- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.501
fatmacım sanada günaydın tosun nasıl napıyor bakışlarına hastayım seninkinin şaşkın bakışlırna hastayım , tosalakkk öp benim için.
albümden çektim özendim herkeslerden bende koyam dedim gelinlik giyesim geldi benim
--------
hicranda tam kocayı bulmuş heeeeeeeee benimki sadece doğum yaptığımda bir demet gül yaptırmıştı he he he, maaşallahhh zaten fotolardan belli senin bir dediğini iki etmiyor bellii allah mutluluğunuzu sonsuz etsin canım.
Bende esımın evlendıkten sonrakı ılk dogum gununde boyle seyettımmm .. naniknanik
[valla evın heryerını boyle yapmıstım ama artık bazı yerlerıı gosteremicüüümmm ehm ehmm:asigim:
ALINTI ETMEYİİNNN ULENN.. :roflol::roflol:
yaa ben bugun kımseye rep veremıyorumm yaaa dunde oyleydı kıme verımm desem once baskasına vermenız lazım dıyooo kımse kalmadıkı verecek her bırıne oyle dıyo yahuu Çok üzgünüm çoook
buda bizden...
senü romantik karuuu senüüü yaw dünürüm biz aynı kafadayız valla leynnn eyi anlaşacaz sanırsammmm:roflol::roflol::içelim:
banada öle diyoor az önce verdim birine çok şükr bakalım çalışmalara devam ediyomm
Arzucum resimlerin çok güzel.
Betülcüm ya vallahi evlendikten sonra eşimin ilk doğumgününde ben de aynısını yapmıştım.Hakkaten çok güzel görünüyor fotolar.Resimleri koyduğun iyi oldu şubatın 8 i eşimin doğum günü
bunlarda önceki yaz rize gezimizden birkaç görüntüüü betülll oresmi bulamadım hala ama arama çalışmaları devam ediyorrr:roflol: kızda uyandııı babaının kucağında allahtan eşim cumaya gitmişti geri geldi eve fırsat bulamıyom bunlar son resimlerrr
teşekkür ederim betülcüm çıtır romantik seni ev harika olmuş afferim kız bayıldım
betüül hem mumları yaktın hem adamıheh:icecream:
zaten klasık bırsey aslında canım ama cok mutlu edıcı de bırsey bence..
sımdıden dogum gunu nu kutluyorum esının.. ınsallah mutlu huzurlu uzun seneler yasarsınız bırlıkte canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?