- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.341
çok güzelsiniz ömür boyu mutluluklarbebeğim ilerde bana soracak.anne düğüne niye beni getirmediniz.genelde çocuklar sorarlar.ben ne diyeceğim))) KIZLAR ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM SİLECEĞİM SONRA..
Şule çok tatlı çıkmışsınız ilk fotodaki büyük kızın herhalde maşallah sizee canım
iletişim fotoların çıkmamış canım..
Ya arkadaşlar hadi sizin hoşunuza giden bir soru sorayımm
bebişlerinizin en çok hangi hareketlerini seviyorsunuz gerçi tüm hareketleri tatlı ama..
ilk önce ben sıralayımm
1.emerken sanki esrar içermiş gibi gözlerinin kayması
2.birden bire dudağını büzmesii (çok tatlı oluyoorrr)
3.Göğsünden gıdıklarken kahkaha atması
4.Kendi kendine kalktığı zaman etrafa bakınması (gerçi bu çok çok nadir feryat figan ağlayarak kalkıyor hep( )
5.Say say bitmeyecek anlaşılannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yaaaa ben göremedim :1no2:---------------------------------------
ikincide benden olsun..:)
ALINTI YAPMAYIN SİLECEĞİM OLURMUU...
merhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....
canım macrol için doktora emzirdiğini söylediysn ona göre yazdıysa sorun yok...artık büyüdü bebişin bir soun olacağını sanmıyorum...ama iki antiiyotiğe gerek yok..amoklavin kaç gün kullandın?
canımcım benimde annem babam gelecekler çarşambaya.ben de 2.dönem çalışmaya başlayacam ya ondan.gelmelerine seviniyorum valla.evde yardımcıların olması beni çok rahatlatıyor.Merhaba kızlar iki gündür giremiyorum annemle babam geldi dün ikinci dönem okula başlayacam ya kızıma bakacaklar inşallah arkadaşlar bugün kızıma yoğurt yaptım ilk defa verecem kaç kaşık vereyim sizler yoğurt veriyor musunuz yoksa daha erken mi?
çok güzelsiniz ömür boyu mutluluklar
Hicran sütünde değişiklik var mı?
deryacım bunda moral bozacak bişey yok.ben yaklaşık 20 gündür ek gıda veriyorum üstelik benim de sütüm çok hep üstüm ıslak dolaşıyorum.ama bazılarının sütü doyurucu olmuyor.ben ilk kızımdan biliyorum sütümün doyurucu olmadığını.bu yüzden 4 ayını doldurunca başladım hemen ek gıdaya.sen de başla korkma durucuk bırakmaz memeyi hem de çabucak alır kiloları.cokacimcoook
aytencim sen nerelerdiydin kıız buğün yoktun.sensiz olmuyor.ama biz sen yokken çok kaynattık burda hee.kıskan.
canım sütünün yetmediğini nasıl anlıyorsun... benim oğlum hiç kilo almıyo üstelik de aldığını veriyo... normal diyo götürdüğüm heryer... çok hareketli benim oğlum... acaba benim sütüm de mi yaramıyo oğluma... :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar...geçmişi okuyamadım henüz...moralim çok bozuk..dr kotrolünden geldik...duru 100 gr almış..6300 gr olmuş..artık sütüm yaramıyormuş...ek gıdalara öğün olarak geçeceiz artık...parmağından kan aldılar canımın...çok ağladı...kansızlık çıktı aşkımda....çok üzgünüm....
günaydın arkadaşlar sabah sabah ne güsel şeyler yazmışsın aytencim bende bi düğün resmimi koyayım barrriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?