Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum

kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......

Son düzenleme:

teşkkür caıncım.sen de koysana fotolarını.eminim sen de güzel gelin olmuşsuundur..merakla bekliyoruz şekeriim.a.s.

bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum

oyyy kıyamam çalışan annelerin ortak kaderi ağlamak.............ama üzülme sağlıklılar ya çok şükür en büyük mutluluk bu olmalı işte amaaaaaaa ana yüreği kaldıramıyo yavrusu söz konusu olunca dimi

Son düzenleme:

bende aldım babymix yemedi cnm.komşunun torunu var ona vericem.

günaydınn şeker anneler.kahvaltımı yapıcam.dönücem ben size..))

bende kahvaltımı yapmaya gidiyorum.ama bugün misafirlerim gelceği için size katılamayabilirim.

fatmacım sanada günaydın tosun nasıl napıyor bakışlarına hastayım seninkinin şaşkın bakışlırna hastayım , tosalakkk öp benim için.

offffffff yaaaaaaa.:1no2:benimde geriye sayım başladı.mart başında iş başı yapıcam.benim oğluma da babannesi bakacak.aklıma gelince çok kötü oluyorum.nasıl bırakıp gidicem diye.senağlama

offffffff yaaaaaaa.:1no2:benimde geriye sayım başladı.mart başında iş başı yapıcam.benim oğluma da babannesi bakacak.aklıma gelince çok kötü oluyorum.nasıl bırakıp gidicem diye.senağlama

çok zor oluyor tatlım. ne yalan söylemiyeyim, çok zor çokkkk bunu ancak yaşayan bilir.:1no2:

tattırıyorum canım ama oğlum hiçbişeyi beğenmiyo.. herşeyi puff yapıp fışkırtıyo... anca puding çikolata falan sürdüm öyle zararlı şeyleri seviyo... kaydirigubbakcemile3onları da veremem ki şimdi...mesela biberonu kullanmayı bilmiyo.. kendi sütümü sağıyorum onu bile içmiyo biberondan... ben de sanırım hazır değil diye bekliyorum... 1 kaç gün aradan sonra tekrar deniyorum... hayırlısı bakalım... inşallah zamanla kabul eder...

ayy kıss üzüldüm öyle deme..ne yapacaksın bebeğin sağlıklı olsunda görürsün bee.:çok üzgünüm:senağlamaama .seni ve sedayı çok iyi anlayabiliyorum.ben depresyondayken içimin sıkıntılarından bebeğimi kucağıma alamamıştım.fenalık geliyordu.bebeğimi çok sevdiğim halde ona yetemediğimi düşünüyordum.onu büyütemeyeceğim bakamayacağım kaygısı gelişmişti.buraya çok nadir girebiliyordum.içimden hiç birşey yapmak gelmiyordu.girdiğim zaman yazdıklarınızı okuyunca daha da kötü oluyor.suçluluk duyordum.kendimi soyutlanmış gibi hissediyor.sizlere yazacak şey bulamıyordum.sanki ortak noktamız yokmuş gibi geliyordu.allhıma şükür o kötü günleri attlattım yeniden aranızdayım..aslında paylaşmak çok güzel birşeymiş.sizleri gerçekten çook seviyorum.artık kk 'nın bağımlısı oldum.bakmadan duramıyorum..:enbuyukkk::enbuyukkk:

İnş. seda nın da sütleri çok bollaşır da bebeği için üzülmez.allh bütün bebeklere ve onların çook ihtiyacı olan annelerine sağlık versin.

günaydın kızlarrrr dün gece yine uyuyamadıkkk zillim durmadı başım çok ağrıyor bu sabahhh uykusuzluk mahvetti beni
bu gün saat 4 te ceylini dr götürücez yine sintigrafi çekilecek reflüsü için bakalım sonuç ne çıkacakkk inşallah iyi çıkarrr

inşallah hicrancım, yaa sendeki şu enerjiye hayranım ben yaaaa bak taaaaaaaaaaaaa burdan senin enerjini hissedebiliyorum. gerçekten öylemisin. eğer öyleyse maaşallhh sana yaaaa. seninle insan yaşlanmaz birde mommy ve seren ile. acayip enerji yayıyosunuz. :lepi:

inşallah iyi çıkar canım.

canım senin ikinci bebeşin sen daha iyi bilirisn tabiki ama, doktor bize hazır yoğurt vermeyin uzun ömürlü pastörize sütle yapılan yoğurttan da vermeyin dedi , çünkü içinde katkı maddesi varmış. günlük sütle yapın yoğurdu öyle verin dedi daha çok minikler kimbilir ne katkı maddesi var içinde uzun dayansın diye dimi gene sen bilirisn ama aklında olsun canım.:ecrin_bebek:

Herkese Günaydın;bende bugun ogluma elma armut gıbı bırseyler vermeye baslıcamAslında muhallebı vermek ıstıyorum ama gece yatarken onu yavas yavasmı vermek gerekıyorkı acaba?Gece 3 saatte bır emmeye kalkıyor eskıden 6 7 saat uyurdu yok sımdı acıkıyor kalkıyor:uhm:

Aytencım uzulme canım senın ne kadar fedekar bır anne oldugunu oglunda anlıcak buyuyunce annesıa.s.

......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…