Doğum yapmış olan anneler buraya....

tesekkur ederım canım evet sımdı daha ıyı.. sabah 8,5 ta fılan anca emdı ıste ondan sonra sakınledı.. evet bır bakıma haklısınız ıste ama ne yapayım ınsan vıcdan yapıyor ıste.. aslında herseyıızla baglıyız ulke olarak bırseyler yapılmalı asıl olan ama ıstee....

Aman bır daha yaşamazsınız ınsallah..Dedıgın gıbı tepeden tırnaga her yerımız amerıka olmus..Bebeklerımızın kullandıgı en kalıtelı urunler hepsı ordan gelıyor.Esas bız uzulcegımıze buna bızı mecbur kılan fırmalar uzulsun.Cunku kendı halkına aynı kalıtede bır tane urun sunamıcak kadar acızler..klava:.Prımayla aynı kalıtede varda ınsanlarmı kullanmıyor.Dun gece Ege 10 da yattı altını bagladım ve sabah 8 de aldım bır daha.Ve ne taşma ne baska bırsey..Dıger denedıgım bezlerde gece almak zorunda kalıyordum..

iyi o zaman,bende kustuğu için bir faydası olmuyor diye düşünüyordum..
evet bende bu yüzden evhamlanıyorum önceden kusan bir çocuk olsaydı takmazdım...
2 doktorada takip ettiriyorum ama ikiside bir şey söylemediler, onlarda anlayamadı
belki diştendir diye düşünüyorum çünkü o da kusma yaparmış...

Bu arada duygucum sende rota virüsünü kaçırmıştın..dr.umuz altıncı aya kadar yapılabilir dedi hatta sana kim söyledi diye kızdı diğer dr.a ve bana aşının prospektüsünü çıkarttı ve altıncı aya kadar yapılabildiği yazıyordu...Bunun üzerine İnternetten araştırdım ve 6. aya kadar zamanı varmış.ben en son yaptırdığım aşının üzerinden 1 ay geçmesini bekliyorum yaptırmak için,haberin olsun canım

ben kızın mamasını yedirdim geldim ama gidicem gene yemek yapıyom bi yandan

ahanda size buda nişan resmümüzzzzzzzzzzzzz

silinmiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Edacım sagol canım ama benım gıttıgım butun doktorlar gec kaldıgımızı soyledı saglık ocagı doktoruda dahil olmak uzere.Artık gerek yok dedıler..Ben yaptırmayı dusunmuyorum canım.

Edacım Ege gıbı agız dolusumu kusuyor?Yanı bızım sımdı artık mınık mınık parca parca sureklı kusuyor.Onceden resmen 1 cay bardagı kadar kusardı

Edacım Ege gıbı agız dolusumu kusuyor?Yanı bızım sımdı artık mınık mınık parca parca sureklı kusuyor.Onceden resmen 1 cay bardagı kadar kusardı

evet dediğin gibi günde 3 kere çay bardağı kusuyor aralarda da yemek kaşığı kadar çıkarıyor
gerçi bugün biraz azaldı gibi ama 1 gün böyle azalıp tekrar 2-3 gün yine çok kusmaya başlıyor

Betül,Canan,Hicran resimler harika çıkmış
anam bacıların hepsi birbirinden artiz valla.
Ben de koysam mı??Nikah fotolarımdan koyayım ben de.

Betül bence de hani azeri Günel varya aynı ona benzettim Halime haklı.

ay ne bileyim yaaa ama bence Beren saatle alakan yok.Kate Holmes olabilir ama.

Son düzenleme:

vaş vaaşşşş vaş su dunurumun narınlıgıne zarıflıgıne bakıınnnn taş gibin hatun mus vallaaa.. :roflol:
:jeyyar:

saol canım he valla daş gibiydim şimdi dağ oldummm:roflol: ozaman yani 4 yıl önce 56 kiloydum ama vericem tüm yağları en kısa zamanda eski formuma kavuşucam inşallahhh

maşallah valla herkse fıstıkk fıstıkkkkk valla allah nazarlardan korusun mutlu mesut sağlıklı huzurlu meden ve manen rahar bir hayat diliyorum hepimize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Betül bence de hani azeri Günel varya aynı ona benzettim Halime haklı.
]

canımm halıme beren saat e benzettı sule gunele benzettı .. :))
ay gulesım geldı yaa :roflol:
sende cok hossun bu arada beyazlar cok yakısmıs...

Betül bu yazdıklarının arasından en çok kate holmese benziyorsun.a.s.

herkesın benzetme seklı farklı hakıkaten.. bak mesela kate holmes ıle azerı kızı gunelı yanyana getırsen mesela alaka yok kaydirigubbakcemile3
yada gunel ıle beren saatı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…