Doğum yapmış olan anneler buraya....

fatmacım sanada günaydın tosun nasıl napıyor bakışlarına hastayım seninkinin şaşkın bakışlırna hastayım , tosalakkk öp benim için.

tosunu uyutuyorum şu an teyzesi
sabah bi günaydın deyip kahvaltı etmeye gitmiştim bende gerçi sen şimdi kızarsın kahvaltı edenlerdenim bende
bende seninkinin gözlerine bayılıyorum maşallah ya o renk ne öyle nazar değmesin harika

eh iyidir çok şükürr ama angutluğu gelince kimse durduramıyor maleseffffsırnaşık şey:roflol::roflol:

yaa ben bugun kımseye rep veremıyorumm yaaa dunde oyleydı kıme verımm desem once baskasına vermenız lazım dıyooo kımse kalmadıkı verecek her bırıne oyle dıyo yahuu Çok üzgünüm çoook

senü romantik karuuu senüüü yaw dünürüm biz aynı kafadayız valla leynnn eyi anlaşacaz sanırsammmm:roflol::roflol::içelim:

senü romantik karuuu senüüü yaw dünürüm biz aynı kafadayız valla leynnn eyi anlaşacaz sanırsammmm:roflol::roflol::içelim:

hehe aslında pek romatuk degulumdur eme tutmus ıste romantıklıgımız..
ıyıkı de yapmısız yahu sımdı nerde yapıcaz bebısle bırlıkte suslerız artık mumlarııı ancakk.. :roflol:
tabı romantık yemegın ıcınede eder valla vıyak vıyakkk :roflol:
anlasmazmıyız kuzum daha sızden alacagımız var.. :jeyyar: :roflol:

Arzucum resimlerin çok güzel.
Betülcüm ya vallahi evlendikten sonra eşimin ilk doğumgününde ben de aynısını yapmıştım.Hakkaten çok güzel görünüyor fotolar.Resimleri koyduğun iyi oldu şubatın 8 i eşimin doğum günü

bunlarda önceki yaz rize gezimizden birkaç görüntüüü betülll oresmi bulamadım hala ama arama çalışmaları devam ediyorrr:roflol: kızda uyandııı babaının kucağında allahtan eşim cumaya gitmişti geri geldi eve fırsat bulamıyom bunlar son resimlerrr

[sildum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

zaten klasık bırsey aslında canım ama cok mutlu edıcı de bırsey bence..
sımdıden dogum gunu nu kutluyorum esının.. ınsallah mutlu huzurlu uzun seneler yasarsınız bırlıkte canım..

dere basında camasır yıkıyon heralde kaydirigubbakcemile3 bızım dunurde pek gezgüçmüş be kaydirigubbakcemile3
olsun onuda buldugunda koyarsın :) bunlar sımdılık yeter bızee... :jeyyar:

Ayten nerede yahuu.. resım bakmayı pek sever o sımdı kaldırınca nıye kaldırdınız dıceekk ..kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

zaten klasık bırsey aslında canım ama cok mutlu edıcı de bırsey bence..
sımdıden dogum gunu nu kutluyorum esının.. ınsallah mutlu huzurlu uzun seneler yasarsınız bırlıkte canım..

Evet Betülcüm klasik ama çok özel eşim kendisine yapılan en güzel sürpriz olduğunu söyler hep.Temennin için de çooook sağol.Hepimiz için inş bir ömür olsun.
Hicrancım yeşil yeşi ne güzel ya ben de karadenizliyim ve çok seviyorum oraları.Şimdiden yaz için tatil planları yapıyorum.Allahın izniyle bi de bu sefer kızımız bizimle olacak ne güzel ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…