- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.361
evet yaa canan ben yok olayım işim çıksın, sanki sözleşmiş gibi hoppppppp bir araya gelip kaynatıyosunuz yaaaaaaa deli oluyorum heeeeee , bu arada çok güzel gelin olmuşsun duru bi güzelliğin var maşallahh aslında eylül annelerinin hep si güzel yaa duygu, eda, betül .sen hicran, derya hep si güzel maşşallahh eee bebekleride onlardan çıktığı için bebekler onlardanda güzelll
günaydınn şeker anneler.kahvaltımı yapıcam.dönücem ben size..))
bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum
ben de saatli emzirmiyorum.bebişin canı ne zaman isterse veriyorum.
hero baby nin sebze püresini benim kız da hiç sevmedi.aslına bakarsanız ben de hiiiiç beğenmedim.
yoğurdu ben hazır veriyorum kendim yapmıyorum.pastörize sütü pastörize yoğurtla mayaladıktan sonra hazır versem de olur.sade yoğurt veriyorum ben bazen içine pekmez koyuyorum.babymix aldım bi sefer hiç sevmedi bizimki.
günaydınn şeker anneler.kahvaltımı yapıcam.dönücem ben size..))
kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
offffffff yaaaaaaa.:1no2:benimde geriye sayım başladı.mart başında iş başı yapıcam.benim oğluma da babannesi bakacak.aklıma gelince çok kötü oluyorum.nasıl bırakıp gidicem diye.senağlama
aslında sütümün yetip yetmediğini anlamadan başladım canım ben ek gıdaya.çünkü ilk bebişimde yetmemişti kızım hiç uyumuyordu ve kilo almıyordu.ben de bu sefer 4 aylık olunca başladım,baktım ki verdiğimi yiyiyor devam ettim ben de.bir de benim sütüm yetiyor ama doyurmuyor ,doyurucu değil yani.bence kilo almıyorsa başla sen de.en azından tattır azıcık azıcık.
kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep zar üzerimde her gün bırakmak çoğu şeyini görememekk bende ayrı olmasıı anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
günaydın kızlarrrr dün gece yine uyuyamadıkkk zillim durmadı başım çok ağrıyor bu sabahhh uykusuzluk mahvetti beni
bu gün saat 4 te ceylini dr götürücez yine sintigrafi çekilecek reflüsü için bakalım sonuç ne çıkacakkk inşallah iyi çıkarrr
günaydın kızlarrrr dün gece yine uyuyamadıkkk zillim durmadı başım çok ağrıyor bu sabahhh uykusuzluk mahvetti beni
bu gün saat 4 te ceylini dr götürücez yine sintigrafi çekilecek reflüsü için bakalım sonuç ne çıkacakkk inşallah iyi çıkarrr
ben de saatli emzirmiyorum.bebişin canı ne zaman isterse veriyorum.
hero baby nin sebze püresini benim kız da hiç sevmedi.aslına bakarsanız ben de hiiiiç beğenmedim.
yoğurdu ben hazır veriyorum kendim yapmıyorum.pastörize sütü pastörize yoğurtla mayaladıktan sonra hazır versem de olur.sade yoğurt veriyorum ben bazen içine pekmez koyuyorum.babymix aldım bi sefer hiç sevmedi bizimki.
kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?