Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohaaaaa diyebilirmiyim....sen 95 kg ol eski kotuna gir ...ohne güzel.....ben giremiyorum valla...be giremiyorum canım...doğumdan sonra verdim baya kilo saonra kaldı ...hatta 1 kg yukarı çıktı...5-6 kg var hala hamilelik öncesine...

Herkese günaydın...
Biz sabah gözümüzü doktorda açtık bütün gece öksürükten uyuyamadı oğlum ve boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş doktor bize antibiyotik verdi oğlum bugün antibiyotikle tanıştı(

geçmiş olsun canım ya.işte bebeişlerimiz böyle hastalana hastalana mikroplarla tanışacaklar ve vücutları düşmanlarını tanıyacak ve bağışıklık sistemleri zamnla gelişecek.antibiyotik kullanımını sakın yarıda bırakma ve tam zamnlarında kullan canım.bakteriler tamamen temizlensin bebişinin vücudundan..bebek iyileşmiş gibi görünse de tam olarak iyileşmesi için antibiyotikleri tam bitir.bu çok önemli..biran önce sağlığına kavuşsun bebeğin

canım tanıdığım dr yok ama..kadeşin wc ve yemek dışında kalkmasın hep yatsın..ben de 7 haftalık aynı şeyi yaşadım..progestan kullandım günde 3 defa 2 şer tane...15 gün yattım kaklmadan..Allah a şükür ontrolde herşey normale dönmüştü...inşallah kardşinin de herşey güzel olur....muhakkak yatsın...

geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah

günaydın kızlarrr biz 3 gundür yoktuk evde bi arkadaşımdaydık bol bol gezdik oğlusumla...
tabi gezerkendebenım oğlum bi mızmız bı huysuz,surekli el ağızda meğer diş çıkarıyomuş...dr bu hafta olmazsa 15 gune çıkar dedi ateşi yok ama mızmız sürekli dişimi kasıın dıyo canım yaa yazık oğluşuma....
siz neler yaptınız...bebişler iyimi?
zeynep geçmiş olsun canım sanada inşallah çabucak iyileşir bebişin.

Betüşcüm aynen anlattığın gibi kilo alırım ben de yani süper dengeli dağılır.Parmaklarımdan öyle.Beni de gören 73 üm deyince yok be saçmalama derler.60 falan gösteririm bir de kemikliyim yani kemiklerim de ağır çekiyor olabilir ama yine de hiç hoş durmuyor tabii kilolar bıngıl bıngıl yaa...

yok canım koymadım sanırım derya oncekı koyduklarımın uzerıne konustu :))
Bir önceki sayfaya ben koymuştum belki de Derya karıştırmıştır isimleri
250 de mii CADIARZU normalde sayfa sayısı 997..
acaba sayfadakı gosterılen mesaj sayısını mı arttırdın ? bır sayfada kac mesaj gorunuyor pekı suan sende ?
Sen bunu yazdığında ben 496. sayfadaydım.:1shok:

Ben de kesinlikle 2. istiyorum,hatta 3. ama sezeryan oldum 3 tane olmaz heralde.

Canım gecmıs olsun umarım en kısa zamanda emer bebısın diş geıyor olabılırmı acaba cunku iştahları kapanıyormus diş gelırken diye duydum..

Aslıcım şımartma benısırnaşık şeyÇok mutlu oldum sımdı valla:)Sende cok guzelsın canım arkadasım:)Ben hıc sırke dıyetı falan yapmadım canım bır kere ıctım ama mıdem kalktı bırdahada ıcemedım...Yemeden verdim 23 kyu.

Deryacım dogumdan cıkıp eve geldıgımde 95 doguma gırıp 92 cıkınca dırek depresyona gırdım zaten.Ilk 15 kılo şakır şakır gıttı depresyondan:roflol:Sonrada azım geldı yemedım.8 kg daha verdim..

Zeynepcım cok gecmıs olsun canım melegın en kısa zamanda ıyılesır ınsallaha.s.

