örnek verebilir misiniz...

bir de bu biraya benziyor... o arpadan bu bulgurdan mayalanıyo... bir de bu böyle mayalandığına göre bence içinde %3 veya 5 alkol oluşur...

herkese günaydın.
bizde dün alışverişe gittik bende boza aldım.evet tadında biraz ekşimsilik var.ayrıca içinde darı unu da var.sadece buğday yok.ben kaseye koyup üstüne de tarçın ekip öyle yedim.

vallahi ben yedim çirkin ekşimsi bri tadı var ben sevmedim hiç bide tatlımsı bir tadı var canım nasıl tarif edilir bu belkide zamanla alışırım ama şimdilik kötü.-tatlicadiarzu-

günaydın güzel anneler ve bebeişleri..
gülsm canım bak boza biraz ekşimsi olur zaten.bir kere marketten al tadına bak bence ..ben vefa (marka)boza almıştım.ekşi gibiydi.artık reelden mercan boza diye bir marka var onu alıyorum.hem iki litrelik hem de tadı bayağı tatlı.öle ekşi falan değil.hem de 2 litresi 6 tl ve bana 10 gün falan gidiyor.yani hergün bir kase yersem...içine tarçın ve leblebi katın kızlar.bir de çok yoğun olduğundan içilmiyor.ben kaşıklıyorum..cokacimcoook
ben de birazdan kahvaltı falan yapayım yine gelirim

vallahi ben yedim çirkin ekşimsi bri tadı var ben sevmedim hiç bide tatlımsı bir tadı var canım nasıl tarif edilir bu belkide zamanla alışırım ama şimdilik kötü.-tatlicadiarzu-

işte benimkinin tadı da öyle bişey oldu da acaba ben mi beceremedim diye dşündüm.. demekki olmuş... ama çok kötü nasıl yenir ki...-tatlicadiarzu-
millet boza diye kırılıyobu mu yani o içtikleri...:roflol:

canım üzerin tarçın dök kokusunu alıyor hem bardağa koy kaşıkla ye ben öle yapıyorum...kaydirigubbakcemile3

eskiden bozacılar geçerdi sokaklardan boooozzzzaaaa diye bağırırlardı artık o da ytok...ama ben de sevmiyorum atdını yalan değil tarçınla içmeye alıştım sayılır en azından biraz tat veriyor

ben buradayım kızlar.. ee ya benim oğlan emdikten sonra dik tutuyorum ya öyle bir geğiriyor ki sölemesi ayıp ben bile öyle ses çıkaramam.emerken çok hızlı emiyor ve hava yutuyor.bu sabah sağ göğsüm o kadar doluydu ki maşşlah oğlum ememedi.çünkü sütüm ileri doğru tazikli bir şekilde fışkırıyordu.boğazına kaçtı.ozamn da korkup ağlıyor emmek istemiyor.hemen sağdım 150 cc çıktı.maşlaah.daha beklesem gelecekti bıraktım.dondurucuda 1500 gr. sütüm oldu.maşallh.gerçi okula giderken onlar hep tükenecek.ben biraz da sütlerimin bol olmasına tatlıya bağlıyorum.çok tatlı tüketiyıorum.bir oturuşta 4-5 dilim kek ( çikolata sosu falan) yiyorum.gün içinde çikolata, bisküvi allah ne verdiyse yiyorum.fil gibi iştahım açık .çok şükür.. eskiden yiyememekten dert yanıyordum.zayıfım diyordum.şimdi yemekten kendimi alamıyorum .şunun ortası yok mu yawwwwww...dün çok tatlı şeyler yemiştim.sabahta böle oldu.
sizlere tavsiyem 1) BOZA 2) tatlılar..3) bol su 4) meyveler ve yeşillik ( bu da sütün vitamin ve mineralinin artması için) 4) sütüm yok demeyin geliyor artacak deyin. ben öyle yaptım.benim bir dönem ( depresyondayken ) kesildi gibi birşeydi..ama bakın azmettim yedim içtim emzirdim..allahıma çok şükür.

hepinize boool sütlü ve neşeli günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…