- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.281
Betül geçmiş olsun inşallah şimdi iyileşmiştir Aslan..İki gün öncede yazmıstım bende bugun bır kac arkadas daha yazmıs.. Primadan vazgecemem.Hatta hafta sonu carefourda 19 a dustude mıllet konvoy yapmıstı..5 er paket aldıl herkes..Ne yalan söyliyim bende aldım .Yanı eşininde dedıgı gıbı sadece bez degıstırerek olcak bırsey degıl bu malesef.
tesekkur ederım canım evet sımdı daha ıyı.. sabah 8,5 ta fılan anca emdı ıste ondan sonra sakınledı.. evet bır bakıma haklısınız ıste ama ne yapayım ınsan vıcdan yapıyor ıste.. aslında herseyıızla baglıyız ulke olarak bırseyler yapılmalı asıl olan ama ıstee....
Edacım bence tekrar kan ısterler hatta sana şöyle söyliyim ben bır kere sabah ıdrar tahlılı yaptırmıstım rutın kontrolu ıcın aksam yeşil kusmuştu tekrar götürmüştük ve ve sabahkının gecerlı olmadıgını söyledi.Egenındee kusması hıc bellı olmuyor canım ılacları normal saatlerınde verıyorum.Doktor devıt ıcın dıl altından bıle emılır dedı aynı sekılde demır ılacı ıcınde..Onun ıcın endıselenme canım ama daha once hıc kusmadıgı ıcın anıden kusması benı şaşırttı.Bızımkı bır tek uyurken kusmuyor canım:bbo:
iyi o zaman,bende kustuğu için bir faydası olmuyor diye düşünüyordum..
evet bende bu yüzden evhamlanıyorum önceden kusan bir çocuk olsaydı takmazdım...
2 doktorada takip ettiriyorum ama ikiside bir şey söylemediler, onlarda anlayamadı
belki diştendir diye düşünüyorum çünkü o da kusma yaparmış...
Bu arada duygucum sende rota virüsünü kaçırmıştın..dr.umuz altıncı aya kadar yapılabilir dedi hatta sana kim söyledi diye kızdı diğer dr.a ve bana aşının prospektüsünü çıkarttı ve altıncı aya kadar yapılabildiği yazıyordu...Bunun üzerine İnternetten araştırdım ve 6. aya kadar zamanı varmış.ben en son yaptırdığım aşının üzerinden 1 ay geçmesini bekliyorum yaptırmak için,haberin olsun canım
Sen Ekın Türkmen deyınce bende de andırdı Betul gercekten..
Edacım Ege gıbı agız dolusumu kusuyor?Yanı bızım sımdı artık mınık mınık parca parca sureklı kusuyor.Onceden resmen 1 cay bardagı kadar kusardı
ben kızın mamasını yedirdim geldim ama gidicem gene yemek yapıyom bi yandan
ahanda size buda nişan resmümüzzzzzzzzzzzzz
vaş vaaşşşş vaş su dunurumun narınlıgıne zarıflıgıne bakıınnnn taş gibin hatun mus vallaaa.. :roflol::jeyyar:
Betül bence de hani azeri Günel varya aynı ona benzettim Halime haklı.
]
Betül bu yazdıklarının arasından en çok kate holmese benziyorsun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?