Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....

DERYA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
üZÜLME HEPİMİZ EK GIDALARA AZ AZ BAŞLADIK ZAMANI ZATEN.Sende bundan sonra öğünlerin üstüne kahve niyetine emzirirsin minik Duru'yu..

çok iyi yapmışın canım bol bol sağki çoğalsın.
kardeşiniçinde gözünüz aydın demek teyze olacaksın. teyze olmak çok güzel. inşallah güzel bi hamilelik geçirir.

Deryacım üzülme canım en önemlisi saglıklı sıhatlı olması durucugun.Kılo zaten alır.En azından bugune kadar anne sutunu verdın canım.Artık ek gıda ıle vermeye baslıcaksın bebısın hemen toparlıcaktır kendını ınsallaha.s.

İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Ben de bayağdır giremiyorum şimdi geçmişi oku oku bitmiyor...Ben kızım doğduğundan beri molfix kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sızma yapmadı kızım hiç pişikte olmadı çok şükür.Açıkçası ben bu boykot işinin sadece bezle değil mutfakta kullandığımız üründen temizlik malzemesine kadar herşeyde geçerli olması taraftarıyım.Savaş bitti ama o görüntüler hiç aklımdan çıkmıyor.Bence duyarlı olmak zorundayız.Arkadaşlar belki bi molfix almamakla israil ve amerika batmıyor ama bi insani sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz .Hani Hz.İbrahimi ateşe atmışlar bir karınca da su taşıyormuş.Demişler ki ona bu koskoca ateş senin taşıdığın suyla mı sönecek?Karınca da cevap vermiş ben üstüme düşeni yapayım da tarafım belli olsun.Bizim ki de o hesap.
Bu arada Deryacım çok geçmiş olsun benim kızım da 3 ay 3 haftalık ama ben de ek gıdaya başlamayı düşünüyorum çünkü doymuyor.

güzel anniş çok tatlısınıza.s.

sağol canım...doktor listeverdi..deneye deneye sonunda tüm öğünleri oturacak..gülün dediği gibi yemek sonrası emecek şuan ..kahve niyetine (

sütüm azalmış olsa da başlansa yine neyse..sütüm yok değil..ama doyurmuyor kızımı....:1no2:

geçmiş olsun
affediver canım ya olur böyle şeyler. kasti değildir bence aklına gelmemiştir.
barışın mutlu olun:1hug:

Son düzenleme:

deryacım hoşgeldin neden bu kadar moralini bozdun canım ya bizde dün gittik dediklerinin hepsi onurda da çıktı onur da 15 günde sadece 50 gr almış olarak çıktı zaten artık ek gıdaya geçmemiz lazım, kansızlık da hemen hemen tüm bebeklerde bu aylarda olurmuş dr umuz biize öyle söyledi...
ben henüz tam beceremedim şu ek gıda işini bakalım uğraşıyorum onur bişeyler yese bile emmeden sakinleşmiyo hem ek gıda yiyo üstüne de emiyo kerata cokacimcoook

sen sakin ol annesi merak etme kötü birşey değil bunlar

Senı cok ıyı anlıyorum canım uzulme zaten durucuk artık 5 aylık oldu.Bır arkadasımın aynı senın gıbı sutu vardı hatta gogus pedı yetısmıyordu yerlere akıyordu ama oglu aynı 4.ayında 300 gr almıstı.Ek gıdaya basladı nasıl ıstahlı bır bebek oldu nasıl sevdı ek gıdaları hemen topladı kendını kılosu yerıne geldı.Emınım durucukta öyle olucak canım.Kuzum akıllı sımdıden formda kalıyor bızım gıbı hayatı boyunca rejım yapmıcak işte annesıa.s.

ıslak mendil nivea yı kullanıyorum canım. çok memnunum.
bezdede babystarı deniycem daha denemedim ama.

deryacım bunda moral bozacak bişey yok.ben yaklaşık 20 gündür ek gıda veriyorum üstelik benim de sütüm çok hep üstüm ıslak dolaşıyorum.ama bazılarının sütü doyurucu olmuyor.ben ilk kızımdan biliyorum sütümün doyurucu olmadığını.bu yüzden 4 ayını doldurunca başladım hemen ek gıdaya.sen de başla korkma durucuk bırakmaz memeyi hem de çabucak alır kiloları.cokacimcoook

canım sen de başlamışsın ek gıda ya birşey sorcam neler veriyorsun ve nasıl bir düzende veriyorsun
bi de sebze çorbası yaptınmı hiç yaptıysan nasıl yaptın?
amma sordum demi delikafadulden

sağol canım....içimi rahatlattın biraz..zaten onurun yaptığı gibi olacak bizim de...ek gıda sonrası emzir şimdilik dedi doktor....sen nasıl yapıyorsun ne veriyorsun..ben daha tek tek deneyerek başlayacağım gıdalara.....

sabah: anne sütü
ara öğün: meyve püresi
öğle : sebze çorbası
ara öğün :yoğurt
akşam :anne sütü
gece : tahıllı kaşık maması

tabi saatle yazdı bunalrı da kağıt eşimde kaldı ...

canım bence 2.5 - 3 saatte bi her göğsünü 10 15 dk sağ. bide sabah 05 ile 08 arası mutlaka sağ. inşallah çoğalır.

deryacım onur durmuyo şimdi az sonra yazarım cevabı

manken yapacam desem boyu çok uzun olmayacakmış....sanki ben çok uzunum da :)))

ben süt bile veriyorum kızlar..tahıllı biberon mamaları,karışık püreler,meyve suları,kendi sütüm..peynir,pekmez..yağsız sütün içine cici bebe koyuyorum 1 tane..tepeleme 1 çorba kaşığı tahıl maması,az biraz pekmez,birazda su ekliyorum..iyice sallıyıp içiriyorum bebişime..tabi süt vermeden önce test yaptım az sütle alerjisi varmı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…