Son düzenleme:
Oooohhh ne güzel doğum fotoğrafları koyulmuş herkes çoook tatlı yaa
valla çok zordu ama şimdi yine yaşamak istedim aynı anları..
Ben de koyuyorum.

Ben hiç boydan koymuyorum dikkatinizi çekerim ama göz zevkinizi bozmayim diye yoksa 83 kiloluk bir devim burda.

Son düzenleme:
gülcüm cok güzel çıkmışsınızAllah mutlulğunuzu daim etsin cnm saclarına maşamı yaptın benmi yanliş görüyorum eğer öyleyse bravo sana :lepi:
ben bi gün önce hastanye yattım saclarımı düzleştirdim ama doğumdan sonra 0 taramadım bile saçımı.dr kızıyordu kalk sacını tara makyaj yap diye

gül kızz ne güzel bir aile olmuşsunuz.allah bozmasın.güzel garıymışssın hehe.
kızlar anlaşalım 2. çileri de beraber yapalım heh.iyi olur.tabi tuutturabilirsek aynı zamnlarda..hehekaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelae

herkese tünaydın.bebişler iyidir inşallah.zeynepcim geçmiş olsun.fotolar koymuşsunuz hepsi çok güzel kıskandım valla ama ben koyamıyorum çünkü hastanede hiç çekilemedik.
kilolardan bahsetmişsiniz aynı dert bende de var.ilk kızımda 10 kilom kalmıştı,bunda da 7 kilo kaldı 68 e kadar çıktım.işe başlayınca veririm inşallah.o zamana kadar homini gırtlak devam valla.bütün gün evde yiyip içiyoruz doğumumuz yaza gelseydi daha kolay verirdik ama napalım.bebişler sağlıklı olsun yeter ki .

kızlar cnm cok sıkkın egemenin bileğinde kabuk gibi bişeyler vardı tam boğum yeri diye önemsememiştim kurumuştur iyi yağlamadım diye düşündüm ama dün gece göğsündede gördüm mantara benziyor aksama randevu aldım dr dan inşallah mantar değildir

kocama da ates püskürüyorum küstüm dün gece, annem yaklasık her 10 günde bir ishal ve istifra yüzünden hastanelki oluyor 3 gün önce kolonoskopi ve endeskopi yapıldı ve midesinden parca alındı biyopsiye gitti sonuç geldi Allaha şükür kötü bi hastalık cıkmadı.benim sevgili odunumda bir kez bile arayıp geçmiş olsun demedi dün kavga ettik pardon ben ettim o sustu ağladım ağladım agladım emzirdim ağladım salladım ağladım egemende bana bakıyo öyle.oturma odasında yatıyoruz biz actım yatagı egemenide aldım yanıma.ben nerde yatcam diyor hala nerde istersen orda yat dedim ,şimdiye kadar ne kadar tartışırsak tartışalım hiç ayrı yatmamıştık sasırdı o da.17 ağustos depreminde gölcükte oturuyorduk ayrı odalarda yatmaktan korkarım o yüzden basımıza bişey gelirse hep birlikte olalım bari diye düşünürüm o günden beri .bu arada ben onun anasını n kıçında sivilce çıksa ararım.
arıyor sabahtan beri açmıyorum cok kızgınım yada kırgınım sanırım

zeynepcim çok geçmiş olsun şekerim acil şifalar

hicran hayırlı uğurlu olsun yeni bebeğinizin Allah kavuştursun diyelim

kızlar bu elma kromunu araştıracam seda da duydum şimdik onla zayıflamış o ip gibi olmuş umarım emziren anneler kullanabiliyordurbenneyaptımki

Mehtapcım gecmıs olsun arkadasım ya inşalah egemen mantar olmamıstır.Mınıcık bebek nasıl mantar olurkı onuda anlamadım yabenneyaptımkiAnnecıgınede gecmıs olsun allah şifa versın en kısa zamanda iyileşir ınsallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…