Doğum yapmış olan anneler buraya....

herşeyleri çok tatlı ama ben özellikle 1 e bayılıyorum.

canım macrol için doktora emzirdiğini söylediysn ona göre yazdıysa sorun yok...artık büyüdü bebişin bir soun olacağını sanmıyorum...ama iki antiiyotiğe gerek yok..amoklavin kaç gün kullandın?

Canım üzülme,geçici şeyler bunlar.Ek gıdaya birçoğumuz başladık zaten.Bunca zaman emdiğine şükür.

Amoklavini 2 gündür kullanıyorum diş iltahabım için.Bugünde bronşit için macrol yazdı.Prospektüsünde kullanılması hiç önerilmiyor.Doktora emzirdiğimi söyledim gerçi,ama öbür antibiyotiği kullandığımı söylemeyi unuttum

canımcım benimde annem babam gelecekler çarşambaya.ben de 2.dönem çalışmaya başlayacam ya ondan.gelmelerine seviniyorum valla.evde yardımcıların olması beni çok rahatlatıyor.
çok güzelsiniz ömür boyu mutluluklar

teşekkür ederin canım..darısı başınıza..siz de resminizi koyunda görelim..çok iyi oluyor öle..:enbuyukkk:

Ay kızlar valla hepınıze maşallah ne guzel ek gıdalar bır suru verıorsunuz.Benım oglanın agzına bır kac elma ve armut suyundan baska hıc bırsey degmedı daha.Ama gecelerı kac kere kalkıyor emmeyeBende aslında gece yatarken şu sütlü pirinçli muhallebılerden alıp vermek ıstıtyorum.O normal su ıle karısıyormus acaba anne sutuyle karıstırsak olurmu?En azından daha tok tutar dıye dusunuyorum.

Hicran sütünde değişiklik var mı?

düzenli sağıyorum hayatım 2 gündür 5 cc farkettii:roflol: ama buda bişii tabii inşallah düzelecekk ben öyle hissediyorum inşallah deam edeek artmasııı boza vitamalt ve su içmeye devam tabii ama su konusunda sorunum var içemiyorum yaaa yoğunluktan aklıma gelmiyor bazen içeyim dediğimde de içesim gelmiyor 2 lt de kalıyorum hepp

evet kızlarr ben gene nöbetteyimmm kız uyumadı hala şimdi yatağına koydum emziği verdim ağzına altı temiz karnı tokkk ama uyumuyooooooooooooooooorrrrrrrrrr bende yatağına koyup kendi haline bıraktım dönencesini de çalıştırdım bazen ona bakarken uyuya kalıyorr inşallah uyur gene şimdilik dönencenin sesinden başka sen gelmiyorrrr:roflol::roflol:

canım sütünün yetmediğini nasıl anlıyorsun... benim oğlum hiç kilo almıyo üstelik de aldığını veriyo... normal diyo götürdüğüm heryer... çok hareketli benim oğlum... acaba benim sütüm de mi yaramıyo oğluma... :çok üzgünüm:

herkese günaydın

bugün misafirlerim gelecek o yüzden erkenciyim.emir bey daha uyuyor.

bende ek gıda olarak sadece öğlen 2 gibi elma ve armut püresi veriyorum.6 gibi de yoğurdumuz var ama sevmedi yoğurdu.geri kalan zamanlarda da anne sütü.

ya ben saatli olarak vermiyorum anne sütünü.bazen yarım saatte bir bazen 3 saatte bir emiyor.siz nasıl veriyorsunuz?

aytencim sen nerelerdiydin kıız buğün yoktun.sensiz olmuyor.ama biz sen yokken çok kaynattık burda hee.kıskan.

evet yaa canan ben yok olayım işim çıksın, sanki sözleşmiş gibi hoppppppp bir araya gelip kaynatıyosunuz yaaaaaaa deli oluyorum heeeeee , bu arada çok güzel gelin olmuşsun duru bi güzelliğin var maşallahh aslında eylül annelerinin hep si güzel yaa duygu, eda, betül .sen hicran, derya hep si güzel maşşallahh eee bebekleride onlardan çıktığı için bebekler onlardanda güzelll

aslında sütümün yetip yetmediğini anlamadan başladım canım ben ek gıdaya.çünkü ilk bebişimde yetmemişti kızım hiç uyumuyordu ve kilo almıyordu.ben de bu sefer 4 aylık olunca başladım,baktım ki verdiğimi yiyiyor devam ettim ben de.bir de benim sütüm yetiyor ama doyurmuyor ,doyurucu değil yani.bence kilo almıyorsa başla sen de.en azından tattır azıcık azıcık.

deryacım geçmiş olsun ama üzülme sonuçta 5 ay sadece anne sütü ile beslendi kuzucun allah şükür sağlığı yerinde ek gıdalar zaten hepimiz geçtik, ben çalışmaya başladığımdan beri günde 1-2 defa mama veriyoruz kendi sütümle birlikte, canını sıkma tamam mı canım allah sağlık versin, sütün yaramıyoda ne demekmiş yaa yetmiyordur yoksa neden yaramasın anne sütü gibisi varmıi bak hicrana 50 de olsa 100 cc de olsa çıktığı kadar vericem korur yavrumu diyor bencede çok haklı allaha çok şükür büyüyp gidiyolar işte aallaah sağlık versin yeterki. a.s.

ben de saatli emzirmiyorum.bebişin canı ne zaman isterse veriyorum.
hero baby nin sebze püresini benim kız da hiç sevmedi.aslına bakarsanız ben de hiiiiç beğenmedim.
yoğurdu ben hazır veriyorum kendim yapmıyorum.pastörize sütü pastörize yoğurtla mayaladıktan sonra hazır versem de olur.sade yoğurt veriyorum ben bazen içine pekmez koyuyorum.babymix aldım bi sefer hiç sevmedi bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…