- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.261
Canım ben butun kan ıdrar tahlıllerını yaptırdım gastro da ultrason ıstıyor ve kan idrar..Allaha sukur hepsı temız cıktı.Umarım serkan boranında birşeyı yoktur Edacım..
aa bana da koydurttunuz sonunda düğün resmi,dayanamadım valla.
hicrancım çok güzel bir gelin olmuşsun.seninle yaşdaşız sanırım 35 e girdim ben de.sen kaç yaşındaydın evlendiğinde.ben 22 ydim.
]
[/I][/B]
seni fıstıkkk seniii gerçekten çok hoş bir gelinmişsinnn e güzel hatunsun tabiii
betülcüm ne diyeyim fıstık çıtır gibisin maaşallah sanaa tükür tükürrr tü tü tüü..........
allah hepinizin mutluluğunu daim etsin ve ağzınızın tadını bozmasın.evlatlarınızla beraber sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin güzel eylül anneleri.
Betül eşin rapor mu alıyor askerlik için...
ultrason idrar önemli değil de kan işi bozuyorr biz 3 hafta önce kan testi yaptırmıştık belki o geçerli olur...
Bu arada duygu sen ilaçları nasıl veriyorsun kusuyor sonuçta.deviti veriyorum da demire başlamadım daha..
Emdikten ne kadar sonra kusuyor? bizimki değişiyor uykudayken kalkıp kusuyor yedikten 5 dakika sonra yada emerken belli değil yani kusması...
bende betülü şu aşkı memnu daki bihtere benzettim çok onun gibi masum güsel. maaşşallhh canıma içinin güzelliği yüzüne vurmuş.
betülcüm seni aynı günel e benzettim.hani şu azeri şarkıcı var ya işte o.
bu arada edacım ben de demir damlasını vermedim daha ama vermeyi düşünmüyorum dişlerde siyah leke yapıyomuş kafama takıldı.belki 6. aydan sonra başlarım.
katılıyorum sana cnm.kaydirigubbakcemile5 bende ona benzetiyorum betül'ü.
bende betülü şu aşkı memnu daki bihtere benzettim çok onun gibi masum güsel. maaşşallhh canıma içinin güzelliği yüzüne vurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?