- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.061
Deryacım rekoru ben yınede sana bırakmadım gordugun gıbı 5 kg fark attım sana:roflol:Ama cok sukur cabuk kurtuldum suan eskı kotlarıma gırıyorum artıkın ama yınede 5 kg daha versem tam super olcaksırnaşık şey
Herkese günaydın...
Biz sabah gözümüzü doktorda açtık bütün gece öksürükten uyuyamadı oğlum ve boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş doktor bize antibiyotik verdi oğlum bugün antibiyotikle tanıştı(
Herkese günaydın...
Biz sabah gözümüzü doktorda açtık bütün gece öksürükten uyuyamadı oğlum ve boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş doktor bize antibiyotik verdi oğlum bugün antibiyotikle tanıştı(
Kızlar yine söliiim bariii belki atlarsınız kızkardeşim için iyi bir jinekolog arıyoruzzz benim dr lar hep tüp bebek bölümü olduğunda başka bilmiyorumm hemde avcılar beylikdüzü tarafında ve ssk geçen bir yer olmalıı ama iyi olması lazımm kızkardeşimin düşük tehlikesi var ilgili tecrübeli ve samimi bir dr olsun lütfennnn:roflol:
Herkese günaydın...
Betüşcüm aynen anlattığın gibi kilo alırım ben de yani süper dengeli dağılır.Parmaklarımdan öyle.Beni de gören 73 üm deyince yok be saçmalama derler.60 falan gösteririm bir de kemikliyim yani kemiklerim de ağır çekiyor olabilir ama yine de hiç hoş durmuyor tabii kilolar bıngıl bıngıl yaa...saol canım benım ah keske dedıgın gıbı cıtır olsam.. ben 66 ıle yanı kılo aldıgım bır donemımde hamıle kalmıstım.. 83 gıbı doguma gırdım.. dogumdan sonra en son 74 e dusmustum sonra yıne almısım tabı cıkolataya tatlıya saldırınca baska ne olabılır dı kı zatenn kafamçokkarıştı sımdı 76.2 olmusum cok sukurr... hihoyyyt
ama arkadaslarım genelde kılom kac sızce dıye tahmın ettırdıgımde 68 fılan derler yanı kılo aldıgım zaman heryerıme esıt dagılıyor sadece bel de yada basende bırıkmıyor parmaklarıma kadar yayılıyor dusun bu yuzden dırek oldugum kıloyu gostermıyorum sanırım.. ama bu yaglar bana yeterde artar bıle ben kıyafetlerımın hıcbırını gıyemedıkten sonra kım ne derse desınnnn değil mii :mymeka:
Bir önceki sayfaya ben koymuştum belki de Derya karıştırmıştır isimleriyok canım koymadım sanırım derya oncekı koyduklarımın uzerıne konustu :))
Sen bunu yazdığında ben 496. sayfadaydım.:1shok:250 de mii CADIARZU normalde sayfa sayısı 997..
acaba sayfadakı gosterılen mesaj sayısını mı arttırdın ? bır sayfada kac mesaj gorunuyor pekı suan sende ?
Ben de kesinlikle 2. istiyorum,hatta 3. ama sezeryan oldum 3 tane olmaz heralde.
ay saol canım benım :)
2. cıyı dusunuyormussun deyınce bırden hos oldum.. :)
bakalım 4-5 sene sonra olabılır ama Allah bılır olurmu olmaz mı yada ne zaman olur.. gamyoncuiremsu
bu arada bır kac tane alıntı yapmak ıcın alıntı yapmak ıstedıgın kısılerının mesajlarının alıntı yap butonunun yanında MQ yazan buton var.. kac kısıden alıntı yapmak ıstıyorsan onların yazısındakı bu butona bas sonra en son alıntı yapmak ıstedıgın kısının ALINTI YAP butonuna bas mesaj yazma yerınde cıkacaktır.. altlarına yazı yazabılırsın..
Selam kızlar nasılsınız.benim moralim kötü bebegim 2-3gündür sütümden emmek istemiyor cok istahsız biyerinden mi rahatsız diyecegim ama gayet neşeli.görenlerde kilo vermiş gib diyolar bende fark ettim alırken kuş gibi geliyo.akılma kötü şeyler geliyo hamile filan olmayayım.daha adet görmedim benim gibi görmeyen var mı içinizde
betülcüm ben birşey yapmadım ama sen söyleyince sayfadaki msj sayısını saydım 39 tane var bir sayfada banada çok geldi ama birşey yapmadım.
betülcüm ve duygucum sirke diyetinimi yapıyorsunuz.
kızlarrr ohh ne güzel valla ben dogumumun 36 günü adet oldum ve sonraki aylarda eski periyodik dönemime girdim 26 günde bir 4-5 gün süren adetim başladı.
Fatmacım Onurumuza maşallah ne güzel çıkmış resimlerde.
Duygucum tebrik ederim valla kızlarr fıstık gibi duygu hiç o kadar kilo almış gibi görünmüyor boyda varrr maşallah
Deryacım dogumdan cıkıp eve geldıgımde 95 doguma gırıp 92 cıkınca dırek depresyona gırdım zaten.Ilk 15 kılo şakır şakır gıttı depresyondan:roflol:Sonrada azım geldı yemedım.8 kg daha verdim..ohaaaaa diyebilirmiyim....sen 95 kg ol eski kotuna gir ...ohne güzel.....ben giremiyorum valla...be giremiyorum canım...doğumdan sonra verdim baya kilo saonra kaldı ...hatta 1 kg yukarı çıktı...5-6 kg var hala hamilelik öncesine...
Herkese günaydın...
Herkese günaydın...
kızlar cnm cok sıkkın egemenin bileğinde kabuk gibi bişeyler vardı tam boğum yeri diye önemsememiştim kurumuştur iyi yağlamadım diye düşündüm ama dün gece göğsündede gördüm mantara benziyor aksama randevu aldım dr dan inşallah mantar değildir
kocama da ates püskürüyorum küstüm dün gece, annem yaklasık her 10 günde bir ishal ve istifra yüzünden hastanelki oluyor 3 gün önce kolonoskopi ve endeskopi yapıldı ve midesinden parca alındı biyopsiye gitti sonuç geldi Allaha şükür kötü bi hastalık cıkmadı.benim sevgili odunumda bir kez bile arayıp geçmiş olsun demedi dün kavga ettik pardon ben ettim o sustu ağladım ağladım agladım emzirdim ağladım salladım ağladım egemende bana bakıyo öyle.oturma odasında yatıyoruz biz actım yatagı egemenide aldım yanıma.ben nerde yatcam diyor hala nerde istersen orda yat dedim ,şimdiye kadar ne kadar tartışırsak tartışalım hiç ayrı yatmamıştık sasırdı o da.17 ağustos depreminde gölcükte oturuyorduk ayrı odalarda yatmaktan korkarım o yüzden basımıza bişey gelirse hep birlikte olalım bari diye düşünürüm o günden beri .bu arada ben onun anasını n kıçında sivilce çıksa ararım.
arıyor sabahtan beri açmıyorum cok kızgınım yada kırgınım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?