- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.301
çok iyi yapmışın canım bol bol sağki çoğalsın.bu arada bugün bakırköye gittim hastane tipi göğüs pompası kiraladım netten buldum firmayı ve gidip aldım 2 defadır sağıyorum sütümü henüz bir değişiklik yok boza ve vitamalt içmeye devam ediyorum inşallah süt oluşumunda farklılık olurr umutluyummm bu cihaz daha çok vakumlu çekiyor ayrıca evdeki medeladan daha iyi tabii kızda emmeyince süt kesildi iyice
aldığım cihaz da bu
Annebebek.com | Market
merhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....
Oooohhh ne güzel doğum fotoğrafları koyulmuş herkes çoook tatlı yaa
valla çok zordu ama şimdi yine yaşamak istedim aynı anları..
Ben de koyuyorum.
Ben hiç boydan koymuyorum dikkatinizi çekerim ama göz zevkinizi bozmayim diye yoksa 83 kiloluk bir devim burda.
Deryacım üzülme canım en önemlisi saglıklı sıhatlı olması durucugun.Kılo zaten alır.En azından bugune kadar anne sutunu verdın canım.Artık ek gıda ıle vermeye baslıcaksın bebısın hemen toparlıcaktır kendını ınsallaha.s.
kızlar cnm cok sıkkın egemenin bileğinde kabuk gibi bişeyler vardı tam boğum yeri diye önemsememiştim kurumuştur iyi yağlamadım diye düşündüm ama dün gece göğsündede gördüm mantara benziyor aksama randevu aldım dr dan inşallah mantar değildir
kocama da ates püskürüyorum küstüm dün gece, annem yaklasık her 10 günde bir ishal ve istifra yüzünden hastanelki oluyor 3 gün önce kolonoskopi ve endeskopi yapıldı ve midesinden parca alındı biyopsiye gitti sonuç geldi Allaha şükür kötü bi hastalık cıkmadı.benim sevgili odunumda bir kez bile arayıp geçmiş olsun demedi dün kavga ettik pardon ben ettim o sustu ağladım ağladım agladım emzirdim ağladım salladım ağladım egemende bana bakıyo öyle.oturma odasında yatıyoruz biz actım yatagı egemenide aldım yanıma.ben nerde yatcam diyor hala nerde istersen orda yat dedim ,şimdiye kadar ne kadar tartışırsak tartışalım hiç ayrı yatmamıştık sasırdı o da.17 ağustos depreminde gölcükte oturuyorduk ayrı odalarda yatmaktan korkarım o yüzden basımıza bişey gelirse hep birlikte olalım bari diye düşünürüm o günden beri .bu arada ben onun anasını n kıçında sivilce çıksa ararım.
arıyor sabahtan beri açmıyorum cok kızgınım yada kırgınım sanırım
merhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....
sağol canım...doktor listeverdi..deneye deneye sonunda tüm öğünleri oturacak..gülün dediği gibi yemek sonrası emecek şuan ..kahve niyetine(
sütüm azalmış olsa da başlansa yine neyse..sütüm yok değil..ama doyurmuyor kızımı....:1no2:
kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
deryacım bunda moral bozacak bişey yok.ben yaklaşık 20 gündür ek gıda veriyorum üstelik benim de sütüm çok hep üstüm ıslak dolaşıyorum.ama bazılarının sütü doyurucu olmuyor.ben ilk kızımdan biliyorum sütümün doyurucu olmadığını.bu yüzden 4 ayını doldurunca başladım hemen ek gıdaya.sen de başla korkma durucuk bırakmaz memeyi hem de çabucak alır kiloları.cokacimcoookmerhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....
deryacım bunda moral bozacak bişey yok.ben yaklaşık 20 gündür ek gıda veriyorum üstelik benim de sütüm çok hep üstüm ıslak dolaşıyorum.ama bazılarının sütü doyurucu olmuyor.ben ilk kızımdan biliyorum sütümün doyurucu olmadığını.bu yüzden 4 ayını doldurunca başladım hemen ek gıdaya.sen de başla korkma durucuk bırakmaz memeyi hem de çabucak alır kiloları.cokacimcoook
deryacım hoşgeldin neden bu kadar moralini bozdun canım ya bizde dün gittik dediklerinin hepsi onurda da çıktı onur da 15 günde sadece 50 gr almış olarak çıktı zaten artık ek gıdaya geçmemiz lazım, kansızlık da hemen hemen tüm bebeklerde bu aylarda olurmuş dr umuz biize öyle söyledi...
ben henüz tam beceremedim şu ek gıda işini bakalım uğraşıyorum onur bişeyler yese bile emmeden sakinleşmiyo hem ek gıda yiyo üstüne de emiyo kerata cokacimcoook
sen sakin ol annesi merak etme kötü birşey değil bunlar
canım bence 2.5 - 3 saatte bi her göğsünü 10 15 dk sağ. bide sabah 05 ile 08 arası mutlaka sağ. inşallah çoğalır.bende 2 bardak boza içiyorum şimdi kaç gündür gene henüz sütümde bir fark yokkk bugün vitamalt içicem 1 tane ve 2 bardak boza içicem gene şu sağma makinasıyla devam ediyorum 4 saatte bir bakalım inşallah sütüm geri gelir şuan günde 40 ancak çıkıyorr her sağımda bazen 5 cc kadar bazen 10 cc çıkıyorr inşallah artacak allahın izni ile buna kafayı çok taktım benşu dediğin bozadan bende alayım ben vefanınkini 1 lt alıyorum 6,5 tl ye yaa
sağol canım....içimi rahatlattın biraz..zaten onurun yaptığı gibi olacak bizim de...ek gıda sonrası emzir şimdilik dedi doktor....sen nasıl yapıyorsun ne veriyorsun..ben daha tek tek deneyerek başlayacağım gıdalara.....
sabah: anne sütü
ara öğün: meyve püresi
öğle : sebze çorbası
ara öğün :yoğurt
akşam :anne sütü
gece : tahıllı kaşık maması
tabi saatle yazdı bunalrı da kağıt eşimde kaldı ...
Senı cok ıyı anlıyorum canım uzulme zaten durucuk artık 5 aylık oldu.Bır arkadasımın aynı senın gıbı sutu vardı hatta gogus pedı yetısmıyordu yerlere akıyordu ama oglu aynı 4.ayında 300 gr almıstı.Ek gıdaya basladı nasıl ıstahlı bır bebek oldu nasıl sevdı ek gıdaları hemen topladı kendını kılosu yerıne geldı.Emınım durucukta öyle olucak canım.Kuzum akıllı sımdıden formda kalıyor bızım gıbı hayatı boyunca rejım yapmıcak işte annesıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?