- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.321
deryacım bunda moral bozacak bişey yok.ben yaklaşık 20 gündür ek gıda veriyorum üstelik benim de sütüm çok hep üstüm ıslak dolaşıyorum.ama bazılarının sütü doyurucu olmuyor.ben ilk kızımdan biliyorum sütümün doyurucu olmadığını.bu yüzden 4 ayını doldurunca başladım hemen ek gıdaya.sen de başla korkma durucuk bırakmaz memeyi hem de çabucak alır kiloları.cokacimcoook
ben süt bile veriyorum kızlar..tahıllı biberon mamaları,karışık püreler,meyve suları,kendi sütüm..peynir,pekmez..yağsız sütün içine cici bebe koyuyorum 1 tane..tepeleme 1 çorba kaşığı tahıl maması,az biraz pekmez,birazda su ekliyorum..iyice sallıyıp içiriyorum bebişime..tabi süt vermeden önce test yaptım az sütle alerjisi varmı diye..
süt ve cici bebeyi doktora sorsaydın cnaım....
valla canım ben belli bir düzende vermiyorum.ne denk gelirse ve ne zaman acıktığını ve sütümle doymadığını hissedersem o zaman veriyorum.canım sen de başlamışsın ek gıda ya birşey sorcam neler veriyorsun ve nasıl bir düzende veriyorsun
bi de sebze çorbası yaptınmı hiç yaptıysan nasıl yaptın?
amma sordum demi delikafadulden
aynen canım sana katılıyorum.ilk kzımda 6 ay anne sütü,kesinlikle başka bişey verme dediler.ben de onları dinliycem diye vermedim.çocuk hiç durmaz geceleri hep ağlar.annem dedi o duymuyodur sen mama ver diye.bi verdim çocuk kuzu gibi oldu.bebeğim açlıktan durmazmış meğer.ben nasıl üzüldüm anlatamam.şimdi daha deneyimliyim valla beslenme konusunda doktorları hiç dinlemem.onların kendi çocuklarına verdiklerini görseniz şaşarsınız.ayrıca ben de sütü suyla karıştırıp içine cici bebe koyup veriyorum.aman canım doktorlarada neyi sorsan yok olmaz diyolar..gamlı baykuş hepsi..köylerde sütü gelmeyen kadınlar doğar doğmaz dayıyolar bebişlere inek sütünü..sağıp,kaynatıp içiriyolar..bizimki modern hayat takıntıları..benim yakın bi yabancı arkadaşım var hollandalı..iki çocuğu var ..ikisinde sütle büyütmüş doktor tavsiyesiyle..bizim doktorların yasakladığı şeyleri duyunca ağzı açık kalıyo kadının..sağol hayatım düşündüğn içina.s.
sağol canım....içimi rahatlattın biraz..zaten onurun yaptığı gibi olacak bizim de...ek gıda sonrası emzir şimdilik dedi doktor....sen nasıl yapıyorsun ne veriyorsun..ben daha tek tek deneyerek başlayacağım gıdalara.....
sabah: anne sütü
ara öğün: meyve püresi
öğle : sebze çorbası
ara öğün :yoğurt
akşam :anne sütü
gece : tahıllı kaşık maması
tabi saatle yazdı bunalrı da kağıt eşimde kaldı ...
Merhaba kızlar iki gündür giremiyorum annemle babam geldi dün ikinci dönem okula başlayacam ya kızıma bakacaklar inşallah arkadaşlar bugün kızıma yoğurt yaptım ilk defa verecem kaç kaşık vereyim sizler yoğurt veriyor musunuz yoksa daha erken mi?
merhaba canım öncelikle gözünaydın annenler geldiği için;
bence yaptıysan bir dene bakalım sevecekmi hem öğrenmiş oluırsun tepkisini 2 veya 3 çay kaşığı ver bence[
saol canım teşekkürler vereyim bakalım
betülcüm istersen evy baby den numune alıp deneyebilirsin bugün istersen hemen yarın elinde olur boşuna paket alma tabiki...ama olmassa da gene huggıes e devem et napalım olmuyor işte mecbur kullanmak durumunda kalıyoruz...
Deryacım,az önce hastaneden geldim bronşit olmuşum macrol 500 yazıldı reçeteme fakat emzirme döneminde güvenilirliği hiç yokmuş prospektüsüne göreBide doktora söylemeyi unuttum,dişimdeki iltahap için 1000mg amoklavin kullanıyorum ikisini birden kullanınca,bi zararı olurmu acaba?
Geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsın yanlız amoklavın 1 mg olmasın o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?