- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.461
tesekkur ederım canım..hicran yaa saçının sarısı çok güzelmiş benim saçım böyle bir sarı olsa asla değiştirmezdim, dün bende saçımı koyu renge boyadım röfle gerçekten solgun ve yaşlı gösteriyodu.
betülcüm reismlerin çok hoş. hele palyoço olan süper.
zeynepcim insan korkuyor işte tabiki herşeyin başı sağlık. çok sağol canım içimi rahtalattın.
maşallah aslancığa....daha nice 4 lere...4 yaş...44 yaş.....444 yaş..abarttım dii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım birsüre ben hep sarıydım her dip boyada farklı oldu işte duruş hal kıyafet vss farklılaştırıyor adamı iştee[/QUOTE]
cok guzel gıdıyormus sana sarı.. ben boyle sarı kullanmıs olsam vazgecmezdım sımdı ben sarı da ıstıyorum ama yakısırmı yakısmazmı meselesı var ıste...
betüş resimlerin çok tatlı küçücükmüşsün. çıtır çerez seni
saol canım sende cok tatlı cıkmıssın rezımlerdee...
Betül sayfa konusuna çözüm bulabildin mi benim sayfam şu anda 1046 çok yaa takipte zorluk çekiyorum...
canım seceneklerı duzenleden gırdım de bır kac degısıklık yaptım bır sayfada 40 mesaj yada 20 mesaj gorunsun ayarlayınca sayfada daha cok mesaj gorunuyr ve daha gec sayfa sayısı ılerlıyor ıstersen oyle ayarlayabılrısın takıp etmen daha kolay olur..
evet öyleydi valla erberk ajans bile istedi kızımı bir düğünde görmüşlerdi hiltonda ama vermedim ama sapsarı saçları vardı şimdi koyudu koyu sarı oldu lüleler dalhalı oldu masmavi gözler 6 yaşından sonra yeşile döndü ama hala çok tatlı benim kıızm bide söz dinlese beni üzmese daha iyi olcak amaa:roflol:
masallahh masallaahhh.. buyugunu erberk ajans ıstemıs kucugunude bız ıstedıkkk :roflol:
Allah sahıbıne bagıslasınnn kaydirigubbakcemile3 tabı once anasına babasına :)
Buda benim düğün fotolarım kızlar:)
Buda benim düğün fotolarım kızlar:)
aynısından bende de varrrr :roflol::roflol:
buda bizden...
BETÜLCÜM valla bende sarıya dönecem zaten tam dönecektim hamiş kjalınca bıraktımm yıpranmıştı saçlarım yıllarca sarı kaldı kendi renginde boyatmıştım evlenirken 6 ay sonra gene dönmğştüm sarıya ve hamiş kalmadan 5 ay önce röfle yapmıştım yine ama şeytan dürrtü işte karamel yaptım onu beğenmedim kumrala döndüm ve hamiş kalıncada boyayamadımmm şimdi gene röfle yapacam
kızlar tanıyın bakalım hangisi ben hangisi ikizim ?
duyguuuuuuuuuuuu seni artizzzzz senüüüüüüüüüüüü ne güzel çıkmışın kızzzzzzzzzzz maşallahhh e güzel kız güzel çıkarr fotojenik senüüüüüüüüüü
Teşekkur ederım canım.çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah size. saçlarının bu rengide sana yakışmış.
Masallah Allah bozmasın, cok farklı geldın bu fotolarda yaa bırde sacın kahve ya ondan da olabılır.. :)
Evet canım burda sacım kahverengı kendı rengı..3senede gecmıs ustune yıllar benı yıpratmıs naparsın:roflol:Senınde dugun fotondakı renk cok guzeldı daha once gordugum soyledıgım ıcın soylemedım ama en guzel sac rengın o bence...
nasıl yanı resımın mı aynısından ?? :1shok:
hanı hanı gormek ıstıyorummmm delikafadulden
Hayırlı Cumalar Hepinize...
Hicran,Zeynep,Serap resimleriniz çok hoş.
Duygu sen de çok güzel gelin olmuşsun.
Canan senin ikiz olduğunu bilmiyordum ama ortadaki daha farklı.
Betül bi senin resimlerini göremedim hemen silmişsin galiba.Bu arada oğluşuna da maşallah.
[
kızlar tanıyın bakalım hangisi ben hangisi ikizim ?
Masallah Allah bozmasın, cok farklı geldın bu fotolarda yaa bırde sacın kahve ya ondan da olabılır.. :)
nasıl yanı resımın mı aynısından ?? :1shok:
hanı hanı gormek ıstıyorummmm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?