Doğum yapmış olan anneler buraya....

tesekkur ederım canım..
Ayrıca sac konsuna gelınce ben sana soylemıstım ya rofle yaslı gosterır sıyah yada cıkolata kahveye boyasan cok daha genc gosterırsın dıyee....

maşallah aslancığa....daha nice 4 lere...4 yaş...44 yaş.....444 yaş..abarttım dii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Amınn amın hepimizin bıcıları o yasları gorsun ınsallahh...

duyguuuuuuuuuuuu seni artizzzzz senüüüüüüüüüüüü ne güzel çıkmışın kızzzzzzzzzzz maşallahhh e güzel kız güzel çıkarr fotojenik senüüüüüüüüüü

BETÜLCÜM valla bende sarıya dönecem zaten tam dönecektim hamiş kjalınca bıraktımm yıpranmıştı saçlarım yıllarca sarı kaldı kendi renginde boyatmıştım evlenirken 6 ay sonra gene dönmğştüm sarıya ve hamiş kalmadan 5 ay önce röfle yapmıştım yine ama şeytan dürrtü işte karamel yaptım onu beğenmedim kumrala döndüm ve hamiş kalıncada boyayamadımmm şimdi gene röfle yapacam

o yaptırdıgın sarı röfleylemi oluyor yaa ben bu sarı ısını cozemedım galıba...
röfle saca sık sık ve ınce atılan sarılar degıl mı ? burada heryer sarı senınkının ? dıplerden bırazı harıcc..CADIARZU

duyguuuuuuuuuuuu seni artizzzzz senüüüüüüüüüüüü ne güzel çıkmışın kızzzzzzzzzzz maşallahhh e güzel kız güzel çıkarr fotojenik senüüüüüüüüüü

Yok kız aslında hıc fotojenık degılımdır stüdyo cekımı ya ondan normalde gorsen hıc oyle demezdın:)Teşk ederım canımcım

çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah size. saçlarının bu rengide sana yakışmış.
Teşekkur ederım canım.

[ kızlar tanıyın bakalım hangisi ben hangisi ikizim ?[/QUOTE]
Bence en baştaki once ortadakı dedım ama sankı en bastakı daha farklı geldı:)

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar Hepinize...
Hicran,Zeynep,Serap resimleriniz çok hoş.
Duygu sen de çok güzel gelin olmuşsun.
Canan senin ikiz olduğunu bilmiyordum ama ortadaki daha farklı.
Betül bi senin resimlerini göremedim hemen silmişsin galiba.Bu arada oğluşuna da maşallah.

duygucum artist gibi çıkmışsın..bu arada iki yandakiler ben ortadaki ikizim..alıntıları silermisiniz canlarıımm ..ben birazdan silecem çünkii
bu arada buğün cuma ..buğün hayırlı bir gün.cuma öğle namazımı kılayım.bol bol dua edeyim.allah cuma günleri kabul eder inş...dualarım hepiniz için olacak..

arkadaşlar çok güzel çıkmışsınız maşalah duygu sende çok tatlısın bu eylül annelerinin hepisi birbirinden güzel canım:enbuyukkk:

aslında cok benzeriz semacım.ama resimde biraz farklı çıkmışısız. 2 yıl birlikte çalıştık.öğrencilerimiz bizi ayırt edemezdi..bu arada bizim bütün hayatımız aynı geçti.ilk,orta lise,üniversite ve 2 yıl çalışma hayatı.sonrasında aynı yıl 1 hafta arayla evlendik..ayrıldık.çok zor geldi..ikimiz de biyoloji öğretmeniyiz.yani kızlar ikiz olmak çok değişik ve güzel bir duygu..
şimdilik bye.birazdan gelirim.

bikib bakalım bu kimmmmmmm tam 13 yıl önceki rsmimmm büyük ada da çekilmiştiiii

[

.................. silindiiiiiiiiii

Son düzenleme:
gelinlik provasında:))))))))ne kadar zayıfmışım 52kilo of of

Son düzenleyen: Moderatör:

palyaçolu yaniiiiiiii kızzz bende bir ara palyaçooo oldummmm benim bir arkadaşım vardı maria onların cadılar bayramı vardı aynı gün doğum günüydü ona süprüz yapmıştım bulursam koyarımm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…