Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım ben butun kan ıdrar tahlıllerını yaptırdım gastro da ultrason ıstıyor ve kan idrar..Allaha sukur hepsı temız cıktı.Umarım serkan boranında birşeyı yoktur Edacım..

ultrason idrar önemli değil de kan işi bozuyorr biz 3 hafta önce kan testi yaptırmıştık belki o geçerli olur...
Bu arada duygu sen ilaçları nasıl veriyorsun kusuyor sonuçta.deviti veriyorum da demire başlamadım daha..
Emdikten ne kadar sonra kusuyor? bizimki değişiyor uykudayken kalkıp kusuyor yedikten 5 dakika sonra yada emerken belli değil yani kusması...

----------------------
silindi..

yoğun ıstek uzerıne tekrar koyuyorum.. kaydirigubbakcemile3
hıcrancıgım ve aytencıgım bu sızın ıcın..

Son düzenleme:
ben gitttim nasıl kaynatmışsınız hain domdomlarr, kızlar hepiniz pek güzelsiniz yaaa bende evde olsaydım koysaydım keşke akşam eve gidince bende koyarım resim.

aa bana da koydurttunuz sonunda düğün resmi,dayanamadım valla.
hicrancım çok güzel bir gelin olmuşsun.seninle yaşdaşız sanırım 35 e girdim ben de.sen kaç yaşındaydın evlendiğinde.ben 22 ydim.
]

maşallah çok güzelsinnn çıtı pıtı canım bende 4 gün önce 34 girdim o gelinlik resmi benim 4 yıl önceki resmim canımm nekadar çöktüğümün delilidirrr benim bu 2.evliliğimm bu arada ilk evliliğimi 18 yaşında yapmştımmm danalar kovalıordu daaa:roflol:

Son düzenleme:
allah hepinizin mutluluğunu daim etsin ve ağzınızın tadını bozmasın.evlatlarınızla beraber sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin güzel eylül anneleri.

bende akşam eve gidince fırsat bulursam koyayım kızlar resimlerimi ben yapancı kalıyorum böylee işyerinden gönderemiyorum.

betülcüm seni aynı günel e benzettim.hani şu azeri şarkıcı var ya işte o.
bu arada edacım ben de demir damlasını vermedim daha ama vermeyi düşünmüyorum dişlerde siyah leke yapıyomuş kafama takıldı.belki 6. aydan sonra başlarım.

bende betülü şu aşkı memnu daki bihtere benzettim çok onun gibi masum güsel. maaşşallhh canıma içinin güzelliği yüzüne vurmuş.

Edacım bence tekrar kan ısterler hatta sana şöyle söyliyim ben bır kere sabah ıdrar tahlılı yaptırmıstım rutın kontrolu ıcın aksam yeşil kusmuştu tekrar götürmüştük ve ve sabahkının gecerlı olmadıgını söyledi.Egenındee kusması hıc bellı olmuyor canım ılacları normal saatlerınde verıyorum.Doktor devıt ıcın dıl altından bıle emılır dedı aynı sekılde demır ılacı ıcınde..Onun ıcın endıselenme canım ama daha once hıc kusmadıgı ıcın anıden kusması benı şaşırttı.Bızımkı bır tek uyurken kusmuyor canım:bbo:

Alla alla ilginç ..
benı herkes muhakkak bırıne benzetıyor.. ama hepsını toplasan hıcbırının bırbırıyle alakası yokk yanıı.. kaydirigubbakcemile3
bukelamunmuyum neyım anlamadım..
sımdıye kadar benzetıldıgım ınsanlardan bır kacı ; ekin turkmen, Asli enver, gunel (senınkı)
kate holmes, natalie oreiro, tuba buyukustun, yasemın ergene, beren saat(yenı) vs ve bunların yanında kendı akrabaları arkadasları vs :))
cok komık ya neden se ama bence hıcbırıyle alakam yok o kesın kaydirigubbakcemile3
cok ılgınc gelmeye basladı da ondan yazdım canım cunku daha dun netten gorustugum bır arkadasta ekınn turkmene benzettı benı :bbo:

Son düzenleme:
katılıyorum sana cnm.kaydirigubbakcemile5 bende ona benzetiyorum betül'ü.

bende betülü şu aşkı memnu daki bihtere benzettim çok onun gibi masum güsel. maaşşallhh canıma içinin güzelliği yüzüne vurmuş.

Ahanda burdan yaakkk bırıne daha benzetıldım yıneee lısteye onu da ekleyeyım barııı :roflol::roflol:
tesekkur ederım arkadslar :) daha sımdı yenı yazdım bırılerıne benzetılıyorum dıye sızın yazıyı gordum sonra... benım fotolarda bırsey var heralde... :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…